Results 16 to 30 of 46
Thread: Απόκρυψη αγωγής
-
04-07-2019, 20:04 #16
Εε βεβαια αυτα λενε οι γονεις και οι δικοι μου και οι δικοι σου και πολλοι αλλοι και οταν τα παθουν τα ιδια τους τα παιδια δεν ξερουν τι να πουνε ...εγω πριν χωρισω ειχα ατομα με ψυχολογικα στην παρεα και η σχεση μου οταν εμαθα οτι ειχε ψυχωση δεν μ ενοιαζε καθολου δεν αντεχω να βγαζω ανθρωπους που αξιζουν απ την ζωη μου γιατι ετυχε να παθουν καποιο ψυχολογικο προβλημα ..αλλα απο οταν επαθα οτι επαθα εγω βλεπω μεγαλο ρατσισμο απο τους ψυχικα υγιεις ...
- 04-07-2019, 20:04 #17
04-07-2019, 20:07 #18
04-07-2019, 20:09 #19
04-07-2019, 20:18 #20WhyAlwaysMe?Guest
04-07-2019, 20:36 #21
04-07-2019, 20:50 #22
λες δυο διαφορετικα πραγματα.
σε πολλα σημεια ειπες, οτι λες με ανεση απο την αρχη τι συμβαινει και τι χαπια παιρνεις, και καπου ειπες οτι το αποκαλυψες στον "συντροφο" σου.
για τον συντροφο, συμφωνω απολυτα, οπως και για καθε σοβαρη σχεση εμπιστοσυνης.
ουτε εγω θα εκρυβα ποτε αν κατι συνεβαινε με την υγεια μου, σε οποιονδηποτε τομεα, οχι μονο στον ψυχικο.
αν μιλαμε ομως για το "με ανεση τα παντα απο την αρχη", εχω επιφυλαξεις.
πρωτον, γιατι αν δεν εχει κτιστει πρωτα εμπιστοσυνη, ο αλλος αντι να ακουσει αυτο που του λες, μπορει να σκεφτει "για να μου λεει αυτο με τοση ανεση με το καλημερα, φαντασου τι αλλο υπαρχει απο πισω και δεν το λεει, που θα το διαπιστωσω στην πορεια."
δευτερον, μπορει να ακουει αλλα να μην μιλαει για τον εαυτο του, οποτε εσυ θα εχεις ξεβρακωθει, αλλα δεν θα ξερεις την αληθεια για την απεναντι πλευρα.
και τελευταιο, εχει ενα θετικο το να πεις οτι εχεις να πεις απο την αρχη και να αποφασισει ο αλλος αν ενοχλειται να φυγει αμεσα, και να μην φας μια ξαφνικη απορριψη οταν το μαθει, πλην ομως, αν ειναι τοσο αρχη οσο λες, μπορει να μην προχωρησει η γνωριμια, οχι απαραιτητα γι αυτον τον λογο, μπορει γι αυτον, μπορει για οποιονδηποτε αλλον.
εμενα, δεν θα μου αρεσε να κυκλοφορουν τα προσωπικα μου δεδομενα στην "αγορα", που σιγουρα θα γινει αν λες δεξια και αριστερα τι τρεχει και μετα απομακρυνεστε.
αν εσενα δεν σε ενοχλει, δεν χρειαζεται και η συζητηση. λες οπου θελεις, ο'τι θελεις, δικαιωμα σου ειναι.
04-07-2019, 22:48 #23
Ίσως να μην το εθεσα σωστα, με καποιον που πρόκειται να γίνει κάτι το λεω οσο ειναι ακομα αρχή. Πριν προχωρησει οπουδηποτε για να εχει την επιλογή το αν θελει να ειναι μαζι μου.. Τώρα σίγουρα εχει τα αρνητικά του οτι βγάζω φανελα τα ψυχολογικά μου αλλα δεν εχω κατι να κρυψω η να ντραπω.. Δεν εχω αισθανθεί άσχημα ουτε για τη κατάθλιψη ουτε για τις κρίσεις
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-07-2019, 01:29 #24
μπορει να σου ακουστει εξωφρενικο αυτο που θα πω αλλα εγω εψαχνα μια ζωη καποια που πρωτα θα μαθαινα τα προβληματα της και μετα θα ειχαμε σχεση αλλα οσο και αν το παλεψα δε γινοταν να το πετυχω σε αυτη τη ζωη τουλαχιστον
05-07-2019, 01:32 #25
Δεν εχω πια ιδιαίτερα προβλήματα εκτος απο τις ελάχιστες παρενέργειες που εχω απο τα χαπια. Μεχρι στιγμής κάνεις δεν ξινισε ή με αντιμετώπισε ρατσιστικα λογω αγωγής. Νομιζω οτι υπάρχει ακομα ελπιδα.αν και μερικοι εχουν συνδέσει τον ψυχιατρο μς τη τρέλα λες και δεν υπαρχουν αλλα ψυχιατρικα θέματα
Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..
05-07-2019, 01:41 #26
εγω ειμαι ο μονος που τη τρελα δε τη φοβαμαι τελευταια ειχα γνωρισει καποια και δε με ενοχλησε τοσο η τρελα οσο το οτι αρνιοταν πεισματικα να μου μιλησει για το τι εχει
05-07-2019, 07:01 #27
Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί τους φαίνεται παράλογο, η ειλικρίνεια είναι βασική για μία σχέση... Απλά μην το λες με το "καλημέρα", αυτή είναι η μόνη μου ένσταση... Ας περάσουν μερικά ραντεβού να φανεί πως πάει το πράγμα και βλέπεις... Δεν χρειάζεται ν' αναλωνόμαστε στον οποιονδήποτε απλά περάσει απ' τη ζωή μας...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
05-07-2019, 09:49 #28
05-07-2019, 09:52 #29
05-07-2019, 10:26 #30
Συμφωνώ με τους περισσότερους, Να το λες. Όχι με την πρώτη γνωριμία όμως. Όταν ο άλλος δεν σε ξέρει, είναι σαν να προβάλεις μόνο αυτή την πλευρά του εαυτού σου. Δεν είσαι η τάδε που έχει π.χ. αγχώδη διαταραχή, είσαι η τάδε που έχει τα τάδε ενδιαφέροντα, τα τάδε προσόντα κτλ.
Όταν ο άλλος αρχίζει και σου λέει από την αρχή πολύ προσωπικά πράγματα, εμένα με ξενίζει. Όχι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, γενικά. Δηλαδή γνωρίζεις π.χ. κάποιον σε μία παρέα και σου λέει "Είμαι ο τάδε κι είμαι gay". Για να πάμε θέατρο με τα παιδιά συζητάμε ρε φίλε, όχι για να μας γ.μήσεις. Τι με νοιάζει εμένα αν είσαι gay; Το λογικό είναι να μιλήσεις για κάτι σχετικό τύπου Είδα τον τάδε ηθοποιό πριν 2 χρόνια κι ήταν καλός. Άκουσα ότι η τάδε παράσταση είναι λίγο ψυχοπλακωτική αλλά το έργο είναι γενικά πολύ καλό.
Κάνεις μαθήματα Αγγλικών ξέρω κι εγώ και σε βάζει η καθηγήτρια να κάνεις πρακτική με κάποιον άλλον στα προφορικά, Εχω περάσει καρκίνο, η μάνα μου έχει ουρικό οξύ κι ο πατέρας μου ποδάγρα σου λέει. Μάθημα Αγγλικών κάνουμε ρε φίλε, τι με νοιάζει το ιατρικό ιστορικό όλου του σογιού σου; Το λογικό είναι εκείνη τη στιγμή να μου πεις π.χ. κάνω τόσα χρόνια Αγγλικά, είμαι σγτο τάδε επίπεδο, έδωσα μια φορά proficiency και δεν το πέρασα και νομίζω τώρα θα το πάρω. Με δυσκόλεψε το listening και έχω αδυναμία στο λεξιλόγιο. Εσύ πως τα πας;
Γίνεται κάτι με κάποιον, είσαι σε mood ρομαντικό, στην χαρά της ανακάλυψης και στον ενθουσιασμό και σου λέει στο άσχετι Έλα να γνωρίσεις την μάνα μου, Κάποτε έσπασα το πόδι μου και όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει κι ένα σωρό ξενερωτικά πράγματα. Άλλο με τον καιρό όταν έχεις γνωριστεί καλύτερα κι άλλο στην αρχή τόση ειλικρίνεια πια.