Αναμεσα σε δυο αντρες! - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 256
    Senior Member
    Όπως και να'χει στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά κάθε φορά θα γίνεται και καλύτερο. Το σεξ είναι μια ανθρώπινη λειτουργία και το να έχεις κάνει δεν είναι ούτε πλεονέκτημα ούτε μειονέκτημα. Απλά έρχεται κάποια στιγμή. Ούτε σημαίνει πως όποιος έχει κάνει σεξ ή πολλές σχέσεις, έχει προχωρήσει στη ζωή του. Ακόμα κι αν γνωρίζεις καλά το άλλο φύλο, δεν έχει καμία αξία αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά την τωρινή σου σχέση μήπως ο λόγος που είναι μαζί σου, είναι ακριβώς επειδή δεν έχεις κάνει τίποτε με άλλον άντρα; Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο άλλος στο μυαλό του... Πάντως όλα αυτά που σε απασχολούν και του έχεις πει, σίγουρα δεν θα τα έπαιρνε στην πλακα

Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Απλα ο αστυνομικος αν δεν ειναι φλωρος θα θελει σεξ και για να σου ριχτηκε δε το κοβω για φλωρο. Παντως να ξερεις βρες εναν αντρα να ολοκληρωσεις γιατι τσαμπα πεδευεσαι.
    Και εγώ να ολοκληρώσω θέλω αλλά δεν.άντρες έχω βρει σεξ δεν κανω

Quote Originally Posted by believeInYourself View Post
    Όπως και να'χει στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά κάθε φορά θα γίνεται και καλύτερο. Το σεξ είναι μια ανθρώπινη λειτουργία και το να έχεις κάνει δεν είναι ούτε πλεονέκτημα ούτε μειονέκτημα. Απλά έρχεται κάποια στιγμή. Ούτε σημαίνει πως όποιος έχει κάνει σεξ ή πολλές σχέσεις, έχει προχωρήσει στη ζωή του. Ακόμα κι αν γνωρίζεις καλά το άλλο φύλο, δεν έχει καμία αξία αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου. Όσον αφορά την τωρινή σου σχέση μήπως ο λόγος που είναι μαζί σου, είναι ακριβώς επειδή δεν έχεις κάνει τίποτε με άλλον άντρα; Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει ο άλλος στο μυαλό του... Πάντως όλα αυτά που σε απασχολούν και του έχεις πει, σίγουρα δεν θα τα έπαιρνε στην πλακα
    Είμαστε μαζί δύο χρόνια.είμαι σιγουρη ότι με νοιάζεται καί δεν είναι μαζί μου για το σεξ.κι αυτός από ότι έχω καταλάβει δεν έχει κανει πολλές σχέσεις στη ζωή του.

Senior Member
    Θάθελα να μας περιγράψεις τον "τέλειο εραστή"

Quote Originally Posted by homebod View Post
    Θάθελα να μας περιγράψεις τον "τέλειο εραστή"
    Με ειρωνευεσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Με ειρωνευεσαι?
    Καθόλου!!! Είμαι σίγουρος ότι κάπως έχεις ονειρευτεί την τέλεια ερωτική πράξη. Οι εραστές σου μέχρι τώρα είναι επιεικώς "άχρηστοι"!!! Θέλω να μάθω πώς ονειρεύεσαι εσύ τον έρωτα.

Ειδικά που το πρόβλημά σου είναι θέμα "μεθόδου" και όχι οργανικό. Εσύ φέρνεις τον εαυτό σου σε οργασμό μόνη σου;

Quote Originally Posted by homebod View Post
    Καθόλου!!! Είμαι σίγουρος ότι κάπως έχεις ονειρευτεί την τέλεια ερωτική πράξη. Οι εραστές σου μέχρι τώρα είναι επιεικώς "άχρηστοι"!!! Θέλω να μάθω πώς ονειρεύεσαι εσύ τον έρωτα.
    Μα πως είναι δυνατόν να πω ότι οι εραστες μου είναι αχρηστοι όταν εγώ ή ιδια παραδεχομαι ότι εγώ έχω προβλημα?

Senior Member
    Αποστολια την 2 φορα που ερωτευτηκα περασα μια κολαση ..μου εκανε την ζωη μαρτυριο δεν ηταν σχεση ..και μετα απο αυτο δεν νομιζω να ερωτευτω ξανα . Περασα τοσο δυσκολα μια με τον πρωτο μου μια με αυτον ..που δεν μπορω να νιωσω τιποτε πια εχω παγωσει ...εσυ νομιζω οτι θα πας καλα δεν εχεις καποιο θεμα βρηκες και εναν καλο ανθρωπο ..

Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Αποστολια την 2 φορα που ερωτευτηκα περασα μια κολαση ..μου εκανε την ζωη μαρτυριο δεν ηταν σχεση ..και μετα απο αυτο δεν νομιζω να ερωτευτω ξανα . Περασα τοσο δυσκολα μια με τον πρωτο μου μια με αυτον ..που δεν μπορω να νιωσω τιποτε πια εχω παγωσει ...εσυ νομιζω οτι θα πας καλα δεν εχεις καποιο θεμα βρηκες και εναν καλο ανθρωπο ..
    Σε καταλαβαινω ντολορ μου.ούτε εγώ ένιωσα το ίδιο όπως την πρώτη φορά. Αλλά δεν μου αξίζει να ζήσω μόνη και οι άλλοι να κάνουν την ζωή τους.είπα θα παλεψω και παλευω

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Μην απογοητεύεσαι ποτε και μην τα παρατάς!
    Το ίδιο πάει και για την Αποστολία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    αποστολια απο το τροπο που μηλας μπορω να διακρινω πως εισαι μια κυρια με πολυ λεπτο-κομψη συμπεριφορά... συνεχισε να βελτιωνεις τον εαυτο σου κ να προσχωρας... ακομα κ αν καποιες φορες ο δρομος ειναι δυσβατος... κ θα ερθουν τα καλα... ετσι θελω να πιστευω πως παει το πραγμα... τωρα εγω μολης εγινα 22... οποτε για ηλικιες κ ζωες που δν εχω ζησει δν μπορω να πω πολλα κ δν θελω να σε παρω στον λαιμο μου... χαχαχα

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Καλα κανεις αποστολια και δεν θελεις να εισαι μονη ..ποιος θελει ?νομιζω κανενας ..και το να βρεις καποιον να σ αγαπαει εχει γινει τοσο σπανιο . Παντως για αυτον που εχεις τωρα μαλλον εχει καποιο σεξουαλικο η αλλο θεμα και δεν εχει προβλημα που δεν κανετε σεξ ..νομιζω ειπες ειναι και 30 και χρονων ..νομιζω θα σε επρηζε αν δεν ειχε καποιο θεμα .

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ευχαριστούμε.για κάποιο λόγο δεν μπορω να σου στείλω προσωπικο μήνυμα.

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    αποστολια απο το τροπο που μηλας μπορω να διακρινω πως εισαι μια κυρια με πολυ λεπτο-κομψη συμπεριφορά... συνεχισε να βελτιωνεις τον εαυτο σου κ να προσχωρας... ακομα κ αν καποιες φορες ο δρομος ειναι δυσβατος... κ θα ερθουν τα καλα... ετσι θελω να πιστευω πως παει το πραγμα... τωρα εγω μολης εγινα 22... οποτε για ηλικιες κ ζωες που δν εχω ζησει δν μπορω να πω πολλα κ δν θελω να σε παρω στον λαιμο μου... χαχαχα

Εστάλη από Redmi 5 Plus στο E-Psychology.gr Mobile App
    Σε ευχαριστώ πολύ. Μην αγχώνεσαι εγώ είμαι 30 και ακόμη νομίζω τόσο ανωριμη όσο να ήμουνα 20.αν και νομίζω ότι ωριμοτητα δεν είναι θέμα ηλικίας.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Ευχαριστούμε.για κάποιο λόγο δεν μπορω να σου στείλω προσωπικο μήνυμα.
    Μηπως ειναι γεμάτο το inbox?
    Για διεγραψε ολα τα μηνύματα εκεί.

Page 4 of 18 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast