Originally Posted by
SupernovaNebula
giorgo φυσικά!!
Τα ιδια σκ@τα είμαι και γω, πολυ λιγο θα μιλησω σε παρέα πολυ σπάνια να βγω... ειδικα με κοπελες
Δεν ξερω γιατί αλλα λίγους μήνες πριν κατι μου κτύπησε το καμπανάκι, είπα ΤΕΛΟΣ ωρα να αλλάξουμε μυαλά και πράξεις ετσι μπηκα μια σελιδα με γνωριμιες βρηκα μια κοπελα και εκανα κατι που δεν ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ζητησα να βγουμε. Βγηκαμε περασαμε ωραια, δεν βγηκε καπου σε καποια σχεση η κατι το θεμα αλλα ποιος νοιαζετε εγω ειδα οτι αρχισα να αλλαζω να μου φευγει ο φοβος τους "αγνωστου".
Δεν λεω οτι ακομα δεν εχω το προβλημα το εχω και σε μεγαλο βαθμο και σκεφτηκα και γω να παω σε ειδικο αλλα θεωρω οτι κανω προοδο μονος μου, θα δειξει αν τελικα θα παω, παντως δεν τα βαζω κατω τωρα που αρχισα....
Αλλα τωρα πια με τη πρωτη ευκαιρια που εχω να βγω με κοσμο την αρπαζω... Παλια βαριομουν, δεν ηθελα να παω γιατι νομιζα οτι εκει που θα παω κανενας δεν θα με θελει κανενας δεν θα μου μιλαει, τωρα αυτες οι σκεψεις εχουν θαφτει δεν ξερω πως παντως τωρα κυνηγαω εξοδος, κυνηγαω να θελω να γνωρισω νεα ατομα συνεχως... Προσπαθω να ανοιγω θεματα για τα οποια εχω αποψη, οσο παραξενα και αν ακουγονται στους αλλους :p Εγω το τολμω και οτι γινει ας γινει σιγα...
Εσυ απλα παρτο αποφαση και ΜΗΝ κανεις πισω σε τπτ, μπλοκαρε ολες τις ανασφαλεις σκεψεις και πηγαινε μπροστα, τουλαχιστο εγω ετσι κανω και φαινετε( δεν ειμαι και σιγουρος ομως) να δουλευει....