ama ginei sindromitiko poios tha meinei kai poios oxi.gia apantiste .as kanoume ena poll na doume prokatabolika prin ginei to kako.ego pantos den meno..
Printable View
ama ginei sindromitiko poios tha meinei kai poios oxi.gia apantiste .as kanoume ena poll na doume prokatabolika prin ginei to kako.ego pantos den meno..
Tha fygw
Και εγω θα αποχωρησω
Feugw kai egw.
Και εγω θα φυγω
Δεν θα μεινω με τιποτα... Αν και αυτο ξερω οτι θα χαροποιησει μερικους... Χεχε!
Επίσης παιδιά........μιας και δεν τη θεωρώ ως απόλυτη και δημιουργική λύση........
Κάτι τέτοιο δεν έχω συναντήσει σε κανένα διεθνή forum.......:(
Θα φύγω βέβαια! ʼκου συνδρομητικό! Σαν το filmnet ας πούμε! Λες και μας κάνει χάρη ο κύριος Δοδόνος! Μάθε λοιπόν κύριε Super Administrator οτι για να λάβεις χρήματα από κάποιον θα πρέπει να του προσφέρεις κάτι! Αν πάλι θεωρείτε πως το να γίνει ένα forum είναι τόσο δύσκολο, να υπενθυμίσω σε όσους δεν το γνωρίζουν οτι είναι δωρεάν!
και γω θα μείνω [ μείνω..2 posts] για συμπαράσταση μην αισθάνεται μόνος ο dodonis :P
πιστευω πως οπως εγω πειστηκα να διαβασω και να γινω μελος στο site σας απο μια φιλη με πολυ δισταγμο στην αρχη -κατι που δεν θα εκανα αν υπηρχε απαιτηση εκ μερους σας της καταθεσης προσωπικων στοιχειων και χρηματικης εισφορας-ετσι υπαρχουν και πολλα ατομα με προβληματα που θα αποτραπουν λογω αυτων των απαιτησεων και δεν θα μπορεσουν να βοηθηθουν ..πιστεψα οτι αυτο το site θα μπορουσε να βοηθησει κι αυτους που για ευνοητους λογους θελουν την ανωνυμια τους-δεν μιλω βεβαια για τους ανηλικους-γι αυτο αν προχωρησετε οντως στην απαιτηση αυτη θ΄αποχωρησω κι εγω..(οσον αφορα τους ανηλικους ,πιστευω οτι η ανωνυμια στο διαδικτυο ειναι σχετικη,καποιος που δηλωνει ανηλικος και ετοιμαζεται π.χ γι αυτοκτονια μπορει να αναφερθει το γεγονος στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και να βρουν τα ιχνη του με τους τροπους τους και χωρις ναχει αναφερει καν τα στοιχεια του) .
Αν το όλο θέμα γίνεται για να καλυφθούν τα έξοδα στέγασης του forum, σε αυτό μπορώ να δώσω την λύση εγώ με διάφορους τρόπους. Αν πάλι γίνονται για την ομαλή λειτουργία του τότε θα πρότεινα την δημιουργία πραγματικών απαράβατων κανόνων συμπεριφοράς και θα έδινα και \"εξουσία\" σε έμπιστα (μέσω π.χ. ψηφοφορίας) άτομα για να επεμβένουν.
Αν πάλι γίνεται γιατί φέρει ένα βάρος ο ιδιοκτήτης του site όταν και αν υπάρξει ποτέ θέμα ανακοίνωσης αυτοκτονίας ΚΑΙ αυτό λύνεται, με ένα απλό u2u γράφοντάς του (ως ψυχολόγος) να ζητήσεις τα στοιχεία του/της, πίστεψέ με ΚΑΝΕΙΣ δεν θα παρεξηγήσει με οποιονδήποτε τρόπο αυτή την κίνηση βοηθείας.
Στην χείριστη περίπτωση η IP του/της είναι καταγεγραμμένη και ο ISP του κρατάει ποιος είχε την συγκεκριμμένη IP την ώρα της δημοσίευσης και με ένα τηλεφώνημα στις αρχές αν θέλουν τον/την βρίσκουν να τον/την βοηθήσουν.
Δεν είναι το θέμα να υπάρχουν τα στοιχεία αλλά η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, αυτό είναι το πρόβλημά μας.
Πάντως για τους κανόνες λειτουργίας/συμπεριφοράς μπορώ να βοηθήσω πολύ, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε επιτυχημένα forums.
και σε blog exoun grapsei gia autoktonia kai ton brikan apo ton isp.b.ama einai kapoios na pethanei den tha bgei na to fonazei.opos lene otan les oti thes na pethaneis den tha to kaneis otan den les tipota tote to kaneis.to giati as to afisoume.
Παιδιά... μετά από αυτά που είδα σήμερα... εμένα με βλέπω να την κάνω είτε μείνει δωρεάν είτε με συνδρομή!
ρε παιδια γιατι να γινει συνδρομιτικο ? εδω περα ειναι για να βοηθιομαστε ελεος δηλαδη ? νοβα το περασαμε ?
ειμα κατα του συνδρομητικου
Το forum είναι ήδη συνδρομητικό...με την έννοια ότι εδώ μέσα μπαίνουν άνθρωποι που καταθέτουν την προσωπική τους ιστορία ,τις εμπειρικές ή και επιστημονικές απόψεις τους και σε γενικές γραμμές την διάθεση τους να βοηθήσουν ...και έτσι αλληλοσυνδράμουν στην όποια προσπάθεια επιχειρεί ο καθένας για την ψυχή του.Λειτουργεί σαν ένα εθελοντικό χέρι συμπαράστασης...για κάποιον που θα το επιθυμήσει και σίγουρα αποτελεί έναν φάρο στα ταξίδια των φουρτουνιασμένων ψυχών ...έναν φάρο επιβεβαίωσης ότι \"δεν είσαι ο μόνος που περνάς αυτά...και άρα δεν είσαι μόνος....\".Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω όλα τα μέλη αυτού του σάιτ (ιδρυτικά και μή) γι αυτήν τους την προσφορά ...η οποία με έκανε καλύτερο στον ένα χρόνο περίπου που είμαι εδώ.Αυτή η προσφορά είναι ανεκτίμητη...και αν συνδεθεί ακόμα και με καταβολή ενός ελάχιστου ποσού ( έστω και 1 cent το χρόνο)...νομίζω οτι απλώς υποβαθμίζεται.
Ούτε κι εγώ λοιπόν θα μπορούσα να αποδεχτώ τη σύνδεση αυτής της ανεκτίμητης προσφοράς (που ως τώρα απόλαμβανα) με το όποιο χρηματικό κόστος.
συνδρομητικο ;χαχα καλη ιδεα!τωρα σκεφτομουνα να βγω ως τηλεψυχιατρος στην τηλεοραση με 090...θα πω στον αλεξ,την ολγα,την αγγελικη κλπ μηπως θελουν να γινουν συνεργατες!θα τα απανταμε ολα αλλα με μεγαλη καθυστερηση οπως καταλαβαινετε!να μενει στη γραμμη ο κοσμος για να μας...μεινουν & τα ευρω!pas mal!
χαχαχαχα...Α ρε αλκ...
Ούτε εγώ μένω. Πρώτη φορά ακούω για συνδρομητικό site/forum... Υπάρχει τέτοια δυνατότητα?... αναρωτιέμαι
ραψωδε ετοιμασου να πεις καμια τηλεραψωδια 1 ευρω+50 λεπτα +φ.π.α.[αργα ειπαμε ετσι;]
Το ίδιο Αγγέλικα και εγώ. Και μόνο που είδα για χρήματα αμέσως χαλάστηκα γιατί είδα για μια ακόμη φορά το λειτούργημα του ψυχολόγου να κοστολογείτε σε 20ευρώ, 30ευρώ πόσα είναι. Αλλά και να μη γίνει συνδρομητικό και πάλι θα αποχωρήσω αφού και μόνο η αναφορά σε χρήματα με τη δικαιολογία της επωνυμίας με έκανε να απογοητευτώ. ʼλλο να κάνεις site από μεράκι και άλλο να το κάνεις για να εισπράτεις το 20αράκι (ευρώ). Το μόνο που με κρατάει; Η \"ομηρία\" λόγω της αδικαιόγητης απαγόρευσης να έχουμε τη δυνατότητα να σβήνουμε το λογαριασμό μας!!Quote:
Originally posted by Aggelika
Παιδιά... μετά από αυτά που είδα σήμερα... εμένα με βλέπω να την κάνω είτε μείνει δωρεάν είτε με συνδρομή!
:D:D:DQuote:
Originally posted by Alkmeon
ραψωδε ετοιμασου να πεις καμια τηλεραψωδια 1 ευρω+50 λεπτα +φ.π.α.[αργα ειπαμε ετσι;]
ΥΓ: Πρώτα θα βγαίνω εγώ ή εσύ;:cool:
Ουπς... μάλλον το δε το εξήγησα ...
Με έχει ενοχλήσει το ότι διάφορες λειτουργίες που θα έπρεπε να γίνονται μόνο από τον administrator φαίνεται ότι βρίσκονται στην \"διακριτική ευχέρεια\" κι άλλων προσώπων...
Αυτό το στοιχείο θεωρώ \"απαράδεκτο\".
( Alkmeon, raphs , προτείνω η εκπομπή να φιλοξενηθεί στο \"Τηλεφώς\".
Μετά από τους συμπαθέστατους κυρίους που δίνουν δώρο σε έναν τυχερό ... τα έξοδα του τελευταίου ταξιδιού που όλοι μας κάποτε θα κάνουμε , η εκπομπή να προσφέρει \"ένα μήνα διακοπών και χαλάρωσης σε κάποια υπερπολυτελή ψυχιατρική κλινική!\" )
an ola auta legontai me basi ta xtesina kai proxtesina as exigisoume kati.ola auta pou exoun ginei exoun ginei gia na mporei kapoios na sbinei dika tou posts kai oxi allou oute na diabazei u2u.stin praxi auto pou kanei ine oti epanaferei to koumpaki diagrafi tou post opos ipirxe palia.episis me auton ton tropo mporeis na kaneis edit ena minima pou exoun perasei 24 ores kai exei exafanistei to edit.stin praxi o kodikas sto forum iparxei apla exafanizete to koumpi stin periptosi tou edit ,,ite to exei bgalei epitides o admin stin periptosi tou delete.fantasou to san shortcut.to programma iparxei ston disko apla esi den blepeis to shortcut.opote esi pas kai ftiaxneis to shortcut na to po me apla logia.den mporeis na kaneis tipota parapano.o kodikos sou einai kodikopoiimenos sto diko sou pc kai kaneis den mporei na ton dei ektos an exei prosvasi sto pc souQuote:
Ουπς... μάλλον το δε το εξήγησα ...
Με έχει ενοχλήσει το ότι διάφορες λειτουργίες που θα έπρεπε να γίνονται μόνο από τον administrator φαίνεται ότι βρίσκονται στην \"διακριτική ευχέρεια\" κι άλλων προσώπων...
Αυτό το στοιχείο θεωρώ \"απαράδεκτο\".
<input type=\"hidden\" name=\"username\" value=\"provlimatikos\" />
<input type=\"hidden\" name=\"password\" value=\"1f102c1f6352b8ff9922f\" />
auto px me merikes tropopoiiseis sto password mou gia eunoitous logous einai auto pou tha brei kapoios an dei ton kodika tis selidas mou ama dei to source code.opote gia na mpei kapoios me to account alounou gia na dei ta u2u iparxoun oi parakato tropoi
a.prosvasi sto pc tou allou.
b.dimiourgia pseutikis selidas opos kanoun kapoioi pou sou lene mpes se ekeini tin selida kai kane log ine kai blepoun ta stoixeia sou dioti auti i selida einai sto pc tous opote kai ta password meta fainontai.
c.ama mantepsei kapoios ton kodiko sou.
d.ama mpei ston server kati to opoio an kapoios eixe tin dinatotita den tha kathotan na mpei edo gia na to kanei giati siga to forum.
auta gia na min anisixei kaneis oti tha diabasoun ta u2u tou.an kapoios mporei na to kanei auto autos ine o big chief
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ FORUM.
Να πω την αλήθεια ... ούτε καν τα u2u με ενδιαφέρουν ... Σιγά τα κρατικά μυστικά!
Αυτό το οποίο δεν θέλω σε καμία περίπτωση είναι να υπάρξει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι δεν είναι σε κοινή θέα .
Έσβησα ακόμα και το e-mail μου από το προφίλ -το οποίο δεν το είχα να φαίνεται ούτως ή άλλως- κι άλλαξα και το password μου σε κάτι πολύ πιο γενικό κι απρόσωπο από αυτό που είχα...
Αυτή τη στιγμή και να κάνει κάποιος log in στο account μου ... αδιαφορώ.
den ginetai aggelika.bebea pantou isxuei na exeis ena diskolo password gia na min mporei o allos na to brei.ektos an kapoios xerei apo hacking.ekei pame allou.entaxei ola spane alla siga min asxolithei o allos me to psychology.
Εγώ όμως Aggelika που όταν είδα τι συμβαίνει δεν είχα σβήσει τηλέφωνα και mails άλλων μελών (που είναι προσωπικά τους δεδομένα) και μπορεί να τα βρω ποσταρισμένα όπως παλιά είδα από ένα μέλος το u2u μου ποσταρισμένο στο φορουμ τι να κάνω; Με ρωτάς αν νιώθω ωραία; Και άντε να παει στα κομάτια αν μου βγάλουν τα δικά μου στο φόρουμ. Αν μου βγάλουν (προσωπικά στοιχεία) που μου έχουν δώσει άλλα μέλη και ήταν στο mailbox μου στο site, άντε έλα πες μου τότε τι να κάνω; Επίσης κάτω υπάρχουν γιατροί που και εκείνοι ανταλλάσουν προσωπικά u2u. Εκείνοι ακόμα μάλλον δεν πήραν χαμπάρι αυτό το \"αθώο\" κολπάκι. Αλλά φωνή βοώντος εν τω ερήμω. Αλλά για όλα υπάρχει λύσηQuote:
Να πω την αλήθεια ... ούτε καν τα u2u με ενδιαφέρουν ... Σιγά τα κρατικά μυστικά!
Αυτό το οποίο δεν θέλω σε καμία περίπτωση είναι να υπάρξει πρόσβαση σε προσωπικά στοιχεία τα οποία υποτίθεται ότι δεν είναι σε κοινή θέα .
Έσβησα ακόμα και το e-mail μου από το προφίλ -το οποίο δεν το είχα να φαίνεται ούτως ή άλλως- κι άλλαξα και το password μου σε κάτι πολύ πιο γενικό κι απρόσωπο από αυτό που είχα...
Αυτή τη στιγμή και να κάνει κάποιος log in στο account μου ... αδιαφορώ.
Υ.Γ.
Provlimatikos μακάρι να είναι όπως τα λες. Μια ερώτηση να σου κάνω θέλω. Σε άλλα sites μπορείς αυτό το κόλπο να το κάνεις και να σβήσεις (ακόμα και αν το site σε αφήνει να τα σβήσεις) τα posts σου όπως μπορείς στο e-psychology.gr; Γιατί από όσο ξέρω δεν είναι μόνο σε εσένα να μπορείς να το κάνεις αλλά και στο πόσο ασφαλές είναι το site και δε «μπάζει».
Alex30
Επειδη Αλεξ μου οντως το ειδαμε και αυτο να ποσταρει καποιος προσωπικο υ2υ σου για να αποδειξει δεν ξερω και εγω τι,παρολο που τα υ2υ θεωρουνται προσωπικα δεδομενα και ενω υπηρξε μεν παρεμβαση αλλα μεχρι να το δει ο admin και να το διορθωσει κανεις δεν ξερει ποσοι ειδανε ποσταρισμενο το προσωπικο σου υ2υ,ετσι κανεις δεν εγγυαται οτι και τωρα με τα κολπακια που χρησιμοποιουν καποιοι δεν εχουν την προσβαση να δουνε και αλλα προσωπικα στοιχεια.Και ιδιαιτερα οταν οπως λες τα στοιχεια αυτα αφορουν και αλλα μελη τοτε τα πραγματα περιπλεκονται περισσοτερο.Αλλα για μια ακομη φορα αντε να βρεις το δικιο σου εδω περα.
Εμένα Νίκη γιατί μου βγήκε η αλληλογραφία με ένα μέλλος στο φόρουμ ξέρεις; Γιατί του αρνήθηκα να του πω ΠΟΥ ΜΕΝΩ και ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΠΑΩ. Και αμέσως τα u2u που είχαμε ανταλλάξει τα έκανε σε ποστ. Δεν ξέρω πόσοι τα διάβασαν μέχρι να τα σβήσει ο dodonis. Επειδή λοιπόν έχω καεί στο χυλό φυσάω και το γιαούρτι. Για όλα όμως υπάρχουν λύσεις .
Φιλικά
Alex30
Δηλαδη για ποιο λογο ησουν υποχρεωμενος να δωσεις προσωπικα σου στοιχεια?Ωραιο λογο βρηκε να σε κατηγορησει..Εκτος αν η ολη ιστορια ειχε γινει επιτηδες και το συγκεκριμενο μελος εψαχνε απλα καποιο πατημα και εφοσον δεν εβρισκε κατι αλλο για σου προσαψει βρηκε αυτο.Τιποτα δεν αποκλειεται.
ʼλεξ, σίγουρα αυτό που συνέβει δεν ήταν ευχάριστο... όμως δε βρίσκω \"υποκλοπή\" στην όλη υπόθεση.
Ο συγκεκριμένος κίνδυνος ελλοχεύει πάντα γιατί έχει να κάνει με την προσωπικότητα των ατόμων που ανταλλάσσουν τα μηνύματα.
Βέβαια δε γνωρίζω πόσο άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του dodoni... Αυτό ναι, θα μπορούσε να αποτελέσει κάποιο θέμα.
Αυτό που θα ήταν εξωφρενικό είναι το να μπορώ εγώ π.χ. να διαβάσω τα δικά σου u2u και εννοώ όχι αυτά που ενδεχομένως μου έστειλες, αλλά αυτά τα οποία έχεις στο γραμματοκιβώτιό σου...
Και νομίζω ότι τελικά μπορεί να γίνει κι αυτό...
mpori na eimai neos sto foroym,dexteitai thn tapini moy gnomi poy einai to site na meinei os exei allios kapoios na kani thn arxh gia kati paromoio,isos kalytero.an pantos ginei syndromitiko mporei na mhn exv dethei mazi sas alla tha apoxvriso kai ua lypytho. theoro apaisio pragma ola na ginontai gia ta xrhmata,idika gia kati poy afora thn ygeia ton synanthropon mas......
Φυσικά και δεν ήταν υποκλοπή. Το ανέφερα για να δείξω ότι αυτά τα «αθώα κοπλάκια» σε έναν σαν εμένα που είδε το u2u του στο φόρουμ μόνο ασφάλεια δεν τον κάνουν να αισθάνεται. Αυτό εννούσα και για αυτό και είπα ότι κάηκα στο χυλό και φυσάω και το γιαούρτι. Αλλά Αγγελική. Το να σβήνεις ποστς όταν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από τον διαχειριστή τι είναι; Είναι κάτι φυσιολογικό; Το κάθε site έχει και έναν administrator που μόνον εκείνος νομιμοποιείτε για οιαδήποτε αλλαγή σε αυτό και κανένας άλλος. Κάνω λάθος; Επίσης μια πιθανή ανοχή από την πλευρά του διαχειριστή σε μια τέτοια κίνηση πως μπορεί να ερμηνευτεί; Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.Quote:
ʼλεξ, σίγουρα αυτό που συνέβει δεν ήταν ευχάριστο... όμως δε βρίσκω \"υποκλοπή\" στην όλη υπόθεση.
Ο συγκεκριμένος κίνδυνος ελλοχεύει πάντα γιατί έχει να κάνει με την προσωπικότητα των ατόμων που ανταλλάσσουν τα μηνύματα.
Βέβαια δε γνωρίζω πόσο άμεσα λειτούργησαν τα αντανακλαστικά του dodoni... Αυτό ναι, θα μπορούσε να αποτελέσει κάποιο θέμα.
Αυτό που θα ήταν εξωφρενικό είναι το να μπορώ εγώ π.χ. να διαβάσω τα δικά σου u2u και εννοώ όχι αυτά που ενδεχομένως μου έστειλες, αλλά αυτά τα οποία έχεις στο γραμματοκιβώτιό σου...
Και νομίζω ότι τελικά μπορεί να γίνει κι αυτό...
Φιλικά
Alex30
Απ\'οτι φαινεται τωρα ο καθενας μπορει να μπαινει και να κανει αλλαγες.Ξεκινησαμε με το να σβηνουμε ποστ και να δουμε που θα καταληξουμε..Μαλλον λοιπον η ασφαλεια του site και η προστασια των μελων ειναι αυτο που πρεπει να απασχολησει περισσοτερο τον admin και οχι το πως θα γινει το site συνδρομιτικο και τα μελη πελατες.Quote:
Originally posted by alex30
Το να σβήνεις ποστς όταν δεν υπάρχει τέτοια επιλογή από τον διαχειριστή τι είναι; Είναι κάτι φυσιολογικό; Το κάθε site έχει και έναν administrator που μόνον εκείνος νομιμοποιείτε για οιαδήποτε αλλαγή σε αυτό και κανένας άλλος. Κάνω λάθος; Επίσης μια πιθανή ανοχή από την πλευρά του διαχειριστή σε μια τέτοια κίνηση πως μπορεί να ερμηνευτεί; Ο καθείς ας βγάλει τα συμπεράσματά του.
Φιλικά
Alex30
Αγγελική,Quote:
επροκειτο για ένα μέλος κομήτη που στο πρώτο του μήνυμα εμφάνισε την προσωπική αληλογραφία του Αλεξ.
Κατηγόρησε τον Αλεξ για ύποπτους σκοπούς, επειδή ο Αλεξ δε θέλησε να του δώσει τις πληροφοριες που επιθυμούσε και εμένα για ανεπαρκή ψυχολόγο στον οποίο θα κάνει μήνυση, επειδή διέγραψα το μήνυμα του που παραβίαζε προσωπικά δεδομένα.
Εκτιμώ, ότι ένα τέτοιο μέλος, δεν θα έκανε εγγραφή, εάν επρόκειτο να δώσει συνδρομή.
Κι αν ακόμη έκανε εγγραφή, δε νομίζεις πως το γεγονός ότι θα έδινε ένα ονοματεπώνυμο, θα τον προδιέθετε να γράφει με περισσότερη προσοχή και σεβασμό?
Νίκη, έχω μάθει να μιλάω με σεβασμό προς τους άλλους, είτε είναι συνομίληκοι μου, είτε 15-20 χρόνια μικρότεροι μου (καλή ώρα).Quote:
Originally posted by nikigirl18
Μαλλον λοιπον η ασφαλεια του site και η προστασια των μελων ειναι αυτο που πρεπει να απασχολησει περισσοτερο τον admin και οχι το πως θα γινει το site συνδρομιτικο και τα μελη πελατες.
Οποτε ζήτησες βοήθεια, προσπάθησα να στην δώσω, όπως και όσο μπορούσα, αφιλοκερδώς, σε ιδιωτικά μηνύματα και στο φόρουμ.
Ομως η τροπη που παίρνει αυτή η συζήτηση με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Με συνδρομές ή χωρίς συνδρομές, αυτός ο οποίος πληρώνει σε αυτή την ιστορία, είναι ο admin.
Μήπως λοιπόν ο admin είναι ο πελάτης και όχι τα μέλη?
ΥΓ. Λοιπόν, εάν δε σας αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί η ιστοσελίδα ή ο admin αυτής, υπάρχουν ένα σωρό άλλα φόρουμ εκεί έξω που μπορείτε να πάτε και ενδεχομένως να βρείτε καλύτερες συνθήκες.
Συμφωνω με το υστερογραφο του dodoni. Κανεις δεν αναγκαζει κανενα να βρισκεται εδω και τελικα, δικο του ειναι το site, ο,τι θελει το κανει. Ολοι κρινομαστε απο το αποτελεσμα των ενεργειων μας. Αν εκεινος αποφασισει οτι θα ειναι καλυτερο το e-psychology να γινει συνδρομητικο, με γεια και με χαρα του να το κανει. Κατα τη γνωμη μου θα ειναι μια λαθος κινηση που θα αποτυχει παταγωδως, για τον απλουστατο λογο οτι το site εχει πολυ χαμηλη επισκεψιμοτητα. Η τελικη αποφαση ομως ειναι του administrator και νομιζω πως σε εμας δεν πεφτει κανενας λογος.
dodoni μου η προσφορά σου εδώ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν , όσα εμπόδια ή λειτουργικά προβλήματα υπήρξαν κατά καιρούς........:)
Σίγουρα ο admin πάντα σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών και είναι ο πρώτος που δέχεται κατακρίσεις και επικρίσεις.....Αυτό γίνεται σε όλα τα fora ανά τον κόσμο με το θεματικό αυτό αντικείμενο......Δυστυχώς!!!:(
Σε περίπτωση πάντως που αποφασίσεις να γίνει συνδρομητικό το forum ,βγάλε εγκαίρως σχετική ανακοίνωση ώστε όσοι θέλουν να αποχωρήσουν.....
Σίγουρα όπως είναι λειτουργικό σου δικαίωμα η προσωπική σου άμυνα, άλλο τόσο αποτελεί δικαίωμα και η επιλογή της παραμονής των μελλών εδώ......
ΦΙΛΙΑ!;)
Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρεσαι για σεβασμό σε εμένα. Πουθενά δεν έχω δώσει κατά τη γνώμη μου δείγμα έλλειψης σεβασμού απέναντί σου. Το να έχω γνώμη αντίθετη από αυτό που προτείνεις δε δηλώνει έλλειψη σεβασμού. Η ηλικία μπορεί να αποτελεί ένα κριτηριο για το αν κάποιος σέβεται ή όχι το συνομιλητή του αλλά δεν είναι το μοναδικό και το πιο βασικό. Και ουτε ο σεβασμος ειναι κατι που παει τοσο με την ηλικια οσο παει αναλογα με την εικονα και τα δικαιωματα που εχει δωσει ο αλλος.
Αναγνωρίζω τη βοήθειά σου προς εμένα και σε έχω ευχαριστήσει και μέσω u2u αλλά και στα posts μου.Ελπίζω οι απόψεις μου για το οικονομικό να μη συνδέονται με το πόσο σε σέβομαι ή όχι.
alex30 den to exo dokimasei se allo site na do an ginetai.isos kai na ginetai.b.to
oti ides apo kapoion an katalava kapoio u2u sou malon emena paei to mialo mou sto na exeis
eukolo password
posa atoma bazoun idio username kai password kai paei legontas.
nikigirl kai alex30 exete mperdepsei tin ennia tou hacking me to post me tin allagi tou kodika
epidi xero oti kai ales 20 fores na po tin diafora tha lete pali ta idia gia auto
den to xanaleo.mipos ta post tou alex30 ta dimosieuse o allos kai den itan hacking?leo mipos?
aggelika den mporei na ginei para mono me hacking auto pou les.pesta tnt kai esi giati
gia ta lefta ginontai ola pleon.
alex30 esi katse kai deksou na min sbineis ta posts tote bgale kai mia fototipita tin
tautotita na tin stileis gia exakrivosi stoixeion.
nikigirl me tin asfaleia den bgazeis lefta.
Provlimatikos μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα και δε διάβασες και τα προηγούμενα ποστ ειδικά εκείνο που λέω στην Αγγελική ότι δεν ήταν υποκλοπή. Στο μέλος αυτό του έστειλα μια απάντηση με u2u ότι δε θέλω να του πω σε ποιον γιατρό πάω και που μένω. Αυτό το u2u που του έστειλα με την άρνησή μου το έβγαλε στο forum με κάποια σχόλια που δε θέλω να αναφέρω. Κατάλαβες τώρα τι έγινε; Δε μπήκε στο mailbox μου στο site αλλά ποστάρισε την απάντηση και τη θέση μου - που του έστειλα με u2u - στην απαίτησή του να του γνωστοποιήσω κάποια καθαρά προσωπικά μου δεδομένα. Είναι πολύ απλό. Εαν εσύ μου στείλεις κάτι με u2u που αφορά κάτι προσωπικό σου θα σου αρέσει να πω: \"Ελάτε να δείτε τι μου απάντησε ο Provlhmatikos\" και από κάτω να έχω ποσταρισμένη την απάντησή σου και να σε προσβάλω; Εμένα δε μου άρεσε και δεν είχε δικαίωμα να το κάνει. Δε χρειάζεται να λές ότι δεν ήταν hackign τη στιγμή που πιο πάνω το έχω πει πριν από εσένα στην Αγγελική!! Οπότε πάει αυτό, στο εξήγησα νομίζω. Νίκη για το σεβασμό σου ή όχι εδώ μέσα τα ποστς σου μιλούν από μόνα τους και απορρώ πως τέθηκε τέτοιο θέμα για εσένα!!! Dodoni μιας και αναφερθήκαμε σε κάποια παλιά ιστορία με εκείνο το μέλος που σωστά είπε ήταν σαν \"κομήτης\" η εμφάνισή του στο site, για μια ακόμη φορά σε ευχαριστώ που όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα προστάτεψες το αυτονόητο. Την προσωπική αλληλογραφία και τα δεδομένα μου από αυτό το κακόβουλο άτομα.Quote:
Originally posted by provlimatikos
alex30 den to exo dokimasei se allo site na do an ginetai.isos kai na ginetai.b.to
oti ides apo kapoion an katalava kapoio u2u sou malon emena paei to mialo mou sto na exeis
eukolo password
posa atoma bazoun idio username kai password kai paei legontas.
nikigirl kai alex30 exete mperdepsei tin ennia tou hacking me to post me tin allagi tou kodika
epidi xero oti kai ales 20 fores na po tin diafora tha lete pali ta idia gia auto
den to xanaleo.mipos ta post tou alex30 ta dimosieuse o allos kai den itan hacking?leo mipos?
aggelika den mporei na ginei para mono me hacking auto pou les.pesta tnt kai esi giati
gia ta lefta ginontai ola pleon.
alex30 esi katse kai deksou na min sbineis ta posts tote bgale kai mia fototipita tin
tautotita na tin stileis gia exakrivosi stoixeion.
nikigirl me tin asfaleia den bgazeis lefta.
Φιλικά
Αλέξης