σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας
Καλησπέρα & πάλι & σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας..
Μακάρι να μπορούσε να εργαστεί, καθώς τότε θα είχε κάποια κοινωνικότητα, θα έβγαινε μια βόλτα έξω κλπ κλπ...όμως όταν αρρώστησε δεν εργάζονταν, ήταν πολύ νέος & κατόπιν η κατάσταση του σε συνδυασμό με εργασία, μόνο κρίση πανικού θα έφερνε (έγινε αυτό το 2003),,φανταστείτε να κοιτάτε 10 φορές εάν έχετε κλείσει για παράδειγμα το ψυγείο σας..
Λαμβάνει επίδομα από την πρόνοια (αναπηρία 67%), συμμετέχει με δική του θέληση στα έξοδα της οικογένειας, αλλά ο χώρος του είναι ''άρρωστος'' από εικαστικής άποψης, σημαντικό για μένα που πιστεύω ότι με αλλαγή σε έπιπλα, βάψιμο κλπ θα αλλάξει λίγο & η καθημερινότητα τους ( & των γονιών μου)..έλα όμως που δε θέλει να μπούνε μαστόρια στο σπίτι..
Όσο & αν προσπάθησα να του βρώ χόμπυ, είναι αρνητικώς σε όλα & στο ίντερνετ..αφήστε που φοβάμαι & εγώ το τελευταίο, καθώς ο Μπάμπης είναι ευκολόπιστος, ευμετάβλητος & μπορεί πολύ εύκολα να πέσει θύμα απάτης..
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι μόνος του δεν πάει πουθενά, πλήν του σούπερ μάρκετ, από φόβο για τους αλλοδαπούς, την εγκληματικότητα κλπ κλπ, κάτι που μεγαλώνει συνεχώς & τη νύχτα γίνεται τρόμος..κυριώς το χειμώνα..
Επίσης ασχολείται πολύ με την Εκκλησία τελευταία & καθότι τα μεγαλοποιεί όλα, πιστεύει ακράδαντα ότι εάν δεν είναι καλός χριστιανός θα πάει στην κόλαση & πολλές φορές, όταν δεν μπορεί να είναι ο τέλειος χριστιανός, πέφτει σε κατάθλιψη & με τις σκέψεις αυτές...
Δεν ξερω που θα καταλήξει όλο αυτό..παλεύει πάντως μέρα με τη μέρα..γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση του & στεναχωριέται που είναι έτσι...