Quote:
Originally posted by kassi_21
cpcool μου άρεσε αυτό σου το μήνυμα...Ήθελα να ρωτήσω για την σχιζοφρένεια.Πώς είναι;Πώς την ξεχωρίζεις στους άλλους;Καλά εκτός ότι έγινε φετίχ μου η ταινία \"Ένας υπέροχος άνθρωπος\" απ\'την άλλη είχα γνωρίσει έναν άνθρωπο καταθλιπτικό με ψυχωσικά συμπτώματα.Οι όλες του περιγραφές με έκαναν να συγκινηθώ.Ερχόταν εκεί που δούλευα.Θυμάμαι χρησιμοποιούσε σκληρή γλώσσα και μερικές φορές ίσως να στην έλεγε.Αλλά εμένα μου είχε αδυναμία..Του έλεγα ότι ήθελα να γινόμουν ψυχίατρος και τον ρωτούσα διάφορα...Και μου έλεγε μίλα εσύ ρε ψυχίατρε τι κάνουμε εδώ;Όταν είσαι στον ψυχίατρο μού έλεγε αισθάνεσαι γαλήνια,αλλά όταν βγαίνεις έξω φοβάσαι...Μου έλεγε ότι νταραβεριζόταν με μία,δουλειά δεν πατούσε παρ\'ότι κάτι είχε τελειώσει και μου μιλούσε για περιπέτεια που πίστευε ότι γυναίκες του την είχα στημένη και ήθελαν να τον αποπλανήσουν.Πραγματικά μού ακούγεται πολύ άσχημο σαν συναίσθημα...Θα ήθελα λοιπόν να ξέρω.Άσε που γνώρισα έναν τύπο μάλλον σχιζοφρενή που μου άρεσε και προκαταλήφθηκα θετικά.......Καλό είναι πιστεύω τα σχιζοφρενή άτομα να σχετίζονται με φυσιολογικούς καθώς τους βοηθάνε να απαλλαγούν από τις ψυχώσεις τους.Αν για παράδειγμα σχετίζονταν με εμένα δεν θα ήξερα ποιον να βοηθήσω...Θα μου έλεγε μάς παρακολουθούν,θα του έλεγα:Ναι,έχεις δίκιο!!!!Γι\'αυτό μάλλον θετικό είναι να αποζητούν άτομα χωρίς κάποια ψυχική διαταραχή!!!Να πας ρε στην κοπελιά που σου αρέσει.Κύριοι αυτοί είμεθα.Κοίτα όσοι είναι απ\'έξω βλέπουν τα πράγματα τραγικά και μάλλον θα σε διώξουν αν τους πεις με το Καλημέρα σας ότι είσαι σχιζοφρενής...Αλλά όσοι έχουν πάθει και έχουν μάθει και έχουν σίγουρα βιώσει και αυτοί τον ρατσισμό και την χυλόπιτα δεν θα ήθελαν να φερθούν σε κάποιον όπως τους φέρθηκαν......Νομίζω πως καλό θα ήταν να αφήσεις τη χημεία να κάνει τη δουλειά της και μετά αν κολλάει το σίδερο ανοίγεσαι και λες Είμαι σχιζοφρενής!!!Νομίζω ότι είναι το καλύτερο.Εδώ όπως λένε άτομα χωρίς διαγνωσμένη ασθένεια και γίνονται βιαιότατα.Περίμεναν τον σχιζοφρενή για να απομακρυνθούν;Που στο κάτω κάτω δεν κάνει και τίποτα πολλές φορές όπως διαβάζω!
συμφωνω με την κασσι μασ.... μονο που πιστευω πωσ για να τησ το πεισ θα πρεπει να δεισ πωσ ειναι ανοιχτομυαλο ατομο, πωσ εχει αισθηματα για σενα..... και να τησ εξηγισεισ οσο καλητερα γινεται τι ειναι... πωσ μπορει να επιρεασει την σχεση σασ... πωσ παιρνεισ φαρμακα και δεν υπαρχει κανενα προβλημα..... και πωσ το εχεισ ισσοροποησσει και το ελεγχεισ........ και μεταξυ μασ???? αν και με καμια δεν εγκρινω τα ψεμματα δεν θα εκανε καλο να ελεγεσ πχ πωσ ειχεσ αλλη σχεση με υγειη ατομο και ολα ηταν καλα..... αυτο καθυσιχαζει......