Καλησπερα καινουριος στο φορουμ.Με λιγα λογια ειμαι ΤΕΡΜΑ αρρωστοφοβικος και εχω παθει μια ακυρη εμμονη με τον hiv αλλα οχι για τους αυτονοητους λογους. Long story short εχω ασπρη γλωσσα (πισω λιγο πιο χαλια) και κατα καιρους σαν γνησιος αρρωστοφοβικος μπαινω γκουγλ και βλεπω τα παντα συμπεριλαμβανομενου και του hiv. προσφατα σαν να επιασα και λεμφαδενα στον λαιμο αριστερα σαν μπιλακι που κουνιεται και νιωθω το ιδιο και δεξια αλλα λιγοτερο (ισως να φταιει π απο οταν το ανακαλυψα δν σταματησα να το πειραζω). κλασικα παλι γουγκλ και δωστου παλι συμπτωματα και εδειχνε παλι hiv. Το αστειο παρτ της υποθεση ειναι πως δν εχω κανει σεξ για να πεις οτι εχω κολλησει κατι και τα λοιπα αλλα μ εχει μπει η ριμαδα ιδεα μηπως λογω πιρσινγκ μου μεταδοθηκε κατι( δν αγχωνομαι μαλιστα για τη βελονα αλλα για το εργαλειο σαν ψαλυδι που σου περαει απο εκει τη βελονα για να σε τρυπησει) και το περιστατικο αυτο συνεβη πριν 4 χρονια. κατα καιρους παθαινα κρισεις αλλα τις αντιμετωπιζα αλλα τελευταια με τους λεμφαδενες το αγχος μου εχει χτυπησει κοκκινο. Ακουγεται αστειο ωρες ωρες αλλα με αγχωνει απειρα