Μου έχει έρθει μια ιδέα (κατά κάποιο τρόπο κλεμένη και διαμορφωμένη). Να πάρω ένα βαρέλι από μπύρα η αλκοόλ αρωματικό και να το καρφώσω δίπλα από την ντουσιέρα να κάνω ένα μπάνιο με αλκοοόλ. Πιστεύω θα περάσω πολύ όμορφα !
Printable View
Μου έχει έρθει μια ιδέα (κατά κάποιο τρόπο κλεμένη και διαμορφωμένη). Να πάρω ένα βαρέλι από μπύρα η αλκοόλ αρωματικό και να το καρφώσω δίπλα από την ντουσιέρα να κάνω ένα μπάνιο με αλκοοόλ. Πιστεύω θα περάσω πολύ όμορφα !
Και τι θα σου προσφερει αυτο; :)
Δεν ξέρεις μέχρι που είμαι ικανός να φτάσω.
Στον Αρη που ειμαι εγω δεν υπαρχει κανεις παντως
O Πλούτων όμως σφύζει από ζωή ( για να εχει επιλογές το λέω )
http://mpfwww.jpl.nasa.gov/MPF/ops/81696_full.jpg
να και η αποδειξη καροτακι
Νομίζω κάποιοι μικροοργανισμοί στη Γη μπορούν να ζήσουν σε συνθήκες διαστήματος όπως και κάποια είδη ψαριών χωρίς οξυγόνο και με μεγάλη πίεση νερού. Ας μην στερούμε από τους αληθινά επάξια υποψηφίους διαστημοκατοίκους της δυνατότητα να εξελιχθούν, είναι (είμαστε) ένα μέρος τους άλλωστε.
Υπομονή Καρότο, θα περάσουν οι πολλές οι ζέστες... (αστειάκι...)
χλωμό το κόβω. είμαστε σε κατάσταση υπερβολής, έχουμε χάσει το μέτρο βασικά. Είτε θα κρυώνουμε, είτε θα ζεσταινόμαστε.
Και οι σαύρες έχουν την δυνατότητα να αναπαράγουν τις κομένες τους ουρές ο άνθρωπος όμως γίνεται φυτό.
Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και όχι βολικός. Εσένα σε συμφέρει να το βλέπεις έτσι.
Δεν το έκανα ακόμα, προς το παρόν είμαι με μυτιές.
Να σου πω, επειδή το αλκοόλ προτρέπει αφυδάτωση λόγω αλκοόλης, και ξηραίνει και το δέρμα, δεν δοκιμάζεις καλύτερα μπάνιο με γάλα ωσάν Κλεοπάτρας; Το είχα κάνει μια φορά με ΝΟΥΝΟΥ και είχει φοβερό αποτέλεσμα στο δέρμα μου, αν και μύριζα σαν γιαουρτάκι μετά...
βουτια σε μια πισινα με αλκοολ;