τωρα αυτό πως το να το πω κ να το εξηγήσω?
καλησπερα σας:)
νεο μελος εδω
καλως σας βρηκα!:)
θα μπορουσα να γραφω με τις ωρες
μεχρι να βρω τα καταλληλα λογια
να εκφρασω αλλα κυριως να καταλαβετε αυτο που νιωθω κ αυτο που συμβαινει...
επιφανειακα ισως απλα ανηκουμε σε αυτη τη κατηγορια...
της καταθλιψης...κ σιγουρα ολοι βλεπουμε το δικο μας προβλημα βουνο κ στους αλλους βλεπουμε τα πραγματα πιο καθαρα... πιο ευκολα....
εχω γραφτει σε αρκετα site χωρις να ξερω ακριβως τι περιμενω? να μιλησω? να με καταλαβουν? να με βοηθησουν?
στραφηκα εδω υστερα απο αναζητηση για ψυχολογο...
οικονομικα δε μπορω να το κανω λογω ανεργιας
ισως κ φοβου μηπως θεωρησει οτι αντι για ψυχολογο θελω ψυχιατρο κ μπλεξω με φαρμακα
ειμαι 25χρ, κ εχω προβλημα με τα κιλα μου
δεν εχω κανει ποτε σχεση ουτε σεξ ουτε καν φιλι...
παντα ειχα αλλα το παλευα, ειχα κομπλεξ αλλα εβγαινα...
για ολα κατηγορουσα τα κιλα μου
ειχα πεσει σε φαυλο κυκλο πιστευα πως
αν εχανα τα παρανισια κιλα
θα φορουσα ρουχα που μαρεσαν, θα ειχα αγορι, θα φορουσα μαγιο κ θα εκανα μπανιο στη θαλασσα, θα εβρισκα πιο ευκολα δουλεια κτλ κτλ...
μου πηρε χρονια να καταλαβω οτι απλα μου ειχε γινει μια εμμονη
κ οτι γυρω μου υπηρχαν κοπελες πιο παχουλες η αδυνατες με οχι τοσο ομορφο προσωπο η χαρκτηρα κ μια χαρα σχεσεις ειχαν....
φιλους αληθινους προφανως κ δεν ειχα κ η οικογενεια μου λειπε ποτε δεν ειμασταν κοντα κ δεν μπορουσαν ουτε να καταλαβουν ουτε να με στηριξουν
υστερα απο μια σειρα ασχημων συμβαντων (2006) κλειστηκα στον εαυτο μου κ στο δωματιο μου
εκτοτε
βγηκα μονο για να τελειωσω τη σχολη μου
σε ολα αυτα τα χρονια κανεις δεν εκανε τιποτα ολοι χαθηκαν κ αυτο με εριξε πιο πολυ'
δεν θα ρνηθω το γεγονος οτι πολλες φορες θελησα να πεθαινω αλλα παντα με κρατουσε κ παντα θα με κραταει το γεγονος οτι εγω ισως αν δεν το δουμε απο θρησκειας πλευρα μπορω να κανω οτι θελω με τη χωη μου αλλ αδεν εχω δικαιωμ ανα καταστρεψω αυτες που θα μεινουν πισω....
συγχωρεστε με για την πολυλογια
ξερω ειναι κουραστικο
απλα προσπαθω να παραθεσω στοιχεια για να μπορεσετε να καταλαβετε πιο καλα
5χρ μετα λοιπον εχω χασει τον εαυτο μου, τον οποιο χαραχτηρα κ προσωπικοτητα ειχα
ξερω ποιες ειναι κινησεις που πρεπει να κανω
απλα νιωθω ανημπορη
να με κατακλυζει η ρουτινα κ η καθημερινοτητα
καθε μερα λες θα ειναι αλλις κ παντα ιδια ειναι
ξερω πως ολα ειναι στο κεφαλι μου
ξερω πως εχω δυναμη
ξερω πως οι φοβοι μου εχουν τοση δυναμη οση τους δινουν εγω
ξερω πως φρικαρουν πραγματα που δεν ισχυουν
ξερω πως πρεπει να βαζω μικρους στοχους κ σιγα σιγα να δυνατισω
ξερω πως υπαρχουν τροποι κ θεληση
οταν λοιπον ξερω ολα οσα πρεπει να κανω μιας κ ταχω αναλυσει σκεφτει ακουσει 1,000,000φορες γιατι δεν μπορω?
ολοι εχουν καποιο πατημα που τους κραταει κ ας μην το παραδεχονται, ισως ειναι υποσεινηδητο, εχουν μια σχεση, ή καλους φιλους, ή δουλεια, ή οικογενεια που τους στηριζει, ή χρηματα να πανε σενα ψυχολογο ή να κανουν καποιο χομπιι ναπασχολουν το μυαλο τους....
9 οκτ γινομαι 25, και αρχισω να φρικαρω, νιωθω γρια, νιωθω οτι εχω χασει τα καλυτερα χρονια, νιωθω οτι δεν εχω ζησσει τιποτα ...κ τα χρονια περνανε κ εγω ειμαι στασιμη κ ειμαι σενα φαυλο κυκλο πρεπει ναδυνατισω για να βρω δουλεια γκομενο ρουχα αλλα για να αδυνατισω πρεπει ναχω ολα τα πραπανω να κρατανε το μυαλο αλλου απτο φαγητο....
αντιμετωπιζω υποσυνειδητες φρικες οπως εχεις φτασει 25 σενα ραντεβου δεν εχεις βγει οταν ερθει θα τα κανεις σκατα κ θα σε κοροιδευει ξερω θα μου πειτε το φιλι κ ολα θα σου βγουν κεινη τη στιγμη αλλα θελω τη γνωμηαντρων εδω δεν θα σας φρικαρε να ξερατε οτι μια κοπελα 25 δεν εχει κανε σεξ τιποτα? ξερω μερικοι χαιρονται να ειναι οι πρωτοι αλλα δεν θας προβληματιζε γιατι?