Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 522
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Αργύρης85 View Post
    Βασικά, εκτός και αν είδες με τα μάτια σου την οθόνη και την κλήση, παίζει και να μην τον παίρνει κάνεις και με αυτό τον γελοίο τρόπο να σε ξεφορτώνεται αφού πρώτα έκανε την δουλειά του. Έχεις πόλεμο με τον εαυτό σου. Αυτός, ξέρεις τι είναι και όλοι σου το λένε εδώ.
    Οχι ηταν η γυναικα του το ειδα

Senior Member
    Quote Originally Posted by kalkal View Post
    Οκ. Ότι έγινε έγινε. Τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Έχεις ωραία συναισθήματα για σένα;;; Για αυτόν;; Από εδώ και πέρα τι;;;

Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
    Νιωθω απαισια. Εχω τρομερο πονοκεφαλο. Κ ολα αυτα γιατι ηθελε μονο αυτο που πηρε. Ηταν ομως η τελευταια φορα. Θα το παιξω αδιαφορη. Σαν να πηρα εγω αυτο που ηθελα σαν εγω να τον χρησιμοποιησα κ οχι αυτος! Συνηθως μετα απ αυτο τον ψαχνω απεγνωσμενα να ξανα βρεθουμε κ αυτος εξαφανιζεται. Τωρα θα εξαφανιστω εγω. Περιμενω το σαβκυρ εκει θα παιχτει η τελευταια πραξη του δραματος μου! Αν δεν πει να βρεθουμε ουτε τοτε δεν υπαρχει περιπτωσει να τονκρατησω αλλο στη ζωη μου. Αυτες τις αποφασεις πηρα. Κ ειμαι αρκετα νευριασμενη με μενα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    δεν πειραζει που ενεδωσες....διοτι ειδες οτι ειχαμε δικιο σε αυτα που σου λεγαμε και τωρα απο δω και περα μονη σου θα αρχισεις να τον σιχαινεσαι σιγα σιγα μεχρι να τον βαρεθεις τελειως και να του πεις ουστττ απο δωωωω
    Εχεις δικιο. Σ ευχαριστω. Σας ευχαριστω ολους για την κατανοηση!

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ελα 0-1 σε εχει. Βαλε στοιχημα με τον εαυτο σου οτι δε θα παει 0-5.
    Θες μια συμβουλη; Μην τον παρεις τηλ ποτε ουτε να του στειλεις μνμ. Αν σε παιρνει σηκωσε το, ξαναδεστον αν θελει και προσπαθησε να μην του κατσεις.
    Μετα απο 5-6 τετοια πες του να δω για ποσο καιρο ακομα θα τρεχεις απο πισω μου. Μετα κατσε και απολαυσε.
    Αφου τα θελει ο κολος του γλεντα τον εσυ οχι αυτος εσενα, εγω θα στα μαθω;
    Μετα θα τον βαρεθεις
    Α και αν τσιλιμπουρδιζει με καμια αλλη μπροστα σου για να ζηλεψεις, πες του στ αυτι κανε οτι θες, πισω μου θα τρεχεις παλι.
    Ναι αυτο δεν κανω. Δε το χα σκεφτει! Δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω. Ειναι θολωμενο απ την εξαρτηση!!! Θελω να τον κανω να τρεχει κ να τον φτηνω! Τοσα χρονια αυτο κανει! Να μπορουσα να σας τραβηξω βιντεο τον τροπο με τον οποιο πεταχτηκε απ τ αυτοκινητο να της μιλησει!! Κοντεψε να σκοτωθει!!!! Θελω σχεδιο! Πειτε μου κατι! Μεχρι τωρα ημουν η ζηλιαρα γκομενα κ αυτος ο οικογενειαρχης με τις υποχρεωσεις. Θελω να τον κανω σκυλακι του αξιζει!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μερικοι ανθρωποι δεν βαζουν ποτε μυαλο , εχω τον κολλητο μου , 59 ετων, μια ζωη τα ιδια λαθη κανει ........και δεν ειναι χαζος , .........μεχρι κι εγω βαρεθηκα τις επιπολαιοτητες του ......
    και αφου πραγματι δε βαζουν μυαλο τοτε ποιος ο λογος οι αλλοι να προσπαθουν να τον μεταπεισουν για να αποδειξουν οτι αυτοι ειναι οι πολοι και αυτος ο ενας εχουμε φτασει σε μια κατασταση που προοθει τη συγκρουση και τις διακρισεις

Senior Member
    Ελα 0-1 σε εχει. Βαλε στοιχημα με τον εαυτο σου οτι δε θα παει 0-5.
    Θες μια συμβουλη; Μην τον παρεις τηλ ποτε ουτε να του στειλεις μνμ. Αν σε παιρνει σηκωσε το, ξαναδεστον αν θελει και προσπαθησε να μην του κατσεις.
    Μετα απο 5-6 τετοια πες του να δω για ποσο καιρο ακομα θα τρεχεις απο πισω μου. Μετα κατσε και απολαυσε.
    Αφου τα θελει ο κολος του γλεντα τον εσυ οχι αυτος εσενα, εγω θα στα μαθω;
    Μετα θα τον βαρεθεις
    Α και αν τσιλιμπουρδιζει με καμια αλλη μπροστα σου για να ζηλεψεις, πες του στ αυτι κανε οτι θες, πισω μου θα τρεχεις παλι.
    Αυτο θα κανω εννοω!!!

Banned
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Νιωθω απαισια. Εχω τρομερο πονοκεφαλο. Κ ολα αυτα γιατι ηθελε μονο αυτο που πηρε. Ηταν ομως η τελευταια φορα. Θα το παιξω αδιαφορη.
    αφου βλεπεις οτι δε μπορεις να του αντισταθεις τι καθεσε και το παλευεις συνεχως και βασανιζεσε χωρις λογο επειδη αυτοι δε θελουν να καταλαβουν οτι δεν αλαζεις γνωμη

Senior Member
    για να τρεχεις ακομη απο πισω του σημαινει οτι δεν εχει τελειωσει ο κυκλος σας ακομη.....εχεις φαει ενα γερο χαστουκι αλλα οχι ολοκληρο ακομη....βλεπω αντεχεις ακομη....δεν πειραζει καποια στιγμη θα δεις θα βαρεθεις.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Ναι αυτο δεν κανω. Δε το χα σκεφτει! Δεν εχω καθαρο μυαλο να σκεφτω. Ειναι θολωμενο απ την εξαρτηση!!! Θελω να τον κανω να τρεχει κ να τον φτηνω! Τοσα χρονια αυτο κανει! Να μπορουσα να σας τραβηξω βιντεο τον τροπο με τον οποιο πεταχτηκε απ τ αυτοκινητο να της μιλησει!! Κοντεψε να σκοτωθει!!!! Θελω σχεδιο! Πειτε μου κατι! Μεχρι τωρα ημουν η ζηλιαρα γκομενα κ αυτος ο οικογενειαρχης με τις υποχρεωσεις. Θελω να τον κανω σκυλακι του αξιζει!!!
    αφου το εχει κανει τοσες φορες, γιατι σε ταραξε τοσο πολυ αλλη μια;
    φυσικα αυτο θα εκανε.
    βιντεο θα αξιζε να τραβουσες αν σου ελεγε κατι διαφορετικο.
    ο'τι και να λες, κι οτι και να κανεις, τα λες και τα κανεις γιατι εξακολουθεις να ελπιζεις οτι θα κανει αυτο που ονειρευεσαι.
    παντα η ζηλιαρα γκομενα θα εισαι κι αυτος ο βολεμενος οικογενειαρχης που δεν θα αφησει την γυναικα του.
    δεν υπαρχει σχεδιο.
    το σχεδιο ειναι να του γυρισεις την πλατη.
    οσο ασχολεισαι μαζι του, χαμενη θα εισαι, σε ολα τα επιπεδα.
    σκυλακι δεν μπορεις να τον κανεις γιατι τουε χει φυγει ο ενθουσιασμος για σενα.
    αν φυγει οε νθουσιασμος, δεν επιστρεφει, γιαυτο και δεν προκειται ποτε να ειστε οπως οταν γνωριστηκατε.
    αφου περασε αυτοτ ο διαστημα χωρις να φυγει απο τον γαμο του, η μονη αλλαγη μπου μπορει να γινει ειναι να βρει μια αλλη να ανθουσιαστει και τοτε θα καταρακωθεις.
    φυγε πρωτη , πριν γινει κι αυτο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το σχεδιο ειναι να του γυρισεις την πλατη.
    οσο ασχολεισαι μαζι του, χαμενη θα εισαι, σε ολα τα επιπεδα.
    σκυλακι δεν μπορεις να τον κανεις γιατι τουε χει φυγει ο ενθουσιασμος για σενα.
    ο.

ααααακριβως ....! και δυστυχως ......

Senior Member
    Καλησπερα σας! Τα σημερινα νεα χλιαρα... αναμενομενο. Φυσικα επειδη ακομα λειπει η γυναικα του προτεινε να βρεθουμε. Δεν εχω απαντησει ακομα.
    Σιγουρα τρεφω ελπιδες κ ειναι φυσιολογικο μετα απο τοσα χρονθα κ οταν αγαπας βαθεια ελπιζεις! Ξερω οτι δε θ αλλαξει κατι παρα μονο αν αυτη τον χωρισει...
    Θα τα καταφερω να τον αφησω!Το πιστευω!

Senior Member
    Οχι κανεις λαθος. Και να χωρισει παλι η ξεπετα του θα εισαι, μη τρεφεις ελπιδες.
    Ασε που αν χωρισει, θα τον αποφευγεις εσυ μετα

Senior Member
    Θελω να τον κανω να ζηλεψει!!! Σημερα περιμενει να του πω αν θα βρεθουμε. Αν εξαφανιστω?? Η αν μ ακουσει να μιλαω μ αλλον??

Banned
    και γιατι να τον κανεις να ζηλεψει και να μην εχεις πραγματι και αλλον

Senior Member
    Μακαρι να βρεθει αλλος!!!! Αλλα που??????

Page 19 of 35 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast