Δεν μπορώ να εκσπερματίσω - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by logarpanos View Post
    giorgos35 αλλά και τα άλλα παιδιά μπορώ εδώ να γράψω το email μου και να μιλήσω από κει με καποιον;
    Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψεις to e mail sou..αλλά γράψε το e mail σου να σου στείλω π.μ να τα λέμε..

Senior Member
    Δες τα ε Μάιλ σου..σου έστειλα

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by logarpanos View Post
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Το seroxat το επερνα για μια εβδομάδα σε 15mg και μετά τη βδομάδα (εδώ και 4 μέρες) σε 30mg.Ο πόνος,απ'ότι διάβασα και γω, οφείλεται στον αυνανισμο που εγινε και δεν εγινε εκσπερμάτηση ώστε να χαλαρώσουν οι όρχεις.Δεν είναι βεβαια δυνατος πόνος, απλά σαν ενόχληση.Δεν θελω και να κανω το γιατρο απλα προσπαθω να ηρεμισω τον εαυτο μου μην ειναι κατι χειροτερο.Λέω να περιμενω λιγο καιρο χωρις να αυνανιστω και να δω μετά πχ μια εβδομαδα.
    σιγουρα ειναι το αντικαταθλθπτικο αν δεν εχει γινει καποιος τραυματισμος στα γεννητικα οργανα και εγω οταν επαιρνα seropram οχι seroxat αλλα ssri ειναι εκανα μιση ωρα σεξ και δεν τελειωνα με τιποτα.ειχα και γω πρβλημα εκπσερματισης αλλα μολις το εκοψα το αντικαταθλιπτικο μου εφυγε αυτη η παρενεργεια και τωρα τελειωνβ στο 10λεπτο με 15 λεπτο οποτε αυτι φταει.και στον αυνανισμο με το ζορι τελειωνα και πολλες φορες τραυματιζα το πεος στην προσπαθεις να εκπερματισω οποτε το αντικαταθλιπτικο φταει

Mrgilleas
    Guest
    μην ξεχνας οτι πολλες φορες συνταγογραφουν αντικαταθλιπτικα σε ανδρες με προωρη εκσπερματιση διχως καταθλιψη(αυτο συμβαινει στην Αμερικη)για να τους βοηθα να καθυστερουν στο σεξ χωρις να τελειωνουν γρηγορα

Senior Member
    Ρε παιδιά δεν μου απαντήσατε και θα σκάσω...αυτό το χάπι βοηθάει και στην στύση.???????αν βοηθάει στη στύση να πω στο γιατρό μου να μου το χορήγηση...και όσο κοστίζει???είναι ακριβώ????

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Ρε παιδιά δεν μου απαντήσατε και θα σκάσω...αυτό το χάπι βοηθάει και στην στύση.???????αν βοηθάει στη στύση να πω στο γιατρό μου να μου το χορήγηση...και όσο κοστίζει???είναι ακριβώ????
    κανενα αντικαταθλιπτικο δεν βοηθαει στη στυση.εγω οταν επαιρνα entact ειχα σεξουαλικη δυσλειτουργεια μου σηκωνοταν και επεφτε κατα τη διαρκεια του σεξ.με το seropram ειχα στυση αλλα δεν τελειωνα με τιποτα.γενικα τα αντικαταθλιπτικα φημιζονται για σεξουαλικες παρενεργειες.μην δοκιμασεις αντικαταθλιπτικο θα κανει χειροτερα την στυση μονο αν εχεις πολυ σοβαρο προβλημα καταθλιψης να αρχισεις να παιρνεις.

Mrgilleas
    Guest
    και επιπλεον εδω και μισο χρονο δεν εχω τη στυση που ειχα που ημουν βαρβατος και αυτο οφειλεται σε ενα στουντιο που ειχα παει για σεξ και ενω μου ηταν σηκωμενη η ιεροδουλη χωρις λογο μου το κατεβασε μεχρι το κωλο χωρις να της το ζητησω και οταν τις επομενες φορες πηγα να κανω σεξ μου επεφτε και εχω παρατηρησει οτι κλινει προς τα αριστερα το πεος μου που παλια ηταν ισιο αλλα ντρεπομαι να παω σε ανδρολογο κοιταξα για καταγμα πεους αλλα δεν το εχω διοτι θα ειχε μελανιασει και μαυρισει και νοσος peronie που αν υπαρχει δεν ειναι εντονο οπως ειδα στις φωτο στο ιντερνετ.ας ευελπιστω οπως μου ειπε ενας ανδρολογος απο το τηλεφωνο οτι μπορει να ειναι απο την εντονη χρηση μιας και καθε μερα αυνανιζομαι αλλα και το πρωι οταν σηκωνομαι απο το κρεβατι δεν ειχα τη στυση που ειχα εξαιτις αυτης της εμπειριας με την ιεροδουλη με το που παω τουαλετα εχει πεσει ενω παλια διαρκουσε συνεχεια ακομα και οταν εκανα την αναγκη μου

Mrgilleas
    Guest
    δεν μπορει να ειναι τυχαιο μετα απο αυτη την εμπειρια να μην εχω καλη στυση οσο ειχα ειμαι 29 ετων δεν με πηραν τα χρονια πως γινοταν πριν την δραματικη στιγμη με τη ν ιεροδουλη να εχω στυση και οταν τελειωνα να μου παραμενει σηκωμενη και μετα απο αυτο με το που τελειωνω πεφτει κατευθειαν

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    δεν μπορει να ειναι τυχαιο μετα απο αυτη την εμπειρια να μην εχω καλη στυση οσο ειχα ειμαι 29 ετων δεν με πηραν τα χρονια πως γινοταν πριν την δραματικη στιγμη με τη ν ιεροδουλη να εχω στυση και οταν τελειωνα να μου παραμενει σηκωμενη και μετα απο αυτο με το που τελειωνω πεφτει κατευθειαν
    Πώς ξέρεις ότι δεν πρόκειται για κάποιο τραυματισμό?? Βάζω στοίχημα ότι το πέος σου είναι τραυματισμένο..πάνε σε κάποιο γιατρό να σε δει..τι θα πει ντρέπεσαι..το γιατρό δεν τον ντρεπόμαστε μην ξεχνάς ότι και εκείνος είναι άνδρας άρα δεν θα σε κρίνει στο λέω εγώ...η τραυματισμός πέους ειναι..η νόσος peroni πως λέγετε κι όλας...αλλά μάλλον πρέπει να είναι τραυματισμός πέους..αυτό υποψιαζομαι..πάνε μην σου μείνει Κουσουρι κακομοίρη μου..γιατί μετά δεν θα σου σηκώνετε ούτε με ένα κουτί βιαγκρα..τάμα θα κάνεις για να σηκωθεί...δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά έτσι είναι...

Senior Member
    Τραυματιστηκεσ πανω στη μαχη με την ******* καυμενο μου παιδι
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Τραυματιστηκεσ πανω στη μαχη με την ******* καυμενο μου παιδι
    Καλά και η ******* ρε συ τη ανώμαλη..θα το σκωτινε το παιδί..επιτιδες το εκανε.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Καλά και η ******* ρε συ τη ανώμαλη..θα το σκωτινε το παιδί..επιτιδες το εκανε.
    εγω περισσοτερο το εγραψα να ενθαρυνω εσενα οσον αφορα τη στυση δεν εχω προβλημα μου σηκωνεται δεν ειπα πως τακτικα αυνανιζομαι απλα μου ειχε κολλησει η ιδεα μην εχω παθει τιποτα και μου επεφτε.ειναι και λογω ασθενειας να εχω εμμονες.ενταξει οτι και να εγινε εγινε δεν με σκοτωσε και δεν ειμαι παιδι ειμαι 29 χρονων ανδρας και μπορει να μην το εκανε επιτηδες, αυτες παιρνουν σωρηδον ναρκωτικα για να αντεχουν τοσες σεξουαλικες επαφες αλλα και λογω της δυσκολιας του επαγγελματος δεν ειναι και οτι ευχαριστο να μοιραζεσαι το κορμι σου με τον καθε ακυρο και να σε ακουμπανε χοντροι βρωμικοι απλυτοι πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα για να το αντεξεις και οι περισσοτερες δεν μπορουν απο μονες τους και παιρνουν ναρκωτικα η πινουν πολυ αλκοολ για να μουδιασουν τα αρνητικα συναισθηματα και προφανως υπο την επηρρεια αυτων που παιρνουν εκανε αυτη τη βλακεια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    εγω περισσοτερο το εγραψα να ενθαρυνω εσενα οσον αφορα τη στυση δεν εχω προβλημα μου σηκωνεται δεν ειπα πως τακτικα αυνανιζομαι απλα μου ειχε κολλησει η ιδεα μην εχω παθει τιποτα και μου επεφτε.ειναι και λογω ασθενειας να εχω εμμονες.ενταξει οτι και να εγινε εγινε δεν με σκοτωσε και δεν ειμαι παιδι ειμαι 29 χρονων ανδρας και μπορει να μην το εκανε επιτηδες, αυτες παιρνουν σωρηδον ναρκωτικα για να αντεχουν τοσες σεξουαλικες επαφες αλλα και λογω της δυσκολιας του επαγγελματος δεν ειναι και οτι ευχαριστο να μοιραζεσαι το κορμι σου με τον καθε ακυρο και να σε ακουμπανε χοντροι βρωμικοι απλυτοι πρεπει να κανεις την καρδια σου πετρα για να το αντεξεις και οι περισσοτερες δεν μπορουν απο μονες τους και παιρνουν ναρκωτικα η πινουν πολυ αλκοολ για να μουδιασουν τα αρνητικα συναισθηματα και προφανως υπο την επηρρεια αυτων που παιρνουν εκανε αυτη τη βλακεια
    Το παιδί δεν το είπα υποτιμητικά...σχήμα λόγου είναι..
    Αφού ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα πάλι καλά..
    Μην ξανά πας στην ίδια και τελείωσε...

Member
    giorgos35 σου εχω στηλει mail

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast