Βαρέθηκα να ζω σε μια φριχτή πόλη, χωρίς φίλους και χωρίς κανέναν να νοιάζεται για μένα… βαρέθηκα να μένω σε νοικιασμένα τρισάθλια οικοδομήματα που μόνο κατ' ευφημησμόν χαρακτηρίζονται σπίτια. Να μη μπορώ να ζήσω στην πόλη που έχω το πατρικό μου, γιατί περπατάω στο δρόμο και με βρίζουν. Βαρέθηκα να μην έχω την οικονομική άνεση να αγοράσω ένα σπίτι όπου θα ήθελα ή να πάρω και να συντηρήσω ένα αυτοκίνητο. Βαρέθηκα να μη μπορώ να φέρω ένα παιδί σ' αυτόν τον κόσμο. Βαρέθηκα να αντιμετωπίζω την καφρίλα γύρω μου. Βαρέθηκα να ψάχνω κάθε τόσο για δουλειά. Να είμαι κάθε οχτώ μήνες στο ταμείο ανεργίας. Να δουλεύω σε κακοπληρωμένες δουλειές με ελάχιστα λεφτά που ποτέ δε μου φτάνουν για να ζήσω και ούτε μπορώ να βάλω μια δεκάρα στην άκρη. Ν' αλλάζω κάθε τόσο δουλειά, δουλεύοντας κάτω από άθλια αφεντικά, που συνήθως δεν έχουνε ούτε τα μισά μου προσόντα, που ποτέ δεν εκτιμάνε τον κόπο μου και που εκμεταλεύονται τη δική μου δουλειά για να πλουτίζουν οι ίδιοι. Να γράφω υπέροχα τραγούδια που δεν ακούγονται πουθενά. Είμαι όλη μέρα κλεισμένη μέσα σ' ένα σπίτι και η ζέστη με τρελαίνει… βαρέθηκα να έχω την ανασφάλεια και την αγωνία για το αύριο… βαρέθηκα να μετράω κάθε στιγμή το κάθε μου ευρώ προκειμένου να αγοράσω κάτι.. να ζω μέσα σε άθλια και βρώμικα τρόλευ και λεοφωρεία… βαρέθηκα τους ηλίθιους άντρες που δεν ξέρουν τι τους γίνεται…όλα τα βαρέθηκα και τη ζωή μου την ίδια… δε θέλω να συνεχίσω να ζω… η στεναχώρια πλακώνει το στήθος μου, μαζί με τους πόνους της περιόδου… κάθε περίοδος μια χαμένη ευκαιρία να κάνω ένα παιδί…. κι άλλη μία… κι άλλη μία… βαρέθηκα κάθε μέρα που περνά να στενεύουν όλο και περισσότερο τα περιθώρια για μένα. Βαρέθηκα να βλέπω διάφορες μετριότητες να τα πηγαίνουν καλύτερα στη ζωή τους από εμένα… βαρέθηκα να μου φεύγουν ένα σωρό χρήματα κάθε μέρα σε νοίκια και λογαριασμούς… να μη μπορώ να πάω ένα ταξίδι…. Να ζω ανάμεσα σε βιβλία που με πνίγουν… Η ζωή έχει γίνει αφόρητη….. Βαρέθηκα να ζω με την ελεημοσύνη της μάνας μου.. με φίλους που μόνο φίλοι δεν είναι κατά βάθος… βαρέθηκα να ζω σ' έναν κοινωνικό περίγυρο που με θεωρεί εξ' όλης και προόλης μόνο και μόνο επειδή ασχολούμαι με τη μουσική και το τραγούδι… βαρέθηκα να ζω ξέροντας ότι δε θα διοριστώ ποτέ ενώ έχω πτυχίο πανεπιστημίου.. να μη μπορώ να κάνω ένα μεταπτυχιακό…. βαρέθηκα να ζω σε μια χώρα που απαξιώνει όλες μου τις δυνατότητες ενώ ταυτόχρονα προωθεί διάφορα σούργελα… βαρέθηκα να ζω ανάμεσα σε ανθρώπους που με θεωρούν ηλίθια και να δουλεύω κάτω από αφεντικά που επίσης με θεωρούν ηλίθια ενώ είμαι ένας πανέξυπνος άνθρωπος…. Βαρέθηκα να μου φεύγουν όλα μου τα λεφτά στα νοίκια και στους λογαριασμούς και να μη περισεύει τίποτα για τίποτε άλλο… ούτε για ένα ταξίδι… βαρέθηκα τη μοναξιά μου…βαρέθηκα να βλέπω διάφορες μετριότητες να τα καταφέρνουν καλύτερα από 'μένα και να αποκαθίστανται επαγγελματικά, χρησιμοποιώντας τα ρουσφέτια και τα βίσματα… βαρέθηκα να ζω σε μια χώρα όπου δε λειτουργεί τίποτα, δεν υπάρχει καμιά αξιοκρατία και καμιά οργάνωση και όλα είναι ένα τριτοκοσμικό μπάχαλο… βαρέθηκα να πηγαίνω σε δημόσιες υπηρεσίες που χρειάζονται τρία χρόνια για να κάνεις μια δουλειά… και που οι υπάλληλοι της συμπεριφέρονται σαν δικτατορίσκοι και σ' εξυπηρετούν μόνο άμα γουστάρουν…. Βαρέθηκα να ζω με ψυχοσωματικούς πόνους στο κεφάλι στο λαιμό και στην πλάτη τα βαρέθηκα όλα…