ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ#$%ΛΙΑ
Printable View
ΜΠΗΚΑ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΩΣΤΗ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ#$%ΛΙΑ
Άντε να δούμε ποιος ψεύτικος λογαριασμός θα πει πάλι ν' αφήσει μηνύματα! Γελοίοι!
βασικα επειδη ελειπα καιρο θα σου πω την γνωμη μου και αυτο που βλεπω τελευταιως..
νεα μελη γραφονται εδω και μεσα σε 3 μηνες εχουν 2 και 3 χιλιαδες μηνυματα,που αυτο σημαινει οτι πρεπει να ειναι 24 ωρες εδω μεσα.
ναι το φορουμ ειναι αρκετα βοηθητικο οχι ομως να το φορεσεις κατασαρκα,να ειναι εδω η ζωη σου!
διοτι αν περνας εδω 24 ωρες θα μιλας και με μελη σωστα?και ξερεις τι ειναι ο καθενας εδω μεσα?οχι μονο στο φορουμ αλλα οπουδηποτε μπαινεις..
σε ολα αυτα πρεπει να σε αποτρεψει η διαχειριση?
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει πουθενα να εχουν γραψει κατι ασχημο για σενα ή μπορει να γνωριζεις οτι καποια ατομα αφηνουν υπονοουμενα για σενα... Μην δινεις σημασια! Δινε σημασια στα μελη που σε ξερουν και προσπαθουν για σενα.. :)
η αληθεια ειναι πως ουτε κ εγω εχω καταλαβει κατι
αλλα αν οντως θελεις να ηρεμησεις να το κανεις
σε δουλεια να βρισκομαστε νομιζω
Gypsy, καταλαβαίνω ότι για σένα υπάρχει προφανώς κάποιος καλός λόγος να εκνευρίζεσαι, ακόμα και να θυμώνεις..
όμως ελπίζω κι εσύ να καταλαβαίνεις ότι με αυτό το γεμάτο ένταση νήμα δημιουργείς απορίες και ερωτηματικά (ακόμα και εντυπώσεις) στα μέλη και σε όσους διαβάζουν,
αφού δεν μπαίνεις στη διαδικασία να εξηγήσεις τι έχει συμβεί και σε ενόχλησε..
Δε νομίζω ότι βοηθάει κανέναν να δημιουργείται εδώ μέσα ένα τέτοιο κλίμα ασάφειας, ούτε ότι έτσι είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί το όποιο πρόβλημα.
Διαμαντάκι, είπα με σαφήνεια ότι έχουν ανοιχτεί ψεύτικοι λογαριασμοί εδώ. όχι από πολύ νορμάλ ανθρώπους έτσι; Ίσως έχουν βάλει λόγια και σε μέλη, δεν το γνωρίζω. Νομίζω πως ξέρεις ότι το φόρουμ στο οποίο μπαίνουμε δεν είναι και το καλύτερο ποιοτικά. Το έχουν πει και άλλα παιδιά πρόσφατα και έχουν δίκιο. Κάθε μέρα γίνονται καυγάδες εδώ, επειδή άνοιξα ένα θέμα και γω, δεν σημαίνει κάτι. Η καλύτερη λύση για μένα είναι ν' αποχωρήσω τουλάχιστον προσωρινά γιατί δεν αντέχω άλλο.
Gypsy Cello,μπορεις και θες να γινεις πιο συγκεκριμενη??
Κανε μια αποτοξινωση, ποτε δεν κανει κακο...
Παντως εγω σαν νεο μελος και απο τα λιγα που εχω παρει χαμπαρι εδω μεσα, εσενα....ΣΕ ΠΑΩ :P
Το φόρουμ, Gypsy, δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Είμαστε εμείς, τα μέλη του.
Από εκεί και πέρα είναι φυσικό να υπάρχει μια πολυχρωμία αφού είμαστε τόσοι πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι εδώ μέσα και ο καθένας μάλιστα με τα θέματά του.
Δε βρίσκω νόημα να ακυρώνουμε το χώρο εφόσον συνεχίζουμε να λειτουργούμε εδώ, με όποιο τρόπο.
Είναι καλό να θίγονται τα κακώς κείμενα και να εκφράζονται οι όποιοι προβληματισμοί,
όμως έχουμε και την ευθύνη του πώς κινούμαστε εδώ όπως και την επιλογή να σταματήσουμε να το κάνουμε αν η αλληλεπίδραση μας θίγει με κάποιο τρόπο.
Επειδή δε γνωρίζω λεπτομέρειες και δε μου αρέσει να βγάζω βιαστικά συμπεράσματα, αν θεωρείς ότι για σένα το καλύτερο είναι να απέχεις για κάποιο διάστημα, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.
Μήπως υπερ-αντιδράς;
Και εμένα μου έχει τύχει να διαβάσω θέμα και απαντήσεις μελών, και να μείνω με το στόμα ανοιχτό με το πόσο απόλυτα ταιριάζουν στη δική μου περίπτωση ή περιγράφουν κάτι δικό μου. Συμβαίνει πολύ συχνότερα από όσο νομίζεις... σίγουρα δεν είναι απλή σύμπτωση;
Και δεδομένου ότι, όπως είπε και η Δώρα, έχεις περάσει χιλιάδες ώρες σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο φόρουμ, το θεωρώ πιο πιθανό να έπαθες λίγο υπερφόρτωση. Υπάρχουν πάμπολλα παρόμοια θέματα στην ιστορία του e-psychology, τα οποία ανακυκλώνονται κάθε λίγους μήνες. Είμαι 2 χρόνια εδώ, και σου το λέω εμπειρικά. Εσύ όμως είσαι συνέχεια μέσα και ασχολείσαι εντατικά (και λίγο εθισμένα, αν μου επιτρέπεται) με τον χώρο. Ακόμα και αν πιστεύεις ότι βοηθάς και σου κάνει καλό, είναι λογικό μετά από λίγο να αισθάνεσαι ότι θέματα και απαντήσεις στοχεύουν εσένα προσωπικά.
Στην τελική κοπελιά, κακό στον εαυτό σου κάνεις έτσι, ακόμα και με το θέμα αυτό που άνοιξες. Ναι μεν καταλαβαίνω ότι θέλεις να ξεσπάσεις και να δώσεις μια μούντζα σε όποιους νομίζεις ότι σε έχουν στο μάτι, αλλά τι ακριβώς πέτυχες με αυτό το θέμα; Τους απέδειξες απλά ότι τα κατάφεραν να σε "τρελάνουν" όπως λες, και να σε βγάλουν από τα όριά σου; Αποχώρησε σιωπηλά, και άσε τους να ψάχνονται που πήγε η Gypsy. Και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, μείνε μακρυά για κάμποσο καιρό, και μπες μετά από κανένα μήνα, και δες αν έχουν συνεχίσει την ενασχόληση με το φόρουμ ή εξαφανίστηκαν με το που εξαφανίστηκες... γιατί αν στοχεύουν εσένα όπως λες, δεν νομίζω να παραμείνουν και μετά την αποχώρησή σου.
Αυτό θα κάνω, θ' αποχωρήσω και θ' αποχωρήσουν και αυτοί είμαι σίγουρη. Κι εσύ καλά θα κάνεις να μην υποκρίνεσαι και να μην συμμετέχεις στα θέματα μου με αβρότητα και ανιδιοτέλεια τρομάρα σου. Θυμάσαι που στα είχα χώσει και τα απέδωσες όλα στην κατάθλιψη και τα χάπια; Ε λοιπόν, όταν σου τα χώνουνε και δεν ξέρεις τι να πεις, καλά θα κάνεις να το βουλώνεις.
Gypsy, έχεις ξεφύγει κοπελιά. Ούτε καν ξέρω τι εννοείς με το "υποκρίνεσαι και με αβρότητα και ανιδιοτέλεια"... Μήπως θα μου πεις σε λίγο ότι είμαι και εγώ ένα από αυτά τα διαβόητα μέλη;
Άσε το άλλο... Εσύ τα έχωσες σε εμένα;! Δεν νομίζω, αλλά και να ισχύει μία στις χίλιες, το ξέχασα είναι η αλήθεια... Εσένα σε τσούζει ακόμα να υποθέσω;
Μετά και από αυτή σου την απάντηση, μόνο επίθεση και εμπάθεια άνευ λόγου και αιτίας, μάλλον εσύ το έχεις το πρόβλημα τελικά. Είσαι και εσύ από τα μέλη που πάμε να τα βοηθήσουμε, και μας ζητάνε και τα ρέστα από πάνω... έλεος, μαζέψου λιγάκι, άστο το PC και περίμενε να ξημερώσει η μέρα αύριο...
Πάτε να με βοηθήσετε; Με ποιο ακριβώς τρόπο; Το θυμάμαι γιατί η επίθεση που μου έκανες είχε περίσσεια απανθρωπιάς και σκληρότητας. Ακόμα αναρωτιέμαι σε τι κόσμο ζω. Αλλά έτσι είναι όταν δεν έχεις επιχειρήματα, δεν έχεις γνώση και δεν ξέρεις τι να πεις επιτίθεσαι προσωπικά και τ' αποδίδεις όλα στα προσωπικά προβλήματα του άλλου. Άντε τώρα, μη σου πω καμιά κουβέντα γιατί έχω πολύ ωραίο στοματάκι ξέρεις. :D Tέλος πάντων. Σε τελική ανάλυση η διαλυμένη είσαι εσύ, όχι εγώ.
Τι θα γίνει αύριο διαλυμένο κοριτσάκι; Σου έχουν πει οι ρουφιάνοι; Άντε και γαμηθείτε όλοι!
Τι επιχειρήματα να έχω ρε κοπελιά; Εσύ φωνάζεις και ωρύεσαι ότι σου επιτίθονται χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σου προβλήματα για να σε βάλλουν... τι κουβέντα θα πεις σε εμένα που μπήκα στο θέμα σου μπας και σε βοηθήσω να βγάλεις μια άκρη και να δεις και μια άλλη οπτική, και μου τα ρίχνεις στο άσχετο; Πάμε να σε βοηθήσουμε ρωτώντας αν έχεις συγκεκριμένες αποδείξεις για αυτά που λες, ή αν είναι η εντύπωσή σου, γιατί είναι τραβηγμένο σενάριο και πιθανότερα παίζει απλά παρεξήγηση. Αν εσύ αισθάνεσαι καλύτερα επιμένοντας ότι είναι συνομωσία εναντίον σου, γούστο σου και καπέλο σου, αλλά εμείς (well, εγώ συγκεκριμένα) πιστεύω απλά ότι υπερ-αντιδράς, και σου παραθέτω το γιατί το πιστεύω...
Τι άλλη βοήθεια θα ήθελες; Γιατί το άνοιξες το νήμα, αν όχι για αυτό; Έτσι απλά για να φωνάξεις ότι φεύγεις;
Εσύ η ίδια βγάζεις άκρη από αυτά που λες τώρα; Έχουν νόημα και σκοπό οι επιθέσεις σου εναντίον μου;
Για συμμορφώσου και κούλαρε λίγο σε παρακαλώ, γιατί το δικό μου στόμα δεν έχει καμία διάθεση να κατέβει στο επίπεδο του δικού σου... Σοβαρά στο λέω, οι απαντήσεις σου σε εμένα μόνο ότι έχεις χάσει τον έλεγχο δείχνουν, και είναι άδικο, γιατί απλά αποδεικνύεις σε όσους πιστεύεις ότι σε έχουν στο μάτι, ότι τα κατάφεραν...
Τι θα γίνει αύριο; Θα ξεκινήσει μια καινούρια εβδομάδα, θα ξαναπάω στο κολλέγιο, θα ρίξω ένα βλέφαρο στην Μεσαιωνική Τέχνη... μέχρι εκεί ξέρω, εσύ ξέρεις τι θα γίνει αύριο;
Το επίπεδο μου είναι πάντα το ίδιο με αυτό του έκαστοτε συνομιλητή. Και σε περιπτώσεις σαν την δική σου ξέρω πολύ καλά να τα χώνω. Λοιπόν, σταμάτα να προσποιείσαι και αποχώρησε τώρα από το θέμα μου. Το θέμα το άνοιξα για να πω στα μέλη ότι φεύγω από την χαβούζα.
Gypsy γιατι απλα δεν φτιαχνεις αλλον κωδικο να μην ξερεις κανεις ποιος εισαι;
Φτιαχε αλλο προφιλ και μην αναφερεις προσωπικα δεδομενα. Εχεις παρα πολλα ποστ και λογικα εαν καποιος σε εχει βαλει στοχο θα εχει ψαξει προσωπικα στοιχεια σου μεσα απο αυτα που γραφεις εσυ. Οποτε ,δεν ξερω εαν γινετε, σβησε ολα τα ποστ που εχεις κανει σαν Gypsy και ανοιξε νεο προφιλ..