Απόσταση και κοροϊδία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Τι ψάχνεις να βρεις τώρα. Εισαι κερδισμενη που έφυγε από νωρίς γιατί αργοτερα θα είχες πιο πολλά προβλήματα μαζί του.να ευγνωμωνεις την τύχη σου που εφυγε από μονος

Έχεις δίκιο με τον καιρό θ το καταλάβω σε ευχαριστώ πολυυ

Επίσης η πρώην του ήταν σίγουρη ότι δεν είχαμε βρεθει

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Άμα θες μπορώ να σου μιλάω εγώ ώρες για κοροιδια και για κολληματα που έχω φάει. Απλά ξέρεις τι κατάλαβα μετά από πολλά χρόνια γιατί φανταζομαι είσαι πολύ μικρή και τα λες αυτά. Δεν αξίζει να έχουμε κανέναν δίπλα μας ή έστω στο μυαλο μας που δεν νοιάζεται όσο εμείς γι αυτόν. Σε κανέναν δεν αξίζει αυτό.
    Αυτό είναι το πιο σοφό που είπες και ταιριάζει στο θέμα μου που με απασχολει....

Σε κανένα δεν αξίζει να χαλιεται για άτομα που δεν θα έκαναν ούτε ένα βήμα να μας δουν....Ούτε μια κίνηση να μας διεκδικήσουν

Banned
    θα συμφωνησεω με τους παραπανω συμφορμητες! διοτις ,δυστυχως, αλλα αρκετα ατομα απο τις τελευταιες γενιες εχουν ξανα σημεολογηση καποιες ομορφες λεξουλες! εδω, για παραδηγμα ο "ερωτας" πως μπορεις να λες οτι ερωτευτηκες καποιον οταν δεν του εχεις δωσει ουτε ενα φιλη? πως μπορεις να ερωτευθεις καποιον οταν δεν εχουν ερθει κοντα οι αυρες σας? οταν τα κοσμια σας δεν εχουν ανταμοσει??
    Ειναι λιγο απαξιοτικο να αναφερεις τοσο ευκολα αυτην την μαγευτικη λεξη , τον "ερωτα" οπου εχει ενα πολυ βαθυ νοημα, οπου εχουν γραφτει τοσα ομορφα ποιηματα για αυτον! οπου ολο το πνευματικο και καλητεχνικο ενδιαφερον αναφερετε κατα κυριον λογο σε αυτο! πως μπορεις λοιπον εσυ να τον πετας ετσι, να το γραφεις αναμεσα σε λεξεις οπως απο αποσταση, απο το ιντερνετ κι αλλες τετοιες λεξεις? αληθεια εχεις ερωτευθει πωτες σου? δεν σε ρωτω εαν εχεις κανει σχεση και σεξ με καποιον, οπου συγουρα εχεις κανει κι αρκετα αν καταλαβα καλα, αλλα δεν ειναι το ιδιο , πες μου εχεις?

Έχω ερωτευθεί ναι όσον αφορά σε αυτή την σχέση η όπως λέγεται δεν έπρεπε να πω έρωτας ας πω καψούρα.. Επίσης εσύ που καταλαβες που έχω κάνει αρκετά?

Quote Originally Posted by giorgos panou View Post
    θα συμφωνησεω με τους παραπανω συμφορμητες! διοτις ,δυστυχως, αλλα αρκετα ατομα απο τις τελευταιες γενιες εχουν ξανα σημεολογηση καποιες ομορφες λεξουλες! εδω, για παραδηγμα ο "ερωτας" πως μπορεις να λες οτι ερωτευτηκες καποιον οταν δεν του εχεις δωσει ουτε ενα φιλη? πως μπορεις να ερωτευθεις καποιον οταν δεν εχουν ερθει κοντα οι αυρες σας? οταν τα κοσμια σας δεν εχουν ανταμοσει??
    Ειναι λιγο απαξιοτικο να αναφερεις τοσο ευκολα αυτην την μαγευτικη λεξη , τον "ερωτα" οπου εχει ενα πολυ βαθυ νοημα, οπου εχουν γραφτει τοσα ομορφα ποιηματα για αυτον! οπου ολο το πνευματικο και καλητεχνικο ενδιαφερον αναφερετε κατα κυριον λογο σε αυτο! πως μπορεις λοιπον εσυ να τον πετας ετσι, να το γραφεις αναμεσα σε λεξεις οπως απο αποσταση, απο το ιντερνετ κι αλλες τετοιες λεξεις? αληθεια εχεις ερωτευθει πωτες σου? δεν σε ρωτω εαν εχεις κανει σχεση και σεξ με καποιον, οπου συγουρα εχεις κανει κι αρκετα αν καταλαβα καλα, αλλα δεν ειναι το ιδιο , πες μου εχεις?
    Θεωρώ ότι είστε πολύ αδιακριτος και πολύ άδικος με την κοπέλα. Τι θα πει <έχεις κάνει και αρκετα>?ποιος είστε εσείς που θα κρίνετε τον οποιονδηποτε για το τι έχει κάνει στη ζωή του.και επειδή δεν μου αρέσουν πολλές από τις τοποθετησεις που κανετε παρακαλώ πολύ σεβαστειτε αυτη τη σελίδα και τους ανθρώπους.αν δεν σας αρεσεί το θέμα απλά μην σχολιαζεται.και όσο για έρωτες υπήρχαν πολλοι έρωτες στο παρελθόν και πλατωνικοι που άφησαν ιστορία.

Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη... Το ίδιο αναρωτήθηκα κ εγώ..

Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη... Το ίδιο αναρωτήθηκα κ εγώ..
    Τίποτα.ο συγκεκριμένος κύριος είναι κάπως αναχρονιστικος στις απόψεις του θεωρώ. Σεβαστό μεν αλλά δεν χρειάζεται να της υποστηρίζει με τοσο σθενος δε.

Εδώ είμαστε για να γράφουμε αυτά που μας ανησυχούν και ζητάμε μια άποψη επί του θέματος όχι να μας κατακρίνουν και να μας μειώνουν και να βγάζουν συμπερασματα χωρίς να μας γνωρίζουν θαρρω

Banned
    Τίποτα.ο συγκεκριμένος κύριος είναι κάπως αναχρονιστικος στις απόψεις του θεωρώ. Σεβαστό μεν αλλά δεν χρειάζεται να της υποστηρίζει με τοσο σθενος δε.
    Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω πολυ απλα μπορεις να μην τα διαβαζεις! Δεν θα λογοκριθω εγω επειδη εσυ θελεις να διαβαζεις , θελεις να γραφουν μονο οσοι συμφωνουν μαζι σου!
    Αυτη η φασιστικη λογικη να ενοχλεισθε οσοι διαβαζετε κατις αντιθετο με τις αποψεις σας ειναι πολυ σπαστικη! Εαν εχεις προβλημα ! πρωτα διαβασε τους ορους του φορουμ ,γενικα των φορουμ , να μαθεις τι παει να πει φορουμ !
    Το οτι ενοχλει ατομα σαν εσενα η γνωμη μου εμενα με κανει υπερηφανο! Οσο για την κοπελα που αναιβασε το θεμα, απο το μηνυμα της , απο αυτα που γαφει η ιδια κανει μπαμ οτι εχει αρκετες εμπειριες! κι εξαλου δεν ειναι κακο! κι εγω στην ηλικια της ειχα παρομιες εμπεριες κι ειμαι χαρουμενος για αυτο!

Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που γραφω πολυ απλα μπορεις να μην τα διαβαζεις! Δεν θα λογοκριθω εγω επειδη εσυ θελεις να διαβαζεις , θελεις να γραφουν μονο οσοι συμφωνουν μαζι σου!
    Αυτη η φασιστικη λογικη να ενοχλεισθε οσοι διαβαζετε κατις αντιθετο με τις αποψεις σας ειναι πολυ σπαστικη! Εαν εχεις προβλημα ! πρωτα διαβασε τους ορους του φορουμ ,γενικα των φορουμ , να μαθεις τι παει να πει φορουμ !
    Το οτι ενοχλει ατομα σαν εσενα η γνωμη μου εμενα με κανει υπερηφανο! Οσο για την κοπελα που αναιβασε το θεμα, απο το μηνυμα της , απο αυτα που γαφει η ιδια κανει μπαμ οτι εχει αρκετες εμπειριες! κι εξαλου δεν ειναι κακο! κι εγω στην ηλικια της ειχα παρομιες εμπεριες κι ειμαι χαρουμενος για αυτο!
    Θεωρώ ότι η αποστολια μίλησε πολύ σωστά και ώριμα.. Επίσης εεν έχει σημασια αν εγώ εχ αρκετές εμπειρίες η όχι και δεν αφορά κανένα. Το θέμα είναι να σωθεί μια άποψη γιαυτό το άτομο που με πληγωσε

Αυτό ακριβώς αναρώτιεμαι και εγώ.γιατί διαβάζεται πράγματα που δεν σας αρέσουν και σχολιάζετε αρνητικα.εγώ δεν σας προσβαλλα κάπου. Τώρα αν εσείς λεγοντας μας φασίστες ειστε υπερηφανος τι να πω.να μάθετε να δέχεστε και εσείς τις γνώμες των αλλων.διαβάστε αντίστροφα το μήνυμα σας.το ίδιο ισχυει και για εσας

Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Θεωρώ ότι η αποστολια μίλησε πολύ σωστά και ώριμα.. Επίσης εεν έχει σημασια αν εγώ εχ αρκετές εμπειρίες η όχι και δεν αφορά κανένα. Το θέμα είναι να σωθεί μια άποψη γιαυτό το άτομο που με πληγωσε
    Έλα ντε.εκεινο που μας καίει τώρα είναι εάν εσύ είχες οι έχεις πολλές εμπειριες.για το θέμα που ρώτησες ούτε αναφορά δεν εκανε

Έλα ντε.εκεινο που μας καίει τώρα είναι εάν εσύ είχες οι έχεις πολλές εμπειριες.για το θέμα που ρώτησες ούτε αναφορά δεν εκανε
    Ε μα γιαυτό έγραψα αυτό το forum ούτε για να λογοκριθω για το πως εκφράζω τον έρωτα ούτε για τις εμπειρίες μου.. Για το τι γίνεται με αυτόν ήθελα μια αποψη

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast