Originally Posted by
void
πιεσμένη μου καλημέρα.
Λοιπόν, την επόμενη φορά που θα έρθει κάποιος asshole (αμερικανιά) να πουλήσει πνεύμα δήθεν σαν κοπλιμέντο αλλά ταυτόχρονα σαν απόρριψη, με ατάκες τύπου "πως μια γυναίκα σαν εσένα δεν έχει παντρευτεί" μπορείς κάλλιστα να του απαντήσεις όσο πιο μελιστάλαχτα μπορείς :"και πως ένας asshole σαν εσένα είναι παντρεμένος? δυστυχώς τύποι σαν εσένα με κάνουν να μισώ το γάμο"..το ξέρω ότι δε θα απαντήσεις έτσι αλλά αυτό του άξιζε...και αυτό αξίζει σε κάτι κοινωνικές νόρμες τύπου "πρέπει να παντρευτεί μια γυναίκα"..λες και η αξία σου εξαρτάται από αυτό.
Δεν ξέρω αν περνάς φάση τώρα που μετανιώνεις γιατί δεν έκανες παιδιά ή γιατί βλέπεις άλλες παντρεμένες με παιδιά και λες "γιατί όχι κι εγώ"..έχω μια εκδοχή:
Πέρα από το ότι έχεις εγκλωβιστεί με τους γονείς σου, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι απλά κανείς δεν κάλυπτε τις δικές σου ανάγκες?
έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί μια γυναίκα που έχει δική της δουλειά, τόσες έγνοιες, που εξαρτώνται τόσα άτομα από αυτήν άρα και είναι δυνατή, πως μπορεί λοιπόν αυτή η γυναίκα να βρει εύκολα έναν συνοδοιπόρο που να της κάνει τη ζωή της πιο εύκολη?
Έχεις επίσης σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί εσύ η ίδια να γούσταρες την ελευθερία σου, να μην ήθελες παιδιά ρε παιδάκι μου, ούτε γάμους ούτε τίποτα. Απλά να ήθελες εσένα. Όπως και τώρα νομίζω αυτό θέλεις. ΕΣΕΝΑ.
Μια φίλη από δω μέσα με συμβούλευσε κάτι πραγματικά υπέροχο το οποίο με ταρακούνησε.
Μου είπε Βοιντ, έχεις ένα παιδάκι μέσα σου το οποίο σου φωνάζει βοήθεια, το οποίο σε παρακαλάει να το προσέξεις, να το φροντίσεις, να το χαιδέψεις..σου λέει ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ, μόνο εσένα έχω.
Εσύ μπορεί να είσαι 46, εγώ είμαι 28 , άλλος είναι 35 κλπ..τα παιδάκια όμως είναι παιδάκια και μας έχουν ανάγκη.
Κοίτα λοιπόν το παιδάκι μέσα σου τι σου λέει, άκουσε το καλά, ζήτα από το Θεό μια πρακτική βοήθεια σε κάτι και θα δεις ότι θα φτιάξει η κατάσταση.
Κάνε φου στο συννεφάκι που σου θολώνει την όραση και δες πιο πέρα..και θα δεις ότι θα ανακαλύψεις κάτι που δεν το είχες δει. Και είναι αλήθεια ότι όταν δεν είμαστε καλά, δε βλέπουμε πολλά πράγματα γύρω μας. Λοιπόν, δημιούργησε εσύ την καλή κατάσταση. Σκέψου θετικά. Σκέψου ΕΣΕΝΑ.