Σημερα πηγα για μπανιο και καηκα παντου!!! Πειτε μου τροπους για να ανακουφιστω.. plzzz πανικοβαλλομαι! :(
Printable View
Σημερα πηγα για μπανιο και καηκα παντου!!! Πειτε μου τροπους για να ανακουφιστω.. plzzz πανικοβαλλομαι! :(
Κάποιο after sun ή γιαουρτάκι που είναι και θρεπτικό. Αν έχεις καεί στο πρόσωπο πάρε την ενυδατική με γιαούρτι, που είναι του κορρέ. Και άρχισε να πίνεις πολλά νερά και χυμούς γιατί μετά από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, το δέρμα αφυδατώνεται.
Γιαουρτι δεν εχω, δυστυχως! Μου ειπαν κατι για Nivea και Pepanthol..
και αυτά καλά είναι αλλά το γιαουρτάκι επειδή είναι δροσερό σου μειώνει την θερμοκρασία του δέρματος.
:( σ'ευχαριστω! Μαλλον βρηκα ενα aftersun!
novaquasol....Φαρμακευτικη κρεμα ιδανικη κ παμφθηνη....
η bepanthol ειναι πολυ καλη κ αποτελεσματικη για εγκαυματα, εγω καιγομαι στο προσωπο κ γινομαι σαν ντοματα κ επειδη παιρνω κ φαρμακα ενας λογος παραπανω που πρεπει να προσεχω, επισης πολυ καλη ειναι μια κρεμα korres αντιηλιακη με γιαουρτι....
εχω βαλει κ φυσικο γιαουρτι εκεινη τη στιγμη ανακουφιζει οκ, αλλα μετα ημουν σαν λαδωμενος ποντικος....
μπορεις να κανεις κομπρεσες με κρυο νερο εμενα με βοηθησε πολυ
μια φορά που είχα καεί άσχημα είχα κι εγώ βάλει bepantol και ήταν μια χαρά νομίζω...
Γενικότερα ο Κορρές έχει καλά προιόντα. Εγώ ξεκίνησα με μια κρέμα προσώπου που έκανε ακριβώς ότι έλεγε στο κουτάκι και συνέχισα με αντηλιακά, μεικ-απ και τώρα παίρνω και αφρόλουτρα! Κορρές φορ έβερ.
Ναι συμφωνω για την σειρα Κορρες... ειχα παρει πουδρα! Αλλα εχει ωραια πραγματα!
To καλυτερο απο ολα ειναι να βγαλεις μια φωτογραφια σου γιαουρτομενη.Μια φορα βγαλαμε ενα φιλο μας. την ειδε σκυλιασε.... νομιζω το παιδι που την ειχε τρομαξε και την εσκισε. και τωρα ο παπαρας την ζηταει αλλα πουυυυυυυυ :P
χαχαχα! το σκεφτηκα αλλα δεν ειχα γιαουρτι καρδια μου!!! :D Αλλα ειμαι σαν αστακος ομως..
τοσο κοκκινη ? και με τι συνοδευεστε? καροτακια η πατατουλες ? :P
Χαχαχαχααα! Τα καροτακια μου αρεσουν.. Μηπως με μακαρονια? χμμμμ.. τι λες? :D
ειχα φαει πριν απο .... 4-6 καλοκαιρια σε διακοπες. Δεν ενθουσιαστικα ... αλλα μετα εμαθα πως η ταβερνα ηταν απο τις χειροτερες.
Καποια στιγμη θα παω σε μια καλη να δοκιμασω απο περιεργεια... :)
Για το χρωμα δεν ειπες τπτ :P
Το χρωμα ειναι κοκκινο αλλα οχι δεν ειμαι σαν κλοουν. Μπορω και κυκλοφορω :P Σημερα ειμαι καλυτερα! :)