Lacrymosa still alive.....
Καλημερα σε ολους κ ελπιζω να ειστε καλα, με το ζορι μπορψ να γραψω κ δεβ βλεπω καν, τεσπα εχω 2 ωρες αδεια κ ειμια λιγο καλυτερα αλλα ειναι δυσκολο να πλαευεις με τον ιδιο σου τον εαυτο, παντως ζψ δεν παθεανα οπως θα ηθελα, ειμαι απο νετ καφε αυτη τη στιγμη δεν ξερω ποτε θα με βγαλουν αλλα απ ο,τι ακουσα σε καμια βδομαδα περιπου κ δεν μπορω να στο σκεφτομαι ολο αυτο το χρονικο διαστημα, καλα μιλαμε τις 3 πρωτες μερες δεν τις θυμαμαι καν τι γινοτανε, μου κανανε διπλες στεντον κ ημουν ζαντα τε,ειως κ δεν θυμαμαι σον ονειρο περασαν εκεινες οι μερες η σαν ναα μην περασαν καν παντως δεν εχω την αισθηση τους, απο φαρμακα αστα να πανε μου δινανς αρχικα 8 τη μερα ναι τοσα κ τβρα παιρνψ αμπιλιφαι 30 λαμικταλ χαναζ στεντον λαρκακτιλ κ νοζιναν το τελευταιο μου το κοψανε αλλα ειναι πολλα ρε παιδια δεν ειναι ? κ δεν εχω διαυγεια σκεψης κθολου η χαθηκε το μυαλο η μπλοκαριστηκε δεν ξερω γαμωτο την εισαγγελικη παντως την γλιτωσα γιατι δεν θα το αντεχα αν κ ειχα μια σχετικη φαντασιωση ενιγουεις αυτα ελπζω την επομενη φορα που θα γραψω να ειμαι πολυ καλυτερα κ οχι σε αυτο το χαλι φιλακια σε ολους (α κ θελω να ζητησω συγγνωμη σε 1-2 ατομα που παρεξηγηθηκαμε μακαρι να ηταν ολα στη ζωη ανουσιες παρεξηγησεις κ να μην υπηρχαν σοβαροτερα προβληματα) α τι αλλο ναι ειμαι 55 κιλα (ημουν 50 οταν μπηκα) δεν αντεχω θελω να τα χασω νιωθω χοντρη αλλα μεχρι εδω παραπανω αμα παω δεν θα αντεξω αυτα παιδια φιλακια σε ολους κ εμφανισιακα ειμαι χαλια σαν φρικιο:(