Results 46 to 60 of 65
Thread: Φόβος για AIDS
-
21-08-2018, 12:29 #46
Δεν είναι τυχαίες οι εκφράσεις "χ*στηκα πάνω μου" και "πήγε το σκ*το στην κάλτσα" . Αν κάτι σε φοβίζει ή έχεις άγχος το σώμα μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού, για αυτό τα παθαίνεις αυτά. Δεν είναι κάτι άλλο. Από μια άποψη να λες πάλι καλά που πήρε μπροστά και δουλεύει το σύστημα και καθαρίζει το έντερο.
Το λες κι η ίδια ότι κολλάει το μυαλό. Αφού δεν μπορείς να το ξεκολλήσεις από μόνη σου, γιατί δεν βλέπεις έναν ψυχολόγο; Αν σπάσεις το πόδι σου θα τρέχεις σε ΩΡΙΛΑ; Όχι βέβαια. Με το να τρέχεις σε άσχετες ειδικότητες δεν καταφέρνεις κάτι, απλά ξοδεύεις ενέργεια, χρόνο και χρήμα χωρίς λόγο.
- 21-08-2018, 13:46 #47
Το γεγονός που πας τουαλέτα κάθε μέρα αυτό πρέπει να σε ευχαριστεί..
Δηλώνει το σώμα σου ότι λειτουργούν φυσιολογικά τα εντερικά σου...
Αυτό μπορεί να συνδέεται κ με το φόβο σου .είσαι σε κατάσταση τρόμου...
Ξεκόλλα από το μυαλό σου δεν έχεις τίποτα αν ήταν να κολλήσεις έτσι ευκολα aids τώρα οι πορνοστάρ θα πέθαιναν....
Η ζωή αρχίζει εκεί που τελειώνει ο φοβος.
23-08-2018, 18:06 #48
Εχετε δικαιο, απλα επειδη πλεον δεν ειναι μονο το aids που φοβαμαι αλλα ΟΛΑ τα σμν, εφοσον παω σε γυναικολογο για τσεκ και σε εναν ωριλα για τον λαιμο μου ( με ενοχλει εδω και 1 μηνα ) σκεφτομαι πολυ σοβαρα για ψυχολογο( η ψυχιατρο δεν ξερω ) που ισως με βοηθησει, λιγο δυσκολο το κοβω καθως σκεφτομαι ''τι μπορει να μου κανει ο ψυχολογος;; απλα θα του πω το προβλημα μου ''
24-08-2018, 07:38 #49
Να πας σε ψυχολόγο άλλα θα τα λες τα πράγματα όπως έχουν χωρίς να υπερβάλεις κάπου γιατί ως αρρωστοφοβικοι που είμαστε όπως για παράδειγμα εγώ όταν πήγα πρίν 10 χρόνια σε ψυχίατρο ότι με ρωτάτε του έλεγα ναι καίμε υπερβολές ότι έχω σοβαρότατο πρόβλημα μου μου έκανε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα να με γεμίσει με φάρμακα..
Ευτυχώς δεν πείρα ούτε 1 γιατί τοτες σαν πιτσιρικάς που ήμουν 17χ ήμουν πολύ υπερβολικός ...
Είχα πάρει θυμάμαι μόνο το stedonaki για της αϋπνίες επερνα κ το neurodane δεν ξέρω αν το λέω σωστά πάει καιρός τώρα... Στην ουσία δεν με βοήθησαν τα φάρμακα πείρα την απόφαση και τα πέταξα μια μέρα που ξύπνησα κ ή ορκίστικα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα ξανά πάω ψυχίατρο ούτε φάρμακα δεν θα ξανά βάλω στο στρώμα μου . Έναν όρκο που τον κρατάω μέχρι τώρα που έπεσα πάλι τόσο κάτω με κτήσεις πανικού και διαταραχές όπως κ την αρρωστοφοβια που έχω αλλά όχι τόσο τραγικά που να κάνω τέτοιες σκέψεις όπως την πρώτη φορά...
Βλέπω τον εαυτό μου μερα με την μέρα να βελτιώνεται..
Κ χωρίς φάρμακα απλά πέρασε ο κύκλος τού μου κράτησε 2 μήνες δλδ όλο το καλοκαίρι σχεδόν..
Το μυστικό να κάτσεις κ να Μήλας με τον εαυτό σου κ όταν κάνεις σκέψεις θα λες εσύ το αντίθετο είμαι καλά αφού έκανα την εξέταση κ ο γιατρός μου είπε είμαι κομπλε..
Όχι δεν είσαι τρελή που κάνεις τέτοιες σκέψεις και ούτε χρειάζεται να πέσεις σε ψυχοφαρμακα...
Αυτό είναι στο χέρι σου πρέπει να καταλάβεις ότι το μυαλό σου λειτουργεί με το σωμα σου όχι με το εγώ σου ..
Αυτό το είπε μια κοπέλα που ασχολείται πολύ με το θέμα της ψυχολογίας κ είναι εδώ στο forum δεν θυμάμαι αλλά κάπου το διάβασα κ όντως αυτό ισχύει..
Όταν λενε ότι είναι όλα στο μυαλό δεν είναι καθόλου τυχαίο
...
Άσε το μυαλό να σου λέει ότι θέλει κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει..όταν δεν δίνουμε βάση σε αυτά που σκεπτόμαστε τότε θα ηρεμήσεις...
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
24-08-2018, 10:52 #50
Δηλαδή μπορεί ο ψυχολόγος να μου δώσει χαπια ; Εννοείται δεν θέλω να πάρω χαπια ...άλλο να με βοηθήσει να το καταπολεμήσω και άλλο να μου δώσει Κ κάτι...κοιτά και εγώ αυτό έχει τώρα 2 μήνες όλη η άσχημη μου κατάσταση και έχω να πω ότι συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα είμαι καλύτερα καθώς και έχω καθυστχαστει Εν μέρη από το τεστ αλλά και τξ έχω καταπολεμήσει μόνη μου .. ( είτε ο εαυτός μου ο ίδιος κουράστηκε σε όλο αυτό που παιρνουσα ). Το θέμα μου είναι ότι φεύγω για την πόλη που σπουδάζω και μένω μόνη εκεί ( έχω παρεεσ Φυσικά ) και έχω έναν μικρό φόβο μην με πιέσει βαριά πάλι αυτό με τις σκέψεις μου Γτ ΟΤΑν είσαι μόνος σπίτι όλο και κάτι τέτοιο παραπάνω θα σκεφτείς .....φοβάμαι τον εαυτό μου :(
02-09-2018, 01:33 #51
Κατερινάκι...
η αρρωστοφοβια σου υποσυνείδητα σου έχει περάσει από τον πατέρα σου, τα ίδια έχω κι εγώ.
Και ψάχτηκα άπειρες φορές για aids είτε με εξετάσεις αίματος των 10€ είτε στο Athens Checkpoint που είναι δωρεάν και να πας αν είσαι κοντά για να ηρεμήσεις. Δεν έχεις ειτζ και δεν κολλαει τόσο εύκολα. Άλλωστε ο ιός είναι σε ύφεση. Και με την λογική όμως φαντάζομαι δεν πηγές με κάποιον που βρήκες στον δρόμο και δεν τον ήξερες καθόλου.
Οσο για τα αλλά σμν, να κανεις εξετάσεις γιατί χρειάζεται για να ξέρεις που βρίσκεσαι, όχι γιατι έχεις κάτι. Ολα αντιμετωπίζονται από αυτά με χάπια!
Όσο για τον ψυχολογο, εγώ θα σου έλεγα να πας και σε ψυχίατρο και σε ψυχολογο. Οι ψυχολόγοι δεν δίνουν φάρμακα και ισως, για κάποιο διάστημα, να χρειαστεί να πάρεις κάτι για να νιώσεις καλύτερα.
Αλλαγές στο σώμα σου θα βλέπεις όσο αγχώνεσαι. Μπορεί να έχεις σπασμούς στο έντερο, πονοκεφάλους, ταχυκαρδίες(εγώ υποφέρω από αυτές) και άλλα τόσα πράγματα. Όμως είσαι μικρή, έχουμε ίδια ηλικία νομίζω, μην πάω το μυαλό σου στο κακό!
Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην πανικοβάλλεσαι.
Με αγάπη
03-09-2018, 11:02 #52
Μα πως μπορεί να περάσει υποσυνείδητα εφόσον δεν εκδήλωνε την αρρωστοφοβια του σε εμένα ; Ίσως και να το έκανε και να μην το θυμάμαι... εγώ είμαι 21 σχεδόν...ναι έχω πάει στο τσεκ ποιντ και έκανα το τεστ και βγήκε αρνητικό αλλά υπάρχουν φορές που ακόμα το σκέφτομαι ( μήπως όταν πήγα ήταν νωρίς και τα σχετικά ) η αλήθεια είναι ότι εδώ και μια εβδομάδα είμαι πολύ καλύτερα γιατί άλλαξα περιβάλλον, σταμάτησα να ψάχνω στο Ίντερνετ το κάθε τι που βλέπω πάνω μου και πράγματι πολλά από αυτά που είχα ( εντερικά προβλήματα ,
Πρόβλημα στον λαιμό σαν κόμπος) εξαφανίστηκαν !!! Και όχι δεν ήταν του δρόμου ... απλά εγώ στο μυαλό μου το τράβηξα παραπάνω γιατί με χάλασε κάπως το συμβάν ψυχολογικά... θα προσπαθήσω να το καταπολεμήσω αφού ήδη είμαι πολύ καλύτερα έχω αρχίσει να βρίσκω τον εαυτό μου ξανά αλλά αν με ξαναπιάσει αυτή η έντονη αρρωστοφοβια ίσως επισκεφτώ και ψυχίατρο .
Σε ευχαριστώ παρά πολύ ....
08-01-2019, 19:56 #53
Παιδια μου ετυχε ενα παρομοιο περιστατικο και εχω φρικαρει.Πηγα με μια απο αγγελιες σαββατο βραδυ και μου εσπασε το προφυλακτικο,η επαφη ηταν πρωκτικη, δεν ξερω αν εσπασε οταν μπηκα ή λιγο αργοτερα, δεν εμεινα πολυ μεσα της, πηγα σε νοσοκομειο για μια θεραπεια που σου κανουν προληπτικα για να μην κολλησω hiv, ο γιατρος μου εκανε τις απαραίτητες ερωτησης για το συμβαν και μου δεν μου τα εγραψε τα χαπια γιατι λεει οτι οι πιθανοτητες να εχω κολλησει ειναι παρα πολυ μικρες και να μην αγχωνομαι, προσπαθησα να τον πείσω αλλα τιποτα, μου λεει αν αγχονεσαι με το παραμικρο κατσε σπιτι σου, πηγα σε νοσομειο στην αθηνα για αφροδίσια νοσηματα. Εγω ομως ειμαι πολυ αγχωμενος, δεν ξερω πως θα περασουν αυτοι οι 3-4 μηνες για να παω για εξετασεις, η κοπελα που ανοιξε το thread τελικα τι εγινε?
Επισης εχω ενα θεμα με τις αρρωστιες και φοβαμαι πολυ ευκολα, καποιοι θα ξερεται απο παλια μου ποστ.
08-01-2019, 20:18 #54
Αφού σε καθησυχασε και ο γιατρός εγώ λέω να τον άκουσες ξέρει πιο πολλα.όσο για αυτές από τις αγγελίες μη φοβάσαι κάνουν εξετασεις και δεν πάνε χωρίς προφυλαξεις.πιο πολύ μπορεί να κινδυνευεις από κάποιες άλλες πάρα από αυτες
08-01-2019, 20:29 #55
Τι να σου πω μακαρι να ειναι ετσι, μου λεει ο γιατρος οτι αυτες απο τις αγγελιες δεν ειναι επικυνδινες γιατι τις κυνηγανε και οταν του ειπα κιολας οτι ηταν ελληνιδα , ξερω αρκετους φιλους μου που βρισκουν καποιο στο κλαμπ ακομα και τουριστρια και ερχοντε σε επαφη χωρις προφυλακτικο και δεν εχουν κολλησει κατι, εντομεταξι εγω ειχα να ερθω σε επαφη μηνες και σταθηκα πολυ γκαντεμης, δεν θα ηταν ομως χειροτερο αν δεν εβαζα εξ αρχης καθολου προφυλακτικο ή αν εμενα περισσοτερη ωρα μεσα της?
08-01-2019, 20:35 #56
Και εσύ βρε αγόρι μου αφού φοβάσαι τόσο πολύ τι τα θες αυτά? Αν είναι να κάνεις κάτι και μετά να σε τρωεί το άγχος καλύτερα να μην το κάνεις. Πάντως σου απάντησα και εγώ και ο γιατρός φυσικά οτι δεν κινδυνευεις και πολυ.και επειδή εσύ θα κάνεις σίγουρα εξετάσεις παλι και πάλι καλό είναι πριν κάνεις κάτι να το σκεφτεσαι η πρέπει να ξεπερασεις το άγχος σου.ή ζεις τη ζωή σου σαν άνθρωπος η κάθε κλεισμενος στους τέσσερις τοιχους
08-01-2019, 20:49 #57
Εχω χρονια θεμα με την αρρωστοφοβια,πανω απο 3 χρονια, καποιος αλλος στην θεση μου δεν ξερω πως θα αντιδρουσε λογικα δεν θα αγχωνοταν, δεν ξερω αν εχει τυχει σε καποιον θα κολλησει κατι σοβαρο απο ενα σπασμενο προφυλακτικο, λογικα αυτοι που κολλανε δεν ειναι αυτοι που το κανουν συστηματικα χωρις προφυλακτικο?
08-01-2019, 20:51 #58
Επειδή έχεις χρόνια αρρωστοφοβια έπρεπε να προσέχεις για να μην έχεις θέματα μετά.Ότι έγινε έγινε τώρα .κάνε ότι σου είπε ο γιατρός για να ηρεμησεις
08-01-2019, 20:56 #59
δεν μου ειπε να κανω κατι ο γιατρος, ουτε καν εξετασεις με εβαλε να κανω, απλα μου ειπε να μην αγχωνομαι ειναι σχεδον απιθανο και φοβαμαι με το καθε τι να κατσω σπιτι μου, και μαλιστα πηγα σε πολυ γνωστο νοσοκομειο με αφροδισια δεν ξερω αν κανει να αναφερω σε ποιο, τελος παντων ας δειξω εμπειστοσίνη στον γιατρο και βλεπουμε, εσενα σου εχει συμβει ποτε κατι παρομοιο, καποιο παρομοιο περιστατικο?
08-01-2019, 21:27 #60
Εμένα προσωπικά οχι.αλλά δεν έχω φοβίες για αρρώστιες όσον αφορά τους ερωτικους συντροφους