Πιάνω την καρδιά μου και δεν έχει χτύπους. Δεν νομίζω να είναι κι αυτό φαινόμενο του φανταστικού μου κόσμου.
Να περιμένω τώρα αποκεφαλισμό αφού δεν πέτυχε και αυτό σας το σχέδιο?
Printable View
Πιάνω την καρδιά μου και δεν έχει χτύπους. Δεν νομίζω να είναι κι αυτό φαινόμενο του φανταστικού μου κόσμου.
Να περιμένω τώρα αποκεφαλισμό αφού δεν πέτυχε και αυτό σας το σχέδιο?
καροτακι μη διακοπτεις τη θεραπεια σου.για δικο σου καλο
Mα δεν κανει θεραπεια. Εδω και καιρο μαλλον.
δηλ πώς αισθανεσαι? κανεις πλακα η σοβαρολογεις?
Ναι, έχω μήνες να πάρω φάρμακα, γιατί άλλωστε να παρεμποδίσω τη φύση (?) να κάνει το έργο της, τι έχω να κερδίσω, τι έχω να διεκδικήσω, τι έχω να χάσω? Τίποτα. Μη σου πω νομίζω πως είμαι νεκρός και στα χαρτιά εδώ και καιρό.
Τη ζωή φαίνεται μου την πήραν προτού το καταλάβω καν.
Βέβαια κάνα τσιγαράκι το κάνω δε λέω. Anyway, θα δώ τι θα κάνω, μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι δεν θα κάνω τίποτα.
Παιδιά ένα έχω να σας πω. Για το κακό που σας κάνανε δεν υπάρχει αποζημίωση.
ε, αφου νιωθεις τους σφυγμους σου ολα καλα! δηλ πιστευεις οτι εισαι νεκρος κ οτι ταυτοχρονα γραφεις κ στο φορουμ?
επισης, δηλ θεωρεις οτι με τα φαρμακα ησουν χειροτερα απο οτι εισαι τωρα?
εμενα προσωπικα τωρα μου φαινεται οτι εισαι χαλια. οταν επαιρνες φαρμακα, μου φαινοσουν πολυ καλυτερα! δεν ξερω παλι!
Πρίν λίγο άρχισε να χτυπάει κάπως, το περίεργο είναι ότι έχω ένα απίστευτο μούδιασμα στο αριστερό μου χέρι.
Eπισης το μοτιβο του θανατου ειναι κοινο στις ψυχωσεις, μην αγχωνεσαι Lou!. Δεν ειναι κατι πρωτοφανες.
Χάλια δεν θα το λεγά ακριβώς, δεν είναι πεσμένη η διάθεση μου, είναι κάπως κενή θα έλεγα αλλά όχι πεσμένη.
Αν θεωρώ ότι με τα φάρμακα ήμουν καλύτερα? Τι εννοείς καλύτερα? Δυσκολεύομαι να συλλάβω αυτό το καλύτερα σε συνάρτηση με τον χρόνο.
Όχι, δεν ξέρω, νομίζω η ότι δεν χτυπάει πάλι η ότι κάτι πάει στραβά ρε άνθρωπε?
Εσύ ελάφι χωρίς κέρατα τι κόλημα έχεις με τα φάρμακα? Τα λεφτά τρώγονται?
Και τα φαρμακα τρωγονται, τα λεφτα δεν τρωγονται αν δε γινουν τροφες πρωτα. Οταν βαρεθεις να εχεις τα συμπτωματα που εχεις θα κανεις αυτο που σου λενε εδω και καιρο ολοι και θα παρεις φαρμακα. Μεχρι τοτε, μην ανησυχεις, ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος εισαι.
Ο οποιος σκοπος ειναι?
Ο έλεγχος.
Δυστυχως σε αυτη την κοινωνια που ζουμε αυτη ειναι η μονη "θεραπεια" που υπαρχει για τετοιου ειδους προβληματα, ο "ελεγχος" και η καταστολη. Εχεις υποψη σου κατι καλυτερο?
Ναι! Να πάμε στην Καραιβική!
Δεν αποκλειεται να λειτουργουσε θεραπευτικα. Καλυτερο κοινωνικο περιβαλλον, αλλαγη παραστασεων, διακοπουλες, γνωριμια με καινουριο κοσμο, μια χαρα. Τουλαχιστον στο κοινωνικο σκελος θα ηταν απειρως καλυτερα, στο δε σκελος της παρανοιας, παραισθησεων κλπ., δεν ξερουμε αλλα μπορει με τον χρονο να υποχωρουσαν (λεω εγω). Αν ομως δεν υποχωρουσαν? Τι θα εκανες αν νομιζες οτι σε κυνηγαει η μιση αγνωστη Καραιβικη να σε αποκεφαλισει?
Αν πίναμε όλοι χυμό καρύδας χλωμό το κόβω να είμασταν τόσο άγνωστοι μεταξύ μας.
Γιατι αποκλειεται να νομιζες οτι σε κυνηγαει η μιση ΓΝΩΣΤΗ Καραιβικη να σε αποκεφαλισει?
Όλα είναι πιθανά. Πότε έτσι, πότε αλλιώς.
Εσύ , που δηλώνεις σχιζοφρένεια πως είσαι, πως νιώθεις? Νιώθεις κυνηγημένη η έχεις την ανάγκη να κόψεις κεφάλια?
Λοιπόν, σκέψου λίγο και τα λέμε πιο μετά, αρκετά πιο μετά ελπίζω.
Για να σκεφτω...χμ σκεφτηκα, οχι ποτε δεν ηθελα να κοψω κεφαλια, και νομιζω οτι αυτοι που το θελουν εχουν προδιαθεση στη βια ανεξαρτητως σχιζοφρενειας, και αν ενιωθα κυνηγημενη θα κοιταγα να βρω καποιο ειδος θεραπειας, για να μην υποφερω τσαμπα.
βινς, ποιοι πιστευεις οτι θελουν να σε ελεγχουν? επισης θεωρεις οτι τα φαρμακα ειναι για να σε ελεγχουν?
Εγώ πάλι βινς πιστεύω πως τον τελευταίο καιρό τραβάς μια βαρβάτη υποτροπή και απ' όσο παρακολουθώ απ' όσα γράφεις/βριζεις/υποψιάζεσαι όσο πάει και χειροτερεύει.
φυσικά δεν μου πέφτει λόγος, αφού εσένα δεν σε πειράζει να ταλαιπωρείσαι νο πρόμπλεμ, κάτσε να φας το καλοκαίρι σου μπροστά σε ένα υπολογιστή ανοίγοντας όλη μέρα και όλη νύχτα θέματα που δε βγάζουν κανένα νόημα, μόνο και μόνο για να βρίσκεις συνέχεια λόγο να πιάνεις κουβέντα.
Αν έχεις μαζοχιστικές διαθέσεις, επίσης κανένα πρόβλημα, δικό σου το μαχάιρι δικό σου και το καρπούζι.
Κρίμα όμως.
Βγες έξω φίλε, διασκέδασε το όσο μπορείς, καλοκαίρι είναι.
Μην κλείνεσαι στο σπίτι και στο κεφάλι. Ώσπου το κάνεις αυτό όλο και χειρότερες σκέψεις θα σου ρχονται και όλο και πιο πολύ θα υποτροπιάζεις. Και αυτά για την καρδιά που γράφεις πιστεύω στη σκέψη είναι, ο νους σε πήρε εκεί και σου τα υπέβαλε ως αληθινά σε στιγμές που ήσουν μόνος.
Βγες έξω, μίλα με ανθρώπους, διασκεδασε, εκεί θ αλλάξει η διάθεση. Στην θεραπεία που κάνεις αυτό είναι που θα σε υποβοηθήσει. Βρες τη θετική σου όψη και βγάλε την έξω, υπάρχει μέσα σου μην το υποτιμάς!
εσύ όμως έχεις αφήσει την απαισιοδοξία και τα αρνητικά να σε κυβερνούν.
Πράγματι είμαι σε κάτι σαν υποτροπή, έχει αρχίσει να με ταλαιπωρεί αυτό. Κρίμα που δεν θα τα καταφέρω χωρίς φάρμακα λολ, άλλο ένα στοίχημα που έχασα.
Κρίμα όμως που έτσι η αλλιώς δεν αλλάζει κάτι, εννοώ στη ζωή μου και το αποτέλεσμα που είχε.
άντε να πω ΠΑΛΙ την ιστορία που λέω συνέχεια.
Έχω άσθμα. Αν δεν πάρω ΚΑΘΕ βραδυ μια εισπνοή από συγκεκριμένο φάρμακο, το πρώτο στάδιο είναι ο βήχας, το δεύτερο μου κόβεται η αναπνοή, το τρίτο πεθαίνω.
Λεω εγώ λοιπόν: βάζω στοίχημα με το άσθμα μου ότι θα το νικήσω.
Κόβω το φάρμακο.
Περιμένω, αρχίζει ο βήχας, κόβεται η αναπνοή και λίγο πριν με πάρουν τέσσερις κάνω την εισπνοή.
Τι @@ στοίχημα έχασα?
Της μλκιας που με δέρνει, τίποτε άλλο.
Ξέρεις βινς, μερικές φορές νομίζουμε πως κάνουμε επανάσταση, αλλά η επανάσταση είναι εντελώς ηλίθια και χωρίς αποτέλεσμα και αυτό προκύπτει μέσα από τις τάσεις αυτοκαταστροφής που έχει ο καθένας μας.
Η εξυπνάδα είναι να μας προσέχουμε, όχι να τραβάμε ζόρια χωρίς λόγο.
βρε συ καροτ.
βαζεις λαθος στοιχηματα, γι αυτο χανεις...
το θεμα ειναι, να παρεις την βοηθεια που υπαρχει διαθεσιμη και να δεις ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ τι ποιοτητα ζωης μπορεις να εχεις, οχι να παριστανεις το πειραματοζωο και να περιμενεις να γινει το θαυμα!
ΑΝ ΕΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΝΙΜΩΣ, ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ? ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Η Ο ΤΟΙΧΟΣ?
Εγώ πάντως νομίζω ότι είναι στο χέρι σου να καλυτερέψεις τη ζωή σου, και να την κάνεις και πολύ όμορφη μάλιστα. (Αν δηλαδή το παιδί σου είχε ψύχωση, δε θα του έδινες φάρμακα για να μη βασανίζεται; Ε, αυτό νόμιζα κι εγώ.) Είσαι μια χαρά παιδί, αν αποφασίσεις επιτέλους να παίρνεις την αγωγή σου και να σε φροντίζεις, τότε όλα θα μπουν σιγά σιγά σε μια σειρά. Μέχρι τότε...καλό κουράγιο με τα φαντάσματα που επιλέγεις για παρέα...
βινς, δεν παιρνεις τηλ το γιατρο σου να κλεισεις ενα ραντεβου να συζητησεις το προβλημα σου? κριμα δεν ειναι να ταλαιπωρεισαι με τετοιες ιδεες οτι εισαι νεκρος, οτι σε παρακολουθουν κ ολα αυτα?
τα υπολοιπα θεματα τα συζηταμε στην πορεια! ξεκινα με το γιατρο σου κ τα αλλα ειναι επομενα βηματα κ επονται! :)
καροτακι σου απαντησα ξανα κ σου το χω πει πολλες φορες.κ εγω δε θελω να παιρνω χαπια αλλα δε γινεται διαφορετικα κ δε θελω να ταλαιπωρουμε μια ζωη.
επισκεψου τον γιατρο σου κ να τον ακους.
Χθές το βράδυ πήρα λίγο φάρμακο μετά από πολύ καιρό... ωστόσο νέα εμμονή παρουσιάστηκε.
Νόμιζα ότι υπήρχε ένας εξωγήινος στην κοιλιά μου και ότι μου μίλησε για λίγο (σαν ηλεκτρονική ακούστηκε η φωνή του).
Ήμουν πάντως σχετικά μακρυά από υπολογιστή (αν και σε εσωτερικό χώρο και μόνος μου).
υπομονη! το φαρμακο κανει καποιο καιρο να πιασει! πηρες κ σημερα?
Πως με βλέπεις?
Remedy, σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Έχω πολύ περιέργια να δω πως είσαι φυσιογνωμικά.
Lou, έχω μια ανησυχία να πάω ξανά στον γιατρό. Εσύ πως το ερμηνεύεις αυτό?