Originally Posted by
Ααχχιιννοοςς
Λακρυ μου ειναι πιθανο να καταρευσεις, αλλα δεν θελεις να πεθανεις και δε θα πεθανεις. Κανεις και καποια αλλη καταχρηση πλην ποτου και μπαφου? Μπορω να σε καταλαβω τον τελευταιο καιρο ειμαι κι εγω πολυ επιθετικη, αλλα ευτυχως δεν βγαινω συχνα εξω βραδυ, τα σπαω ασχημα μεσα, η εξω στο δρομο, οχι σε club και τετοια. Προσπαθησε να ηρεμησεις. Ειναι λογικο να μην πολυπιανεις αυτα που σου λενε και να εισαι στον κοσμο σου με το προβλημα αυτο τα φαρμακα και τις καταχρησεις, γαμω την υπερενταση γαμω. Οταν λες οτι σε πρηζουν εννοεις οι φιλοι σου που σε βλεπουν ε? Φοβουνται για εσενα.Κι εμενα με πρηζουν και μαλιστα με εξοργιζουν οταν μερικοι μου λεν οτι δεν κανω τιποτα για να γινω καλα και ολα μεσα στο μυαλο μου ειναι κτλ. Δεν εισαι το φορεμα σου μιαου, αυτο γινεσαι γιατι θελεις μερικες φορες να μην εισαι ο ευατος σου, να απαλαχτεις εστω κι ετσι ψευτικα προσωρινα απο αυτον και γιατι θελεις να προκαλεσεις. Δεν σε μεμφομαι γι αυτο και εγω το κανω καμια φορα. Προσπαθησε να ηρεμησεις και το χασισι κανει το χειροτερο κακο. Θα σου πω ιδιωτικα τι μου ειχε κανει εμενα, καπου κατι ειχα αναφερει. Παρε κανενα ζαναξ και αραξε. Και οταν εισαι τοσο up προσπαθησε να μην πηγαινεις σε club τετοια μερη αν σε πυροδοτουν. Πηγαινε σε σπιτια φιλων, κανενα μεζεδοπωλειο, πιο χαλαρα πραγματα... Φιλια μιαου