Βασικα δε ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα. Αλλα ειπα να ρωτησω. εγω προσπαθω να ασχοληθω ξανα με την μουσικη αυτο το καιρο πριν καμια 12 χρονια επαιζα και εγραφα μουσικη.... Εσεις?
Printable View
Βασικα δε ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα. Αλλα ειπα να ρωτησω. εγω προσπαθω να ασχοληθω ξανα με την μουσικη αυτο το καιρο πριν καμια 12 χρονια επαιζα και εγραφα μουσικη.... Εσεις?
Έχω πολλά στο μυαλό μου, αλλά καταλήγω να καίγομαι στο inet όλη μέρα
να βγαινω....
όταν υπάρχουν χρήματα....
να ασκω το δικαιωμα μου στην τεμπελια (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΙ ΕΓΩ!!!!)
σκεφτομαι μονο το μωρο μου, σεξ, μπανια, υπνους, ταινιες, μουσικες, βιβλια περιοδικα, νετ, μασα και παλι απ την αρχη...
καποια δν κανει δουλειες στο σπιτι της....
Παιζω μπασο , κιθαρα και λιγο αρμονιο.. θελω να παρω μια γκαιντα αλλα φοβαμαι οτι θα με διωξουν απο την γειτονια , θελω να ασχολιθω με το folk αλλα δε χαλιεμαι και με το οτιδηποτε αρκει να ξαναπαιξω. Αφου μαλιστα βρηκα και δυο παλικαρακια απο αθηνα να κανουμε διασκευες ειμαι υπερευτυχησμενος αυτη τη στιγμη
Εγώ αυτό τον καιρό, έχω κολλήσει με το φόρουμ, μου αρέσει σαν καινούρια εμπειρία.
αυτο το καιρο λογο καλοκαιριου δε κανω και πολλα πραγματα. με εχει πιασει υπνηλια, διψα, και βαρεμαρα (το διαδικτυο ειναι συνηθεια δε μετραει). εχω διακοψει τα οσα ενδιαφεροντα ειχα, ειδικα οσον αφορα τον κινηματογραφο εχω καιρο να δω καποια ταινια, ενω και με μουσικη σπανια ψαχνωμαι πλεον για νεα ακουσματα. διατροφη και γυμναστικη ουτε λογος, το χεσα το θεμα αφου ειμαι μονος και δεν υπαρχει λογος να προσεχω τοσο τον εαυτο μου. ειμαι σε μια φαση που εχω κουραστει με τα παντα και τους παντες, λες και πρεπει να επαναπροσδιοριστω και να πατησω ενα γερο reset σε ολα και να ξαναρχισω απ'την αρχη. να βρω νεα ενδιαφεροντα, να αλλαξω περιβαλλον και να γνωρισω νεους φιλους και γενικα ατομα γυρω μου. κατι που δυστυχως δε βλεπω να γινεται συντομα.
Να ειμαι με τους φιλους μου και να κουτσομολευουμε τους παντες να κανουμε αστεια και να θαβουμε τις κλικες....αλλα το καλυτερο απο απ ολα ειναι οτι καταλαβαινουμε ο ενας τον αλλον και δεν υπαρχει ασχημια μεσα στην παρεα γιατι ειμαστε ολοι αληθηνοι!!!!! Ετσι κι αλλιως οπως εχουν γινει τα πραγματα και οι καταστασεις μονο οι φιλοι θα μας μεινουν τωρα!!!!
Αυτό είναι το κακό!!! Αυτό τον καιρό δεν μου αρέσει να κάνω τίποτα.... είμαι σε φάση μάλλον κατάθλιψης....
Δεν εχεις φιλους ωστε να μπορεσεις να βρεις ενδιαφεροντα?...στο λεω γιατι και ο αδελφος μου ετσι ειναι η τουλαχιστον ετσι μου λεει οτι ειναι...
Εγώ αυτό τον καιρό μιας και δεν μπορώ να βρω δουλειά πειραματίζομαι συνέχεια με νέες συνταγές ζαχαροπλαστικής...εκτός από τις τελευταίες μέρες που έχω αγκυλωθεί από τη μέση μου :-( (άτιμη δισκοκήλη)
Λοιπον εκτος απο την μουσικη θελω να ξεκινησω να ασχολουμαι με τα βοτανα..