Μηπως μπορει να μου πει καποιος σε ποια κατηγορια ειναι το θεμα που ανοιχτηκε σχετικα με τον Seduction? Ψαχνω κ δεν το βρισκω...
Printable View
Μηπως μπορει να μου πει καποιος σε ποια κατηγορια ειναι το θεμα που ανοιχτηκε σχετικα με τον Seduction? Ψαχνω κ δεν το βρισκω...
το αφαίρεσαν νομίζω :Ρ
ξερω οτι το κλειδωσαν. αλλα το αφαιρεσαν, γιατι?
Γιατί η διαχήρηση έκρινε ότι δεν έχει να προσφαίρει τίποτα στο φόρουμ το συγκεκριμένο θέμα και ένα άλλο που ανοίχτηκε από το σεντ σχετικό ..
2 θέματα αφαίρεσαν :Ρ
καλα σοβαρα μιλαμε? ολα τα αλλα κλειδωμενα θεματα ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ εχουν να προσφερουν??????
Μου φαινεται οτι η διαχειριση εχει χασει τη μπαλα εντελως....αλλου γι αλλου ειναι. Εδω υπάρχουν ακομα θεματα ανοιχτα ετοιμα να τα δει ο καθενας οπου υπάρχουν κ φωτογραφιες ανθρωπων μεχρι ξεκαθαρη περιγραφη προφιλ (εννοω στην κανονικη ζωη) και κριθηκε αυτο το θεμα ως απαγορευτικο για να ειναι σε κοινη θεα?
Απορω πραγματικα. Καλο θα ηταν να μας εξηγησει κ η διαχειριση ποια λογικη εχει ολο αυτο.
Αυτην την απαντηση θελω να την δω και εγω!!!!Στο λιγο που ειμαι εδω δεν εχω δει θεμα να αφαιρεθει και ας εχουν παραβιαστει οι κανονες <<ορια>> πολλακις!!!!!!!!
παιδια και κοριτσια :Ρ
ηταν ενα θεμα που αναφερει ΠΟΛΛΑ προσωπικα δεδομενα
αν ο θιγομενος εχει διαθεση να γαμησει το φορουμ και αυτον που τα δημοσιευσε (χριστινακι), μπορει να το κανει και βεβαια, δεν μπορουν αυτα να μενουν σε κοινη θεα.
και οι φωτος ειναι προσωπικα δεδομενα, αλλα τις δημοσιευσαν ΟΛΕΣ τα ιδια τα μελη, οχι καποιος τριτος.
κομπρεντε?
Δηλαδη δεν πρεπει να λογοδοτησει η διαχειριση γιατι σβηστηκε.?
Να λογοδοτει για αδρανεια αλλα και για τις φορες που ενεργει....μπορει να μη συμφωνουμε με δημοκρατικες αποψεις:P (σχεδον αδυνατο να συμφωνησουμε...φαινεται παραλογο).
Ανοιχτηκε ενα θεμα...προς αναζητηση αλλου...
Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει δικαστικως αυτο που λεει η ρεμ (βασει και κατα γραμμα νομου)...αλλα εχει απολυτο δικιο...σε φορουμικο επιπεδο , δεν ειμαστε ο Αρειος Παγος.
αλια
το θεμα ηταν , καποιες κατηγοριες για περιστατικα που ελαβαν χωρα ΕΚΤΟΣ φορουμ.
σε ιδιωτικες συζητησεις και ιδιωτικες ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ δυο μελων.
ο ενας απ τους δυο, αν το θυμασαι, ειπε οτι δεν δεχεται οσα ειπωθηκαν και τα θεωρει ψεματα!
η αλλη απ τους δυο, ειπε οτι ηταν ολα αληθεια αλλα δεν εχει αποδειξεις (!!!!)
κατανοητο μεν, αλλα οι κατηγοριες χρειαζονται αποδειξεις.
αλλιως λεγονται συκοφαντικη δυσφημιση και σηκωνουν μηνυσεις...
και μιας και ολος ο τζερτζελες αυτος εγινε ουσιαστικα εκτος φορουμ, γιατι εδω μεσα μονο οι διευθυνσεις αντηλλαγησαν για ολο αυτο το πανηγυρι, δεν εχει καμια δουλεια το φορουμ να εχει αναρτημενες κατηγοριες του ενος προς τον αλλον για γεγονοτα που εγιναν εκτος φορουμ.
τωρα καλυτερα?
Ευχαριστω για την επεξηγηση! Νομιζω πως την καταλαβα! Στις εξετασεις,βεβαια, θα φανει αν περασω το μαθημα τελικα!
@ Η μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση εχει νομικη ισχυ μοναχα αν αποκαλυφθει το ονοματεπωνυμο του ατομου που κατηγορειται κι οχι ενα "Seduction"!
Αυτα τα ολιγα απο εμενα!!!
οχι μονο πισω απο τον σενταξιον δεν ειναι ενα κομοδινο, αλλα ο σενταξιον εχει την συνηθεια να μιλαει πολυ ανοιχτα με οσους μιλαει ιδιωτικα. δηλαδη δινει ονομα, σαιτ, κλπ.
αυτο τον κανει επωνυμο και οχι ανωνυμο...
η χριστινα πχ που εχει προσωπικη γνωριμια και που μιλησε γιαυτον, δεν νομιζω να ισχυριζεται οτι δεν ξερει το ονομα του ...
αλλα και να μην εδινε τοσες πληροφοριες, ο ανθρωπος πισω απο το νικ εχει δικαιωματα οταν κατηγορειται με το νικ του...
ουτε τον δικηγορο του διαβολου θελω να κανω,απλα αυτο που λες δεν στεκει αλια,πισω απο καθε νικ που συκοφαντει καποιος βρισκεται μια προσωπικοτητα.
δεν εχουν ανταλλαχθει κατηγοριες στο παρελθον για αλλα μελη? δεν εχει γινει μπαν σε συγκεκριμενα μελη επειδη παρενοχλουσαν αλλα μελη μεσω u2u? η απαντηση ειναι ναι και κατ επιλογην. εγω προσωπικα ΔΕΝ καταλαβαινω τα κριτηρια με τα οποια γινονται αυτες οι επιλογες, ποιοι μπαναρονται κ πως.
επισης δεν ειχε ανοιξει θεμα και δεν ειχε παρει τεραστιες διαστασεις ΠΡΙΝ θιξει το συγκεκριμενο μελος (χριστινακι) με συγκεκριμενο γεγονος (αληθεια ή οχι δεν κανουμε δικαστηριο) για την συμπεριφορα του σενταξιον κ την τακτικη του? ποια η θεση της διαχειρισης σε τετοια ζητηματα? πρεπει να λεει οτι δεν μπορει να κανει τιποτα? να μην κανει συστασεις? να μην μπαναρει ετσι ή εστω προσωρινα?
εδω δεν παμε να στησουμε δικαστηριο, ομως επειδη ακριβως ειναι φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης και υποτιθεται οτι τα πραγματα ολα οφειλουν να ειναι πιο ευαισθητα κι εμεις ολοι πιο προσεκτικοι, η διαχειριση δεν πρεπει να ειναι πιο παρουσα κ πιο παρεμβατικη?
αν θυμαμαι καλα, πολλοι απο δω μεσα επιθυμουσαν κ ζητουσαν κατα καιρους τον αποκλεισμο ή την αλλαγη τροπου εκφρασης διαφορων μελων. τελικα αυτο πώς πάει? μας νοιαζει ή οχι?
χρειαζεται να φτανει στα ακρα καποιος για να τρωει καποια συσταση/προειδοποιηση και αν ναι ποια ειναι τελικα αυτα τα ακρα?
ρεμ, υπαρχουν και αλλα τετοια θεματα που φωτογραφιζουν μελη κ αφηνουν υποννοουμενα, πολλα περισσοτερα απο οτι το συγκεκριμενο που αφαιρεθηκε. οι φωτος αναρτηθηκαν τα ιδια τα μελη, ομως η διαχειριση τις εχει ακομα αναρτημενες κ ειναι σε κοινη θεα. Τελικα οταν καταπατουνται οι κανονες του φορουμ, τί γινεται? Η απαντηση οπως βλεπω εγω ειναι : τιποτα σχεδον. ή σχεδον ποτε τιποτα.
Ο καθε θιγομενος μπορει να ειναι διατεθειμενος να κανει οτι θελει εδω μεσα. Κι εγω βλεπω πώς εχει το απολυτο ελευθερο. Οχι μονο αυτος κ αλλοι στο παρελθον.Και τα λεγομενα τους υπάρχουν ακομα σε κοινη θεα. Γιατι οχι αυτου, και οχι αλλων μελων. Δεν υπάρχει συνεπεια ουτε συνεχεια.
το κακο ειναι ομως, οτι τελικα ολη η φασαρια εγινε για γεγονοτα εκτος φορουμ.
τι ειδους θεση να παρει η διαχειριση σε αυτο??? να κανει μπαν σε οσους την πεφτουν στις γκομενες που βγαζουν για ποτο?
το αλλο θεμα που ειχε ανοιχθει για τις παρενοχλησεις εντος φορουμ , παρολο που οι πληροφοριες υπηρχαν, δεν στηριχθηκε με μαρτυριες παθοντων.
τι μπορουσε να κανει η διαχειριση?
εγω το ειπα και στο σχολιο της λιλιουμ, οτι δεν γνωριζω το νομικο καθεστως που υποχρεωνει τα φορουμς να λειτουργουν.
εαν υπαρχει το νομικο περιθωριο, προσωπικα προτεινω να απαγορευεται η παρενοχληση μεσω υ2υ. η αποδειξη ειναι πολυ απλη μεσω των υ2υ που υπαρχουν στην ντατα μπεις του φορουμ και μιας απλης καταγγελιας του μελους που το ελαβε , στην διαχειριση..
εαν αυτο επιτρεπεται να εφαρμοστει, νομιζω οτι θα βοηθησει τετοιου ειδους θςεματα.
εαν ομως δεν επιτρεπεται και ειναι αναγκασμενη η διαχειριση να κυνηγαει μονο νομικες παραβιασεις, τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα.
Ως προς το πρωτο σκελος ουτε η λαρους μπριτανικα δεν καλυπτει ολες τις περιπτωσεις. Οσον αφορα για το κατα ποσο ενεργη πρεπει να ειναι η διαχειριση...μαλλον θα χρειαστει να ειναι πιο ενεργη και η αυτοδιαχειριση δεν βοηθαει.
Για παραδειγμα ειναι επανειλημμενο σκηνικο να μπαινουν καποιοι για φασαρια (ξεκαθαρα) και να ανεβαζουν ενα θεμα απειρες φορες ....μεχρι να τσιμπησουν καποιοι αλλοι και να γινει...σουσουρο.
Δυστυχως θελει μαλλον πιο δυναμικη και παρουσα παρεμβαση....ενας απολυτως αρχων....λυπαμαι που το λεω.
Πάντως θα βοηθούσε περισσότερο (από το να υποθέτουμε) να μας αιτιολογήσει κάποιος από τη διαχείριση το σκεπτικό της διαγραφής...
εγω λεω αυτο: δεν υπάρχουν σαφεις κανονες κι αυτοι που υπάρχουν ΔΕΝ τηρουνται. τί να τους κανουμε τους νεους? αφου δεν ακολουθουνται ουτε οι υπάρχοντες.
εδω εχουν φαει αλλοι μπαν πολυ πιο ευκολα και πολυ πιο γρηγορα. οσο για το νομικο καθεστως δεν το γνωριζω ομως σε αλλα χωρους με πολυ πιο αναλαφρη θεματολογια οι συστασεις ειναι πολυ πιο to the point και η διαχειριση εκει.
για να αναφερθω κ στο παρελθον λοιπον εχουν αναφερθει μελη για αλλα μελη με πολυ πιο βαριες κατηγοριες που αφορουσαν την εξω ζωη. κ πάλι δεν εγινε μπαν ουτε εξαφανιστηκε καποιο θεμα με την λογικη του φοβου της αποκαλυψης προσωπικων δεδομενων.
εδω εχεις την αισθηση οτι η διαχειριση κανει καλα τη δουλεια της κ οτι ειναι επαρκης?
να πω τελος, γιατι και πολλα ειπα κ αναρωτιεμαι κ για ποιο λογο, οτι γυρω στα 5 χρονια που ειμαι παρουσα εδω εχω δει μελη διαφορα να επιτιθενται επι προσωπικου σε διαφορα αλλα μελη που ανοιγουν ενα θεμα δικο τους, αναφερομενοι περιπαικτικα σε σημειο εντελως εκτος οριων και παλι η διαχειριση εχει δηλωσει δυνατα απουσα. Οταν ενα μελος ανοιγει κατι ευαισθητο ή κατι προσωπικο σαφως και εχει την ευθυνη του. Ομως η διαχειριση εχει θεσει κ καποιους κανονες προστασιας. Που ειναι σ αυτες τις περιπτωσεις αυτη?
Αυτα ειχα να πω. δεν με ενδιαφερει να πω κατι παραπανω. το θεμα του σενταξιον ηταν απλα το κερασακι στην τουρτα.
Τα οσα ειπα ηταν επειδη ημουν εδω αρκετα χρονια σε διαφορες φασεις κ τον νοιαζομαι αυτον τον χωρο. Θα μπορουσε να ειναι πιο φιλικος και πιο ανθρωπινος. Ισως να εχω υψηλες προσδοκιες.
Αυτα....
υγ. δεν αναφερομαι σε επιθεσεις που εγιναν σε μενα. οτι ηταν να πω τοτε στους αμεσα ενδιαφερομενους. αναφερομαι ομως σε μελη που μπηκαν πολυ ευαισθητα κ σε πιο ασχημη φαση κ ειχαν αναγκη απο περισσοτερη ας το πουμε φροντιδα, νοιαξιμο κ μια σχετικη προστασια.
Καλη συνεχεια...ευχομαι να βγει κατι καλο απο ολο αυτο.Εστω κι ετσι...
Αν η διαχείριση κάνει κάποια άλλη δουλειά αυτή την ώρα, αν δεν έχει το χρόνο ή οτιδήποτε σχετικό και αν δεν υπάρχει η δυνατότητα κάποιος ειδικός να φροντίζει να επιβλέπει όσο η διαχείριση κάνει κάποια άλλη δουλειά, τότε για μένα τίθεται σοβαρός προβληματισμός για τη λειτουργία του συγκεκριμένου (ευαίσθητου) χώρου...
Ελεος πια....φτανει...το εχετε υπεραναλυσει το θεμα....τα θεματα διαγραφτηκαν, καλως ή κακως εγινε..... τωρα τι καθεστε κ αναλωνεστε αναλυωντας τα παλι??Θα βγαλετε κατι? Ο κοσμος εχει σοβαρα προβληματα ..ουσιαστικοτερα κ ασχολειστε με 2 ατομα που βγηκαν μπλαντ ντειτ...Ας προσεχαν κ οι 2...ειναι ΕΝΗΛΙΚΟΙ._
Τα έχουμε ξαναπεί....
Σε φόρουμς πολύ πιο "ανάλαφρα" από αυτό εδώ η διαχείριση είναι παρούσα για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Σε αυτό το φόρουμ, με αυτό το χαρακτήρα, με τη σοβαρότητα των θεμάτων που κατατίθενται η διαχείριση θα έπρεπε να φροντίζει να είναι stand by, να παρεμβαίνει οποτεδήποτε χρειαστεί και να "προστατεύει"...
Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες...
Μακάρι να είναι παρούσα η διαχείριση (ενός χώρους ψυχολογικής υποστήριξης) και η "σιωπή" που έχει παρατηρηθεί (και συνεχίζει να παρατηρείται) σε τόσα θέματα, να αποτελεί κάποιο είδος "επιστημονικής προσέγγισης".
Πάντως τα έξι χρόνια που παρακολουθώ το φόρουμ μου έχει δοθεί η εντύπωση ότι το ρόλο του διαχειριστή (του χώρου ψυχολογικής υποστήριξης) τον έχουν αναλάβει κατά καιρούς, χρήστες οι οποίοι πέρα από την καλή τους διάθεση δεν θεωρώ ότι διαθέτουν τα προσόντα να αντεπεξέλθουν σε περιπτώσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς.