Ανασφαλειες.... - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 23 FirstFirst ... 1220212223 LastLast
Results 316 to 330 of 345
    Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Λέω εσύ το σκεφτεσαι αλλιώς και μπράβο σου.λες ότι μόνο μια ιεροδουλη θα έβλεπες μόνο για σεξ.για τους περισσότερους δεν ισχυει αυτο που λες
    Και ομως δεν το εκτιμά καμιά αυτό (μη πω οτι το βλέπουν και αρνητικά), γιατι δεν εχω εμπειρίες, δηλαδή τι πρέπει να έχω ? να εχω παει με 100 γυναίκες και καλα για να καταξιωθώ? Ρε τι τρελα εχετε εσεις οι γυναικες στο DNA σας. Του καλούς του βγαζετε φλώρους και τους μαγκες με 100 γυναικες ιστορικο καλούς, αλλά τους θέλετε και πιστούς και σωστούς, δλδ και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

Quote Originally Posted by Vaggg View Post
    Και ομως δεν το εκτιμά καμιά αυτό (μη πω οτι το βλέπουν και αρνητικά), γιατι δεν εχω εμπειρίες, δηλαδή τι πρέπει να έχω ? να εχω παει με 100 γυναίκες και καλα για να καταξιωθώ? Ρε τι τρελα εχετε εσεις οι γυναικες στο DNA σας. Του καλούς του βγαζετε φλώρους και τους μαγκες με 100 γυναικες ιστορικο καλούς, αλλά τους θέλετε και πιστούς και σωστούς, δλδ και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
    Και μένα ο σύντροφος μου δεν έχει εμπειριες αλλά δεν το είδα ποτέ αρνητικά.

Vaggg
    Guest
    Και μένα ο σύντροφος μου δεν έχει εμπειριες αλλά δεν το είδα ποτέ αρνητικά.
    Ουτε το εκτιμήσες όμως, ενώ εγώ αν συναντούσα μια παρθένα κοπέλα που με ήθελε και την ήθελα πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ γιατί δε δόθηκε όπου νανε και επιθυμεί κάτι πραγματικά σοβαρό με προορισμό το γάμο και όχι την καλοπέραση

Ουτε το εκτιμήσες όμως, ενώ εγώ αν συναντούσα μια παρθένα κοπέλα που με ήθελε και την ήθελα πραγματικά θα το εκτιμούσα πολύ γιατί δε δόθηκε όπου νανε και επιθυμεί κάτι πραγματικά σοβαρό με προορισμό το γάμο και όχι την καλοπέραση
    Γιατί λες δεν το εκτιμησα?

Vaggg
    Guest
    Γιατί λες δεν το εκτιμησα?
    Ανέφερες πουθενά ότι το εκτιμήσες?

Senior Member
    Αμα σε βλέπει μονο για σεξ τοτε τι κάνεις μαζι του? Η απλά έτσι νομίζεις οτι σε βλέπει? Αν εγω κάποια την έβλεπα μόνο για σέξ τότε θα ήταν μια επαγγελματίας (ιερόδουλη) και οχι μια απλή γυναίκα γιατί μόνο τότε θα έβλεπα κάποια μόνο για σεξ και οχι για κατι σοβαρό. Βάζω προτεραιότητες στον ευτον μου, μια σχέση για να παει στο σέξ για εμενα θα πρέπει να νιώθουμε καλά και οι δύο και να θέλουμε ο ένας τον άλλο οχι μονο γ'αυτο αλλά για όλο το πακέτο.
    Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την άποψη σου, απλά θέλω να πω το εξής:

Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλη κουβέντα μην λες!!!
    "Life is 10% what happens to you and 90% how you react to it" - Charles R. Swindoll

Ανέφερες πουθενά ότι το εκτιμήσες?
    Το εκτιμώ.αν δεν το εκτιμουσα δεν θα ήμουν μαζί του

Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by GoldenM View Post
    Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την άποψη σου, απλά θέλω να πω το εξής:

Μεγάλη μπουκιά φάε. Μεγάλη κουβέντα μην λες!!!
    Φυσικά αλλά να σκεφτόμαστε με το πάνω κεφάλι πρώτα

Vaggg
    Guest
    Το εκτιμώ.αν δεν το εκτιμουσα δεν θα ήμουν μαζί του
    Τουλάχιστον εσύ δεν τρέχεις να βρεις άντρα αλλά εκείνοι σε βρίσκουν και εσύ απλά τους δέχεσαι ή τους απορρίπτεις, ενώ εγώ πρέπει να προσπαθήσω ΠΟΛΥ για το παραμικρό, αυτή είναι η αδικία και η μεγάλη διαφορά στα δύο φύλα, ναι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες ενώ αυτός είναι ο κανόνας.

Τουλάχιστον εσύ δεν τρέχεις να βρεις άντρα αλλά εκείνοι σε βρίσκουν και εσύ απλά τους δέχεσαι ή τους απορρίπτεις, ενώ εγώ πρέπει να προσπαθήσω ΠΟΛΥ για το παραμικρό, αυτή είναι η αδικία και η μεγάλη διαφορά στα δύο φύλα, ναι υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά είναι λίγες ενώ αυτός είναι ο κανόνας.
    Εν μέρη έχεις δίκιο. Δεν αποτελεί όμως κανονα.ξέρεις πόσες γυναίκες ξέρω εγώ που τρέχουν γιατί θέλουν ένα συγκεκριμένο άντρα?και στα δύο φύλα υπάρχει κυνηγι.έχουν αλλάξει οι εποχές που οι γυναίκες έλεγαν ναι η όχι σε προτάσεις.τώρα επιλέγουν και κυνηγουν και αυτες

Vaggg
    Guest
    Εν μέρη έχεις δίκιο. Δεν αποτελεί όμως κανονα.ξέρεις πόσες γυναίκες ξέρω εγώ που τρέχουν γιατί θέλουν ένα συγκεκριμένο άντρα?και στα δύο φύλα υπάρχει κυνηγι.έχουν αλλάξει οι εποχές που οι γυναίκες έλεγαν ναι η όχι σε προτάσεις.τώρα επιλέγουν και κυνηγουν και αυτες
    Ξαναλέω είναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας, ξερω και εγω κάποιες αυτού του στύλ και είναι λίγες έως ελάχιστες. Αν ήταν ο κανόνας τότε πολλά ατομα που ξέρα θα είχαν έστω 2-3 γυναίκες στη ζωή τους που θα έκαναν το πρώτο βήμα, αλλα φυσικά δεν εχει γίνει αυτο ποτέ.

Ξαναλέω είναι η εξαίρεση και οχι ο κανόνας, ξερω και εγω κάποιες αυτού του στύλ και είναι λίγες έως ελάχιστες. Αν ήταν ο κανόνας τότε πολλά ατομα που ξέρα θα είχαν έστω 2-3 γυναίκες στη ζωή τους που θα έκαναν το πρώτο βήμα, αλλα φυσικά δεν εχει γίνει αυτο ποτέ.
    Το ξέρω ότι είναι πιο δύσκολο για τους άντρες σε αυτό έχεις δικιο

Vaggg
    Guest
    Το ξέρω ότι είναι πιο δύσκολο για τους άντρες σε αυτό έχεις δικιο
    Εμένα μια φορά μόνο κάποια με προσέγγισε και ήταν πολύ κάτω του μετρίου και το έλεγαν και άλλοι, απλά με είδε ήπιο τύπο με ήρεμο πνεύμα και έκανε μια προσπάθεια. Και καλά έκανε δεν την αποπείρα απλά κατάλαβε οτι δεν μου άρεσε και έφυγε. Οσες μου αρέσουν ουτε καν προσπαθούν να ρίξουν ένα βλέμμα τέτοια απαξίωση.

Εμένα μια φορά μόνο κάποια με προσέγγισε και ήταν πολύ κάτω του μετρίου και το έλεγαν και άλλοι, απλά με είδε ήπιο τύπο με ήρεμο πνεύμα και έκανε μια προσπάθεια. Και καλά έκανε δεν την αποπείρα απλά κατάλαβε οτι δεν μου άρεσε και έφυγε. Οσες μου αρέσουν ουτε καν προσπαθούν να ρίξουν ένα βλέμμα τέτοια απαξίωση.
    Εντάξει συμβαινουν και αυτά. Και οι δύο πλευρές έχουν βιωσει απορριψη πάντως όχι μόνο οι άντρες

Vaggg
    Guest
    Εντάξει συμβαινουν και αυτά. Και οι δύο πλευρές έχουν βιωσει απορριψη πάντως όχι μόνο οι άντρες
    Απλα οι αντρες εχουν βιώσει πολλαπλασιες απορρίψεις απο οτι οι γυναικες και είναι αδικο αυτο και είναι ενας ακομη λόγος που ο φεμινισμός είναι αβάσιμος και σκοπο έχει την ανατροπή του αντρικού φύλου

Page 22 of 23 FirstFirst ... 1220212223 LastLast