Φιλιά αντρών-γυναικών - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 81
    Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Sonia View Post
    Ισχύει αυτό, κάποιοι τρέφονται από τις μπερδεμένες καταστάσεις κι αυτοί οι κάποιοι είναι συνήθως γυναίκες.
    Καλή μέρα
    Αυτή όμως δεν είμαι εγώ.....Όταν μιλάω για να γίνει φιλία μια γνωριμία με έναν άντρα εννοώ ότι δεν τον βλέπω ούτε σεξουαλικά (προφανως) ούτε ερωτικά.......

Αν τον έβλεπα έστω και ερωτικά δεν θα μπορούσα να τον δω σαν φίλο ούτε θα ήθελα να το συνεχίσω έτσι........

Δεν θέλω να κρατήσω αυτούς που με προσεγγίζουν ερωτικά σαν φίλους για να με επιβεβαιώνουν.......αυτο που θα ήθελα είναι εφόσον γίνει μια γνωριμία αλλα φυσικά δν γίνει κάτι ερωτικο να εξελιχθεί σε παρέα....γτ συμπαθώ άντρες που με πλησιάζουν και περνάω καλά μαζί τους αλλά καθαρά και ξεκάθαρα σε φιλικό επίπεδο........

Ως ερωτικό δεν με γεμίζουν καθόλου ούτε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω κάτι με αυτούς...

Κ επδ το φλερτ δεν είναι και έρωτας ή καψούρα από τη πλευρά του άλλου....απλώς μπορεί να χαυαλεδιαζει κάποιος γτ να μην εξελιχθεί σε μια παρέα...να έχω και εγώ περισσότερους φίλους που θα βγαίνω και θα περνάω καλά

Το ξέρω ότι δεν μπορώ να εξαναγκασω τον αλλο σε κτ που θέλω εγώ

Απλώς όταν ο άλλος δεννν...

Ή θα το δει φιλικά και εκείνος και θα το πάμε έτσι....

Ή θα σταματήσουμε να μιλάμε εντελώς

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post

Εμ, είδες που απαντάς μόνη σου στο αρχικό σου ερώτημα; Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, ότι είναι να γίνει θα γίνει :)

Senior Member
    Καλή μέρα
    Αυτή όμως δεν είμαι εγώ.....Όταν μιλάω για να γίνει φιλία μια γνωριμία με έναν άντρα εννοώ ότι δεν τον βλέπω ούτε σεξουαλικά (προφανως) ούτε ερωτικά.......

Αν τον έβλεπα έστω και ερωτικά δεν θα μπορούσα να τον δω σαν φίλο ούτε θα ήθελα να το συνεχίσω έτσι........

Δεν θέλω να κρατήσω αυτούς που με προσεγγίζουν ερωτικά σαν φίλους για να με επιβεβαιώνουν.......αυτο που θα ήθελα είναι εφόσον γίνει μια γνωριμία αλλα φυσικά δν γίνει κάτι ερωτικο να εξελιχθεί σε παρέα....γτ συμπαθώ άντρες που με πλησιάζουν και περνάω καλά μαζί τους αλλά καθαρά και ξεκάθαρα σε φιλικό επίπεδο........

Ως ερωτικό δεν με γεμίζουν καθόλου ούτε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνω κάτι με αυτούς...

Κ επδ το φλερτ δεν είναι και έρωτας ή καψούρα από τη πλευρά του άλλου....απλώς μπορεί να χαυαλεδιαζει κάποιος γτ να μην εξελιχθεί σε μια παρέα...να έχω και εγώ περισσότερους φίλους που θα βγαίνω και θα περνάω καλά

επειδη ο αλλος δεν κινειται με αυτα που θελεις εσυ, αλλα με αυτα που θελει εκεινος...
    φυσικα και ειναι δικαιωμα σου να απομακρυνθεις μιας και θελετε αλλα πραγματα, αλλα το "γιατι να μην θελει αυτο που θελω εγω;", ακουγεται λιγο παιδικο...
    θα εχεις παρατηρησει οτι δεν θελουμε ολοι τα ιδια πραγματα..
    Last edited by Remedy; 14-02-2019 at 11:41.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αντε να το πω κι αυτο που πραγματικα πιστευω.
    καποιες κοπελες που δεν εχουν εμπειριες, μπορει να φοβουνται τις ερωτικες διαθεσεις ενος ανδρα.
    μπορει να τον βλεπουν ερωτικα,αλλα οχι ξεκαθαρα σεξουαλικα και δεν εχουν διαθεση να το δειξουν γιατι φοβουνται μια αμεση ερωτικη επιθεση.
    τον θελουν ομως στο περιβαλλον τους, για να κολακευονται, για να φλερταρουν, οχι αληθινα φιλικα.
    αλλα για να ερωτοτροπουν με ασφαλεια (χωρις επιθεσεις).
    ο αλλος που εχει αλλες ταχυτητες στο σεξ, ειναι λογικο να μην εχει διαθεση για κατι τετοιο και φευγει.
    Λοιπόν καλά κάνουν μερικές φορές οι άντρες που "κατηγορούν " εμάς τις γυναίκες ως πλάσματα που σκέφτονται και υπεραναλυουν υπέρ του δεοντος

Πολύ αναλυτική η απάντηση σου και το περίμενα από σένα ρεμεντυ γτ πάντα στα μνμ όπως και εγώ ψάχνεις να βρεις ένα κρυμμένο νόημα...

Όμως γι αυτό το θρεντ δεν υπάρχει κάτι....πάρτο όπως το βλέπεις....απλό και ξεκάθαρο

Όπως έχω πει δυστυχώς ειμαι η κοπέλα που ένας άντρας τη βλέπει ερωτικά ...Εγώ θέλω να προσεγγίσω άντρες φιλικά και προσεγγίζω και παρεξηγουν πολύ συχνά τη στάση μου και φαντασιώνονται αλλα κ γω ξενερώνω γτ τους πλησιάζω με φιλικη διάθεση.. ξεκάθαρα φιλικη....

Το θέμα μου είναι ότι μπορεί να βγω με κάποιον που βγαίνει ως ραντεβού αλλα εμένα τλκ αφότου τον γνωρίζω δεν μ αρεσει ερωτικά....Όμως περνάω καλά μαζί του......σαν παρέα έχουμε κοινά κτλ κτλ

Και εγώ είμαι το άτομο που δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα ατομα που συναναστρέφομαι και κάνω παρέα και θέλω να γνωρίσω άτομα που ταίριαζω ως φίλη και περνάω καλά...

Και ειμαι γκαντεμα γτ ούτε φίλους μπορώ να κάνω γτ οι άντρες που βλέπω φιλικά εντελώς με προσεγγίζουν ως γυναίκα

Ούτε σχέση μπορώ να κάνω γτ οι άντρες που είναι πιο ερωτικοι και εμφανισημοι δεν τυχαίνει να τους γνωρίζω καν....

Θέλουν να με γνωρίσουν άντρες πολύ κατώτεροι από μένα εμφανισιακα που δεν ταιριάζουμε καν και όταν τους γνωρίζω το στυλ τους με κάνει να σκέφτομαι (μπλιαχ εγώ με αυτόν σαν ζευγάρι ποτέ) έλα όμως που μπορεί να τυχαίνει να μιλαμε για ώρες και να περνάω καλύτερα μαζί του παρά με τη φίλη μου;;;;;;;; που τη βαριέμαι ώρες ώρες.....οι με άλλα άτομα που ναι μεν τα αγαπώ Αλλά τα βαριέμαι που και που και δεν έχουμε και τόσα κοινά......

Οπότε ας αφήσουμε την αποφυγή του σεξ και την επιβεβαίωση στην άκρη γι αυτό το θρεντ και ας επικεντρωθούμε στα ξεκάθαρα πράγματα που έγραψα

Miliva21
    Guest
    Γενικά έχω μια δυσκολία στο να έχω τα σωστά άτομα στη σωστή ζώνη.........

Έχω φίλους άτομα που τα αγαπώ και που θέλω να κάνω παρέα μαζί τους και τα εκτιμώ κτλ όμως δεν με γεμιζουν απόλυτα ..έχουμε διαφορε....ς και σαν συμπεριφορά αν και είναι καλά παιδιά δεν έχουμε τη φουλ χημεια που θα ήθελα με αποτέλεσμα ναι μεν να θέλω να τους βλέπω γτ τους συμπαθώ και είναι αμοιβαίο ....αλλα να τους βαριέμαι από ένα σημειο και έπειτα γτ δεν τσουλαει και ρολόι..
    Ωστόσο δεν θα ήθελα να τους χάσω ποτέ γτ μου αρέσει να κάνω παρέα με άτομα που είναι και διαφορετικά από μένα .....

Το πρόβλημα είναι ότι γνωρίζω άτομα που μου ταιριάζουν πολύ ως φίλοι και τσουλαει μαζί τους το πράγμα ενώ εκείνοι είναι άντρες που με βλέπουν μονοπλευρα ερωτικά ( γτ γυναίκες φίλες εύκολα δεν κάνω )

Από την άλλη πλευρά άντρες που πιθανότατα θα τους έβλεπα ερωτικά και θα μου το έβγαζαν αυτό....Δυστυχώς όσο και αν θέλω να γνωρίσω δεν μου τυχαίνει....έχω λίγες συναναστροφές και όχι μόνο αυτό.....το έχω καταλάβει πλέον ότι επίτηδες δεν μου γνωρίζουν και κάποιες κοπέλες που να κάνω παρέα γτ με ζηλεύουν.....θεωρώ πως είναι καθαρά ζήλεια και εγωισμός.....δλδ θα ξέρει μια κοπελα κάποιον ενδιαφέρον τυπα που μπορεί να είναι φιλη μαζί του όμως θα τον κρατήσει ως φίλο της για να τρέφεται ο δικος στης εγωισμός παρόλο που δεν θα έκανε ποτέ τπτ μαζί του από το να τον γνωρισει σε μια κοπέλα που θα του ταιριάζει και θα μπορούσε και αυτός να προχωρήσει ερωτικά....

Ντάξει το καταλαβαίνω.....Και αυτό.....

Απλά το θέμα είναι ότι τα έχω κάνει σαλάτα..........
    Δεν υπάρχει εύκολα αμοιβαίο ενδιαφέρον για του ίδιου είδους σχέση....

Δλδ τα άτομα που θα τα κράταγα ως γνωστούς τους έχω πιο στενούς φίλους γτ προφανώς αυτοί είναι που αμοιβαία θέλουν να επικοινωνούν πιο συχνά μαζί μου...

Αυτοί που θέλω φιλικά με βλέπουν ως μέλλουσα γκόμενα και βγαίνουν μαζί μου ως γουανα μπι γκόμενοι

Κ εν τέλει αυτοί που μου αρέσουν ερωτικά κάτι κάθεται στραβό και δεν προχωράει το πράγμα............είτε δεν τυχαίνει να τους γνωρίζω εγώ γτ οι φιλοι π έχω πιο συχνά και συναναστρέφομαι δεν έχουν κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση να μου γνωρίσουν και από την άλλη οι γνωστοί (κυρίως κοπέλες) που βγαίνω για καφέ δεν με γνωρίζουν σε τυχόν άντρες π ξέρουν και είναι καλές περιπτώσεις....Και λογικό γτ το θέλουν για τη πάρτυ τους και ανταγωνιστικά και λογικό εφόσον δν είναι κολλητές μου να με αγαπάνε και θέλουν το καλό μου λογικό....

Πρέπει να σε αγαπάει πολύ μια φίλη σου για να σου κάνει κονέ με κάποια καλή περίπτωση για σένα....

Οι περισσότερες κοίτανε να μου πασάρουν άντρες φίλους τους που είναι εντελώς κατώτεροι μου και για να κάνουν τη χάρη και την εξυπηρέτηση σε αυτούς Όχι σε μένα χαχαχα

Senior Member
    Λοιπόν καλά κάνουν μερικές φορές οι άντρες που "κατηγορούν " εμάς τις γυναίκες ως πλάσματα που σκέφτονται και υπεραναλυουν υπέρ του δεοντος

Πολύ αναλυτική η απάντηση σου και το περίμενα από σένα ρεμεντυ γτ πάντα στα μνμ όπως και εγώ ψάχνεις να βρεις ένα κρυμμένο νόημα...

Όμως γι αυτό το θρεντ δεν υπάρχει κάτι....πάρτο όπως το βλέπεις....απλό και ξεκάθαρο

Όπως έχω πει δυστυχώς ειμαι η κοπέλα που ένας άντρας τη βλέπει ερωτικά ...Εγώ θέλω να προσεγγίσω άντρες φιλικά και προσεγγίζω και παρεξηγουν πολύ συχνά τη στάση μου και φαντασιώνονται αλλα κ γω ξενερώνω γτ τους πλησιάζω με φιλικη διάθεση.. ξεκάθαρα φιλικη....

Το θέμα μου είναι ότι μπορεί να βγω με κάποιον που βγαίνει ως ραντεβού αλλα εμένα τλκ αφότου τον γνωρίζω δεν μ αρεσει ερωτικά....Όμως περνάω καλά μαζί του......σαν παρέα έχουμε κοινά κτλ κτλ

Και εγώ είμαι το άτομο που δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα ατομα που συναναστρέφομαι και κάνω παρέα και θέλω να γνωρίσω άτομα που ταίριαζω ως φίλη και περνάω καλά...

Και ειμαι γκαντεμα γτ ούτε φίλους μπορώ να κάνω γτ οι άντρες που βλέπω φιλικά εντελώς με προσεγγίζουν ως γυναίκα

Ούτε σχέση μπορώ να κάνω γτ οι άντρες που είναι πιο ερωτικοι και εμφανισημοι δεν τυχαίνει να τους γνωρίζω καν....

Θέλουν να με γνωρίσουν άντρες πολύ κατώτεροι από μένα εμφανισιακα που δεν ταιριάζουμε καν και όταν τους γνωρίζω το στυλ τους με κάνει να σκέφτομαι (μπλιαχ εγώ με αυτόν σαν ζευγάρι ποτέ) έλα όμως που μπορεί να τυχαίνει να μιλαμε για ώρες και να περνάω καλύτερα μαζί του παρά με τη φίλη μου;;;;;;;; που τη βαριέμαι ώρες ώρες.....οι με άλλα άτομα που ναι μεν τα αγαπώ Αλλά τα βαριέμαι που και που και δεν έχουμε και τόσα κοινά......

Οπότε ας αφήσουμε την αποφυγή του σεξ και την επιβεβαίωση στην άκρη γι αυτό το θρεντ και ας επικεντρωθούμε στα ξεκάθαρα πράγματα που έγραψα
    μα ειπαμε στα ξεκαθαρα που εγραψες, οτι αυτοι που σε εμπνεουν για φιλοι, μπορει να μην τους εμπνεεεις εσυ, για φιλη.

οπως και , οπως εσυ δεν θεωρεις ταιριαστους αυτους που τους αρεσεις, η δεν σου αρεσουν εμφανισιακα, ερωτικα κλπ, μπορει και σε αυτους που αρεσουν σε σενα, να μην αρεσεις ερωτικα η εμφανισιακα. συμβαινει συχνα αυτο. πιο συχνα απο το να γουσταρονται αμοιβαια, καποιοι.

δεν μπορει να γινει κατι αλλο απο το να απευθυνεσαι σε ατομα που θελετε τα ιδια πραγματα ο ενας απο τον αλλον.
    δλδ και οι δυο φιλία, η και οι δύο κατι ερωτικο...
    και αυτο, πιθανα να μην φαινεται με το καλημερα. μπορει να δειχνουν οτι βγαινουν φιλικα και μετα να το γυρνανε στο ερωτικο. δεν μπορεις να κανεις κατι γι αυτο. απλα φευγεις, αν δεν σου αρεσουν.
    το να θελουν αυτα που θελεις εσυ ετσι επειδη το λες παντως, δεν γινεται.
    Last edited by Remedy; 14-02-2019 at 14:38.

Miliva21
    Guest
    μπορει και αυτοι που αρεσουν σε σενα, να μην αρεσεις ερωτικα η εμφανισιακα. συμβαινει συχνα αυτο. πιο συχνα απο το να γουσταρονται αμοιβαια, καποιοι.
    Πάλι θα το ξαναγράψω και στο τέλος θα είμαι το ψώνιο...αντικειμενικά ως γυναίκα μπορώ να αρέσω σε μεγάλη γκάμα αντρών θεωρώ.........Και σίγουρα μπορώ να τα πάω πολύ καλύτερα από αυτούς π γνωρίζω και δεν μου κάνουν ....Τώρα αν αυτοι οι άλλοι έχουν σχέση και εμένα με βλέπουν καθαρά σεξουαλικά είτε δεν έχω σωστό ταιμινγκ είτε δεν τους αρέσω επδ πχ μπορεί να γουστάρουν τις ξανθές και όχι τις κοκκινομάλλες λέω εγώ ως παράδειγμα..........αλλο αυτό...περι ορέξεως κολοκυθόπιτα

Senior Member
    εγω παντως οσους ανδρες γνωρισα που τους αρεσα και μου αρεσαν και εγινε ακτι σημαντικο μεταξυ μας, τους γνωρισα ειτε απο δραστηριοτητες, σπουδες, δουλεια, ειτε με πλησιασαν εκεινοι.
    κανεναν δεν μου εκαναν προξενιο οι φιλες.
    οποτε δεν καταλαβαινω για ποιον λογο ριχνεις αυτην την ελλειψη στο οτι οι φιλες σου δεν σου γνωριζουν ωραιους ανδρες...
    δειχνεις να θελεις να ριχνεις παντα καπου αλλου το φταιξιμο, αντι να βρεις τι φταιει σε σενα.
    γιατι δεν τους γνωριζεις μονη σου και μαλιστα βγαζεις τις φιλες σου ζηλιαρες και ανταγωνιστικες;
    αν ειναι πραγματικα τετοιες που λες, απλα δεν ειναι φιλες.
    αλλα σιγουρα δεν ευθυνονται αυτες για τις σχεσεις που δεν εχεις.

βρες τις πραγματικες αιτιες αντι να τις ριχνεις σε τριτους.

Miliva21
    Guest
    εγω παντως οσους ανδρες γνωρισα που τους αρεσα και μου αρεσαν και εγινε ακτι σημαντικο μεταξυ μας, τους γνωρισα ειτε απο δραστηριοτητες, σπουδες, δουλεια, ειτε με πλησιασαν εκεινοι.
    κανεναν δεν μου εκαναν προξενιο οι φιλες.
    οποτε δεν καταλαβαινω για ποιον λογο ριχνεις αυτην την ελλειψη στο οτι οι φιλες σου δεν σου γνωριζουν ωραιους ανδρες...
    δειχνεις να θελεις να ριχνεις παντα καπου αλλου το φταιξιμο, αντι να βρεις τι φταιει σε σενα.
    γιατι δεν τους γνωριζεις μονη σου και μαλιστα βγαζεις τις φιλες σου ζηλιαρες και ανταγωνιστικες;
    αν ειναι πραγματικα τετοιες που λες, απλα δεν ειναι φιλες.
    αλλα σιγουρα δεν ευθυνονται αυτες για τις σχεσεις που δεν εχεις.

βρες τις πραγματικες αιτιες αντι να τις ριχνεις σε τριτους.
    Τώρα εδώ που τα λέμε άδικο δεν έχεις καθόλου......Έτσι είναι.....

Δεν ήθελα να το γράψω οτι έχουν απόλυτα την ευθύνη ξέρω σε ποια κομμάτια δεν τα πάω και γω καλά.......

Ήθελα να γράψω ότι δεν διευκολύνεται η φάση ούτε από κει.... ντάξει γτ ένας άνθρωπος δεν φύτρωσε.......συνήθως έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις μέσω αλλού ανθρώπου και πάει λέγοντας.............Και είναι και μια από τις πιο ευνοϊκές συνθήκες να ρθεις σε επαφή με άλλα άτομα και να έχετε ευκαιρία και χρόνο να μιλήσετε κτλ

Μα δεν είναι φίλες....είναι γνωστές-φιλες και είπα ότι είναι λογικό

Τεσπα αλλού ξεκίνησα.....Και αλλού κατέληξα γ τις φιλίες με άντρες....

Ντάξει πρέπει να το θέλουν κ οι δύο να είναι φίλοι....

Πχ έχω κρατήσει φίλο που στην αρχή ήθελε να με γνωρίσει ως κοπέλα μιλούσα με μήνες και τλκ του ξεκαθάρισα και μου είπε ότι επδ με συμπαθεί και ήμουν εντάξει απέναντι του θέλει να με έχει ως φίλη...

Κ έτσι έγινε.....Και προσπαθώ μήπως κάνω κάτι γ αυτόν να το γνωρίσω σε καμία κοπέλα που ενδεχομένως να του κάνει και να του αρέσει...

Δεν το βλέπω εγωιστικά....αα είναι φίλος μου δεν τον χαρίζω εμένα ήθελε θα τον αφήσω εκεί .......γ αυτό ίσως δεν καταλαβαίνω τόσο έντονο ανταγωνισμό κ την ζήλεια από πολλες γυναίκες γτ μη μου πείτε ότι δεν είμαστε άκρως ανταγωνιστικές

Τεσπα το θέμα δεν είναι μόνο να κάνω φίλο μου κάποιον που αρχικά με βλέπει αλλιώς το θέμα είναι και αυτούς που προσεγγίζω τλκ καθαρά φιλικά να μην το παρεξηγουν όσο γντ.....μιλάω εγώ στον άλλο καθαρά φιλικά δεν του έχω κάνει κανέναν κομπλιμέντο έχει τύχει να έχουμε βγει σε παρέα και συνεχίζω επικοινωνία από μνμ χωρίς καμία ένδειξη φλερτ. ........

Και ο άλλος μου αρχίζει τα φιλάκια και τις καρδούλες ..........Ε μα ελεος δλδ.....Χωρίς να τον έχω γλυκοκοιταξει καν μόνο μιλάω χωρίς να φλερτάρω ούτε τπτ .... Ε εντάξει πια

Miliva21
    Guest
    Μάλλον κάτι κάνω λάθος όταν προσεγγίσω φιλικά άντρες και το παρεξηγουν δεν εξηγείται αλλιώς θα το βρω κάποια στιγμή

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mην λες τετοιες λεξεις εδω μεσα ......!
    Έλα μωρέ μακ και εσύ χαριτωμενια ήταν από αγάπη το λέω και μεταφορικά κ στη πλάκα........
    Δεν είχα κακη πρόθεση και αναφέρομαι κ σε μένα στη τελική

Τεσπα το διόρθωσα γ καλό και γ κακο αφού πείραξε το σέβομαι ...αν θες όμως διόρθωσε το και εσύ γτ έχεις κάνει παράθεση του μηνύματος :)

Όλους σας αγαπάω έδω μέσα ανεξαιρέτως αλλιώς θα την είχα κάνει καιρο τώρα

Senior Member
    Κανουμε κύκλους σε αυτή τη συζήτηση μου φαίνεται... Εσύ το βλέπεις φιλικά κι ο άλλος άρχισε να το βλέπει ερωτικά, δεν χρειάζεται να τον γλυκοκοιτάξεις ή κάτι. Έτσι του βγήκε και σου αρχίζει τις καρδούλες να δει μπας και τελικά το βλέπεις κι εσύ έτσι. Τι να κάνει, να μείνει να στο παίζει φίλος; Σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά, αν δεν ενδιαφέρεσαι, οκ, πάει πάσο και πάμε παρακάτω.

Senior Member
    Πάντως έχεις σκεφτεί μήπως αυτό το να γνωρίσω τους φίλους στις φίλες μπας και γίνει τίποτα ή να γνωρίσω άτομα μέσω φίλων κάνει τη ζημιά; Δηλαδή εννοώ ότι κάπου όταν λένε κάποιου "Έλα να σου γνωρίσω μια φίλη μου", του αλλουνού κάπου αμέσως του πάει στο μυαλό ότι κάπου στο βάθος η γνωριμία γίνεται μπας και κάτσει το ερωτικό αντί να συμβεί κάτι αυθόρμητα.

Miliva21
    Guest
    Κανουμε κύκλους σε αυτή τη συζήτηση μου φαίνεται... Εσύ το βλέπεις φιλικά κι ο άλλος άρχισε να το βλέπει ερωτικά, δεν χρειάζεται να τον γλυκοκοιτάξεις ή κάτι. Έτσι του βγήκε και σου αρχίζει τις καρδούλες να δει μπας και τελικά το βλέπεις κι εσύ έτσι. Τι να κάνει, να μείνει να στο παίζει φίλος; Σου δείχνει ότι ενδιαφέρεται ερωτικά, αν δεν ενδιαφέρεσαι, οκ, πάει πάσο και πάμε παρακάτω.
    Ε και γω μετά πως να μην είμαι γκρινιάρα που μου συμβαίνουν ανάποδα.....

Κύκλους κάνουμε σε όλα τα θέματα μου μη νομίζεις...Μέχρι να ζαλιστειτε :)

εγώ είμαι καλή στο να δίνω συμβουλές αλλά για τον εαυτό μου δεν ξέρω πως να βοηθήσω

Miliva21
    Guest
    Πάντως έχεις σκεφτεί μήπως αυτό το να γνωρίσω τους φίλους στις φίλες μπας και γίνει τίποτα ή να γνωρίσω άτομα μέσω φίλων κάνει τη ζημιά; Δηλαδή εννοώ ότι κάπου όταν λένε κάποιου "Έλα να σου γνωρίσω μια φίλη μου", του αλλουνού κάπου αμέσως του πάει στο μυαλό ότι κάπου στο βάθος η γνωριμία γίνεται μπας και κάτσει το ερωτικό αντί να συμβεί κάτι αυθόρμητα.
    Κάποιες φορές γίνεται έτσι και κάποιες γίνεται αυθόρμητα σε παρέα....

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast