ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ...
Kαλησπερα, ανοιγω αυτο το θρεντ με αφορμη μια νεα εμμονη που μου δημιουργηθηκε και με αφορμη καποια γεγονοτα επιπλεον πυροδοτηθηκε ακομη... προκειται για τον φοβο της καταστασης εδω περα κ την επιθυμια να φυγω εξω πλεον, καθως αλλο δεν ξερω ποσο θα παει κ εχω τρομοκρατηθει.. παρομοια θεματα εχει ανοιξει κ ο ΚΕΝΟ, αλλα ανοιγω κι εγω, το παω σε αλλη βαση, στο πιο συγκεκριμενο..
Με εχει πιασει τεραστια αγανακτηση για την κωλοκατασταση στην Ελλαδα κ ειλικρινα εχω σιχαθει τους παντες κ τα παντα, παραλληλα ειναι φορες που νιωθω οτι οσο μενω εδω καταστρεφομαι κ χανομαι κ βουλιαζω κ μονο προβληματα μου δημιουργουνται, γιατι απο τη μια νιωθω οργη κ αγανακτηση, απο την αλλη απαθεια, απο την αλλη απογοητεσυση κ παει λεγοντας..
Τις σκεψεις αυτες μου τις πυροδοτησε το γεγονος οτι σημερα παρεβρεθηκα σε ορκομωσια φοιτητων της σχολης μου κ ο ιδιος ο καθηγητης μεσα στην οργη του τα χωσε πολυ ασχημα κ εγινε χαμος κ ευθεως τα ειπε οτι δουλειες πλεον δεν υπαρχουν, ακομη κ το επαγγελμα μας που μεχρι περυσι ειχε καποια περαση παει κατα διαολου κ "δουλεια παιδια πλεον δεν θα βρειτε" "οσοι μπαινετε απο δω κ στο εξης κανετε μια τρυπα στο νερο" "η λυση ειναι εξω, φροντιστε με καποιο τροπο να κανετε κατι" ο ιδιος μας τα λεγε κ στο τελος πηγα με μια κοπελα κ μας τα πε ακομη πιο ευθεως...
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα το ενδεχομενο να κανω αιτηση να φυγω εξω μαλλον με erasmus το κοβω, αλλα κ παλι δεν ξερω αμα θα το κανω σιγουρα, γιατι 3 χρονια δεν το εκανα?? Γιατι αραγε κ θυμωνω με τον εαυτο μου, αλλα πλεον μονο που ζω εδω με πιανει αγανακτηση αλλα κ φοβια κ αγχος κ μου ρχεται να τα κανω κωλος ολα να τελειωνουμε..
Θελω να ρωτησω αμα ειναι κανεις αλλος (φοιτητης η μη) που σκεφτεται να φυγει εξω κ αμα πρεπει να μεινεις μονο εξαμηνο η κ περισσοτερο η αμα καποιος εχει παει θα ηθελα να ακουσω την εμπειρια του κ γνωμες...
Πως το βλεπετε ολο αυτο το θεμα?? Κ αμα στην τελικη παλι δεν φυγω κ φρικαρω?? Θελω να βρω μεσω αυτου τη λυση.. Ειναι κανεις αλλος σε παρομοια θεση?? Ρωταω φιλες μου κ θελουν να τελειωσουν στα τεσσερα, δλδ αμα πας εξω παιζει κ να μην τελειωσεις καν?? Αλλα απο αλλες προοπτικες δεν ειναι συγκριτικα κατα πολυ καλυτερα??
Ευχαριστω!