Απόκρυψη αγωγής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 46
    Senior Member
    Εε βεβαια αυτα λενε οι γονεις και οι δικοι μου και οι δικοι σου και πολλοι αλλοι και οταν τα παθουν τα ιδια τους τα παιδια δεν ξερουν τι να πουνε ...εγω πριν χωρισω ειχα ατομα με ψυχολογικα στην παρεα και η σχεση μου οταν εμαθα οτι ειχε ψυχωση δεν μ ενοιαζε καθολου δεν αντεχω να βγαζω ανθρωπους που αξιζουν απ την ζωη μου γιατι ετυχε να παθουν καποιο ψυχολογικο προβλημα ..αλλα απο οταν επαθα οτι επαθα εγω βλεπω μεγαλο ρατσισμο απο τους ψυχικα υγιεις ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Nα πω γνώμη?Δεν ξέρω αν θα σου αρέσει βέβαια.
    Φυσικα να την πεις
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Γεια σου !και μενα δεν μ αρεσει να μην πω τι μου συμβαινει σε καποιον που θελω να κανω σχεση αλλα απο την αλλη θα φοβομουν πολυ πως θα αντιδρασει ...αυτος και μανα του ..
    εγω ειχα μια παρα πολυ καλη σχεση με εναν αντρα που τα ειχε ολα ομορφια μορφωση τροπους και με λατρευε και οταν εμαθε η μανα μου οτι εχει καποιο θεμα ψυχικης υγειας τον εδιωξε ενω ηξερε οτι ηταν σπανιο ατομο και ηθελε κατι σοβαρο. .και μετα απο αυτον ζω με καταθλιψη κρισεις πανικου κ.α ομορφα και δεν με ηθελε η μαμα αυτου που ειχα σχεση τωρα φοβερο εεε ? εσυ αν βρηκες εναν καλο ανθρωπο του το ειπες αν σ αγαπαει δεν εχει θεμα ισως αν παει σοβαρα ομως οι οικογενεια να εχει ...
    Γενικα δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι γονείς πρέπει να εχουν τοσο μεγαλη άποψη για τις δικες μας σχέσεις. Εμενα η μανα μου ειχε πρόβλημα για καποιον που ειχε διαβητη και παρολο που ήμουν μικρή τότε δεν τον άφησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Εμένα όπως έχω πει δε με νοιάζουν οι σχέσεις, αλλά μόλις είπα στη μάνα μου ότι θα πάω σε ένα νησί με μια φίλη που έχει μπει σε ψυχιατρείο μου είπα να μην πάω μαζί της γιατί "τι θα κάνω σε περίπτωση που πάθει κρίση". Μου πρότεινε εναλλακτικά να βρω άτομα χωρίς ψυχολογικά. Γγενικά υπάρχει μεγάλο στίγμα
    Δεν μου κανει εντύπωση. Οι μεγαλύτεροι άνθρωποι θεωρούν όσους πηγαίνουν στον ψυχίατρο τρελούς και ειναι μεγαλο ταμπου μέχρι και σήμερα και το βλέπω καπως αστείο ενω εχουμε 2,019

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Φυσικα να την πεις
    Να το πεις,αλλά όχι από την αρχή.
    Ωστε να έχει ''χτιστεί'' η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας και να νιώθεις άνετη.
    Γιατί δυστυχώς υπάρχει πολύ στενομυαλιά πάνω στο θέμα ''ψυχίατρος'' και ''ψυχολόγος''.Κακώς βέβαια.

Senior Member
    Εγω άνετη ειμαι και στην αρχή.. Δεν εχω λογο να το κρυψω
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Να το πεις,αλλά όχι από την αρχή.
    Ωστε να έχει ''χτιστεί'' η εμπιστοσύνη ανάμεσα σας και να νιώθεις άνετη.
    Γιατί δυστυχώς υπάρχει πολύ στενομυαλιά πάνω στο θέμα ''ψυχίατρος'' και ''ψυχολόγος''.Κακώς βέβαια.

Senior Member
    λες δυο διαφορετικα πραγματα.
    σε πολλα σημεια ειπες, οτι λες με ανεση απο την αρχη τι συμβαινει και τι χαπια παιρνεις, και καπου ειπες οτι το αποκαλυψες στον "συντροφο" σου.
    για τον συντροφο, συμφωνω απολυτα, οπως και για καθε σοβαρη σχεση εμπιστοσυνης.
    ουτε εγω θα εκρυβα ποτε αν κατι συνεβαινε με την υγεια μου, σε οποιονδηποτε τομεα, οχι μονο στον ψυχικο.
    αν μιλαμε ομως για το "με ανεση τα παντα απο την αρχη", εχω επιφυλαξεις.
    πρωτον, γιατι αν δεν εχει κτιστει πρωτα εμπιστοσυνη, ο αλλος αντι να ακουσει αυτο που του λες, μπορει να σκεφτει "για να μου λεει αυτο με τοση ανεση με το καλημερα, φαντασου τι αλλο υπαρχει απο πισω και δεν το λεει, που θα το διαπιστωσω στην πορεια."
    δευτερον, μπορει να ακουει αλλα να μην μιλαει για τον εαυτο του, οποτε εσυ θα εχεις ξεβρακωθει, αλλα δεν θα ξερεις την αληθεια για την απεναντι πλευρα.
    και τελευταιο, εχει ενα θετικο το να πεις οτι εχεις να πεις απο την αρχη και να αποφασισει ο αλλος αν ενοχλειται να φυγει αμεσα, και να μην φας μια ξαφνικη απορριψη οταν το μαθει, πλην ομως, αν ειναι τοσο αρχη οσο λες, μπορει να μην προχωρησει η γνωριμια, οχι απαραιτητα γι αυτον τον λογο, μπορει γι αυτον, μπορει για οποιονδηποτε αλλον.
    εμενα, δεν θα μου αρεσε να κυκλοφορουν τα προσωπικα μου δεδομενα στην "αγορα", που σιγουρα θα γινει αν λες δεξια και αριστερα τι τρεχει και μετα απομακρυνεστε.
    αν εσενα δεν σε ενοχλει, δεν χρειαζεται και η συζητηση. λες οπου θελεις, ο'τι θελεις, δικαιωμα σου ειναι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    λες δυο διαφορετικα πραγματα.
    σε πολλα σημεια ειπες, οτι λες με ανεση απο την αρχη τι συμβαινει και τι χαπια παιρνεις, και καπου ειπες οτι το αποκαλυψες στον "συντροφο" σου.
    για τον συντροφο, συμφωνω απολυτα, οπως και για καθε σοβαρη σχεση εμπιστοσυνης.
    ουτε εγω θα εκρυβα ποτε αν κατι συνεβαινε με την υγεια μου, σε οποιονδηποτε τομεα, οχι μονο στον ψυχικο.
    αν μιλαμε ομως για το "με ανεση τα παντα απο την αρχη", εχω επιφυλαξεις.
    πρωτον, γιατι αν δεν εχει κτιστει πρωτα εμπιστοσυνη, ο αλλος αντι να ακουσει αυτο που του λες, μπορει να σκεφτει "για να μου λεει αυτο με τοση ανεση με το καλημερα, φαντασου τι αλλο υπαρχει απο πισω και δεν το λεει, που θα το διαπιστωσω στην πορεια."
    δευτερον, μπορει να ακουει αλλα να μην μιλαει για τον εαυτο του, οποτε εσυ θα εχεις ξεβρακωθει, αλλα δεν θα ξερεις την αληθεια για την απεναντι πλευρα.
    και τελευταιο, εχει ενα θετικο το να πεις οτι εχεις να πεις απο την αρχη και να αποφασισει ο αλλος αν ενοχλειται να φυγει αμεσα, και να μην φας μια ξαφνικη απορριψη οταν το μαθει, πλην ομως, αν ειναι τοσο αρχη οσο λες, μπορει να μην προχωρησει η γνωριμια, οχι απαραιτητα γι αυτον τον λογο, μπορει γι αυτον, μπορει για οποιονδηποτε αλλον.
    εμενα, δεν θα μου αρεσε να κυκλοφορουν τα προσωπικα μου δεδομενα στην "αγορα", που σιγουρα θα γινει αν λες δεξια και αριστερα τι τρεχει και μετα απομακρυνεστε.
    αν εσενα δεν σε ενοχλει, δεν χρειαζεται και η συζητηση. λες οπου θελεις, ο'τι θελεις, δικαιωμα σου ειναι.
    Ίσως να μην το εθεσα σωστα, με καποιον που πρόκειται να γίνει κάτι το λεω οσο ειναι ακομα αρχή. Πριν προχωρησει οπουδηποτε για να εχει την επιλογή το αν θελει να ειναι μαζι μου.. Τώρα σίγουρα εχει τα αρνητικά του οτι βγάζω φανελα τα ψυχολογικά μου αλλα δεν εχω κατι να κρυψω η να ντραπω.. Δεν εχω αισθανθεί άσχημα ουτε για τη κατάθλιψη ουτε για τις κρίσεις

Banned
    μπορει να σου ακουστει εξωφρενικο αυτο που θα πω αλλα εγω εψαχνα μια ζωη καποια που πρωτα θα μαθαινα τα προβληματα της και μετα θα ειχαμε σχεση αλλα οσο και αν το παλεψα δε γινοταν να το πετυχω σε αυτη τη ζωη τουλαχιστον

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    μπορει να σου ακουστει εξωφρενικο αυτο που θα πω αλλα εγω εψαχνα μια ζωη καποια που πρωτα θα μαθαινα τα προβληματα της και μετα θα ειχαμε σχεση αλλα οσο και αν το παλεψα δε γινοταν να το πετυχω σε αυτη τη ζωη τουλαχιστον
    Δεν εχω πια ιδιαίτερα προβλήματα εκτος απο τις ελάχιστες παρενέργειες που εχω απο τα χαπια. Μεχρι στιγμής κάνεις δεν ξινισε ή με αντιμετώπισε ρατσιστικα λογω αγωγής. Νομιζω οτι υπάρχει ακομα ελπιδα.αν και μερικοι εχουν συνδέσει τον ψυχιατρο μς τη τρέλα λες και δεν υπαρχουν αλλα ψυχιατρικα θέματα

Banned
    εγω ειμαι ο μονος που τη τρελα δε τη φοβαμαι τελευταια ειχα γνωρισει καποια και δε με ενοχλησε τοσο η τρελα οσο το οτι αρνιοταν πεισματικα να μου μιλησει για το τι εχει

Senior Member
    Και εγω απο την αρχη αυτή τη στάση ειχα αλλα εχω δεχτεί πολυ κραξιμο απο πολλά ατομα στην παρεα μου που το λεω ανοιχτά.... Δε θα ήταν χειρότερο να το εκρυβα και αν το ανακαλυπτε; δε μπορω να καταλάβω τι το τοσο παραλογο βρίσκουν που το λεω γι αυτο εκανα και ποστ
    Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί τους φαίνεται παράλογο, η ειλικρίνεια είναι βασική για μία σχέση... Απλά μην το λες με το "καλημέρα", αυτή είναι η μόνη μου ένσταση... Ας περάσουν μερικά ραντεβού να φανεί πως πάει το πράγμα και βλέπεις... Δεν χρειάζεται ν' αναλωνόμαστε στον οποιονδήποτε απλά περάσει απ' τη ζωή μας...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    εγω ειμαι ο μονος που τη τρελα δε τη φοβαμαι τελευταια ειχα γνωρισει καποια και δε με ενοχλησε τοσο η τρελα οσο το οτι αρνιοταν πεισματικα να μου μιλησει για το τι εχει
    εσυ της μιλησες γι αυτο που εχεις;

Senior Member
    Ίσως να μην το εθεσα σωστα, με καποιον που πρόκειται να γίνει κάτι το λεω οσο ειναι ακομα αρχή. Πριν προχωρησει οπουδηποτε για να εχει την επιλογή το αν θελει να ειναι μαζι μου.. Τώρα σίγουρα εχει τα αρνητικά του οτι βγάζω φανελα τα ψυχολογικά μου αλλα δεν εχω κατι να κρυψω η να ντραπω.. Δεν εχω αισθανθεί άσχημα ουτε για τη κατάθλιψη ουτε για τις κρίσεις
    μπορει ομως να σκεφτει οτι κατι πιο σοβαρο απο αυτο που του λες συμβαινει και του λες τα πανω- πανω...

Senior Member
    Συμφωνώ με τους περισσότερους, Να το λες. Όχι με την πρώτη γνωριμία όμως. Όταν ο άλλος δεν σε ξέρει, είναι σαν να προβάλεις μόνο αυτή την πλευρά του εαυτού σου. Δεν είσαι η τάδε που έχει π.χ. αγχώδη διαταραχή, είσαι η τάδε που έχει τα τάδε ενδιαφέροντα, τα τάδε προσόντα κτλ.
    Όταν ο άλλος αρχίζει και σου λέει από την αρχή πολύ προσωπικά πράγματα, εμένα με ξενίζει. Όχι μόνο στις ερωτικές σχέσεις, γενικά. Δηλαδή γνωρίζεις π.χ. κάποιον σε μία παρέα και σου λέει "Είμαι ο τάδε κι είμαι gay". Για να πάμε θέατρο με τα παιδιά συζητάμε ρε φίλε, όχι για να μας γ.μήσεις. Τι με νοιάζει εμένα αν είσαι gay; Το λογικό είναι να μιλήσεις για κάτι σχετικό τύπου Είδα τον τάδε ηθοποιό πριν 2 χρόνια κι ήταν καλός. Άκουσα ότι η τάδε παράσταση είναι λίγο ψυχοπλακωτική αλλά το έργο είναι γενικά πολύ καλό.
    Κάνεις μαθήματα Αγγλικών ξέρω κι εγώ και σε βάζει η καθηγήτρια να κάνεις πρακτική με κάποιον άλλον στα προφορικά, Εχω περάσει καρκίνο, η μάνα μου έχει ουρικό οξύ κι ο πατέρας μου ποδάγρα σου λέει. Μάθημα Αγγλικών κάνουμε ρε φίλε, τι με νοιάζει το ιατρικό ιστορικό όλου του σογιού σου; Το λογικό είναι εκείνη τη στιγμή να μου πεις π.χ. κάνω τόσα χρόνια Αγγλικά, είμαι σγτο τάδε επίπεδο, έδωσα μια φορά proficiency και δεν το πέρασα και νομίζω τώρα θα το πάρω. Με δυσκόλεψε το listening και έχω αδυναμία στο λεξιλόγιο. Εσύ πως τα πας;
    Γίνεται κάτι με κάποιον, είσαι σε mood ρομαντικό, στην χαρά της ανακάλυψης και στον ενθουσιασμό και σου λέει στο άσχετι Έλα να γνωρίσεις την μάνα μου, Κάποτε έσπασα το πόδι μου και όταν αλλάζει ο καιρός με πονάει κι ένα σωρό ξενερωτικά πράγματα. Άλλο με τον καιρό όταν έχεις γνωριστεί καλύτερα κι άλλο στην αρχή τόση ειλικρίνεια πια.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast