Μόλις κατέβασα 12 xanax η κάπου τόσα και κλειδώθηκα στο δωμάτιο και περιμένω. Δεν έχω άλλα. Δεν θέλω να είμαι βάρος πια για κανέναν. Και τώρα σκέφτομαι το θέατρο μου που θα αφήσω
Printable View
Μόλις κατέβασα 12 xanax η κάπου τόσα και κλειδώθηκα στο δωμάτιο και περιμένω. Δεν έχω άλλα. Δεν θέλω να είμαι βάρος πια για κανέναν. Και τώρα σκέφτομαι το θέατρο μου που θα αφήσω
κ εγω σκευτομαι να κανω το ιδιο καθε μερα αλλα κατι με κραταει.Ειμαι σιγουρη οτι η ζωη αξιζει απλα ισως δεν το εχω ανακαλυψει ακομα.Μην παρετηθεις!Δεν ξερω αν στ'αληθεια πηρες τοσα χαπια αλλα σε παρακαλω καλεσε καποιον να σε βοηθησει.
Γιατι θες να δωσεις τελος?
Μύστικ ζεις; ανησυχώ...
Μύστικ ζεις; ανησυχώ....
κατι πρεπει να γινει εδω..η διαχειριση να κινητοποιηθει δεν ξερω..
Mystic! Αν μας διαβαζεις,γραψε μας σε παρακαλω κατι για να παψουμε ν'ανησυχουμε! Στο σπιτι σου εισαι μονη? Καλεσε γρηγορα ενα ασθενοφορο!
Κατά πάσα πιθανότητα κοιμάται του καλού καιρού, έχει ξηροστομία και όταν συνέλθει θα έχει πονοκέφαλο, ζαλάδες, αποπροσανατολισμό και δυσκολία στην ούρηση. Επίσης θα (πρέπει) να αναθεωρήσει. Σε ποιόν είσαι βάρος Mystic? Ένα βάρος στην ψυχή έχεις!
Το θέμα είναι θα ξυπνήσει;;
Με 12 χωρίς αλκοολ, μμμ ναι! Το ελπίζω τουλάχιστον! Ξύπνα Mystic!
Τραγικό.... ένας άνθρωπος προσπαθεί να βάλει τέρμα στη ζωή του μπροστά στα μάτια μας (έστω μπροστά στις οθόνες μας) και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα....
ναι μπορουν να δουν την IP του και μετα ο Internet Provider μεσω του εισαγγελεα να τους πει διευθυνση...
έχει σφιχτεί το στομάχι μου.... ας ελπίσουμε ότι 12 xanax πως τα λένε, δεν είναι ικανά να επιφέρουν θάνατο....
Ναι έτσι πρέπει!! δε μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια, ενώ ένας άνθρωπος προσπαθεί να πεθάνει.... ακούει κανένας από τη διαχείριστες του σάιτ;;;;
ενημερωσα την safeline δεν ξερω αν εκανα καλα ομως δεν μπορει να μεινει ετσι το θεμα ακομα και αν προκειται για φαρσα.
Καλά έκανες!! Δεν είναι φάρσα!!! Κι εγώ πήρα τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία (1018) και μου είπαν ότι είναι οι αρμόδιοι και θα το φροντίσουν... βρήκα κι ένα τηλέφωνο στο σάιτ στα στοιχεία επικοινωνίας! Μήπως να το καλέσουμε;;
...χμ...καλά κάνετε, αν και θεωρώ πως όταν κάποιος θέλει να βάλει τέλος, δεν το γράφει σε φόρουμ.....
ναι βεβαια τα παντα να κανουμε.
δεν ξερω δεν θα σταθω στο αν καποιος το κοινοποιει η οχι,δεν με ενδιαφερει αυτο.
Σωστό κι αυτό αλλά αν όντως έχει χαπακωθεί με 12 ζανάξ, σίγουρα δεν είναι και ότι καλύτερο για εκείνη (ή μήπως είναι ο Μystik;) - προφανώς είναι και μια κραυγή αγωνίας και γι' αυτό το ποστάρισε το θεματάκι.... τι λέτε να καλέσω και το τηλέφωνο που βρήκα στο σάιτ;;
να το καλεσεις ναι.
σιγουρα λοβ, γι αυτό είπα πως καλά κάνετε..:)
δοκιμασε το ειρηνη.
Πήρα δείχνει ότι είναι κατειλλημένο!! θα ξαναπάρω... ας ελπίσουμε ότι το 1018 και η safeline θα πράξουν τα δέοντα.... τι να πω.....
Εχουμε κανενα νεο; Τι εγινε; Ρε παιδια σοβαρολογει τωρα; Τα 'χω παιξει!
Πήρα κι αυτό το τηλέφωνο που υπάρχει στο σάιτ και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχουν μεριμνήσει.. ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά... (τελικά είναι η Mystik ή ο Mystik; θέλω να πω είναι άντρας ή γυναίκα ξέρει κανείς; ;)
Τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι! Δεν ειναι λιγες οι φορες οπου ατομα πριν αυτοκτονησουν κοινοποιουν αυτην τους την αποπειρα μηπως και αυτην την εσχατη στιγμη καταφερουν να εισακουστουν καπου,οπουδηποτε! Ειναι η απεγνωσμενη τους αναγκη για λιγη προσοχη προτου ξεψυχησουν!
οσα προβληματα και να εχουμε ψυχολογικα-οικονομικα-αισθηματικα ολα τα παντα δεν αξιζει να τερματιζεις την ζωη σου για τιποτα και για κανεναν!εδω ειμαστε για να παλευουμε καθημερινα αυτη ειναι η ζωη και εμεις πρεπει να την ζουμε οπως και να ειναι!πολλοι απο εδω εχουμε περασει το μονοπατι της καταθλιψης και της αποξενωσης ομως ολα αυτα πρεπει να σε πηγαινουν ενα βημα μπροστα,η καθε δυσκολια οχι να τα παρατας.
σκεψου αυτους που σε αγαπουν ποσο θα τους πληγωσεις με αυτη σου την κινηση.
Θα συμφωνήσω με την Alia!! το ότι ένιωσε την ανάγκη να μας το κοινοποιήσει δε σημαίνει ότι είναι λιγότερο σοβαρά τα πράγματα...
αλια...κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό του καθένα.
Γι αυτό είπα πως καλά κανουν τα μέλη και προσπαθουν να βρουν μια άκρη, (έκανα και γω μια προσοπάθεια να επικοινωνήσω με τη διαχείρση).
Η άποψη μου όμως είναι πως αν κάποιος είναι 100% σίγουρος για κάτι τέτοιο δεν το κοινοποιεί, γιατί ακόμη και αυτό δείχνει πως δεν είναι σίγουρος πως το θέλει και ίσως θέλει να κινητοποιήσει κάποιος, (και δεν εννοω εμας).
Οπως ισχύει και με τις άλλες βενζοδιαζεπίνες, η υπερδοσολογία δεν αποτελεί κίνδυνο για τη
ζωή, εκτός και αν συνδυασθεί με άλλα κατασταλτικά του Κ.Ν.Σ. (συμπεριλαμβανομένου και
του οινοπνεύματος).
Κατά την αντιμετώπιση της υπερδοσολογίας με κάποιο φαρμακευτικό προϊόν, θα πρέπει να
ληφθεί η πιθανότητα να έχουν ληφθεί πολλαπλά φάρμακα.
Για να αντιμετωπισθεί η υπερδοσολογία με από του στόματος λαμβανόμενες βενζοδιαζεπίνες,
πρέπει να προκληθεί έμετος (εντός μιας ώρας) εφόσον ο ασθενής έχει τις αισθήσεις του ή
πλύση στομάχου αφού έχουν προστατευθεί οι αναπνευστικές οδοί, αν ο ασθενής δεν έχει τις
αισθήσεις του. Αν δεν αναμένεται ωφέλεια από την κένωση του στομάχου χορηγείται
ενεργοποιημένος άνθρακας για να ελαττωθεί η απορρόφηση. Θα πρέπει να υπάρχει ιδιαίτερη
προσοχή για τις αναπνευστικές και καρδιαγγειακές λειτουργίες σε εντατική μονάδα.
Η υπερδοσολογία με βενζοδιαζεπίνες συνήθως εκδηλώνεται με ποικίλου βαθμού καταστολή
του Κ.Ν.Σ. που κυμαίνεται από υπνηλία μέχρι κώμα.
Σε ήπιες περιπτώσεις τα συμπτώματα περιλαμβάνουν υπνηλία, πνευματική σύγχυση και
λήθαργο. Σε πιο σοβαρές καταστάσεις εκδηλώνονται αταξία, υποτονία, υπόταση, καταστολή
της αναπνοής, σπάνια κώμα και πολύ σπάνια θάνατος.
Η φλουμαζενίλη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντίδοτο, όμως επειδή ανταγωνίζεται τη δράση
των βενζοδιαζεπινών μπορεί να επιφέρει νευρολογικές διαταραχές (σπασμούς).
Ευχομαι να μην ειναι κατι σοβαρο. Και ακομη καλυτερα να μην το εκανε!!
Το ξανάγραψα μακάρι αυτά που κατέβασε να μην είναι ικανά να την ξαποστείλουν!! Αλλά και μόνο το γεγονός ότι πήρε τόσα χάπια δεν είναι και ότι καλύτερο για τον οργανισμό της...
Πιστεψε με πως δεν υπαρχει ανθρωπος που επιζητα 100% την αυτοκτονια,οσο "μαυρα" κι αν τα βλεπει τα πραγματα! Αλλα αυτου του ειδους η συζητηση δεν βγαζει πουθενα! Ας δουμε τι κανουμε τωρα για να αποτρεψουμε τα χειροτερα! Ο,τι νεοτερο μαθαινει καποιος,παρακαλω να σπευδει να ενημερωνει!!!
το γεγονος οτι εκανε την κινηση που ονομαζεται αποπειρα,αυτο πρεπει να κινητοποιησει τους ανθρωπους της και οχι η ποσοτητα των χαπιων που κατεβασε(που οι συνεπειες διαφερουν απο οργανισμο σε οργανισμο)
Δυστυχώς δε νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο απ' ότι κάναμε μέχρι τώρα... ας ελπίσουμε ότι έχουν κηνιτοποιηθεί αυτοί που πρέπει.... θα βγω για λίγο και θα ξαναμπώ αργότερα... με ανησυχεί που και η ίδια δε δίνει κανένα σημείο ζωής...
Irenemarina γεμισες απο μνμ..
Που εννοεις; εδώ; τι να κάνω ανησύχησα ρε συ... (εμένα να δούμε ποιος θα με σώσει, όταν αποφασίσω να πάω να φουντάρω... )