δυσκολιες - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 248
    Banned
    θυμαμαι ενα ξαδερφο μου που τον ειχα κανει μεντορα μου για αρκετο διαστημα και μου ελεγε βλεπω τους ανθρωπους σα να μπαινουν μπροστα απο τα ματια μου και μου κρυβουν τις σκεψεις μου νομιζω οτι μ αυτον θα τα πηγαινες μια χαρα τωρα που το σκεφτομαι...

Senior Member
    boo σκεψου εσενα παρακολουθουν μονο ή το κανουν και με αλλους ;

δεν εισαι εσυ η μοναδικη που παρακολουθουν.

αυτο που κανουν σε εσενα το κανουν με πολλους.

σε εχει απειλησει κανεις ;

και μη βλεπεις πολλες ταινιες επιστημονικης φαντασιας.

αυτο που λες για τους γονεις σου μου θυμιζει μια ταινεια που λεγεται cypher.

αυτα που λες εσυ ειναι ενα ειδος θρησκευτικου παραληρηματος νομιζω.

απλα επειδη δε πιστευεις στο Θεο, εσυ φοβασαι υπερβολικα.

αμα πιστευες στο Θεο τοτε θα ειχες μια ελπιδα οτι κατι θα σε σωσει οτι και να γινει.

πολλες θρησκειες και φιλοσοφοι λενε οτι π.χ. οτι η ζωη ειναι ενα θεατρο και εμεις απλως παιζουμε ενα ρολο κλπ. στη μετενσαρκωση κλπ. και οτι απλως πρεπει να μαθουμε καποια πραγματα και να κριθουμε μετεπειτα απο τη ζωη μας.

δηλαδη εσυ λες οτι οι γονεις σου δεν ειναι οι πραγματικοι σου γονεις.

ισως η πραγματικοι σου γονεις ειναι στη ζωη μετεπειτα και απλως αυτοι οι γονεις που εχεις ειναι που βαλανε στο "προγραμμα" αυτο για τη ζωη αυτη για να ζησεις μαζι τους, να μαθεις και να κριθεις επειτα απο τη ζωη που εκανες μαζι τους.

για αυτο μη σε πιανει αμοκ.

δεν ειμαστε τυχαια εδω περα ουτε η ζωη ειναι απλη.

ηρεμησε και να εχεις πιστη στη σοφια του συμπαντος και της φυσεως.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    αφου υπαρχουν μεχρι και βιντεο που λενε οτι υπαρχουν ισχυρες ενδειξεις οτι ζουμε σε ενα εικονικο πλανητη μετα η ζωη δε θα ειναι θεατρο? εμενα με απασχολουν οι προθεσεις των αλλων

κανονικα θα επρεπε να της λες να μην ειναι αρνητικη γιατι ετσι παιρνει η μπαλα ΚΑΙ ΑΥΤΗ αλλα μετα θα υποψιαζετε οτι και οι αλλοι θα τις επιστρεψουν την αρνητικοτητα της και θα αρχισει να της στριβει

και τελικα θα γινουν ολοι αρνητικος τυφωνας γι αυτη

Banned
    η αληθεια ξερεις ποια ειναι οτι ζουμε σε ενα πλανητη με λαβα στο πυρηνα του σαν αυτο που ελεγε ο Νιτσε σκαψε βαθυα και βρες την αληθεια σου ασε τους σκοταδιστες να φωναζουν οτι εκει ειναι η κολαση

Senior Member
    ζουμε σε πλανητη με λαβα στο πυρηνα ναι, οπως και πολλοι πλανητες.

Ο ηλιος να δεις τι λαβα και πυρηνικες εκρηξεις γινονται.

Το θεμα μην ειμαστε σε κατι σαν πλανητη φυλακη για να εκτισουμε καμια ποινη ή καπως να εξιλεωθουμε για να ξαναγινουμε αυτο που ειμασταν.

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    η αληθεια ξερεις ποια ειναι οτι ζουμε σε ενα πλανητη με λαβα στο πυρηνα του σαν αυτο που ελεγε ο Νιτσε σκαψε βαθυα και βρες την αληθεια σου ασε τους σκοταδιστες να φωναζουν οτι εκει ειναι η κολαση
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    αμα δε σ αρεσει τιποτα γι αυτο το βλεπεις ετσι

Senior Member
    πηγα γιατρο σημερα.χαρηκε που ειμαι καλυτερα.του ειπα οτι βγαινω εξω και οτι μονο 3-4 φορες εχω φυγει αρων αρων για να επιστρεψω στο δωματιο μου το τελευταιο 10ημερο.του ειπα οτι δε μπορω να συγκεντρωθω πανω απο 30-40 λεπτα και μετα θελω διαλειμμα 2 ωρες.επισης δεν εχω καθολου μνημη.μου ειπε πως αυτα ειναι αναμενομενα.και μπορει να κρατησουν κανα 6μηνο.σημασια εχει λεει καθε εβδομαδα να νιωθω εστω και λιγο καλυτερα
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Banned
    aφου παιρνεις βενζοδιαζεπηνες βρε Μπου μου, για αυτο δεν εχεις καλη μνημη. Τα φαρμακα αυτα που σου δινει ο γιατρος σου ,μαλον παρομοια με αυτα τα παιρναμε πητσιρικαδες οταν πηγαιναμε στο γυπεδο, εκδρομες με την φανατικη πλευρα φιλαθλων ωστε να μην φοβομαστε στις συμπλοκες με τους αντιπαλους οπαδους της αλλης ομαδας! κι οντως σε κανανε να μην εχεις μεγαλους φοβους, ενιωθες ενα ψυχρο συναισθημα, καπως σαν ρομποτ ουτες ενιωθες παντοδυναμος αλλα ουτε ενιωθες κι φοβισμενος.
    Βεβαια ο γιατρος σου για να στα δινει ξερει καλητερα απο εμενα! ¨)χαχα. Μαλον προσπαθει να σε βοηθησει να σταματησεις να φοβασαι, κι μετα θα σου τα χαμηλωσει μαλον, οπως εκανε κι στα αλλα παιδια.
    Μπου, ειδες που εαν ακολουθεις μια συγκεκριμενη θεραπεια κατα γραμμα θα ερθουν σιγασιγα τα καλα αποτελεσματα? το θεμα ειναι να κανεις ακριβως οτι σου λεει ο γιατρος, ακομα και το πωτε θα παρεις ενα φαρμακο εχει νοημα, για παραδηγμα το αν θα το παρεις πριν η μετα το γευμα παιζει τον ρολο του.
    Χαιρομαι που εισαι καλητερα! ευχομαι το ετος εικοσι δεκαεννια (οπως λενε και οι αγγλοι) να σου φερει οσα στερηθεις το εικοσι δεκαωχτο!

Senior Member
    κουράγιο μπου, είσαι ποιο δύσκολη περίπτωση από μένα κουραγιο κοπελια
    εγώ μετά από τέσσερα χρόνια θεραπείας τώρα βρίσκομαι στο πέμπτο έτος θεραπείας, θεωρό ποια οτι είμαι σχεδόν κατα 98% κανονικός άνθρωπος, μόνο αυτές της ψιλοκρισεις πανικού φοβάμαι.........
    ποια δουλεύω 7ωρο, κάνω τη γυμναστική μου, ασχολούμαι με το μεταπτυχιακό διαβάζω λίγο και κάνω και παρέες, αν δεν ξέρεις τη πάθηση μου δεν καταλαβαίνεις τίποτα.......

Senior Member
    καλησπερα παιδια!

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες!ευχομαι και εσεις να τα πηγαινετε πολυ καλα!

γιωργο ρωτησα 2 γιατρους και συμφωνουν στη φαρμακολογια πανω κατω.παιζουν με τα mg στο risperdal.ο ενας ελεγε 9 και ο αλλος 12.
    ειμαι στα 12 και βλεπω αλλαγη.

παυλο δε ξερω ποιος ειναι πιο βαρυα περιπτωση..ο καθενας κουβαλαει το φορτιο του και κουραζεται αντιστοιχα με τις δυναμεις του.τα πας πολυ καλα και μπραβο σου.ισως εισαι λιγο πιο τυχερος απο εμενα απο την αποψη οτι εγω εχω ανθεκτικοτητα στην φαρμακευτικη αγωγη και αρκει ενα ασχημο συμβαν ή μια ασχημη κατασταση για να χειροτερεψω..

πλεον ειπα θα βγω κι ας με σκοτωσουν κι ας με κανουν οτι θελουν.δεν αντεχα αλλο αυτην την κατασταση και ειπα τα παιζω ολα για ολα.κι ας αφησω στην ακρη οτι πιστευω μπας και βρω την ηρμεια μου ψευτικη ή αληθινη.θελω να τα αφησω πισω μου ολα αυτα.

ακομα και τωρα που σας γραφω εχω φωνες που μου λενε οτι δε θα περασει και οτι με παρακολουθουν αλλα προσπαθω να μη δινω σημασια.

πρεπει με καποιον τροπο να πεισω τον εαυτο μου οτι ολα αυτα ειναι δικα μου αλλα ειναι δυσκολο.
    ειναι σαν να ξεριζωνω ενα κομματι μου που κουβαλαω 16 χρονια τωρα..μου ειναι αρκετα δυσκολο...προσπαθω ομως
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    αυριο ξεκιναω εξεταστικη..εχω αγχος..
    δε μπορω να αποστηθισω απεξω πραγματα.
    συγκεντρωνομαι ελαχιστα και η μνημη μου δε με βοηθαει.
    ο γιατρος λεει ειναι απο το επεισοδιο..
    εχω πελαγωσει.............................
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    μπου δουλεια ψαξε να βρεις αστα πανεπησημεια

Senior Member
    Ρε μπου ρε αγαπη θα στα πω ξεκολα με το φοιτητηλικι και πηγαινε για τα λεφτα ενασ ολοκληροσ κοσμοσ ειναι οι δουλειεσ η ελισαβετ το μιλιβακι η ναταλια ολεσ βγαζουν λεφτα οι γκομενοι πεφτουν ξεροι οτι θελουν κανουν με τα λεφτα τουσ ποιοτητα ζωησ ειναι η δουλεια αγαπη πηγαινε μπορεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    αυριο ξεκιναω εξεταστικη..εχω αγχος..
    δε μπορω να αποστηθισω απεξω πραγματα.
    συγκεντρωνομαι ελαχιστα και η μνημη μου δε με βοηθαει.
    ο γιατρος λεει ειναι απο το επεισοδιο..
    εχω πελαγωσει.............................
    Καλή τύχη μπου!!!!
    Πάρτο χαλαρά.....σκέψου τι άθλο κάνεις την στιγμή που θα μπορούσες απλά να κάθεσαι όλη μέρα και να κλαις την μοίρα σου.
    Δεν πειράζει αν δεν τα θυμάσαι όλα, θα γράψεις όσα θυμάσαι.
    Να θυμάσαι οτι το πιο σημαντικό είναι ότι πας καλά με την υγεία σου και έχεις βάλει τα πράγματα σε μια σειρά....τα άλλα είναι απλά ασήμαντα μπροστά σε αυτό.

Senior Member
    boo εχεις σκεφτει εναλλακτικους τροπους να ισορροπησεις την ντοπαμινη σου ;

πριν βγουν τα φαρμακα αυτο κανανε.

και να σου πω την αληθεια μονο οι εναλλακτικοι τροποι ειναι πραγματικη θεραπεια τα αλλα ειναι χαζεμα και βασανιστηριο.

δηλαδη να δεις την υγεια σου ολιστικα.

μη σκεφτεσαι εχω βαρια αναπηρια πω πω και τι μου συμβαινει.

μια ουσια, η ντοπαμινη τα προκαλει ολα αυτα !!

πρεπει απλως να ισορροπησεις την ντοπαμινη και θα φυγουν.

δε πρεπει να "αναβεις", πρεπει να "παγωσεις".

κοιτα να "παγωσεις" οσο μπορεις για να μη "ψηθεις".

δηλαδη τερμα καταχρησεις, αλκοολ, ναρκωτικα, καφες (λιγος μονο) και μπες σε ενα προγραμμα να αναβαθμισεις την υγεια σου.

Η υγεια δεν αναβαθμιζεται μονο με χαπια υπαρχουν και αλλα πραγματα που μπορεις να κανεις.

Οπως πχ γυμναστικη (θεωρειται φαρμακο και συνταγογραφειται στην ΕΕ για ψυχικες ασθενειες), καθαρος αερας, επαφη με τη φυση, νηστειες, φρουτα και λαχανικα, καθαριοτητα, ξεκουραση αρκετη, αποφυγη κακων ειδησεων, αποφυγη υπερβολικου χρονου μπροστα απο οθονες κλπ.

Αμα δε τα εχεις κανει αυτα που σου γραφω παραπανω τι να τα κανεις τα χαπια ;

Page 12 of 17 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast