εγω λεω η κυηση. και θα το αναλυσω κιολας αν κ δεν χρειαζεται
Printable View
εγω λεω η κυηση. και θα το αναλυσω κιολας αν κ δεν χρειαζεται
μπρόκεν δεν υπάρχεις.
ενας φιλος μ φοβαται που θα παει φανταρος και κλαιει σαν γυναικουλα. λες και θα παει πολεμο...... ειναι αντρας αυτος? εμεις ανεχομαστε τοσα σαν γυναικες και δεν μας αναγνωριζει κανεις! ειμαστε σε αλλες χωρες κατωτερες κ απο ζωα! αυτη ειναι η εκτιμηση ενος ειδους που φερνει μια ζωη στον κοσμο η οποια τρεφεται απο αυτο?
ο φιλος δεν ειναι και τοσο αντρας( και δεν αναφερομαι στο αν χρησιμοποιει το πουλι του και πως) περισσοτερο οτι δεν τιμα τα παντελονια του.
Κακια αυτο που λεω? δεν ξερω.... αλλα σιγουρα ειναι κατι που δεν τολμας να του το πεις.
Επισης ειδα φανταρια που πουλαγανε τετοια τρελα μπας και πηδηξουν κανα μωρο απο την παρεα τους. εχε το στην ακρη του νου σου.
αυτα.
δεν καταλαβα το τελευταιο που ειπες
Πολλοι κλαιγονται επιτηδες για να βρουν την ευαισθητη της παρεας, πουλανε τρελα οτι δεν αντεχουν και οτι δεν μπορουν.ψαχνουν για αγκαλιτσες χαδακια και ξεροντας οτι οσο ειναι φανταροι δεν θα τους πρηζει καθελιγο τους βολευευει αφανταστα.Δυστηχως ειχα γνωστους και φιλους που το κανανε .
ΟΧΙ αυτος επαθε και κριση πανικου απο το αγχος του και δεν ηθελε να μαθευτει..........φοβουνται να πανε!!!!αυτο ειναι! γιατι φοβουνται?
Δεν υπαρχει σχεση στο ενα με το αλλο , αστοχο . Αλλα και παλυ δεν σε υποχρεωνει κανεις να μεινεις εγκυος ,ειναι καθαρη επιλογη σου! αρα δεν μπορεις να παραπονιεσαι σε τετοιο βαθμο ! αφου ξερεις τη παιζει! Απεναντιας στο στρατο πας θες δεν θες ! και μονο αυτο τα λεει ολα! δε παω παρακατω στην συμπεριφορα και στις συνθηκες που ζεις! δεν τρεχει το κοροιδο να σου φερει παγωτο στις μια το βραδυ?? δεν θπαρχουν αυτα στο στρατο!!
Για ολα αυτα και για τον λογο οτι δεν ξερεις και δεν φανταζεσαι τι μπορει να περασει καποιος νεος στον στρατο! γιατι δεν εχουν ολοι την ιδια τυχη ,αλλοι εχουν βισμα η τυχη και αλλοι το αναποδο ! για σεβασμο λοιπον σε οσους παν στρατο ισως ειναι καλο να μην κανουμε χαβαλε συγκρισεις! και για αποφθγη παρεξηγησεων και φυσικα αναγνωριζω τον πονο και την ταλαιπωρια μιας εγκυμονουσας , ξερω οτι ειναι μια ,ισως η πιο μεγαλη στιγμη για μια γυναικα , για ενα ζευγαρη!
ρε ουστ απο δω παραπονεθηκα>? ειπα πως ειμαι γκαστρωμενη? εσενα σου θιξαμε κανα καλσον και θες να μ εκνευρισεις???????????
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ΑΜΑ εισουν καλα , δεν αντιδρουσες ετσι , οταν εγραψα με τοσο ευγενεια και σεβασμο! αλλα εχεις πολυ μεγαλο θεμα , ειναι και οι ζεστες !! και αστα να πανεεε¨)¨)χεχεχε¨)
μμμ............ τι κανεις τωρα? κανεις διαγνωσεις? το παιζεις γιατρος? ε ρε επιστημονες που μαζευτικατε! που ησουν τοσο καιρο ρε??!!!!!!
εισαι και ειστε πολυ σκληρες με μερικα παιδια που παν στο στρατο! ειναι λογικο καποιοι να κανουν παραπονα η να κλαιγοντε οπως λες !και εμενα μου ττην εσπαγε οταν τους εβλεπα να κανουν τετοια αλλα αφου η κοινωνια μας εχει τις καποιες μαμαδες να ειναι αρκετα προστατευτικες με τα παιδια τους! και οταν καποιες κοπελες μας φεροντε λες και παμε σε πολεμο δλδη κλαινε , μας εχουν σθνεχεια στα οπα οπα οταν φτανουν οι μερες για να μπουμε , και ολα αυτα ε, ειναι λογικο μερικα παιδια -μην ξεχναμε οτι οι πιο πολλοι παν στην ηλικια των 19 με 20 ,- να ειναι μελαγχολικα .
Δεν ειναι ωραιο λοιπον να ξεφτιλιζετε ετσι τα παιδια ! οντος πρεπει να τους φερομαστε με στοργη ! θα σας ελεγα να το ξανα σκεφτητε!")
giorgo panou ρωτησαμε τι φοβουνται δεν ξεφτιλισαμε καποιον! αναφεραμε γεγονοτα!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ το κανουν λοιπον?????????????????
ps ναι νεκροθαφτης.χωρις πλακα σε γραφειο κηδειων δουλευω. κανω το μακιγιαζ. εχω κ σελιδα. ρωτα οποιον θες. αργα η γρηγορα απο μενα θα περασετε.
Εγω δεν φοβηθηκα να παω στρατο. Ηταν σαν να πηγαινω στην εξοχη για...εκδρομη τοσο σημασια του εδωσα.
Αλλα πραγματα με φοβιζαν...πραγματα που ουσιαστικα θα εκδηλωνοντουσαν στο πρωτο ψυχωτικο επεισοδιο.
Ενας φοβισμένος νεαρός είναι, που δύσκολα -όχι όμως ακατόρθωτα- θα γίνει άνδρας κάποια στιγμή. Εχω δει πάρα πολλούς να κλαίνε στην πύλη και να λένε στην "μαμά" τους (και όχι στην μητέρα τους) πως δεν θέλουν να μπουν! Τραγελαφικές καταστάσεις
Δεν φοβούνται μόνο το να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, αλλά και πλήθος άλλων ζητημάτων. Δυστυχώς υπάρχει τόσο μεγάλος φόβος στους νέους! Κάθε γενιά και πιο καλο/κακόμαθημένη είναι! Τα αγόρια γίνονται ολοένα και περισσότερο μαμάκηδες και απομακρύνονται συνεχώς από τον ρόλο τους. Κρίμα
ΑΑ αρα μπορει να φταιει και η δουλεια σου! ε? ασε που μου φενεται πολυ να δουλεθεις σε τετοια δουλεια! παντος δεν θα με μακιγιαρεις , εχω την λοξα να με κανουν σκονη!
Οσο γιατι το κανουν μπες για λιγο στην θεση τους ! φαντασου λιγο ολο αυτο το στορυ!! ολα αυτα σε καποιον που ειναι τοσο μικρος!! εδω ,εσας τα κοριτσια κανετε ναζια σαν γατακια με το πιο μικρο λογο! ακομα και με την αμμο της παραλιας αμα φυσα κανετε παραπονα! ¨)¨)
Βασικά...τι φοβούνται να πάνε?
Δε λένε ότι τώρα πια ο στρατός είναι για βόλτα?
Το μόνο αρνητικό είναι ότι χάνεις 9 μήνες απ' τη ζωή για να υπηρετήσεις...μην πω τώρα τι.
Ενα απιστευτο μπουρδελλο ειναι....γνωρισα την...βλακεια και την ευθυνοφοβια κατα προσωπο οταν υπηρετησα εκει. Ενα εκτρωμα.
Τωρα γενικως σαν εμπειρια , δεν μπορω να πω οτι ηταν και ταξιδι σε καποιο εξωτικο νησι , αλλα σιγουρα κατι το διαφορετικο , οχι ομως δυσκολο.
Εκανα 18 μηνες σε συνορα...no big deal ,αλλα θα προτιμουσα φυσικα να μην υπηρχε.
ειναι παρα πολυ σχετικο το θεμα του στρατου , αλλοι παν σε καλα στρατοπεδα , αλλοι παν ναυτικο , αλλοι αεροπορια και ετσι υπαρχουν τεραστιες διαφορες απο φανταρο σε φανταρο! ειναι και το βισμα στην μεση , μην το ξεχναμε και αυτο!
Αλλος ειναι ισα με 10 μηνες η και 16 μηνες στον Εβρο η στα ελληνοβουλγαρικα ! και ας μην φτανει αυτο! μπορει και ταυτοχρονα να εχει αθλιες συνθηκες ! η συμπεριφορες απο τους γυρο του! να βγαινει μια φορα τον μηνα και αλλα πολλα! Και την ιδια στιγμη καποιος αλλος μπορει να ειναι διπλα στο σπιτι του! μεσα σε ενα ανετο στρατοπεδο , με 4 φορες την βδομαδα σπιτι του , να ειναι μαζι με καλους φανταρους και καραβαναδες!
Ολα αυτα λοιπον μας κανουν να μην ξερουμε ποτε καποιος οντως εχει λογο να κανει ετσι οπως λετε!
μην ανησυχεις το εστειλα πριν απο σενα. δεν ειμαι καμια δειλη . το στειλα Nikos.D με ο,τι ειπα κ εγω. και ζητησα να με κανει και ban αμα θελει επειδη εβρισα....αλλα οτι με ειπες αρρωστη παλιολινατσα θα το δουν κ αλλοι εδω μεσα..............αρρωστοι σαν κ μενα
Δε μπορεί να είναι όλοι γκέι όμως !Άσε που αυτό με το σαπούνι με παραπέμπει σε παρωχημένες εποχές.
Πάντως , απ' ότι άκουσα , τώρα πια ο στρατός είναι 9 μήνες και είναι ξηράς.Πώς είναι πια η κατάσταση στα στρατόπεδα?Ρωτάω καθαρά από περιέργια όποιος ξέρει , γιατί κάτι μου λέει ότι πλέον είναι χαλαρά τα πράγματα...
neofermenh.....ο,τι και να πεις, θα ερθουν οι αντρακλες και θα σου πουν οτι εισαι τρελλη και να το βουλωσεις επειδη δεν εχεις παει φανταρος για να ξερεις! οποτε και να πεις την γνωμη σου θα θαφτει απο πρωτευοντα αρσενικα
keep ειληκρινα εχω απογοητευτει αυτες τις μερες.....αλλα δυστυχως δεν εχω μπροστα μου καποιον απο αυτους,. οποτε αναγκαστικα θα ξεσπασω σε καποιον που χω ευκαιρο εδω διπλα μου. κανα περαστικο....κανα παιδακι στον δρομο...σκυλο-γατακι../..τετοια πραγματα. αλλα και τι εγινε? ο κοσμος θα γελαει επειδη ειμαι αρρωστη. και μου ειναι πολυ ακομα και να δουλευω σε γραφειο κηδειων....γιατι εκτος απο αρρωστη ειμαι και αχρηστη και ηλιθια και μπαζο οπως ακουσα να με λενε και σκροφα και νταβατζου και τραβελι και εξαιτειας μου παει ο κοσμος κατα διαολου και ειμαι η μεγαλητερη ΣΚΡΟΦΑ του κοσμου!!!!!
Εχω παει στρατο μονο μια φορα στη ζωη μου (οπως ολοι) 18 μηνες στα συνορα...χωρις βυσμα και δεν μπορω να πω οτι ξεφυγα κατι και τα σκοινακια (ασκησεις του στρατου) και ολα.
Δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολα.
Φυσικα δεν θα το προτεινα ως εμπειρια. Να κανεις παρεα με ατομα που δεν θες να κανεις (εχει το καλο οτι γνωριζεις ατομα που δεν διανοησε οτι υπαρχουν) , να σου στερουν την ελευθερια σου , να ασχολεισαι και να τρεχεις ισως απο το πρωι ως το βραδυ κανοντας τιποτα και ηλιθια πραγματα. Και αυτο για 18 μηνες.
Ολες οι γνωμες ειναι υποκειμενικες φυσικα , αναλογως που ηταν ο καθενας γιατι το διπλα ταγμα μπορει να ειναι αραλικι και στο δικο σου να πηγαινεις πετωντας.
Αλλα υποκειμενικες ειναι αναλογως και το ατομο...το πως βλεπει τα πραγματα και την ζωη . οπως γινεται και εξω απο το στρατο , αλλως μπορει να ειναι ευτυχισμενος και ο αλλος κατω απο τις ιδιες συνθηκες δυστυχισμενος.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει μετρο συγκρισης με την κυηση που ειναι μια καθ'ολα φυσιολογικη λειτουργια που γινεται απο τοτε που υπαρχει ο ανθρωπος με ενα εκτρωμα της κοινωνιας οπως ο στρατος.
Τωρα να πω οτι θα προτιμουσα την κυηση , θα πω ψεμματα. Αισθανομαι καλα με τα πακετα που ειμαι αναγκασμενος να τραβηξω ως αντρας και δεν εννοω τον στρατο....αυτο δεν ειναι πακετο των αντρων αλλα οπως προανεφερα ενα εκτρωμα της κοινωνιας που δυστυχως πεφτει σε αντρες.
Κατα τα αλλα νομιζω ναι οτι η ζωη ειναι καλυτερη στο αντρικο φυλο απο οτι στο γυναικειο...:)
keep σε συγχαιρω.............εισαι απ τα ατομα που αγαπαω περισσοτερο στον κοσμο τωρα!!!!!!!!!!
''Κατα τα αλλα νομιζω ναι οτι η ζωη ειναι καλυτερη στο αντρικο φυλο απο οτι στο γυναικειο...:)''
εσυ εισαι υποδειγμα. εχεις τον απαραμιλο σεβασμο μου. μπραβο σου! τα λες ολα οπως ειναι. και δεν εισαι και κανα παιδαρελι εχεις ζησει την ζωη! σε εκτιμαω πολυ να ξερεις!
τι ειναι χειροτερο. μια ασχημη θητεια η μια ασχημη εγκυμοσυνη?
Σκεψου μονο απο ποιον ακους τα σχολια , εγω ετσι κανω. Αν τα ακουσω απο καποιον που εκτιμω μετρανε , αν τα ακουσω απο τα @@ μου τα δυο απλως εκνευριζομαι αλλα δεν εχουν ισχυ πανω μου.
Σιγουρα ανεπηρεαστο δεν με αφηνουν αλλα ειναι "ξωφαλτσα".
Εχω κανει προπονηση βεβαια...real life , στιγμα κλπ....ενα μιση χρονο καθαρης τρελλας σε επαρχιακη πολη και μετα κατσε και ζησε. Μη μασας με τιποτα.
Την έχεις δει άρχοντας φίλε. Ξύπνα.