Απο περίπτωση...σε περίπτωση..!!
Καλησπέρα Φίλοι μου..
Δε θέλω να μιζεριάσω...ουτε να τα βάλω με την τύχη.Ίσως τελικά να κάνω εγώ λάθος επιλογές..Mε πλησίασε ενα παιδί πρόσφατα.Ολοι μου ελεγαν τα καλύτερα..
Δυστυχώς ομως και αυτος εκανε χρήση κανναβης..που σηματοδοτεί οτι και αυτο το παλλικάρι εχει θέματα..που θα μου έκαναν τη ζωή μου δύσκολη..
Εν πάσει περιπτωση αρχισε να μου λεει πως δε του αρεσει το χασις..το εχει δοκιμασει...αλλα πλεον τα κραζει αυτα ενω ταυτοχρονα βρωμοκοπουσε απο δαυτο..
Ειχα ξεκαθαρισει πως δε θα ξανακανα σχεση με ατομο που εχει τετοιες συνηθειες και αυτος προφανως ηθελε να με πεισει πως δεν ειναι τετοιος.
μετα μου ελεγε πως ολες οι γυναικες τον στελνανε γιατι
λεει δεν αντεχανε την πολυ δυνατή αγαπη...οτι σαν ατομο δεν εχει κομπλεξ οτι παλια φιλοι του τον απαφευγαν γιατι επειδη ηταν η ψυχη της παρεας τον βλεπανε οι αλλοι ανταγωνιστικα και πολλα τετοια..Επισης μου ελεγε πως στο στρατο που ειναι περναει πολυ καλα..πολυ καλυτερα λεει απο οτι οταν βγαινει γιατι εχει να αντιμετωπισει τον αδερφο του που κανει χρηση χασις και οτι πρεπει να τον συνετιζει..και πολλα τετοια!
την Κυριακη το βραδυ μαλωσαμε,γιατι μου ελεγε πως θελει να παρει Ι-5 γιατι λεει δεν ειχε λεφτα και ηθελε να δουλεψει καθως και για να ξεμπερδευει με το πανεπιστημιο.και φυσικα του λεω ειναι χαζομαρα αυτο..και μου επιτεθηκε
οτι δεν εχω καμια δουλεια εγω,οτι αμα του αρεσω,και οτι θα αναγκαστει να μου μιλησει ασχημα,και οτι αυτος ειναι,και η πορτα ειναι ανοιχτη και οτι προσπαθω λεει να τον αλλαξω.το τελειωσαμε εκει..
χτες συμπτωματικα εμαθα πως ητανε σε ενα σπιτι και κανανε χασις και πως σε μια γυναικα-αφεντικινα του που τυχαινει να γνωριζω ειπε πως θελει να φυγει απο τον στρατο γιατι εχει ψυχολογικα.!Επισης αποφευγει να μιλαει στους κοινους μας φιλους.
Τελικα τι συνεβη?εκανα κατι εγω λαθος?η προσπαθησε να μου παρουσιασει αυτο που θα θελε να ειναι?ξερει ποιο ειναι το σωστο?και θυμωνει επειδη δε μπορει να το ακολουθησει?