Φιλιά αντρών-γυναικών - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Κανένα από τα δύο βρε λουλούδι μου
    Υπάρχει και τρίτο σενάριο. Βρίσκεις κάποιον που τον θες και σε θέλει κι αυτός κι είναι όλοι χαρούμενοι. Πιο σπάνιο, αλλά συμβαίνει. Δεν συμβαίνει ποτέ πάντως αν δεν το διεκδικήσεις για τον εαυτό σου ή αν πιστεύεις πως δεν το αξίζεις.
    Ακριβώς!!!
    Να βάλω και εγώ ένα τέταρτο σενάριο?
    Διεκδικείς αυτόν που θες,και όπου βγει!

Senior Member
    Το τριτο σεναριο ειναι σπανιο γιατι αμα θες καποιον δυσκολο να θες καποιον αλλον χωρις να πιεστεις. Και ριψοκινδυνο, ο αλλος μπορει να σου βγει κι αυτος μαλακας. Και το τεταρτο σεναριο επισης ακυρο......γιατι να τα φτιαξεις με το μαλακα; Για να σε κανει χαλια;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Το τριτο σεναριο ειναι σπανιο γιατι αμα θες καποιον δυσκολο να θες καποιον αλλον χωρις να πιεστεις. Και ριψοκινδυνο, ο αλλος μπορει να σου βγει κι αυτος μαλακας. Και το τεταρτο σεναριο επισης ακυρο......γιατι να τα φτιαξεις με το μαλακα; Για να σε κανει χαλια;;;;
    Εννοείς αν είσαι κολλημένη με έναν μαλάκα? δεν κατάλαβα...
    Αν είναι έτσι...περιμένεις να σου περάσει. Αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε ο μαλάκας, τι δεν πάει καλά, προσπαθείς να το διορθώσεις και να αυτοβελτιωθείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου κι όταν έχεις κάνει αυτά τα βήματα κι έχουν πάει όλα καλά , τότε θα έρθει κι ο επόμενος που δεν θα είναι μαλάκας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Εννοείς αν είσαι κολλημένη με έναν μαλάκα? δεν κατάλαβα...
    Αν είναι έτσι...περιμένεις να σου περάσει. Αναρωτιέσαι γιατί σου άρεσε ο μαλάκας, τι δεν πάει καλά, προσπαθείς να το διορθώσεις και να αυτοβελτιωθείς και να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου κι όταν έχεις κάνει αυτά τα βήματα κι έχουν πάει όλα καλά , τότε θα έρθει κι ο επόμενος που δεν θα είναι μαλάκας.
    Ελισάβετ,κατάλαβες το σενάριο που πρότεινε η ίδια?
    Ακόμη και αν δεν σου αρέσει κάποιος,όχι εσένα,γενικά για τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε,να πιεστείς (όσο δεν πάει) μέσα σου,επειδή είναι μόνο καλό παιδί.

Senior Member
    Ναι γιατι τα καλα παιδια σπανιζουν δεν θα το αναλυσω περαιτερω, τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται. Ελισαβετ, ναι, μαλακα υποτιθεται θελει η κοπελα στο σεναριο.

Miliva21
    Guest
    Για τη κοπέλα στο σενάριο δεν ξέρω
    Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θέλω κανένα μαλακα και αν μου αρέσει κάποιος ακλά δω ότι δεν ξέρει να φέρεται ξενερώνω και ξεκοβω όπως μου χει τύχει μια φορά σε αυτά τα τρία χρόνια......δλδ να μ αρέσει κάποιος αλλά να ξενερώσω επδ δεν μου βγάζει ασφάλεια για σχεση με τη συμπεριφορά του

Οσο γι αυτό που λέγαμε για τον συμβιβασμό δεν νομίζω ότι πρέπει κανένας να πιέζει τον εαυτό του.....

Ο έρωτας είναι και πρέπει να είναι κάτι που νιώθεις και στο βγάζει ο άλλος ενστικτωδώς.......να συμβιβαστείς οπότε με κάποιον που δεν σ αρεσει με την καμία ....Όχι

Να ρίξεις τα στανταρ σου και να συμβιβαστείς με κάποιον που ναι μεν σ αρέσει κάπως ....αλλα δεν έχεις καψούρα τρελή και ξεκινάει χλιαρά Ναι το έχω κάνει....μπορεί να το ξαναεκανα άμα ένιωθα ότι μου λείπει παρα πολύ μια σχέση...με.τη προοπτική να δω πως θα παει

Γτ άμα περιμενεις παση θυσία το απόλυτο......τον έρωτα που θες και θα σε τραβήξει με τον που το δεις.....φεξε μου και γλυστρισα...
    Μπορεί να μην σου συμβεί και ποτέ

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Για τη κοπέλα στο σενάριο δεν ξέρω
    Εγώ πάντως δεν νομίζω ότι θέλω κανένα μαλακα και αν μου αρέσει κάποιος ακλά δω ότι δεν ξέρει να φέρεται ξενερώνω και ξεκοβω όπως μου χει τύχει μια φορά σε αυτά τα τρία χρόνια......δλδ να μ αρέσει κάποιος αλλά να ξενερώσω επδ δεν μου βγάζει ασφάλεια για σχεση με τη συμπεριφορά του

Οσο γι αυτό που λέγαμε για τον συμβιβασμό δεν νομίζω ότι πρέπει κανένας να πιέζει τον εαυτό του.....

Ο έρωτας είναι και πρέπει να είναι κάτι που νιώθεις και στο βγάζει ο άλλος ενστικτωδώς.......να συμβιβαστείς οπότε με κάποιον που δεν σ αρεσει με την καμία ....Όχι

Να ρίξεις τα στανταρ σου και να συμβιβαστείς με κάποιον που ναι μεν σ αρέσει κάπως ....αλλα δεν έχεις καψούρα τρελή και ξεκινάει χλιαρά Ναι το έχω κάνει....μπορεί να το ξαναεκανα άμα ένιωθα ότι μου λείπει παρα πολύ μια σχέση...με.τη προοπτική να δω πως θα παει

Γτ άμα περιμενεις παση θυσία το απόλυτο......τον έρωτα που θες και θα σε τραβήξει με τον που το δεις.....φεξε μου και γλυστρισα...
    Μπορεί να μην σου συμβεί και ποτέ
    Mένω κυρίως σε αυτά που έθεσα σε έντονα γράμματα!

Senior Member
    Εγω δε μιλησα για συμβιβασμο........μιλησα για το να πιεσεις τον εαυτο σου ωστε να σου αρεσει. Ποναει λιγο στην αρχη αμα θες καποιον αλλον αλλα αμα ειναι καλο παιδι και αξιζεις θα περασεις πολυ ωραια μετα. Το 'χω κανει αλλα με το λαθος ατομο στο παρελθον.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εγω δε μιλησα για συμβιβασμο........μιλησα για το να πιεσεις τον εαυτο σου ωστε να σου αρεσει. Ποναει λιγο στην αρχη αμα θες καποιον αλλον αλλα αμα ειναι καλο παιδι και αξιζεις θα περασεις πολυ ωραια μετα. Το 'χω κανει αλλα με το λαθος ατομο στο παρελθον.
    Μα αυτό εξηγούμε,ότι είναι λάθος να πιεστείς,δίχως να υπάρξει κάποια έλξη.
    Με το ζόρι δηλαδή?

Senior Member
    Εγω δε μιλησα για συμβιβασμο........μιλησα για το να πιεσεις τον εαυτο σου ωστε να σου αρεσει. .
    Λουλουδι , θα μας τρελλανεις , δεν γινονται αυτα τα πραματα ...........ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    έ
    Αν δεν νιωθεις καλα μονη σου , με τον εαυτο σου , δεν ειναι λυση μια σχεση , δεν θα ειναι υγιης ......δεν σε ολοκληρωνει μια σχεση .......................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Λουλουδι , θα μας τρελλανεις , δεν γινονται αυτα τα πραματα ...........ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!
    Σε μένα έχει γίνει αλλά μου άρεσε κάποιος άλλος εκείνη την περίοδο........είναι αυτό που λέμε ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πιέστηκα να μου αρέσει αυτός που θεωρούσα καλό παιδί και ήθελα τον άλλο μετά γιατί ο πρώτος δεν με ήθελε.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Σε μένα έχει γίνει αλλά μου άρεσε κάποιος άλλος εκείνη την περίοδο........είναι αυτό που λέμε ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πιέστηκα να μου αρέσει αυτός που θεωρούσα καλό παιδί και ήθελα τον άλλο μετά γιατί ο πρώτος δεν με ήθελε.
    Ξέρεις,υπάρχει κάτι που λέγεται έλξη.Αυτό σου εξηγούμε στα τελευταία σχόλια.
    Αυτό που κάνεις εσύ,πιέζοντας τον εαυτό σου,είναι αυτομαστίγωμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αν δεν νιωθεις καλα μονη σου , με τον εαυτο σου , δεν ειναι λυση μια σχεση , δεν θα ειναι υγιης ......δεν σε ολοκληρωνει μια σχεση .......................
    Κι ομως ειναι Μαγκαιβερ, ολοι θελουμε μια παρεα κανεις δεν μπορει μονος του. Και επειδη συνηθως στις φιλιες ζηλευουν μια σχεση ειναι το ιδανικο.

Senior Member
    Κι ομως ειναι Μαγκαιβερ, ολοι θελουμε μια παρεα κανεις δεν μπορει μονος του. Και επειδη συνηθως στις φιλιες ζηλευουν μια σχεση ειναι το ιδανικο.

Eγω λεω χιλιες φορες μονος , παρα με τον λαθος ανθρωπο .......... αλλο αισθανομαι μοναξια , κι αλλο ειμαι μονος ...... εγω ειμαι μονος απο το 06 ( λογω κτθλψης ) , μενα διαλειμμα 4 μηνων , ε , δεν εχω παθει τιποτα , μια χαρα ειμαι ......σχετικως παντα ,...

και οσο κυνηγας κατι , τοσο δεν σουρχεται .............. αμα αισθανθεις καλα με τον εαυτο σου , τοτε σουρχεαι .......εκ πειρας μακρα αυτο .......

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast