Φωτογραφίες μου στο ιντερνετ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 91
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    το θεμα ειναι οτι αν δεν μιλας καν και εμφανιζονται διαφοροι επιτειδιοι και υπονομευουν την ολη επικοινωνια σου με το κοσμο στο τελος θα γεμισεις μισος για τα παντα και θα εκπληρωσεις το σκοπο που ειχαν

αν δε μιλας πχ εμεις που να ξερουμε τι επαθες η τι σκεφτεσαι
    Για ποιο λόγο να θέλουν να υπονομεύουν την επικοινωνία μου με άλλους?

Banned
    γιατι αυτη η χωρα δεν ειναι και πολυ συμπαθητικη επειδη ειναι υπερβολικα φωτισμενη και εβγαλε προσωπικοτητες που αφησαν εποχη στην ιστορια

Το ξέρω ότι δεν γουστάρουν τις γνώσεις μου και το πόστο δουλειάς μου η που δεν δίνω δικαιώματα αλλά οκ

Banned
    σιγουρα δε γινεται να αρεσουμε σε ολους αλλα το οτι καποιος σου φερθηκε ασχημα δε σημαινει οτι το ιδιο θα κανουν ολοι ομως δε πρεπει να εισαι εχθρικη με ολους γιατι αν το κανεις αυτο μετα ολοι θα ειναι αρνητικοι μαζι σου και εσυ προπαντως θα νιωθεις ασχημα και θα σκεφτεσαι τι κανω εγω εδω.

Το θέμα είναι ότι ήδη έχει ενημερώσει ο κολλητός μου ότι έχω κάνει καταγγελία και αύριο θα πάω στην αστυνομία... Γονείς δεν έχω ενημερώσει θα τους πληγώσει αλλά δεν θα με ρίξει όλο αυτό πήγα και σε ψυχολόγο να μου εκφέρει την άποψη της

Banned
    αν προκαταβαλεις το οτι δε σε θελει κανενας θα κανεις αρνητικους ακομα και αυτους που δεν ειναι

Οκ τι να σου πω μιλάω για κάτι άλλο εγω

Banned
    σου λεω γενικοτερα για να ξερεις δεν εχει κανενα νοημα να κανεις οτιδηποτε ενω εισαι γεματη μισος γιατι θα νιωθεις σα να μην υπαρχεις γι αυτο πρεπει να αφηνεις ενα παραθηρο για αυτους που ειναι θετικοι για να νιωθεις οτι εχει καποιο νοημα να συνεχισεις οτι θες να κανεις.

Banned
    τα αρχεια μπορεις να τα αφηνεις στη ψηφιακη που εκει δε θα τα κλεψουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mason595 View Post
    Καλησπέρα πριν λίγες μέρες μου χακαραν τον λογαριασμό μου στο φμπ έφτιαξαν νέο προφίλ με το να με λένε λεσβια και δημοσίευσαν γυμνές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ της έστειλαν στον κολλητό μου μίλησα με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και μου είπαν ν πάω στην αστυνομία. Τι να κάνω νιώθω πολύ ντροπιασμενη...σας ευχαριστω
    Καλησπέρα..γιατί όμως βγάζεις γυμνές φωτογραφίες και της κρατάς στο κινητό??? συγγνώμη κι όλας που ρωτάω απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο...νομίζω ότι το σώμα διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορεί να της σβήσει.. νομίζω

Banned
    τα ηλεκτρονικα αρχεια δε διαγραφονται απλως τροποποιουνται οστε να μη πιανουν χωρο οπως επισης ο υπολογιστης λειτουργει με 2 ψηφια το 0 και το 1.

Senior Member
    Γρηγορα φιλη μου στην αστυνομια!! Και τι ομαδα ειναι αυτη στο facebοοκ που ανεβαζει γυμνες φωτογραφιων κοριτσιων και με ονοματεπωνυμο????????? Στην ασυτυνομια!!! Και ενημερωσε μας παρακαλω. Αν βρεις την ομαδα σε παρακαλω να μας πεις να την αναφερουμε κι εμεις !! Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τα ηλεκτρονικα αρχεια δε διαγραφονται απλως τροποποιουνται οστε να μη πιανουν χωρο οπως επισης ο υπολογιστης λειτουργει με 2 ψηφια το 0 και το 1.
    Όταν λέω να διαγράψουν εννοω να της κατεβάσουν της φωτό και αφού υπάρχουν και άλλων κοριτσιών μπορεί να διαγράψουν και την ομαδα... τουλάχιστον σε κάποια σάιτ νομίζω ότι έχω δει ειδικό κουμπακι-επιλογη που λέει ότι αν σας ενοχλεί κάτι παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ώστε να το κατεβάσουμε...η αν δείτε κάτι το οποίο έχει αναρτηθεί χωρίς τη συγκατάθεση σας...
    Βέβαια δεν ήταν στο facebook σε κάτι αλλά σάιτ ήταν..αλλά αφού γίνετε εκεί γιατί να μην γίνεται και στο Facebook..όσο για το πώς λειτουργεί ένας υπολογιστής το ξέρω πολύ καλά ότι λειτουργεί με το 0 και 1.

Senior Member
    Αλέξανδρε ό,τι να ναι λες ρε φίλε, πραγματικά. Τι σχέση έχει το να υπονομεύσουν την επικοινωνία στο fb της κοπέλας, με την νοοτροπία της χώρας γενικά και με το δημοσιευμένο ακατάλληλο περιεχόμενο. Μόνο εσύ μπορείς να βγάλεις μια "σύνδεση" σε όλα αυτά.

Δεν παίζει τέτοιο σενάριο, μην μπερδεύουμε την κοπέλα χωρίς λόγο. Η λύση είναι η αστυνομία και μήνυση.

Banned
    αν ειχα προσλαβει ενα αρχισυντακτη να καθαρογραψει οσα λεω ισως καταλαβαινες καλυτερα αλλα ετσι θα ειμουν διπλος και ο ενας θα σκεφτοταν και ο αλλος θα εγραφε πως ειναι το σκεφτομαι και γραφω

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast