Results 301 to 315 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
28-06-2019, 18:39 #301
Και για να μη πει κανεις οτι ειμαι ρατσιστης, το λεω τιμητικα το Ρωσιδα, αν ειναι να πας με καποια και εχεις πχ μια ***** ισπανιδα μια αγγιδα κτλ. ολες τις εθνικοτητες να βαλεις.. θα πας με την Ρωσιδα γιατι μαλλον θα ειναι η πιο ωραια... ε οι αληθειες να λεγονται :/
εχουν γινει δυσκολα τα πραματα λογω υπερηφανειας.. οι γυναικες δε ξερουν τη ζηταν .. τον ουρανο με τα αστρα.. οι αντρες λενε τι ειμαι ο μ@Λ$@4 να τα κανω αυτα? μπαινω tinder badoo κτλ και ολα καλα. Συν οι ευκολες...
αλλα τιποτα απο αυτα δεν εχει την ποιοτητα.. που θα νιωσεις με τον δικο σου ανθρωπο... ΤΙΠΟΤΑ!!!!
- 28-06-2019, 18:43 #302Miliva21Guest
Ίσως έκαναν την μια σχέση μετά την άλλη γιατί συμβιβάζονταν με αυτό το χαλαρά....το δεν ξέρω....δεν θέλω....που τους πέταγαν οι άλλοι....Και σκεφτόντουσαν μωρέ φέρε τον εδώ τώρα που τον βρήκαμε άντρας είναι να μην καθόμαστε και το παίζουμε μόνες μας ....Και όπου βγει ....θα τον τυλιξω εγώ με το σεξ στη πορεία θα του κατσικωθω και θα τον κάνω να αλλάξει γνώμη...Και τράβηξε για κάποια διάστημα αυτό και μετά το έλεγαν σχέση....
Χωρίς πάλι να κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος...Είναι και αυτό μια αλλη οπτική ίσως η πιο συνηθισμένη...
Και εμείς θα αλλάξουμε δν θα αντέξουμε αν όλη η κοινωνία πάει προς τα εκεί....κάποια στιγμή θα συμβιβαστούμε
28-06-2019, 18:46 #303Miliva21GuestΓι αυτό μας κοροϊδεύουν και μας λένε πουριτανες επειδή είμαστε πιο μικρές και ελπίζουμε οτι θα βρουμε αυτο π ψαχνουμε πραγματα νορμαλ που δεν μπορουν να τα δωσουν ολοι...συντροφικοτητα ποιοτητα σεβασμο .....
αυτές έχουν απογοητευτεί και έχουν συμβιβαστεί για να μην την βγάλουν μόνες εδώ και καιρο
28-06-2019, 18:51 #304Miliva21GuestΓια πες μας κ εσύ ως άντρας....που συναναστρέφεσαι με φίλους σου .....τι λένε οι άντρες για τις σχέσεις....τι θέλουν οι άντρες....τι ζητάνε...
Για να μην είμαστε εγωίστριες ότι λέμε μόνο εμείς τι θέλουμε......
Πώς αντιμετωπίζουν το κομμάτι σχέση...τι ζωή κάνουν γνωστόι σου ;;
Ενδιαφέρον θα είχε
28-06-2019, 18:53 #305
Εγω σαν πιο μεγάλη δεν ένιωσα ποτε οτι κάποιος με κοροϊδεύει και οπως σου ξαναειπα ο τύπος που ειναι μονο λογια για να πηδηξει κάνει κρα απο χιλιομετρα.η εμπειρία να το καταλαβαίνεις θα έρθει με την πάροδο του χρόνου. Εγω περίπου στην ηλικία σου ειχα 3 χρονια σχέση και χωρισαμε γιατί έφυγε απο Αθήνα για πάντα λογω δουλειάς.βαλε λιγο πιο αυστηρά φιλτρα. Και καλο θα ειναι εφοσον εισαι αμαθη να παίρνεις τη γνώμη απο κάποια μεγαλύτερη οταν γνωρίζεις καποιον για να σε καθοδηγει αλλα να ερμηνεύσει και συμπεριφορες εφοσον εσυ δεν εχεις εμπειρία
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
28-06-2019, 19:02 #306Miliva21GuestΠώς γίνεται να είμαι αμαθη με τόσα ραντεβού που έχω βγει;;;!!!
Δεν καταλαβαίνω....
Τεσπα.....Η αλήθεια είναι ότι δεν έπεσα σε άντρες να ταιριάζουμε Όχι μόνο σεξουαλικά επδ βιάζονταν Αλλά και γενικότερα σαν χαρακτήρες και σαν στυλ σαν απόψεις κτλ.......με εξαίρεση 2-3 .....ολοι οι άλλοι ήταν από αυτούς που λες και εσύ ότι κάνουν μπαμ
Δεν το έχω κοιτάξει σοβαρά να βρεθώ με άτομα να μου ταιριάζουν μήπως και αυτό να είναι ένα λάθος μου.......ψαρευω σε λάθος παραλία....Αλλά ήθελα να είμαι χαλαρή και ότι έρθει και έτσι έλεγα Ναι σε αυτούς που τυχαίνε να τους αρέσω .....Φυσικά και έχω απορρίψει και εγώ κάποιους που δεν μου άρεσαν Όχι όμως απαραίτητα επδ ήταν τα καλά παιδιά Αλλά επδ δεν υπήρχε έλξη από τη πλευρά μου......
Κάποιοι θα υπάρχουν να ταιριάζουν με σενα δεν γίνεται
28-06-2019, 19:02 #307
Τα λέω τόση ώρα αλλά δε με ακούει κανείς , μαζεύτηκαν εδώ γυναίκες και με επισκιάζουν χαχα :)
Με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι υπάρχουν καλά παιδιά που πραγματικά ψάχνουν αυτό που και εσύ θες γι'αυτό φωνάζω μην αλλάζεις. Συνήθως βγαίνουν μερικά ραντεβού με την κοπέλα και το σεξ θα έρθει μόνο του. Όταν θα αισθάνεται πολύ άνετα η κοπέλα. Θα δώσει σήμα ;)
Αυτοί που λες είναι μαλακές από τη μια , νορμάλ για την σημερινή κοινωνία, εγώ ήμουν και τα 2 που σου περιγράφω και τα ξέρω από ΠΡΩΤΟ χέρι. Μπορώ να σου πω από το τι σκέφτονται μέχρι και τον τρόπο δράσης :)
Μέχρι και τις συνήθειες αλλά και τον τρόπο ντυσίματος και συμπεριφοράς :)
Είναι εμφανή συνήθως τα σημεία. Όχι πάντα βέβαια. Ηλικιακά να σου πω τεραστιαααα διάφορα. Μετά τα 30 πας για γάμο ειδικά επαρχία. Τώρα εκεί Αθήνα τους παίρνει και τα κάνουν.
Στατιστικά μιλάμε πάντα , 22 σοβαρή σχέση δύσκολα, 30+ ναι 80% πιο πιθανό. Αλλά πρέπει να ξεχωρίζεις τον άντρα να κόβεις τη φρούτο είναι.
Πχ νάρκισσος , ντύνεται καλά πάει γυμναστήριο, έχει καλύτερο αμάξι αποτι τα οικονομικά του του επιτρέπουν, ΜΑΚΡΙΑ!!!
αντίθετα ένας με απλά ρούχα απλό αυτοκίνητο για να κάνει τη δουλειά ΕΝΩ ΕΧΕΙ την δυνατότητα για πιο ακριβό, είναι καλό σημάδι, εκτός αν φανεί τσιγκούνης ;)
Και το μάθημα συνεχίζεται , είναι όμως αλήθεια όσα λέω.
28-06-2019, 19:06 #308
Μιλιβα εγω εκανα ομως και την αλλη βλακεια ..οταν ερωτευτηκα τον δευτερο το προχωρησα πολυ γρηγορα μαζι του γιατι τον ηθελα παρα πολυ ενω δεν ηξερα αν ειναι για σχεση(δεν ηταν )με ειχε σαν σεξουαλικο αντικειμενο ενιωθα αθλια να δινομαι τοσα χρονια σε καποιον που ηθελε μονο το σωμμα μου ..γ αυτο δεν μου φενετε καλη ιδεα να κανεις σεξ γρηγορα πρεπει να τον ξες καπως σαν ανθρωπο να ξες αν θελετε τα ιδια γιατι αλλιως εσυ θα βγεις χαμενη. γιατι καποιον που τον νοιαζει μονο το σεξ μαζι του και εσυ το κανεις ενω τον εχεις ερωτευτει η θες σχεση εσυ θα χασεις απο αυτο..αυτος μια χαρα θα περασει ..φενετε αν ο αλλος θελει σχεση δεν χρειαζετε να πας μαζι του και μετα θα δει αυτος αν θα σου κανει την χαρη να κανει σχεση..οσο καλο σεξ κ αν κανεις αν ο αλλος θελει μονο σεξ αυτο δεν αλλαζει..
...εχω κανει πολλες βλακειες για να νομιζω οτι δεν ειμαι μονη ..μια συμβιβαστηκα με ανθρωπο που δεν ηθελα και μια με κατασταση ..δεν θα ξανακανα τιποτε απ τα 2 ..μονο αν εισαι ερωτευμενη και ειναι κ ο αλλος αξιζει να κανεις σχεση...
28-06-2019, 19:09 #309
Κάνε και τεστ όταν θα βγαίνεις μαζί τους. Άμα δεις πόσα τεστ κάνω εγώ στην κοπέλα όταν βγαίνουμε χαχα φυσικά χωρίς να το καταλάβει. Δηλαδή πως αντιμετωπίζει τους άλλους ανθρώπους,
Πχ πες ένα κακό λόγο για κάποιον ΑΔΙΚΑ, να δούμε θα συμφωνήσει μαζί σου για να σε ρίξει ή θα υπερασπιστεί τον αδικημένο γιατί αυτό είναι το ηθικό ? ;)
Πες μια κοτσάνα επειτηδες να δούμε , θα το πει ότι αυτό που λες ..δεν? Η θα πει ναι ναι έτσι είναι , για να σε έχει από κοντά. Αν δεν έχει ήθος, άντε γεια.
Πρέπει να τεσταρεις τον άλλο, σε διάφορες καταστάσεις , αλλιώς τι να γνωρίσεις.
28-06-2019, 19:12 #310
Αυτο που λες φίλε Γιώργο όμως δεν είναι απόλυτο. Μπορεί στην αδικια να μη θελει να πει αντίθετη άποψη για να μη μαλωσουν και στη κοτσανα να συμφωνησει για να μη τη προσβάλει. Γενικα πολλα παίζουν. Για μενα το καλύτερο τεστ ειναι η αναμονή. Αν δε του το δώσεις στο πιατο εξ αρχής θα έχει την ιδια λαχταρα να σς δει; θα σε περιμένει πως κ πως χωρίς να εχει σα κίνητρο το σεξ; επίσης θα το πηγαίνει συνέχεια προς τα εκει; ειναι πολλες οι λεπτομερείς που μπορεις να δεις
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
28-06-2019, 19:13 #311Miliva21GuestΚαταρχάς τώρα και εσύ βάζεις ταμπέλες και θα σου βάλλουν χέρι ....
Εμείς ποτέ δεν είπαμε ότι αυτοι που θέλουν σχέση είναι τα καλά παιδιά και αυτοί που θέλουν σεξ τα κακα....
Αυτά είναι του δημοτικού .....περι ορέξεως κολοκυθόπιτα....Ο καθενας ότι θέλει ......Γιατί θα συμφωνήσω και εγώ με τη ρεμεντυ στο τέλος.....
Κοίταξε δεν με ελκύει ο τύπος του ναρκισσου ούτε του πολύ γυμνασμένου ούτε με το ακριβό αυτοκίνητο καμία σχέση......Και στο λέω απολύτως συνειδητά....Τώρα αν ταιριάζουμε σε όλα τα άλλα και έχει καλά οικονομικά δεν θα πω και όχι.....Αλλά δεν το βάζω απαραίτητα στα προαπαιτούμενα
Εγώ αυτό που θέλω είναι ένας άντρας με πάνω κάτω κοινα ενδιαφέροντα με μένα με ίδιες σχεδόν απόψεις.....να με θέλει και να έχει τη διάθεση εννοείται να δημιουργηθεί κάτι......Όχι χτυπάω και φεύγω....να είναι ομιλητικος ..εξυπνος ......πανω απο ολα...να πιστεύει στον εαυτό του και να είναι σχετικά εμφανισημος Όχι κούκλος η ωραίος αλλα να έχει μια κάποια εμφάνιση .......εφόσον και εγώ είμαι μια εμφανισημη κοπέλα.....
Απλώς αυτοί που βγήκα μαζί τους ήταν οι συνομήλικοι που αράζουν στα καφέ νύχτα μέρα και κοιτάνε ποια να χτυπήσουν και να φύγουν....Όχι ιδιαίτερα έξυπνοι και χωρίς να έχουμε ίδια ενδιαφέροντα......ως επί το πλείστον
Για πες και άλλα είναι χρήσιμη η συμβουλή του 35αρη.....Για πες μας να ξέρουμε
28-06-2019, 19:17 #312
Όχι άκουσε με , δε πιάνει πάντα αυτό , άκου εμένα τον πονηρό , σου λέω από πρώτο χέρι χαχα γιατί σε αυτές κάνεις το εξής, δε περιμένεις , απλά ψήνεις ταυτόχρονα κιαλλες. Άρα την ψήνεις 3 μήνες , οκ κανέναν πρόβλημα "περιμένω" και πας με άλλες που εψηνες πριν 2 μήνες και ωρίμασε το πράμα ;)
Αντίθετη άποψη δε σημαίνει μαλλωνω. :)
Απλά έχω άλλη άποψη. Αν δεν πει το δίκαιο τότε δε μας ενδιαφέρει ότι τύπος. Δηλαδή να πεις κάτι κακό ρατσιστικο για ένα ζητιάνο η ένα μαύρο που περνάει εκείνη τη στιγμή και ο άλλος δεν αντιδράσει , άντε γεια. Είτε θέλει να πηδήξει απλά, είτε είναι χεστης για να πει το δίκαιο και το ηθικό, θα σε κρεμάσει κι εσένα αύριο μεθαύριο όταν βρεθεί σε συμφέρον.
Εγώ τα λέω, οποιος θέλει .... :)
Ξανά λέω , ήμουν και τα 2 :)
28-06-2019, 19:19 #313
28-06-2019, 19:19 #314Miliva21GuestΔεν χρειάζεται να μετανιώνεις επειδή έκανες κάτι που σου βγήκε......Καλά έκανε και σου βγήκε νωρίς.........
Άμα τον ήθελες και σου άρεσε....Αλλιώς μπορεί να μην το ζούσες και να μην μάθαινες μέσα από αυτό... ...
Μη μετανιώνεις για τίποτα που ζεις...κάθετι σε μαθαίνει κάτι παίρνεις απλά να ξέρεις μετέπειτα τι θες και πως να προστατεύτεις από το να πληγωθεις.....
Και τώρα πως είσαι;; τι συμβαίνει στη ζωή σου ;
28-06-2019, 19:25 #315
Αν θες στειλε μου π.μ να σου πω γιατι δεν μπορω να στειλω εγω.. θα θελα να τα πουμε και απο εκει!!γιατι εδω ειπα παραπανω απ οσα ηθελα ..χαχα
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία