τι να κανω???????????καταπιεση!!!!!!!!!!!!! !!!!
εδω και χρονια ζω σε μια καταπιεση που δεν την αντεχω αλλο!!!!ειμαι 24 χρονων και ζω με τους γονεις μου.ομως δεν βγαζουμε καμια συννενοηση σαν ανθρωποι ειναι πολυ συντηρητικοι και παλαιων αρχων και με πιεζουν ακομα και στο τι θα φορεσω και τι ωρα θα γυρισω σπιτι!!!οταν δεν γινονται τα πραγματα οπως θελουν αυτοι γινεται πανικος στο σπιτι με προσβαλλουν και με απειλουν!δεν το αντεχω αλλο αυτο
ξερω πως πρεπει να φυγω αλλα φοβαμαι μηπως με κυνηγησουν κ με γυρισουν κ γινουν τα πραγματα ακομα χειροτερα η και ακομα το οτι σιγουρα δεν θα μου ξαναμιλησουν!κ αυτο που με ποναει ειναι πως δεν εχουν ιδεα ποια ειμαι κ αν ηξεραν σιγουρα αυτοι δεν θα με αγαπουσαν...γιατι ειναι κακο να εχεισ σχεση...ειναι κακο να βγαινεισ....κ αλλα τετοια!νιωθω πως με ολο αυτο τρελαινομαι!!!!!και δν ξερω πως να βρω το θαρροσ να φυγω και να μην με νοιαζει τιποτα!!!!θελω να ζησω...χωρις καταπιεση χωρις περιορισμουσ και κυριως να μην με στηνουν στον τοιχο!!!!!!!!ειμαι σε τετοια συγχυση πως δν μπορω να συνταξω και να γραψω τι προβλημα μου ετσι οπως ακριβως θα ηθελα!!!!!καμια ιδεα κανεις....πως βγαινεις απ αυτο το λουκι???????????