Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή η κτ αλλοο?? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 101
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Εύαα View Post
    Προσπάθησα να σ στείλω και νμζ Δν σταλθηκεε!!
    dεν σταλθηκε......οποτε αν ειναι γραψε μου το εμαιλ σου καπου ή σε μνμ

Junior Member
    Quote Originally Posted by marouli66 View Post
    dεν σταλθηκε......οποτε αν ειναι γραψε μου το εμαιλ σου καπου ή σε μνμ
    Μπορώ να στείλω προσωπικό μνμ σ αυτό το forum?? Γτ Δν ξερωω!!

Senior Member
    ακομη δεν εχεις συμπληρωσει 60 μηνυματα εδω στο φορουμ οποτε οχι δεν μπορεις.....γραψε σε διαφορα θεματα του φορουμ εχει παααρα πολλες υποκατηγοριες ακομη και για διατροφη και χομπι......αλλιως ξαναπροσπαθησε στο εμαιλ μου

Junior Member
    ακομη δεν εχεις συμπληρωσει 60 μηνυματα εδω στο φορουμ οποτε οχι δεν μπορεις.....γραψε σε διαφορα θεματα του φορουμ εχει παααρα πολλες υποκατηγοριες ακομη και για διατροφη και χομπι......αλλιως ξαναπροσπαθησε στο εμαιλ μου
    Θα ξαναπροσπαθησω μ το μειλ!! Αλλιώς θα κάνω αυτό πουεειπες στο forum γ να επικοινωνησουμεε!!

Senior Member
    Το μαρουλι ακου η δυναμη ειναι μεσα σου τα ψυχολογικα ειναι κοιμισμα των λειτουργιων μπορεισ να τισ ξυπνησεισ καπωσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Γεια σου ευα σ αυτο τον ψυχολογο να μην ξαναπας.βρες αλλον.εχεις μεσα σου πολυ πονο θλιψη και αγχος απο το θανατο του μπαμπα σου κι αυτο πυροδοτησε την ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση.αυτο με το καναλι το κανα κι εγω αλλα για κατι αλλο που βλεπω η ακουω κ μ αναστατωνει.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο να συζητησεις ολο αυτο με τον θανατο γενικα.ολοι οι φοβοι μας εκει εχουν την ριζα τους στο φοβο του θανατου.κι εσυ το εζησες αυτο κ πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου.οτιδηποτε μεταφυσικο σε τρομαζει κ η απαντηση ειναι ν αλλαξεις το καναλι για να αποφυγεις αυτο που νιωθεις απειλιτικο.μην το αφησεις αυτο δε φευγει απο μονο του.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο..φιλια

Junior Member
    Quote Originally Posted by el.gre View Post
    Γεια σου ευα σ αυτο τον ψυχολογο να μην ξαναπας.βρες αλλον.εχεις μεσα σου πολυ πονο θλιψη και αγχος απο το θανατο του μπαμπα σου κι αυτο πυροδοτησε την ιδεοψυχαναγκαστικη νευρωση.αυτο με το καναλι το κανα κι εγω αλλα για κατι αλλο που βλεπω η ακουω κ μ αναστατωνει.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο να συζητησεις ολο αυτο με τον θανατο γενικα.ολοι οι φοβοι μας εκει εχουν την ριζα τους στο φοβο του θανατου.κι εσυ το εζησες αυτο κ πρεπει να το βγαλεις απο μεσα σου.οτιδηποτε μεταφυσικο σε τρομαζει κ η απαντηση ειναι ν αλλαξεις το καναλι για να αποφυγεις αυτο που νιωθεις απειλιτικο.μην το αφησεις αυτο δε φευγει απο μονο του.χρειαζεσαι εναν καλο ψυχολογο..φιλια
    Η αλήθεια είναι πως είναι όπως τα λες!! Είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί όλο αυτό χωρίς βοηθειαα!! Μακάρι να είναι μια φάση αν και όπως έχω ξαναγράψει φοβάμαι πως Δν θα γίνω ποτέ όπως ήμουν!!

Senior Member
    δεν θα γινεις οπως λες ποτε καλα μονο αν δεν αλλαξεις τροπο σκεψης και δεν δεις την ψευδαισθηση του μυαλου και των αισθησεων......σου τα εχω ξαναπει ολα αυτα........
    πρεπει να αγορασεις τα βιβλια που σου προτεινω και να ψαχνεις για την ψευδαισθηση του νου......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ευα μενεις μηπως θεσσαλονικη?

Junior Member
    ευα μενεις μηπως θεσσαλονικη?
    Μένω κατά διαστήματα Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών!!

Senior Member
    μολις βρεις λυση με τα μηνυματα θα σου πω για εναν γιατρο που εμαθα οτι μπορει να σε κανει καλα

Junior Member
    μολις βρεις λυση με τα μηνυματα θα σου πω για εναν γιατρο που εμαθα οτι μπορει να σε κανει καλα
    Κομπλεε!! Θα ξαναπροσπαθησωω!! Σ ευχαριστώ πλ πάντως!!

Junior Member
    [QUOTE=marouli66;1005564]μολις βρεις λυση με τα μηνυματα θα σου πω για εναν γιατρο που εμαθα οτι μπορει να σε κανει καλα
    Μ φαίνεται πως έχω παρατηρήσει πως όταν μ φεύγει μια παράλογη ιδέα κάποια άλλη έρχεται και μ ταλαιπωρεί κι είναι κάθεφφορα κτ καινούριο και ανυπόφορο γ μεναα!!

Junior Member
    Μ φαίνεται πως έχω παρατηρήσει πως όταν μ φεύγει μια παράλογη ιδέα κάποια άλλη έρχεται και μ ταλαιπωρεί και είναι κάθε φορά κτ καινούριο και ανυπόφορο γ μεναα!!

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast