Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 35 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 522
    Senior Member
    Quote Originally Posted by νοσταλγία View Post
    Η ερωμένη Μάιρα, έχει την ευθύνη του εαυτού της και των πράξεων της, αλλά δεν έχει καμία ευθύνη απέναντι στη σύζυγο. Απέναντι στη σύζυγο ευθύνη έχει μόνο ο σύζυγος. Λυπάμαι πολύ για όσα έπαθες από τη σύζυγο.
    Σ ευχαριστω πολυ. Κ λυπαμαι πολυ για οτι περνας. Βλεπεις οτι κ η αλλη πλευρα εγω δηλαδη δεν περναω καλα... γιατι με φλομοσε στα ψεματα τοσα χρονια κ μετα ξαφνικα νοιαστηκε για την οικογενεια του. Σιγουρα θα χει πει σ αυτην οτι ειμαι η τρελη που τον κυνηγαει κ ποιος ξερει κ τι αλλα....

Senior Member
    Υπάρχουν κάποιες για τις οποίες δεν θέλω να μιλήσω. Χειροπιαστά ήρθε μια μέρα με είκοσι γυναικείες τρίχες στο πουλόβερ και αφού του το είπα δεν ξαναφόρεσε το πουλόβερ. Στο πουκάμισό του όμως, στην εσωτερική πλευρά έβρισκα συχνά πάλι τις ίδιες τρίχες, αν και πιο λίγες.
    πωπω ελεος και απο τις τριχες το νομιζες?
    μου εχει τυχει και εμενα να με αγκαλιαζουν γυναικες και μια πρωην μ να τις βρισκει τριχες και να τσακωνομαστε...
    σορυ που θ αστο πω...αλλα στον ψυχολογο τι ειπες?οτι βρισκεις τριχες?
    ζηλευες γενικα παλαιοτερα τον αντρα σου?
    εχεις ακουσει ποτε τον ορο παθολογικη ζηλεια?

Senior Member
    Εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα ποτέ τηλ. στην ερωμένη, γιατί θεωρώ ότι δεν έχει καμία ευθύνη απέναντί μου. Αλλά, ναι, έτσι είναι και οι δυο γυναίκες βρίσκονται μάλλον σε πλάνη.
    Ασ μ επαιρνε οχι ομως με βρισιδια ασ μ αφηνε να της πω τι πω πως εχει η κατασταση. Κ το χειροτερο να μπλεξει τους γονεις μου. Εγω δεν εβρισα τους γονεις κανενος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Ασ μ επαιρνε οχι ομως με βρισιδια ασ μ αφηνε να της πω τι πω πως εχει η κατασταση. Κ το χειροτερο να μπλεξει τους γονεις μου. Εγω δεν εβρισα τους γονεις κανενος
    καλα και εσυ μην το παιζεις θυμα τωρα...ενα σπιτι θες να κλεισεις...
    πηγαινες με τον αντρα της τι ηθελες να σου πει? ελα να πιουμε καφεδακι?χαχααχχααχα
    ερε τι ακουμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by Xfactor View Post
    καλα και εσυ μην το παιζεις θυμα τωρα...ενα σπιτι θες να κλεισεις...
    πηγαινες με τον αντρα της τι ηθελες να σου πει? ελα να πιουμε καφεδακι?χαχααχχααχα
    ερε τι ακουμε
    Γιατι πηγα να κλεισω σπιτι.?? Μου παρουσιαστικε σε διασταση οτι ειναι ατα διαζυγια κ ζουν χωρια!! Τι επρεπε να ζητησω να δω τις υπογραφες???

Senior Member
    Γιατι πηγα να κλεισω σπιτι.?? Μου παρουσιαστικε σε διασταση οτι ειναι ατα διαζυγια κ ζουν χωρια!! Τι επρεπε να ζητησω να δω τις υπογραφες???
    σου παρουσιαστηκε μετα που το εμαθες οτι ειναι παντρεμενος δν εφυγες ομως...οποτεεεεεε//////

Senior Member
    σου παρουσιαστηκε μετα που το εμαθες οτι ειναι παντρεμενος δν εφυγες ομως...οποτεεεεεε//////
    Γιατι να φυγω??? Μετα τα βρισιδια της γυναικας του εχω καθε λογο να μεινω κ ν αποδειξω ποσο σκαρτος ειναι αυτος!

Senior Member
    Γιατι να φυγω??? Μετα τα βρισιδια της γυναικας του εχω καθε λογο να μεινω κ ν αποδειξω ποσο σκαρτος ειναι αυτος!
    χαχχαααχ
    βασικα το ειχες καταλαβει α[πο την αρχη οτι ειναι σε γαμο...να φανταστω το καταλαβες απο τις ωρεσ που μιλουσατε τηλεφωνο...
    τωρα θες να αποκαλυψεις οτι ειναι σκαρτος? η απλα δεν σε νοιαζει η οικογενεια του?
    επρεπε να εχεις φυγει ηδη
    το αν ειναι σκαρτος η οχι δεν σε ενδιαφερει ..ασε να ενδιαφερει την γυναικα του

Senior Member
    Κ αλλωστε οπως ειπες κ εσυ ολοι οι αντρες απατατε!!
    Κ φταιμε εμεις οι ελευθερες γυναικες που μας κοροιδευετε!

Senior Member
    χαχχαααχ
    βασικα το ειχες καταλαβει α[πο την αρχη οτι ειναι σε γαμο...να φανταστω το καταλαβες απο τις ωρεσ που μιλουσατε τηλεφωνο...
    τωρα θες να αποκαλυψεις οτι ειναι σκαρτος? η απλα δεν σε νοιαζει η οικογενεια του?
    επρεπε να εχεις φυγει ηδη
    το αν ειναι σκαρτος η οχι δεν σε ενδιαφερει ..ασε να ενδιαφερει την γυναικα του
    Μιλουσαμε οτι ωρες ηθελα στο τηλ κ ηταν διαρκως μαζι μου! Τιποτα δε προδιδε οτι ηταν δεν ηταν σε διασταση! Μ ενδιαφερει τη στιγμη που αυτη εμπλεξε τους γονεις μου κ ενοχλησε την οικογενεια μου.

Senior Member
    Κ αλλωστε οπως ειπες κ εσυ ολοι οι αντρες απατατε!!
    Κ φταιμε εμεις οι ελευθερες γυναικες που μας κοροιδευετε!
    απαταμε οταν βρουμε μια κοπελα που δν εχει αυτοσεβασμο και θελουμε να την γλεντησουμε χωρις να το μαθει τον ετερον ημισυ μαιρα..
    τεσπα, οκ δν το ηξερες σε πιστευω δν εχεις λογο να πεις ψεματα σε φορουμ.,...αλλα τωρα εφοσον εμαθες την αληθεια δεν θα επρεπε να φυγεις? και μην μ πεις για να αποδειξεις κατι...
    το σωστο απεναντι προς την οικογενεια του και απεναντι προς τον εαυτο σου αυτο δεν θα ηταν?

Senior Member
    Μαρια εχω κορη ξερω τι σκεφτεσται και πωσ τα βλεπετε ο παντρεμενοσ κανει μπαμ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μιλουσαμε οτι ωρες ηθελα στο τηλ κ ηταν διαρκως μαζι μου! Τιποτα δε προδιδε οτι ηταν δεν ηταν σε διασταση! Μ ενδιαφερει τη στιγμη που αυτη εμπλεξε τους γονεις μου κ ενοχλησε την οικογενεια μου.
    α οκ αμα μιλουσατε οτι ωρες ηθελες τοτε ειναι περιεργο το θεμα....πως μπορουσε και μιλουσε αυτος ενω ειναι παντρεμενος?
    συγνωμη αλλα αυτη πως εμπλεξε τους γονεις σου?

πωπω ελεος και απο τις τριχες το νομιζες?
    μου εχει τυχει και εμενα να με αγκαλιαζουν γυναικες και μια πρωην μ να τις βρισκει τριχες και να τσακωνομαστε...
    σορυ που θ αστο πω...αλλα στον ψυχολογο τι ειπες?οτι βρισκεις τριχες?
    ζηλευες γενικα παλαιοτερα τον αντρα σου?
    εχεις ακουσει ποτε τον ορο παθολογικη ζηλεια?
    Το συναίσθημα της ζήλειας μου είναι άγνωστο. Ακόμα και σήμερα δεν ζηλεύω την ερωμένη, δεν βρίσκω λόγο, επειδή σκέφτομαι ότι το όλο θέμα δεν έχει καμία σχέση με μένα ή με εκείνην, αλλά μόνο με δικά του θέματα-προβλήματα. Με την ψυχολόγο συζήτησα πάρα πολλά θέματα πάρα πολλές φορές, αλλά θα έπρεπε να γράψω τώρα σελίδες ολόκληρες για τις ενδείξεις.

Senior Member
    Σ ευχαριστω πολυ φια το μηνυμα που εστειλα. Σιγουρα κ μενα τα ιδια κανει στη γυναικα του.... θα την παρακαλα να μη τον χωρισει...
    Η βασικη διαφορα που εχεις εδυ μ αυτην ειναι οτι απ το πως γραφεις καταλαβαινω οτι ρισαι ΚΥΡΙΑ! Η γυναικα του ας πουμε δικου μου ειναι αισχιστου ειδους! Οταν εμαθε για μας με εβρισε με τα χειροτερα λογια που στο κστω κατω ο αντρας της δεν ειναι ανηλικος κ το χριροτετο πηρε τηλ την μανα μου κ τον πατερα μου κ τους εβρισε με απαισια λογια κ χαρακτηρισμους! Οτι κ αν εκανα εγω οι γονεις μου δεν φταιγαν σε τιποτα. Κ πως αντεδρασε αυτος που λατρευω??? Με επιασε να μου πει οτι ειναι εξαπατημενη κ εχει δικιο κ να παρουν οι γονεις μου τηλ να της ζητησουν συγνωμη.
    Δεν ειπα οτι ειναι σωστο που τα φτιαξα με παντρεμενο. Ομως δε μου συστηθηκε ετσι. Μου ριπε οτι ειναι σε διασταση στο διαζυγιο κ μενουν χωριστα. Το σπιτι ειναι διοροφο.
    Εξαπατημενη ειμαι κ εγω απ τη πλευρα μου.
    Ξεγελας και δικαιολογεις τον εαυτό σου με το να κάθεσαι να κρίνεις την γυναίκα του, μην το κάνεις πρώτον για το καλό σου και δεύτερον επειδή δεν είσαι σε θέση να το κανεις. Γιατί οπως και αν είναι, οποια και αν ειναι εκείνη, εκείνος επιλέγει να μένει μαζί της. Άρα η αυτός είναι χαζο μωρό που συνεχίζει να κάθεται μαζί της (που δεν νομίζω), η εσυ έχεις τελείως διαστρεβλωμένη εικόνα στο μυαλό σου για εκείνη για να μην αισθάνεσαι τύψεις...Μπορεί κάλλιστα και η γυναίκα του δικού σου να είναι μια χαρά γυναίκα, σαν αυτήν εδώ που γράφει τωρα. Θεωρείς δηλαδή δεν είχε δικαίωμα να θυμώσει; Να νιώσει προδομενη; Εξοργισμένη; Εσύ πως θα εκρινες μια άλλη γκόμενα που θα έπιανε εκεινος; Θα ήσουν οκ με αυτό; Και οι συγκεκριμένοι εχουν δώσει ορκους, έχουν παιδί μαζί, δεν συναντιούνται για ένα στα γρήγορα...έχει κάθε λόγο να αντιδραει ασχημα. Οκ το βρίσκω κι εγώ κατινια αυτό με τους γονείς σου και γενικώς το ότι έκατσε και ασχολήθηκε με το θέμα, αλλα φαίνεται ότι θέλει να διατηρήσει τον γάμο της. Θα την κατηγορήσεις που θέλει να διατηρήσει τον γάμο της; Βασικά το λάθος και το δικό της και το δικό σου είναι ότι εστιάζετε η μια στην άλλη αντί να δείτε με τι μαλακα ασχολείστε. Το "τρόπαιο" να πούμε... Ξύπνα. Ήσουν οντως εξαπατημενη όσο δεν ήξερες...τώρα που ξέρεις όμως δεν είσαι θύμα. Έχεις ντυθεί με την προβιά του θύματος αλλά θα έβγαζες τον λύκο εξω με μεγάλη ευχαρίστηση αν σε έπαιρνε. Το γαμωτο σου είναι που βλέπεις ότι δεν σε παίρνει...τίποτα άλλο.
    Σου προτείνω να κάτσεις να φανταστείς ότι η νοσταλγία είναι η γυναίκα του δικού σου...και ότι εκείνος λέει και στις δύο σας ψεμματα...δεν λέω πως οι καταστασεις είναι ίδιες. Λέω πως ίσως αυτό σου δώσει μια αλλη οπτική. Κάτσε και σκέψου ρεαλιστικά για μια στιγμή και όχι μέσα από το πρίσμα του τι θα ήθελες να ισχύει...

Page 23 of 35 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast