Τι καταλαβα μετα απο 2,5 χρονια φαρμακευτικη αγωγη.
Ειμαι στα 2,5 χρονια που παιρνω το zyprexa και σημερα αποφασισα να κανω εναν απολογισμο της καταστασης μου.
Θυμαμαι πως ημουνα με ολες τις παραλογες σκεψεις μου και διαπιστωνω πως τωρα ολα αυτα μου φυγανε με ενα τοσο δα μικρο χαπι.Ημουνα πραγματικα χαλια γι αυτο νοσηλευτικα και σε ψυχιατρικη κλινικη.
Απο την αλλη μερια διαπιστωνω πως ενα τοσο δα μικρο χαπι με γεμισε με 25 ολοκληρα περιττα κιλα που δεν μπορω να τα χασω και με υπνηλια που δεν μπορω να την παλεψω.
Ζυγιζωντας ολα τα παραπανω που καταληγω?Οτι θελω να συνεχισω να ειμαι καλα και αν αυτο συμβαινει μεσα απο το φαρμακο τοτε πρεπει να συνεχισω το φαρμακο αν και δεν με ευχαριστει καθολου η εικονα μου.
Ο γιατρος?Ουτε λογο να μου κοψει το zyprexa και μαλιστα ειμαι στα 20mg απο την αρχη που το πρωτοπηρα πριν 2,5 χρονια μεχρι τωρα.Ουτε καν να μου το μειωσει δεν κανει λογο.Δεν ειμαι τελειως καλα.Εχω ακομα σημαδια ψυχωσης οπως την αποπραγματοποιηση και την αποπρωσοποιηση που με ταλαιπωρουν ομως μου εφυγαν ολα τα θετικα συμπτωματα.Παλευω ακομα με τα αρνητικα συμπτωματα αλλα που θα παει θα τα νικησω ισως και με νεα φαρμακα που θα κυκλοφορησουν στο μελλον.