ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ SOS ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΜΕ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ 2000 ΕΥΡΩ
παιδια δεν ειμαι καλα δεν ειμαι καλα δεν ειμαι καλα ειμαι ηλιθια 1.000.000 φορες.γιατι ειμαι τοσο θυμα??
εν τω μεταξυ περα απο το γεγονος οτι τα καταφερνω παντα και γινομαι ρεζιλι στον κοσμο αφου με βλεπανε με αυτες εκει να τριγυρναω κι εγω καθολου δεν το ηθελα.ααααα
φφ.μα τι το ηθελα κι εμπλεξα?θα μου εβγαζε λεει το κακο.
μα αφου εγω υποτιθεται εχω γινει καλα απο περυσι.επρεπε να το σκεφτω και αυτο.
αλλα μεσα μου πιστευα πως ακομα αυτος εκει που ημουνα κολημενη για πολυ καιρο και ηταν η αιτια που επεσα ψυχολογικα πιστευα οτι αυτος με ειχε μαγεψει και ακομα δεν ειχε περασει η επιρροη του απο πανω μου.γι'αυτο εκατσα σε αυτην εκει.
και εκανα εκει και ο,τι ευχες ηθελα για να μου συμβουνε.
και μου εκανε εκει κατι μαγικα κατι περιεργα που ουτε καταλαβαινα πώς τα εκανε και μου ελεγε να πηγαινω στην τρα πεζα να βγαζω τα χρηματα.
εγινε σε 2 μερες το σκηνικο γιατι δεν καταφερα στη μια μερα να τα βγαλω ολα τα χρηματα.
παιδια το αποτελεσμα ειναι οτι στο τελος μου τα εξαφανισε τα χρηματα και μου ειπε οτι θα παω σπιτι μου να τα βρω κι εκει δεν την πιστεψα ενω ολον τον προηγουμενο καιρο την πιστευα.
μετα μου ειπε πηγαινε στην εκκλησια να τα βρεις.το αλλαξε.ενω μου ειπε στην αρχη πηγαινε σπιτι σου και θα τα βρεις εκει τα χρηματα μετα μου ειπε πηγαινε στην εκκλησια πιο πανω και μου το ειπε για να απομακρυνθω και για αν εξαφανιστει αυτη.
φφ και αρχισα εγω να περπαταω.εκκλησια δεν ειδα.και αυτη ειχε γινει καπνος.
παιδια δεν ειμαι καλα.τι θα πω στους γονεις μου??αποκλειεται να με εμπιστευτουνε ξανα.και θα σταματησουν να μου βαζουνε.
δεν ειμαι καλα.θα το σκεφτομαι συνεχεια αυτο τωρα δεν μπορω να ησυχασω.πώς καταφερα και το εκανα??