Οταν ο συντροφος εμφανιζει καταθλιψη!
Ειμαι σε μια σχεση εδω και 7 χρονια και οπως ολες τις σχεσεις ειχαμε τα πανω και τα κατω μας αλλα υπηρχε παντα πολυ αγαπη.Ο συντροφος μου τον τελευταιο καιρο οπως μου δηλωσε μετα απο συζητησεις που ειχαμε αισθηματα απεραντου κενου και θλιψης.Δεν τον ικανοποιει τιποτα νιωθει τασεις να τα παρατησει ολα και να φυγει οτι δεν εχει κανενα ενδιαφερον.Σωματικα εχει αδυνατισει και παρουσιαζει ανορεξια και εντονη κοπωση. Δεν εχει συμβει καποιο περιστατικο στην ζωη του απλα αρχισε να νιωθει ετσι οτι δεν εχει νοημα η ζωη του οτι δεν εχει καταφερει κατι.Νιωθει ενοχες για μενα οτι με ταλαιπωρει οτι δεν μπορει να μου προσφερει συντροφικοτητα και αγαπη απλα και μονο γιατι ειναι κενος.Με τρομαζει αυτη η κατασταση ειναι μολις 26 χρονων και λεει οτι νιωθει γερος .Πως να το αντιμετωπισω πως να φερθω? Στη τελευταια μας συζητηση τον ρωτησα μην φταιει η σχεση μας ξαι μου απαντησε οτι δεν ξερει το μονο που νιωθει ειναι λυπη.Θελει να παει σε ψυχολογο και τον παροτρυνω και εγω αλλα η κατασταση με εχει επηρεασει και αρχιζω να καταρεω και εγω τι νακανω δεν ξερω!