ΚΑΝΝΑΒΗ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 86
    Senior Member
    Γειά σου Jim,
    Ναι η μέθοδος τους του 10% είναι καθαρά εμπειρική, και δεν στηρίζεται σε επιστημονικές μελέτες.
    Πολλά όμως μέλη τους την έχουν ακολουθήσει, και είναι πολύ ικανοποιημενα με την εφαρμογη της.
    Εγώ χωρίς να τους γνωρίζω, μετά από 3 αποτυχημένες προσπάθειες να διακόψω γρήγορα τα 20 mg citalopram που έπαιρνα, τα κατάφερα μόνο όταν το διεκοψα πολύ πολύ σταδιακά όπως το περιέγραψα στο Μενη, σε διάστημα 7 ετών!
    Τώρα είμαι χωρίς κανένα φάρμακο 6 χρόνια και είμαι καλά.
    Καληνύχτα

Banned
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Εισαι ευγενικος και φυσικα μπορεις να διαφωνησεις και να μη την ακουσεις μπορεις μιας και δε μου τη ζητησες αναφερθεικες συγκεκριμενα αλλου και γω πεταχτηκα να πω και γω την αραδα μου. Αλλα φίλε αν θες να με ακουσεις ετσι ειναι και για τη πρεζα και για τα αντικαταθλιπτικα. Οσο για το δεκα τα εκατο ειναι σιγουρα παπατζα. Και εστω οτι ισχυει μετα δηλαδη ποτε το 10 γινεται περισσοτερο γιατι δεκα τα εκατο καθε μηνα δε τα κοβεις ποτε δηλαδη. να καταλαβω για καποιο διαστημα να ειναι δεκα που και σε αυτο δε συμφωνω αλλα δε μπορει να μενει δεκα μετα δε θα μειωνεις καθολου αν περασουν οι μηνες. Αν εχεις ορεξη πες μας πως το βλεπεις και εσυ. Μιλα ελευθερα συζητηση κανουμε και δε με προσβαλεις μονο σε σκεψεις με βαζεις.
    Κοίταξε (αιρετικέ) α δεν θα τα πάμε καλά...στο είπα όσο ευγενικά μπορω, δεν το έπιασες. Από μένα οβερ.

Banned
    Και με τα μυαλά που κουβαλάς αμφιβάλλω να μπορεί να γίνει κουβέντα γενικότερα Από εγωισμους έχουμε υπεραυθονια.

Banned
    Quote Originally Posted by kostas62 View Post
    Mε τις ψυχοτροπες ουσίες, φυσικές η τεχνητές, μην παίζετε!

Πότε δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει ο εγκέφαλος (ένα πολύπλοκο όργανο που συνεχώς διαπλαθεται ), όταν το ερεθιζετε αφύσικα με ουσίες που διαταράσσουν ξαφνικά τις ισσοροπιες του!

Το τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι απίστευτο, και αν κάποιος δεν έχει τις ανάλογες επιστημονικές γνώσεις, ας μην θεωρεί δεδομένο αυτό που διαβαζει
    Φιλικα.
    και αν ο εγκεφαλος δεν ειναι σε ισορροπια αλλα ειναι ηδη διαταραγμενος απο αντικαταθλιπτικα? δηλαδη δεν εχω καποιον λογο να τα βαλω με τις φυσικες διεγερτικες ουσιες, οταν πουλανε πλεον ετσι τοσο ελυεθερα τα αντικαταθλιπτικα και μπορει να εχει προσβαση ο οποιοσδηποτε χωρις συνταγη.. κανονικα θα επρεπε να απογορευτει απο τα φαρμακεια η πωληση αντικαταθλιπτικων χωρις συνταγη απαραιτητα.. οπως ειναι τα ζαναξ...

Banned
    Ναι φίλε δε το πιασά όντως. Τώρα για τα μυαλα και τους εγωισμους αφού δε θες δε θα επεκταθώ και γω, δικαίωμα σου να αμφιβάλλεις. Θα προσπαθήσω να είμαι διακριτικός απέναντι σου αλλά και συ προσπάθησε να μη μπαίνεις στα θέματα μου και αναφερεις μπλα μπλα που λες και πορτες πανεπιστημιου και μετα αποχωρεις και δεν εξηγεις γιατί τα λες.

Banned
    Δεν υπάρχει καμμία σχέση η ηρωίνη με τα φάρμακα. Αν δεν το καταλαβαίνεις αυτό και επιμένεις να κολλάς στην αποψαρα σου και στα αυθαίρετα συμπεράσματα ότι αφού..άρα..χωρίς να γνωριζεις εγώ λυπάμαι αλλά με έναν τέτοιο άνθρωπο δεν μπορώ να συζητήσω τίποτα σοβαρό...γιατί θα περιμένω πλέων να διαβάσω την μεγαλύτερη κοτσανα που ήδη έχω χρόνο πλέον για κοτσανες.

Banned
    Αυτα τα φάρμακα και η ηρωινη στον εγκεφαλο δραν. Αλλοι λέω κόβουν την ηρωίνη μαχαίρι και βγαζω συνεπαγωγη πως αφου κοβουν την ηρωινη μαχαιρι αλιμονο αν δε κοβονται τα αντικαταθλιπτικα. Τωρα δε σου λεω πως αν κοπουν μαχαιρι δε θα υπαρχει προβλημα αλλα φιλε αυτο που λεω έχει μια λογικη. Αποψαρα μπορει να την καταλαβαινεις οτι ειναι τυχαρπαστη και αυτο το κατανοω αλλα οχι πως ειναι και αυθαιρετη. Κοτσανα πες την αλλα οχι οτι δεν εχει και λογισμο απο πισω της. Δεν ειπα αφου κοβεται η κοκα κολα μαχαιρι τοτε δυναται να κοπουν και τα αντικαταθλιπτικα μαχαιρι.

Banned
    Θα στο πω λοιπον με την δικιά σου παρομοίωση να το καταλάβεις .
    Όπως την ηρωίνη κάποιοι πεθαίνουν κάποιοι ζουν κάποιοι λίγοι την κόβουν το ίδιο ισχύει για τα φάρμακα.

Banned
    Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και πίστεψε με υπάρχουνε πολλοί που δε το ξέρουμε για τη χρήση η το έχουν κάνει περιστασιακά.

Banned
    Είμαι καλό παιδί και έξυπνο φίλε απλά είμαι λίγο χωριάτης και ξεροκέφαλος. Η λέξη ψυχότροπα ναρκωτικά εδώ στην ελλάδα δε ξέρω πως ακούγεται αλλά στο εξωτερικό ναρκωτικά τα λένε τα ψυχοφάρμακα. Αν έχεις όρεξη διάβασε σε αυτό το βιβλίο μήπως και αντιληφθείς από τι σκοπιά μιλάω. https://www.google.com/url?sa=t&sour...jSRLe8DrRUOJRX

Banned
    Από εμπειρία μιλάω όχι από βιβλία. Δεν μπορείς να ξερεις τι βασανιστήριο είναι η κατάθλιψη άμα δεν τη υποστείς. Η κατάθλιψη δεν έχει πάνω και κάτω. Ούτε έχει κάποιο φάρμακο για να 'πεταξεις'. Βασικά είναι μια κόλαση χωρίς διαλείμματα. Όσοι λένε ότι φτιάχνονται με τά φάρμακα, δεν έχουν κατάθλιψη απλώς τα παίρνουν για την φάση. Ούτε όσοι περνάνε μια περίοδο μαυριλας έχουν κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι μόνιμη κατάσταση και δεν έχει θεραπεία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jim7 View Post
    Από εμπειρία μιλάω όχι από βιβλία. Δεν μπορείς να ξερεις τι βασανιστήριο είναι η κατάθλιψη άμα δεν τη υποστείς. Η κατάθλιψη δεν έχει πάνω και κάτω. Ούτε έχει κάποιο φάρμακο για να 'πεταξεις'. Βασικά είναι μια κόλαση χωρίς διαλείμματα. Όσοι λένε ότι φτιάχνονται με τά φάρμακα, δεν έχουν κατάθλιψη απλώς τα παίρνουν για την φάση. Ούτε όσοι περνάνε μια περίοδο μαυριλας έχουν κατάθλιψη. Η κατάθλιψη είναι μόνιμη κατάσταση και δεν έχει θεραπεία.
    Jim το πιστευεις αυτο που λες?γιατι ετσι μου φενεται πως ειναι...απλα δεν μπορω να το πιστεψω

Junior Member
    Καλησπέρα. Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Ταλαιπωρούμαι κάποιους μήνες με ταχυκαρδίες και κρίσεις πανικού, πόνο στο στήθος και την πλάτη, έχω πάει σε 3 νοσοκομεία, σε καρδιολόγο, έβαλα χολτερ και όλα βγαίνουν φυσιολογικά. Έχω ξεκινήσει αγωγή με νεξιουμ για τα υγρά του στομάχου καθώς μάλλον από στρες και συσσωρευμενο άγχος ανεβαίνουν προς τον οισοφάγο και δημιουργούν πόνο. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω cbd oil. Δεν θα ήθελα να μπλέξω με χάπια αγχολυτικά γιαυτό και δεν έχω επισκεφτεί ψυχίατρο. Κάνω αναπνοές, διαλογισμό καθημερινά και μία με βοηθάνε και μία όχι. Όσοι λαμβάνετε cbd oil σας το σύστησε γιατρός; Ευχαριστώ για την απάντηση.

MikeStam 3
    Guest
    τι πηρες CBD η TCH?

Banned
    Quote Originally Posted by airetikos View Post
    Εδω τη πρεζα ρε φιλε και συγνωμη που απανταω εδω τη κοβουν μαχαιρι, τα αντικαταθήπτικα μπορει να τα κοψει μαχαιρι αλλιως σταδιακα κανενας δε μπορει να σου πει 10 τα εκατο το μηνα αυτα ειναι παπατζες. Δε ειναι λαικη να βαζεις πατατες α βαλε δεκα τα εκατο το μηνα λιγοτερα.
    εγω παντως συμφωνω με τον αιρετικο κ βρισκω πολυ εξυπνη τη σκεψη του. εδω ναρκωτικα κανονικα κοβονται μαχαιρι τι διαφορα εχουν τα αντικαταθλιπτικα; εγω παντως καλως η κακως τα εκοβα μ; χαιρι κ δν ειχα κανενα συνδρομο στερησης.

Εστάλη από Redmi Note 4 στο E-Psychology.gr Mobile App

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast