Originally Posted by
imagine
Φρικουμπίκε, παραβλέπω τα νηπιακά σχόλιά σου σου περί τηλεσειρών και περιοδικών που στόχο έχουν να με κατηγοριοποιήσουν, και δε μ αφορούν, και προχωρώ στην ουσία.
Δεν θέλω να σε κατηγοριοποιήσω , δεν κρίνω τους ανθρώπους , οι ανθρωποι μεταβάλλονται μέσα απο καταστάσεις , κρίνω τις πράξεις και τις ιδέες .Μια απο αυτές είναι και η δική σου .Αν δεν αντέχεις στον αντίλογο φτιάξε ένα δικό σου σάιτ που θα διατυμπανίζει τις προσωπικές αντιλήψεις σου . Το φόρουμ περιλαμβάνει και ντιμπέιτ.
Φυσικά το ιδανικό είναι γάμος με πίστη, έρωτα παντοτινό και όλ αυτά τα όμορφα.. είμαι όμως ρεαλίστρια. HELLO! Στην πραγματική ζωή οι παντρεμένοι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) αντιμετωπίζουν κρίσεις (πχ ηλικίας), ανασφάλειες (αρέσω?), ρουτίνα (δν θα κάνω σεξ με άλλον ποτέ στη ζωή μου?), ξαφνικούς έρωτες και πολλά πολλά άλλα. Η σωματική απιστία δεν είναι κάτι τόσο τραγικό φίλε μου, συγκεκριμένα οταν δεν είναι επαναλαμβανόμενη. Φυσικά δν θα ήθελα για σύντροφό μου κάποιον που να τον βρίσκω διαρκώς σε ξένα κρεββάτια, αλλά αν μια φορά για διάφορους λόγους με απάτησε και δεν του άρεσε κιόλας ε τότε ναι μου είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ!!
Απο πότε η αληθοφάνεια του καθενός καθίσταται ως ρεαλισμός ;;;; HELLOO TOO !! Αυτό και αν είναι εφηβική αντίληψη , οτι όλος ο κόσμος περιστρέφεται σε απόψεις παρόμοιες με τις δικές σου. Δεν είναι όλος ο κόσμος η 5-10 φίλες σου που μπορεί να συμφωνούν στα λεγόμενα σου , που και πάλι αμφιβάλω αν συνφωνούν όλες . Κανείς δεν μίλησε για αιώνιο έρωτα , αμα διάβαζες πιο προσεχτικά το μύνημα μου θα καταλάβαινες τι θέλω να πω.
Οι ανασφάλειες που λες είναι δεδομένο οτι θα προκύψουν , αλλά εκεί φαίνεται ο χαρακτήρας του καθενός , και πόσο ποιοτική σχέση έχει αναπτυξει ένα ζευγάρι μέσα στον γάμο . Επίσης βάση των όσα λές , αμα καποια στιγμή ο άντρας σου ξεφουρνίσει οτι σε κεράτωσε αλλά μετανιωσε έσυ θα το αποδεχτείς στωικά .Ο.Κ ισως και να λές την αλήθεια , αλλά η μάνγκο πόσο προθυμη είναι να κάνει κάτι αντίστοιχο στον σύζηγο της ;;; Η μήπως εδώ μπαίνουμε στην λόγικη οτι καλύτερα να μην ανακοινωθεί ποτέ γιατί δεν υπάρχει λόγος ;;; Γιατί , αμα είναι τόσο κοινή , αποδεκτή αλλά και ''σύνχρονη'' αλήθεια των ''πολιτισμένων'' ανθρώπων οτι αυτά συμβαίνουν στον καθένα στις μέρες μας αρκεί να μην κολλάει σε καταστάσεις , τότε δεν έχει τίποτα να φοβηθεί αν του το αποκαλύψει . Η κανω λάθος ;;;;;;; ΕΕΕ ;;;
Ελπίζω να καταλαβαίνεις την σαθρώτητα των λεγομενων σου .Αυτοαναιρείσαι στα επίμαχα σημεία , και κυρίως σε αυτό της κοινής αποδοχής , που είναι το σημαντικότερο για την επαλήθευση μιας κοινής γνώμης ''ρεαλιστικής'' όπως θες να λές.
Και γιατί παρακαλώ poor guy? Επειδή του πηδήξανε τη γυναίκα κ δν το ξέρει?? Έλεος! αντιλήψεις επαρχιώτικες δεκαετίας '50... εκτός αν είσαι πολύ μικρός οπότε οκ, έχεις εξιδανικευμένη εικόνα των σχέσεων :) Γω πάντως μια χαρά τον βρίσκω, σούπερ :)
Εστώ...., προτιμώ την ταμπέλα του αναχρονιστικού επαρχιώτη εφόσον πρέπει να μου αποδοθεί κάποια (είχα την εντύπωση οτι είσαι ενάντια στην κατηγοριοποίηση, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότροια) , παρά αυτήν του σούπερ κερατά !!! Εγώ με αυτές τις αξίες μεγάλωσα , τις επαλήθευσα και δεν θέλω να τις καταρρίψω για κάνεναν λόγο . Ασε που ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου ''πρωτευουσιάνο'' το είχα πάντα συνδεδεμένο στον νού μου κάπως με την βρωμιά , σε όλα τα επίπεδα . Οχι οτι δεν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά στην επαρχία , παντού υπάρχουν , αλλά η ωραιοποίηση τους είναι κατι εντελώς το διαφορετικό . Αυτά. No hard feelings !;)