Kαλησπέρα είμαι 28 ετών και φοβάμαι ότι θα μείνω μόνη μου χωρίς να κάνω οικογένεια χωρίς φίλους και χωρίς δουλειά!!έχω τελειώσει ήδη 1 σχολή και τελειώνω 2η αλλά νιώθω ότι τίποτα δεν με καλύπτει!Φοβάμαι ότι σπουδάζω άδικα!Απο την ηλικία των 16-17 δούλευα μέχρι πέρσι που αναγκαστικά διέκοψα λόγω σπουδών δλδ δεν γινόταν αλλιώς ή το ένα ή το άλλο!!Απο φίλους δεν έχω και πολλούς και αυτοί χάνονται σιγά σιγά γιατι κάνουν και την δικοί τους οικογένεια!!Μέχρι πέρσι δεν έμενα με τους γονείς μου και τώρα δυστυχώς επέστρεψα!!!Δεν μου κάνουν τπτ οι άνθρωποι αλλά ξέρετε είχα συνήθισει την ανεξάρτησία μου!!Εδώ και 2 χρόνια είμαι μόνη μου βγήκα απο 1 σχέση που με τσάκισε και μάλλον ακόμα να συνέλθω!!Βαριέμαι ακόμα να περιποίηθω τον εαυτό μου ,πολλές φορές με το ζόρι βάφομαι κλπ.
Παλιότερα ήμουν πολύ ενεργητικό παιδί το χόμπι μου ήταν να ζωγραφίζω και να φτιάχνω κόμιξ , να μεταποιώ ρούχα , να γυμνάζομαι γτ ήμουν αθλήτρια και γενικά δεν καθόμουν σε ένα μέρος όπως έλεγε και η μητέρα μου που ακόμα και αυτή βλέπει την αλλαγή!!
Νιώθω ότι όλοι γύρω μου είναι ευτυχισμένοι ότι όλοι είναι ευχαριστημένοι με την ζωή τους, όλοι κάνουν οικογένεια και εγώ όχι γιατί τι φταίει είναι όλα θέμα τύχης ή εγω τα παράτησα όλα στην τύχη τους παλιότερα κυνηγούσα τα πράγματα!!Γιατί παραιτήθηκα έτσι;
Σόρυ για το μιρμιρισμα τό ξέρω είναι εκνευριστικό αλλά αυτό νιώθω τώρα και ήθελα να το εκφράσω έστω και από εδώ μέσα!!
Το ξέρω θα μου πείτε ότι για αυτά τα ερωτήματα πρέπει να τα ψάξω μόνη μου αλλά πως δεν ξέρω πως να ξεκινήσω δεν ξέρω απο πού και πώς;