ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1065
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1065 of 1380 FirstFirst ... 655659651015105510631064106510661067107511151165 ... LastLast
Results 15,961 to 15,975 of 20693
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Για να καταλαβεισ μπορω να σασ θεραπευσω ολουσ αλλα εγω δεν ηξερα οτι ξερω πρωτον δευτερον ετσι και θεραπευτουν ολοι θα μασ κυνηγαν οι τουρκοι που νομιζαν οτι ειμαστε χαιβανια τριτον εγω το ξεκινησα για χαβαλε να περασει η ωρα να κανουμε και κατι καλο για την ψυχη μασ τωρα με βασανιζουν και θελουν να πω τα παντα εγω ξεκινησα να κανω καμια μαλακια να περασει η ωρα και φτασαμε εδω που φτασαμε μεγαλο το βαροσ

Αυτη η κοπελα στο μπανερ δεξια με τα μεγαλα βυζια μου προξενει μια οικειοτητα. Πιστευω επιτηδες εβαλαν μια κοπελα με μεγαλα βυζια.

Senior Member
    Θα σασ πω γτ εχω καταθλιψη πριν 20 χρονια ημουν δυνατοσ δουλευα ομορφουλησ κι εβγαζα 700 ευρω δηλαδη οτι πρεπει για μια κοπελιτσα ειχα τα προβληματα σασ γτ η ευρωπη ηταν ιδια αλλα εδω σασ ταιζαν κουτοχορτο οι αντρεσ ειχαν δανεικα αρχιδια κι οι γυναικεσ νομιζαν οτι ηταν ασχημεσ ειχα καταπληκτικα καλη προθεση για ολουσ οι αντρεσ με στελναν στο διαολο οι γυναικεσ καναμε τι καναμε φευγαν πηγαιναν στουσ αλλουσ τουσ γαματουσ ετσι εμεινα μονοσ μου με τα προβληματα μου για να βρω τισ λυσεισ που λεω εψαξα τα παντα γι αυτο μπορω να σασ πω αφου επιβιωσα βρηκα λυσεισ αλλα οτι και να γινει εγω δε μπορω να σχετιστω με αλλο ατομο αν θελετε να σασ πω οτι θελετε αλλα δε σασ χρωσταω δε μου χρωστατε αυτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Θα σασ πω και πωσ βρεθηκαν τα λεφτα εγω ξεκινησα 7 χρονων να δουλευω μεχρι τα 15 ημουν αγροτησ λεφτα δεν ηξερα οτι πρεπει να πληρωνομαι μεροκαματο τα ενσημα δεν ηξερα τι ηταν στα 18 λεω βγαινω για δουλεια επαιρνα 400 500 600 εκει γυρω ακομα ενσημα δεν ηξερα τι ηταν δουλευω φοιτητησ 10 χρονια ελιεσ και 3 χρονια υπαλληλοσ παντου το 09 κολλησα ενσημα αγροτησ την ηξερα τη δουλεια απο τοτε ακομα δεν ηξερα τι λεφτα παιζανε μεχρι το 2015 μετα με ψαχναν οι αμερικανοι με τη μαφια ηθελαν να μαθουν τα παντα και μου εδωσαν τα λεφτα που κλεβανε κι εγω δεν ειχα παρει χαμπαρι εγω απλα δουλευα σα το σκυλι κι ημουν φτωχοσ ουτε ηξερα εγω για λεφτα τελοσ παντων η μπαλλα γυρισε και μαζευτηκανε τα λεφτα εγω δεν εχω ιδεα τι λεφτα ειναι κι απο που ασ τα παρουν τα παιδια μακαρι να τα παρουν κι αν θελουν δουλεια ασ ερθουν αν θελουν να φυγουν να κατσουν οτι θελουν εγω απλα κανονισα τη ζωη μου με τα 500 600 που επαιρνα αν θελουν τα δινουν αν οχι ασ τα δωσουν στα παιδια οτι θελουν ασ κανουν στα τετοια μασ

Senior Member
    σε λιγο καιρο θα ξανα παω στον γιατρο μου για να μου πει τελικα αν επιτελους θα κοψ την αγωγη... κ επεισης να δει πως τα παω... κ γω δεννξερω τι να του πω... ασε και καθε φορα για να μεδει πρεπει να κανω ταξιδι ολοκληρο...

Senior Member
    ορεστη εκει που ανοιξες στο νημα που ανοιξες την κουβεντα δεν δεχεται απαντησεις.. ξανα ανοιξετο αλλου οπου θες εκτος απο εκει... αυτο που ελεγες για τον 8χρονο παιδι που ο πατεραστου θελει να το δεσουν

Senior Member
    σφυριζουν πολυ τ' αυτια μου. χτυπησαν μια πορτα με δυναμη και τωρα σφυριζουν πολυ. δεν επρεπε να μεινω μεσα σημερα αλλα ημουν πολυ κουρασμενος γιατι δεν κοιμηθηκα καλα. θα ειχα παει σε μια παραλια και θα ειχα γινει λιγο καλυτερα. θα γυριζα αργα που εχουν κοιμηθει οι απο κατω.

Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    ορεστη εκει που ανοιξες στο νημα που ανοιξες την κουβεντα δεν δεχεται απαντησεις.. ξανα ανοιξετο αλλου οπου θες εκτος απο εκει... αυτο που ελεγες για τον 8χρονο παιδι που ο πατεραστου θελει να το δεσουν
    ok θενξ

Senior Member
    life is shit

life is shit διότι μας έκαναν τη ζωή μας shit.

Τα απωθημένα χτυπούν πάνω κάτω μέσα μας και δεν μας αφήνουν να ησυχάσουμε οπουδήποτε και ασχέτως μέρας και ώρας. Έτσι, η σκέψη δεν μπορεί να σκεφτεί -λειτουργήσει καθαρά.

Ακόμα και μια σχετικά απλή εργασία που πρέπει να διεκπεραιώσουμε μολύνεται από τα απωθημένα και τα συναισθήματα - αρνητικές σκέψεις που τα απωθημένα καλλιέργησαν. Έτσι, ατομα με απωθημένα δεν μπορούν να αναλάβουν πολύπλοκα καθήκοντα ή εργασίες που απαιτούν υψηλό βαθμό συγκέντρωσης και σκεψης.

Το αποτέλεσμα είναι ότι βγάζουμε απόμακρο, αρνητικότητα, φόβο, απαισιοδοξία προς τους άλλους. Έτσι απομακρύνονται από εμάς ακόμα και οι υγιείς στο νου, οι θετικοί άνθρωποι, νοείται δε και οι καλές ευκαιρίες της ζωής. Έτσι, αντιλαμβάνεσαι ότι όσοι δεν υπέφεραν ή σε έβλαψαν προχώρησαν τη ζωη τους, τους βλέπεις δλδ με γυναίκα και παιδιά και με τις δουλειές τους να πηγαίνουν καλά, να χουν τους φίλους τους και να διασκεδάζουν.

Εσύ ακόμα και σε χώρους διασκέδασης και ανεμελιάς νά σαι η σκέψη σου αδυνατεί να χαρεί πλήρως την ομορφιά, το ωραίο του χώρου, διότι είναι μολυσμένη από τα απωθημένα που της φορτώσανε.

Και μετά σου λένε για συγχώρεση. Αν δεν κάνεις κάτι ειδικά την ώρα που δέχεσαι την επίθεση τότε κλάφτα. Συγχώρεση την έχουν στο στόμα αυτοί που κάνανε ζωή χαρισάμενη, που δεν υπήρξαν ποτέ τους παθόντες.
    γιάννης

Senior Member
    για μενα ουτε καν αυτο. απλα καμια φορα η ζωη ειναι shit. και γω προσωπικα δεν αρεσκομαι στο να ποναω, και ετσι δεν φουνταρω

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Επαναλαμβανω για τουσ βλακεσ που ερχονται κατα πανω μου και τουσ στελνουν οι γυναικεσ εγω ειμαι ισοσ με τισ γυναικεσ γτ δουλευω απο 7 χρονων οι γυναικεσ θεωρουν τουσ αντρεσ βλακεσ και αδερφεσ δεν πατε να δερνετε ειστε βλακεσ δεν πανα γαματε 5 λεπτα δουλεια ο τροποσ μεγαλωματοσ στην ελλαδα αμα πιστευεισ στα λογια που λεει η μαμα κι ο μπαμπασ εισαι χαφτασ καποιοι κοιμουνται ορθιοι οι αλλοι που δε κοιμουνται ειναι βλακεσ οι γυναικεσ ειναι τρελεσ απο πεντε χρονων μολισ καταλαβουν οτι ο μπαμπασ ειναι βλακασ μετα ο μπαμπασ τισ λεει μαλακιεσ στο μεγαλωμα γτ τισ θεωρει πουτανεσ πουτανεσ δεν ειναι ειναι φαυλοσ κυκλοσ τη γυναικα αμα τησ πεισ κατι λαθοσ λεει το βλακα αμα τησ το πεισ σωστα δεν το πιστευει και αρχιζουν τη ζωνουν τα φιδια που το ξερει και φευγει επισησ εχουν διαφορα αλλα κολπα πουστιασ πουτανιασ κλπ αυτα τα ξερουμε γι αυτο τησ λεμε πουτανεσ επαναλαμβανω δεν ειναι ειναι αυτοεκτιμηση στο μηδεν επειδη κι εγω τα ειχα αυτα τα λυνω ωσ εξησ μετα απο καθε μαλακια που γινεται φροντιζω να βοηθαω καποιον να σωσω την ψυχουλα μου οι γυναικεσ παιρνουν εκδικηση εκδικηση δε χρειαζεται ποτε γτ υπαρχει θεια δικη ειναι σιγουρο αυτο εχω 2 κοριτσακια απαλλαγμενα απο καθε κομπλεξ κι αυτεσ κι οι φιλεσ τουσ γτ πονεσα οταν τισ γνωρισα αυτο ειναι το θεματακι γυναικεσ αντρεσ

Senior Member
    Ολο αυτο γινεται γτ δεν εχουν οι γυναικεσ ικανοτητεσ για δουλεια εγω ειμαι απαισιοσ πατερασ αυτο που φροντισα να μαθει η κορη μου σε τι κοσμο ζει ολο το εργο και οσο μπορει να δουλευει και να ειναι αυτονομη τιποτα αλλο τα αλλα μονεσ τουσ η μια εφυγε αγγλια δουλευει και κοβει κολουσ αυτα

Quote Originally Posted by garida View Post
    για μενα ουτε καν αυτο. απλα καμια φορα η ζωη ειναι shit. και γω προσωπικα δεν αρεσκομαι στο να ποναω, και ετσι δεν φουνταρω
    ...για μένα μιλούσα αλλά και για προβληματισμό των υπολοίπων εδώ διότι όλους σας πιάνει αυτό που έγραψα.

Πάντως με προβληματίζει πέραν της καθαρότητας του νου κι αυτό που κρύβεται πίσω από το φόβο κι αποτελεί την αιιτία του πχ ένας κορμαλιάς με προσβάλει κι εγώ φοβάμαι να τον δείρω, πίσω από το φόβο μου υπάρχει η σκέψη ότι αυτός είναι κορμί κι εγώ αδύναμος.

Ο καθαρός νους τελικά είναι μεγάλο χάρισμα.
    γιάννης

Senior Member
    γιαννη, με τα λογια δερνει καποιος καλυτερα απ οτι με τα χερια, και δεν μπορουν να σου κανουν και μηνυση...