Results 241 to 255 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
28-06-2019, 15:52 #241
Κακό δεν είναι ένας άντρας οποιασδήποτε ηλικίας να θέλει σεξ γρήγορα ή να θέλει σχέση μόνο για το σεξ, κακό είναι να είναι με κάποια και να τη φλωμώνει στο ψέμα για αγάπες κι έρωτες. Σε εσάς τις γυναίκες αρέσουν αυτά, τι να κάνουμε; Ας ψάξει όμως ο καθένας το αντίστοιχο του, ας υπάρχει ειλικρίνεια. Γιατί πολλές φορές τις μαλακίες του/της κάθε πρώην, τις βρίσκει μπροστά του ο επόμενος/η. Εννοείται βέβαια πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Δε γίνεται να μας φταίνε μια ζωή οι άλλοι.
- 28-06-2019, 15:53 #242
Α εμένα ρωτούσες , δεν το πρόσεξα με τόσα που λέμε.
Όχι, το αν θα προκύψει σχέση ή όχι, δεν εξαρτάται από το πόσο γρήγορα ενδίδει μια γυναίκα . (ακόμα κι αυτό πόσο χάλια έκφραση...πάλι λες κ η κοπέλα κάνει την τιμή στον άλλον ακούγεται και μόνο από την λέξη). Αν εσύ πχ τώρα συνεχίσεις να φέρεσαι όπως φέρεσαι κι αλλάξεις μόνο αυτό το κόμματι κι αρχίσεις και κάνεις σεξ απτο πρώτο ραντεβού , πάλι θα φεύγουν μετά και εσύ θα καταλήξεις στο συμπέρασμα πως ορίστε πήραν αυτό που ήθελαν κι έφυγαν.
Στο παράδειγμα που λες τώρα δεν κατάλαβα την ερώτηση. Ρωτάς προσωπικά εμένα πόσο γρήγορα προχωράω πχ για να πω πως έχω σχέση;
28-06-2019, 16:00 #243
φυσικα, συμφωνω.
το να μην σου λεει ομως οτι δεν θελει σχεση γιατι ΔΕΝ το ξερει, εφοσον μολις σε γνωρισε !!! δεν ειναι κακο, ουτε απατεωνια.
αν το ξερει εξ αρχης οτι θελει μονο σεξ και τπτ αλλο, ΦΥΣΙΚΑ και πρεπει να το πει.
σου λεω ομως , οτι στις πιο πολλες περιπτωσεις, απλα δεν ισχυει. οι ανθρωποι κανουν γνωριμιες και κρινουν στην πορεια αν θελουν κατι παραπανω η οχι.
28-06-2019, 16:02 #244Miliva21GuestΟύτε εγώ είπα ότι είναι απατεωνιά να μη σου πει κάποιος ότι θέλει σχέση........Δεν διαβάζεις καλά αυτά που γράφω......διαστρεβλώνεις τα λόγια μου συνεχώς.....ας μου πει τουλάχιστον δεν ξέρω αν θέλω σχέση από σένα τουλάχιστον ας γνωριστούμε και βλέπουμε πως θα κυλήσει.......το έχω γράψει ξεκάθαρα παραπανω........άλλο αυτό και άλλο να σου τη πέσει ο άλλος ωμά....
28-06-2019, 16:04 #245
28-06-2019, 16:06 #246
Δεν ξέρω αν ισχύει στις πιο πολλες περιπτωσεις.εμένα μου έτυχε παντρεμενος με παιδιά που το επαιζε ελευθερος και όχι μόνο μου έταζε σχέση αλλα μου έλεγε αν θες στο μελλον κάποια στιγμή παντρευομαστε.χωρίς να έχω αναφέρει εγώ πουθενά ότι θέλω γάμο. Απλά του είπα δεν θέλω μόνο σεξ θέλω σχέση. Ε από εκεί και έπειτα καταλαβαινεις γιατί πράγμα μιλάμε.
Συμφωνώ ότι όταν ξεκινας κάτι δεν ξέρεις αν θα σου βγει για μάκροχρονια σχέση. Αλλά ξερεις σίγουρα αν θες να ξεκινησεις για σεξ η κάτι παραπανω στο μελλον.
Τώρα στην περιπτωση της milivas την είδε του άρεσε την φλερταρε.μετά τι μπορεί να έκανε η κοπέλα και εξαφανιστηκε?αυτό αναρωτιεται.ούτε πουρατινη είναι ούτε έχει λάθος αντιληψη για τις σχέσεις και το σεξ.απλά και εγώ την ίδια απορία θα έιχα αν ήμουν στην θέση της.και της είπε μάλιστα ότι θέλει και σχέση.
28-06-2019, 16:07 #247
ουτε θα του πεις οτι θελεις σχεση φυσικα!!! θα του πεις οτι εσυ δεν εχεις διαθεση για σεξ. απλα πραγματα.
θα παει παρακατω. ε γιατι να μην παει;;; αφου θελετε αλλα πραγματα!
μπορει και να μην παει απρακατω ομως και να σου πει οτι αφου δεν θες σεξ, ας κανετε παρεα.
28-06-2019, 16:08 #248Miliva21GuestΤεσπα .....μάλλον ψάχνουμε ψύλλους στα άχυρα και για αυτο μπερδευόμαστε.......Και τσάμπα μου φαίνεται ότι παιδευω και το μυαλό μου......
Εγώ θα λεω ξεκάθαρα πλέον από την αρχή ότι θέλω σχέση με το κίνδυνο να φύγουν η να και να μου το παίξουν γλυκούληδες ....και δεν θα αφήνω τα πράγματα φλου.....και ότι γίνει ας γίνει
28-06-2019, 16:09 #249
28-06-2019, 16:11 #250
28-06-2019, 16:12 #251
καλα που το καταλαβες..
υ.γ. δεν θα λες κατι μακροπροθεσμο, οτι θες να παντρευτεις πχ. θα λες ειλικρινα ΤΟ ΑΜΕΣΟ που θελεις.
πχ, σου λεει παμε καπου μονοι μας γιατι εδω δεν μπορω να σε φιλησω, αν δεν θες, δεν θα απαντησεις οτι δενε χετε σχεση, θα του πεις, εγω δεν θελω να ξεμοναχιασοτυμε, θελω να γνωριστουμε καλυτερα.
28-06-2019, 16:13 #252
Είμαι άντρας 35 έχω είχα και ελπίζω να έχω και φίλους και φίλες και σχέσεις με διάφορες γυναίκες, διαφωνώ κάθετα, δεν είναι καθόλου έτσι. :)
Πολλοί ΔΕΝ θέλουν σχέση ακόμα και αν είσαι το άλλο τους μισό, δε θα το δουν καν δε θα το καταλάβουν. Δε θα δώσουν ευκαιρία. Λήγει σε 1 βδομάδα ο,τι και αν κάνεις :)
Άρα όχι δεν θέλουν όλοι οι μη παντρεμένοι σχέση.
28-06-2019, 16:16 #253
Και που θα ξέρουμε remedy μου ότι είναι παντρεμενοι?θα μυρίσουμε τα νύχια μας?και που ξέρουμε ότι και το παιδί που βγηκε η miliva ήταν ελευθερος?ανετα μπορεί να ήταν παντρεμένος η αρραβωνιασμενος η απλά να είχε κι άλλη σχέση. Και τώρα καθεται η κοπέλα και αναρωριεται τι να έκανε λάθος ενώ μπορει το λαθος να ήταν όλο δικό του.υποθέσεις κάνουνε όλοι εδώ. Αλλά δεν μπορούμε να λέμε με τόσο απολυτο τρόπο ότι κάποιος είναι λάθος αν δεν γνωρίζουμε και την απέναντι πλευρα.
28-06-2019, 16:18 #254Miliva21GuestΣυγγνώμη που σου την είπα πριν αλλά με έσκασες.....
Κατάλαβα τι θες να μου πεις....να μην βλέπω επιθετικά τους άντρες που θέλουν σεξ και το λένε....Ναι έχεις δίκιο μπορεί να είναι χίλιες φορές πιο αληθινοί από άλλους.....ωστόσο υπάρχει και μια στοιχειώδη ευγένεια για να θέσεις αυτό που θες .....Αλλά έλα στη θέση μου όταν σε προσβάλουν γι αυτά που θες θα το πάρεις αμυντικά δεν γίνεται..........Δεν είπα ότι εγώ δεν κάνω λάθος..όντως μπορεί να τους μπερδεύω... Αλλά είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ από αυτούς που έχω βγει να το παλέψουν λίγο.....το μέλλον θα δείξει......Δεν είπα ότι εγώ ξέρω να χειρίζομαι κατάστασεις....μπορει Όχι.....μάλλον για να μην μπορώ να τα καταφέρω σε αυτούς τους τομείς....απλά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι εγώ έκανα λάθος επδ δεν έκαναν κάτι που δεν μου βγήκε.....Και αν το έκανα η αν ήμουν άλλος τύπος γυναίκας θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα
Τεσπα
28-06-2019, 16:19 #255
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία