ασυνενοησια μεσα στη σχεση..
καλημερα σας..τικανετε?
ειμαι κανουργια κι εγω εδω και δευχαριστω για την κατανοηση σας.λοιπον τον περασμενο σεπτεμβρη γνωρισα ενα παι δι μεσα απο το ιντερνεττο οποιο ειναι απο επαρχια κι εγω ειμαι απο αθηνα.μιλαγαμε καθημερινα στο ιντερνετ και ηρθε αθηνα να συναντηθουμε.στην αρχη ενθουσιαστηκα ηταν ενας ηρεμος ανθρωπος μιλαγαμε οπως στο ιντερνετ κι επο κοντα.εγω εργαζομαι και μαλιστα με 2δουλειες .εκεινος λοιπον αποφασισε να μεινει αθηνα για να γνωριστουμε καλυτερα.ουτως η αλλως δεν ειχε δουλεια και στο μερος του δουλευε σαν μαραγκος αλλα δεν ειχε κινηση.εγω εχω σπουδασει ειμαι εκπαιδευτικος αλλα ποτε δεν ειχα τετοια κολληματα να βρω καποιον μωρφομενο,βεβαια δεν ξερω μπορει και να επρεπε...λοιπον εμεινε αθηνα αλλα επειδη δεν πορουσε να πληρωνει ξενοδοχεια του προτεινα να μεινουμε στο εξοχικο μου για να αποφυγει τα εξοδα.βεβαια εγω πηγενοερχομουν αθην α κι αυτος καθοταν εεκει ολη μερα εκανε διακοπες δλδ.αυτο κρατησε 20μερες.αφου κολλησαμε αποφασισε να ερθει αθηνα μονιμα .αρχισε ομως να με πιεζει να μεινουμε μαζι.εγω του ειπα οτι δεν ειμαι ετοιμη να ερθει και θα φανει τι θα γινει.εκεινος βεβαια απ οτι καταλαβα ηθελε να μεινουμε μαζι για να μοιραστουμε τα εξοδα ...βεβαια εγω αρχισα να ξενερωνω γτ δεν μαρεσε το σκεπτικο του.αντρας τωρα και επειδη δεν εχει δουλεια θα του πληρωνω εγω τα εξοδα.?δεν λεω ειμαι αθρωπος που συμμετεχει και δεν ειμαι τσιγκουνα αλλα με το καλημερα?
πολλες φορες μαλιστα πληρωνα εγω εξω η μου ζηταγε 5 η10 ευρω..τελικα ηρθε και εμεινε αθηνα αλλα μου ειχε πει οτι θα μεινει κοντα και πηγε κι εμεινε πολυ μακρια με αποτελεσμα να μην μπορουμε να βρεθουμε μην εχοντας μεταφορικο μεσο ..πιεστικα πολυ εντομεταξυ για λογους οικονομιας δεν επερνε ταξι και μου ελεγε να παω εγω με το αμαξι..βεβαια εκει κοντα εμενε η αδερφη του ..στην οποια πηγε και δουλεψε που ειχε ενα περιπτερο ..μολις αρχισε να δουλεθει μου ελεγε οτι ειναι κουρασμενος και δεν μπορει να βγαινει..
θελω να ρωτησω επισης τη γνωμη σας για το οτι η αδερφη του εχω την αισθηση οτι του κανει πληση εγκεφαλου .ειναι χωρισμενη εχει προβληματα και ειναι πολυ ατημετητη,συνεχεια μεσ την γκρινια .ετσι εχει επηρεαστει κι εκεινος .εγω αντιθετος ειμαι πολυ χαρουμενος ανθρωπος δραστηριος και δεν κουραζομαι ευκολα..μαρεσουν οι δραστηριοτητες ..τετλευταια μου ειπε οτι παει σε καποια σεμιναρια μετεμψυχωσης και οτι μας κατευθυνει μια ανωτερη δυναμη ..στα οποια παει και η αδερφη του..και μου ελεγε κατι βλακειες οτι δεν πρεπει να ξενυχταμε και οτι ολοι οι ελληνες ειναι θυματα,μιλωντας πολυ εντονα και κουνωντας το χερι μηδενιζοντας τα παντα..εγω εχω μαθει απο την οικογενεια μου να σκεφτομαι θετικα να εχω ονειρα και να ειμαι αισιοδοξη προσπαθωντας για το καλυτερο..εχει αρχισει και με κουραζει ολα αυτο..ευχαριστω πολυ ...