Σχεση απολυτης εξαρτησης!!!! - Page 29
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 29 of 35 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast
Results 421 to 435 of 522
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Maira View Post
    Φυσικα δε σκοπευω να του απαντησω κ ολο το σκ θα εχω κλειστο το κινητο. Ετσι κ αλλιως δε θα με ψαξει κανεις.
    Καλά θα κάνεις,αλλά το θέμα είναι πως θα τον αντιμετωπίσεις στην δουλειά.

Senior Member
    Εγω μια χαρα τα βρισκω τα πραγματα...και οι 3 χαρακτηρες της ιστοριας γουσταρουν να εχουν προβληματα...σκεψου πλακα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τους 3 ενω μπορει να το τελειωσει δε το τελειωνει...εδω και 7 ολοκληρα χρονια.Η συνηθεια που εγινε λατρεια.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σε τι να απαντησεις; δεν εκανε καμια ερωτηση.
    εσυ εκανες ερωτηση κι αυτος φερθηκε σαν να μην ζητησες τπτ η σαν να ειναι δεδομενο οτι δεν θα πατε πουθενα.
    μηπως στα εχει πει κι αυτα ξεκαθαρα; οτι δφεν εχει περιθωρια για εκδρομες και μπανια με σενα αλλα μονο συντομες στναντησεις μπορειτε να εχετε;
    θα βαριεται που ζει μαλον και θα εχει βιδωθει σε καμια πολυθρονα διευθυντη

Senior Member
    Quote Originally Posted by oeo View Post
    Εγω μια χαρα τα βρισκω τα πραγματα...και οι 3 χαρακτηρες της ιστοριας γουσταρουν να εχουν προβληματα...σκεψου πλακα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ απο τους 3 ενω μπορει να το τελειωσει δε το τελειωνει...εδω και 7 ολοκληρα χρονια.Η συνηθεια που εγινε λατρεια.
    Δε το χα σκεφτει αυτο!!!
    Αρα εγω ειμαι η κολλα τους!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Καλά θα κάνεις,αλλά το θέμα είναι πως θα τον αντιμετωπίσεις στην δουλειά.
    Δεν ξερω!!! Αυτο σκεφτομαι!!! Αλλα ας το σκεφτει κ αυτος!!!
    Δεν ξερω!!!! Αυτο σκεφτομαι!!!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δεν ξερω!!! Αυτο σκεφτομαι!!! Αλλα ας το σκεφτει κ αυτος!!!
    Δεν ξερω!!!! Αυτο σκεφτομαι!!!
    Τουλάχιστον προσπάθησε έστω και λίγο να μην αγχώνεσαι όταν τον βλέπεις.
    Κάνε ότι είσαι αδιάφορη.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Πως πήγε αυτές τις μέρες με τον άλλον?

Junior Member
    Καλησπέρα κι από μένα!!
    Maira έχω διαβάσει όλη την ιστορία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι βασικά ότι δεν το τελειώνεις επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνη σου. Γιατί να είσαι μόνη σου; Είναι ο μόνος άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σου;
    Από ότι έχω καταλάβει έχεις και γονείς και φίλες. Άρα δεν είσαι μόνη σου. Αν μείνεις μαζί του θα καταλήξεις να είσαι μόνη σου.
    Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη ζωή του.
    1) Αν ήταν θα το είχε αλλάξει τόσα χρόνια
    2) Στο λέει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα, κι αν λέει ότι δεν μπορεί λέει μ@@@@@@ς.
    3) Δεν δείχνει να νιώθει τύψεις για το οτιδήποτε, οπότε αισθανεται και μια χαρά γι' αυτό που συμβαίνει.
    Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θέλεις από τη ζωή σου. Είσαι ευχαριστημένη να περάσεις όλη την ζωή σου σε έναν τέτοιο ρόλο; Αν ναι τότε πάω πάσο. Αν όμως δεν είσαι, που πιστεύω πως δεν είσαι πρέπει να φύγεις.
    Ξέρω πως αν δεν το πάρεις απόφαση εσυ, ότι και να σου λένε όλοι δεν πρόκειται να το κάνεις. Από προσωπική πείρα το ξέρω. Αλλά σκέψου ότι αν σου λένε πενήντα άτομα ότι κάνεις λάθος και μόνο εσύ πιστεύεις πως κάνεις το σωστό, ποιές είναι οι πιθανότητες να έχεις εσύ δίκιο; Επειδή εσύ το ζεις και ξέρεις καλύτερα; Όχι κοριτσάκι μου, επειδή αρνείσαι να το δεις.
    Και μην ξανασκεφτείς τι θα κάνεις αν σου φύγει; Σιγα τ' αυγα! Τι ειχαμε τι χάσαμε!
    Γιατι τι είσαι εσυ και δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς αυτον τον "άνθρωπο"; Μπορει να σου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά σε λίγο καιρό απλά θα νομίζεις ότι τα ειδες στον ύπνο σου. Και σιγά μην μείνεις μόνη σου. Για τόσο λίγη σε έχεις;Δώσε την ευκαιρία και σε σένα και σε κάποιον άλλο άνθρωπο να ζήσεις την αληθινή αγάπη και τον έρωτα και ΄τοτε ούτε που θα θυμάσαι πως υπήρξε στη ζωή σου.
    Να σκέφτεσαι αισιόδοξα. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!

Senior Member
    Μαιρα προφανωσ δεν μπορεισ να τον καταλαβεισ κ σου φαινεται καπωσ αλλα απλα δε νοιαστηκεσ να βαλεισ το μυαλο σου να δουλεψει οποιοσ νοιαζεται το βαζει
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by sirakao View Post
    Καλησπέρα κι από μένα!!
    Maira έχω διαβάσει όλη την ιστορία. Αυτό που καταλαβαίνω είναι βασικά ότι δεν το τελειώνεις επειδή φοβάσαι να μείνεις μόνη σου. Γιατί να είσαι μόνη σου; Είναι ο μόνος άνθρωπος που υπάρχει στη ζωή σου;
    Από ότι έχω καταλάβει έχεις και γονείς και φίλες. Άρα δεν είσαι μόνη σου. Αν μείνεις μαζί του θα καταλήξεις να είσαι μόνη σου.
    Ο άνθρωπος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη ζωή του.
    1) Αν ήταν θα το είχε αλλάξει τόσα χρόνια
    2) Στο λέει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να αλλάξει τίποτα, κι αν λέει ότι δεν μπορεί λέει μ@@@@@@ς.
    3) Δεν δείχνει να νιώθει τύψεις για το οτιδήποτε, οπότε αισθανεται και μια χαρά γι' αυτό που συμβαίνει.
    Το θέμα είναι να ξεκαθαρίσεις εσύ τι θέλεις από τη ζωή σου. Είσαι ευχαριστημένη να περάσεις όλη την ζωή σου σε έναν τέτοιο ρόλο; Αν ναι τότε πάω πάσο. Αν όμως δεν είσαι, που πιστεύω πως δεν είσαι πρέπει να φύγεις.
    Ξέρω πως αν δεν το πάρεις απόφαση εσυ, ότι και να σου λένε όλοι δεν πρόκειται να το κάνεις. Από προσωπική πείρα το ξέρω. Αλλά σκέψου ότι αν σου λένε πενήντα άτομα ότι κάνεις λάθος και μόνο εσύ πιστεύεις πως κάνεις το σωστό, ποιές είναι οι πιθανότητες να έχεις εσύ δίκιο; Επειδή εσύ το ζεις και ξέρεις καλύτερα; Όχι κοριτσάκι μου, επειδή αρνείσαι να το δεις.
    Και μην ξανασκεφτείς τι θα κάνεις αν σου φύγει; Σιγα τ' αυγα! Τι ειχαμε τι χάσαμε!
    Γιατι τι είσαι εσυ και δεν μπορείς να λειτουργήσεις χωρίς αυτον τον "άνθρωπο"; Μπορει να σου φαίνεται βουνό τώρα, αλλά σε λίγο καιρό απλά θα νομίζεις ότι τα ειδες στον ύπνο σου. Και σιγά μην μείνεις μόνη σου. Για τόσο λίγη σε έχεις;Δώσε την ευκαιρία και σε σένα και σε κάποιον άλλο άνθρωπο να ζήσεις την αληθινή αγάπη και τον έρωτα και ΄τοτε ούτε που θα θυμάσαι πως υπήρξε στη ζωή σου.
    Να σκέφτεσαι αισιόδοξα. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!!
    Σ ευχαριστω παρα πολυ που αφιερωσες χρονο κ τα διαβασες ολα κ σ ευχαριστω για τα ωραια σου λογια... Πραγματικα τα εχω αναγκη!!! Εδω κ μερες σταματησα να γραφω για να μην ανακυκλωνω τα ιδια κ ιδια κ σιγουρα σκεφτηκα ολα αυτα που εχουν γραψει εδω. Το μηνυμα σου ηρθε τη πιο καταλληλη στιγμη.
    Φοβαμαι να μεινω μονη κ ας εχω γονεις κ 2 φιλες, βαρεθηκαν να μ ακουνε... Ομως ξερω οτι πρεπει να προχωρησω οσο κ αν τον αγαπω γιατι δεν ειμαι ευτυχισμεν. Δεν ζω. Αυτες τις μερες κρατω αποσταση απ αυτον αλλα οπως εχω πει δουλευουμς μαζι συνεργαζομαστε οποτε δεν μπορω να αποφυγω την επαφη κ αν δε του μιλαω με το τροπο ρου με κανει ρεζιλι στους συναδελφους.
    Αυτος οχι μονο δεν νοιωθει τυψεις αλλα θεωρει οτι φταιω εγω για ολα κ δεν καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη θεση ειναι κ τι περναει.
    Δυστυχως ολα αυτα τα χρονια μ εκανε να εξαρταμαι συναισθηματικα απο κεινον! Οικονομικα δεν εχει ξοδεψει ποτε τιποτα για μενα μονο δωρα σε γιορτη γεννεθλια. Κ μια φορα μια κ μοναδικη που πηγαμε σε ξενοδοχειο το πληρωσαμε απο μισα.Το αναλυω γιατι πολυ θεωρουν οτι οι γκομενες τρωνε λεφτα.
    Μακαρι να βρεθει στο δρομο μου αυτος που θα καταφερει να με τραβηξει απ αυτον!!! Γιατι μονη πως να τα καταφερω...?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σ ευχαριστω παρα πολυ που αφιερωσες χρονο κ τα διαβασες ολα κ σ ευχαριστω για τα ωραια σου λογια... Πραγματικα τα εχω αναγκη!!! Εδω κ μερες σταματησα να γραφω για να μην ανακυκλωνω τα ιδια κ ιδια κ σιγουρα σκεφτηκα ολα αυτα που εχουν γραψει εδω. Το μηνυμα σου ηρθε τη πιο καταλληλη στιγμη.
    Φοβαμαι να μεινω μονη κ ας εχω γονεις κ 2 φιλες, βαρεθηκαν να μ ακουνε... Ομως ξερω οτι πρεπει να προχωρησω οσο κ αν τον αγαπω γιατι δεν ειμαι ευτυχισμεν. Δεν ζω. Αυτες τις μερες κρατω αποσταση απ αυτον αλλα οπως εχω πει δουλευουμς μαζι συνεργαζομαστε οποτε δεν μπορω να αποφυγω την επαφη κ αν δε του μιλαω με το τροπο ρου με κανει ρεζιλι στους συναδελφους.
    Αυτος οχι μονο δεν νοιωθει τυψεις αλλα θεωρει οτι φταιω εγω για ολα κ δεν καταλαβαινω σε ποσο δυσκολη θεση ειναι κ τι περναει.
    Δυστυχως ολα αυτα τα χρονια μ εκανε να εξαρταμαι συναισθηματικα απο κεινον! Οικονομικα δεν εχει ξοδεψει ποτε τιποτα για μενα μονο δωρα σε γιορτη γεννεθλια. Κ μια φορα μια κ μοναδικη που πηγαμε σε ξενοδοχειο το πληρωσαμε απο μισα.Το αναλυω γιατι πολυ θεωρουν οτι οι γκομενες τρωνε λεφτα.
    Μακαρι να βρεθει στο δρομο μου αυτος που θα καταφερει να με τραβηξει απ αυτον!!! Γιατι μονη πως να τα καταφερω...?
    Μάιρα,εκτίμησε το γεγονός πως έχεις στη ζωή σου τους γονείς σου και τις φίλες σου.
    Αυτό από μόνο του δηλώνει ότι δεν είσαι μόνη.
    Καλά κάνεις και κρατάς τις αποστάσεις σου.
    Είναι επίσης καλό που αναγνωρίζεις πως οφείλεις να κοιτάξεις μπροστά.Και πίστεψε με,θα τα καταφέρεις!
    Να μην σε παίρνει από κάτω,και να σκέφτεσαι πως όντως θα βρεθεί κάποιος που θα σε τραβηξει από αυτόν.Και θα είναι πολύ καλύτερος!
    Μην καταστρέφεις έτσι τη ζωή σου.Δες ότι αξίζεις πιο πολλά και όλα θα γίνουν!

Senior Member
    Το ξερεις οτι σε δουλευει, απλα δε μπορεις να χωνεψεις οτι ετρωγες δουλεμα τοσα χρονια.
    Αν θες να παρεις το αιμα σου πισω, οσο παρεις τελος παντων, αγνοησε τον παντελως, ουτε εξηγηση ουτε τιποτα, εξαφανισου.

Junior Member
    Οι δικοί σου δεν σε εχουν βαρεθεί. Απλώς εχουν απογοητευτεί επειδη δεν καταλαβαίνεις αυτά που σου λενε. Θα δεις οτι οταν θα το αποφασισεις θα ειναι ολοι οι δικοί σου άνθρωποι δίπλα σου.
    Απλως μην χαραμίσεις αλλο χρονο σ αυτον. Ειλικρινά ειναι αδιέξοδο για σένα.
    Οσο το καθυστερεις τοσο πιο δυσκολο θα ειναι. Ολα μπορεις να τα ξεπερασεις και εισαι πολυ πιο δυνατη απο οσο νομίζεις. Θελεις να εισαι ολη σου τη ζωη το τριτο προσωπο; Θες να ζεις σε μια μετριότητα; Δεν νομίζω... Παράτα τον. Και η μοναξιά δεν είναι τοσο ασχημη πολλές φορες. Πίστεψέ με. Ειναι κι ομορφη. Ηρεμεις, βρίσκεις τον εαυτό σου. Και ειδικά μετα απο μια τετοια "σχέση" την χρειάζεσαι. Οταν δεν την χρειάζεσαι αλλο θα φύγει χωρίς να το καταλαβεις. Δειξε του επιτελους οτι δεν μπορεί να σε οριζει. Άντε ξεκολλα!!!! Τοσοι ανθρωποι στο λεμε..

Junior Member
    Και κάτι αλλο που ξέχασα σε σχεση με τη δουλειά. Βαζω στοιχημα οτι ολοι θα τον κραζουν που σε κανει ρεζιλι. Μην δινεις σημασία. Αυτος θα έχει βγει μ@@@@@ς. Αγνόησε τον κι εκει. Αμα δει οτι δεν πιανει θα σταματήσει να το κανει γιατι στο τελος θα νιωθει αυτος ρεζιλι.

Senior Member
    Αυτες οι δοκιμασιες ειτε θα σε κοψει και θα σε πεταξει σαν παιχνιδι καποια στιγμη και θα γινεις χειροτερη, ειτε θα τον πεταξεις εσυ και θα γινεις καλυτερη.
    Θα ευχεσαι να γυριζε ο χρονος πισω να εφευγες με αξιοπρεπεια, δε το καταλαβαινεις αυτη τη στιγμη, φερεσαι εμμονικα.

Page 29 of 35 FirstFirst ... 192728293031 ... LastLast