O κύκνος που έγινε ασχημόπαπο! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 148
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αφού λένε ότι η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο εγώ γιατί δεν μπορώ να παντρευτώ?????
    Φυσικά και παίζει ρόλο. Αυτό που είναι αληθές είναι ότι η εμφάνιση από μόνη της δεν αρκεί :) πρώτα εμφάνιση κοιτάς και μετά πας παρακάτω, έλα αφού το πήρες απόφαση θα ξεκινήσεις να χάνεις ;) Ύστερα είναι και η υγεία, δεν είναι μόνο το αισθητικό κομμάτι. Σκέψου τον εαυτό σου, πρέπει σιγά σιγά να γίνει, κακό θα κάνεις. Φυσικά μπορείς να έχεις μια χαρά ζωή και σχέση και γάμο και παιδιά χωρίς να χάσεις γραμμάριο αλλά αν χάσεις τα κιλά αυξάνεις την πιθανότητα για υγεία σε παρόν και μέλλον (συν τα υπόλοιπα πχ χτυπάς πιο ωραίο γκομενάκι, χωρίς βέβαια να σημαίνει καλύτερος χαρακτήρας , αυτό είναι άσχετο από εμφάνιση όπως ήδη ξέρεις :) )

Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Με διατροφή και γυμναστική μπορείς να ξαναγίνεις.υπαρχουν πλεον διάφορες εφαρμογές που σου λενε ποσες θερμίδες πρέπει να καταναλώσεις για να χάσεις... Γιατί δε δοκιμάζεις σε συνδυασμό με απλή άθληση στο σπίτι;
    Αγαπητη Ν.Φ , που με το tatoo αντεληφθην οτι εισαι γυναικα ! , την γυμναστικη αμα δεν την αρχισεις απο νεος , δυσκολα την αρχιζεις μεγαλυτερος ......... γυμναζομαιι απο το 86 , πρωτα σε γυμναστηρια , και τωρα πλεον σπιτι ........αλλα την λατρευω .....
    με μια σωστη διατροφη μπορεις να χανεις 1% του βαρους σου /βδομαδα...........οπως θαχεις διαπιστωσει...........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη Ν.Φ , που με το tatoo αντεληφθην οτι εισαι γυναικα ! , την γυμναστικη αμα δεν την αρχισεις απο νεος , δυσκολα την αρχιζεις μεγαλυτερος ......... γυμναζομαιι απο το 86 , πρωτα σε γυμναστηρια , και τωρα πλεον σπιτι ........αλλα την λατρευω .....
    Δεν είναι πολύ μεγάλη ειναι 40...και εγω την αγαπώ τη γυμναστική. Εχω κανει μια παύση λογω παλμών με μιση καρδια αλλα προσπαθω να περπατάω πολυ. Μπράβο σου που γυμνάζεσαι. Εγώ θαυμάζω ανθρώπους που δε βαριούνται να ασχοληθούν με το σωμα τους.. Ειναι και θεμα υγείας ετσι;
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δελφίνι εσύ μαλλον θες να γίνεις ως δια μαγειας κάπως ετσι

https://thumbs.dreamstime.com/z/beau...t-69540252.jpg

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Δελφίνι εσύ μαλλον θες να γίνεις ως δια μαγειας κάπως ετσι

https://thumbs.dreamstime.com/z/beau...t-69540252.jpg
    Εντάξει δε χρειάζεται να γίνει μοντέλο. Αλλα ειναι και θεμα υγείας ρε παιδί μου.. Εμενα οι εξετάσεις μου βγηκαν μωρού παιδιού... Μονο μια τιμή στον θυρεοειδή ειχα αυξημένη... Ας το κανει πρώτα για την υγεία της και μετα για το αισθητικό κομματι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εντάξει δε χρειάζεται να γίνει μοντέλο. Αλλα ειναι και θεμα υγείας ρε παιδί μου.. Εμενα οι εξετάσεις μου βγηκαν μωρού παιδιού... Μονο μια τιμή στον θυρεοειδή ειχα αυξημένη... Ας το κανει πρώτα για την υγεία της και μετα για το αισθητικό κομματι
    Ούτε εγω είπα ντε και καλά να γίνει.
    Απλά δεν θελει να προσπαθησει!

Senior Member
    Έχει χοντρα πόδια η κοπέλα στην εικόνα δε μαρεσει :)

Οζο δεν έχεις ? Έκανες υπέρηχο? Έχω έναν υπόηχο όχι και ήταν κερασάκι στην τούρτα του άγχους :ο να δούμε αν θα τη βγάλουμε καθαρή

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Έχει χοντρα πόδια η κοπέλα στην εικόνα δε μαρεσει :)

Οζο δεν έχεις ? Έκανες υπέρηχο? Έχω έναν υπόηχο όχι και ήταν κερασάκι στην τούρτα του άγχους :ο να δούμε αν θα τη βγάλουμε καθαρή
    Η μικροβιολογος είπε να κάνω εναν θα παω απο Σεπτέμβρη. Οζους εχω απο πολυ μικρη (10 11)πανε και έρχονται. Τωρα δε ξέρω εχω κατι χρόνια να πάω.. Γενικα δεν εχω αρρωστοφοβια οπως θα καταλαβες.. [emoji23][emoji23]Τα αφήνω ολα στη τύχη τους και μετα τρεχω να τα καλύψω μαζικα

Senior Member
    Η μικροβιολογος είπε να κάνω εναν θα παω απο Σεπτέμβρη. Οζους εχω απο πολυ μικρη (10 11)πανε και έρχονται. Τωρα δε ξέρω εχω κατι χρόνια να πάω.. Γενικα δεν εχω αρρωστοφοβια οπως θα καταλαβες.. [emoji23][emoji23]Τα αφήνω ολα στη τύχη τους και μετα τρεχω να τα καλύψω μαζικα
    Άμα έχεις πολλούς να ξέρεις δεν είναι κακό, οι μονήρης είναι πιο επικίνδυνοι ιδικά αν είναι υποηχοι. Κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι το Δεκέμβριο περίπου :) μετά κατρακυλησα [emoji39]

Senior Member
    Δεν είναι πολύ μεγάλη ειναι 40...και εγω την αγαπώ τη γυμναστική. Εχω κανει μια παύση λογω παλμών με μιση καρδια αλλα προσπαθω να περπατάω πολυ. Μπράβο σου που γυμνάζεσαι. Εγώ θαυμάζω ανθρώπους που δε βαριούνται να ασχοληθούν με το σωμα τους.. Ειναι και θεμα υγείας ετσι;
    Θεμα συνηθειας/αγαπης ειναι ...υγιης ειμαι αν εξαιρεσουμε την σκαταθλιψη ..........μετα απο τοσα χρονια σου γινεται 2η φυση η γυμναστικη.......αφου στο κρεββατι μου πανω εχω εναν 20κιλο δισκο, που τον βουταω οποτε μουρθη , και κανω πιεσεις !...τι εχει η καρδια σου ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Georgewww View Post
    Άμα έχεις πολλούς να ξέρεις δεν είναι κακό, οι μονήρης είναι πιο επικίνδυνοι ιδικά αν είναι υποηχοι. Κι εγώ έτσι ήμουν μέχρι το Δεκέμβριο περίπου :) μετά κατρακυλησα [emoji39]
    Μόνοι βγαίνουν καθε φορα... Θα δουμε φετος τι δωράκι θα εχω απο τον λατρεμένο θυρεοειδη

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Θεμα συνηθειας/αγαπης ειναι ...υγιης ειμαι αν εξαιρεσουμε την σκαταθλιψη ..........μετα απο τοσα χρονια σου γινεται 2η φυση η γυμναστικη.......αφου στο κρεββατι μου πανω εχω εναν 20κιλο δισκο, που τον βουταω οποτε μουρθη , και κανω πιεσεις !...τι εχει η καρδια σου ?
    Δεν εχω κατι σοβαρό. Εχω μια πρόσπτωση μητροειδους αλλα ανεβάζω πολλους παλμούς και κατα τα καθισματα εκτος οτι ένιωθα έντονους παλμους ειχα και τεράστια δυσφορια σε φάση λιποθυμω. Οποτε τα παρατησα μέχρι να παω για τριπλεξ που ειναι να κανω φέτος και να ρωτήσω τον γιατρό

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Αφού λένε ότι η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο εγώ γιατί δεν μπορώ να παντρευτώ?????
    Παίζει,πως δεν παίζει.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβεις.

Senior Member
    η εμφανισει παιζει το πρωτο και κυριαρχο ρολο μετα ολλα τα αλλα

Senior Member
    Δεν εχω κατι σοβαρό. Εχω μια πρόσπτωση μητροειδους αλλα ανεβάζω πολλους παλμούς και κατα τα καθισματα εκτος οτι ένιωθα έντονους παλμους ειχα και τεράστια δυσφορια σε φάση λιποθυμω. Οποτε τα παρατησα μέχρι να παω για τριπλεξ που ειναι να κανω φέτος και να ρωτήσω τον γιατρό
    Δεν την γνωριζω την παθηση , φυσικα , ευχομαι να μην σου δημιουργει μονιμο προβλημα ομως ...........οι μαξ παλμοι , αν και θα το ξερεις ηδη , ειναι 220-ηλικια σου ......ενοχλητικη παντως η παθηση ......τα σκουωτς οντως ανεβαζουν παλμους οπως και τα deadlifts .....ειναι ομως η μητερα των ασκησεων ......αμφοτερες..............
    νασαι καλα ........εσυ και η σχεση σου ...... καλο παιδι δειχνεις , συμπαθης ......

Page 3 of 10 FirstFirst 12345 ... LastLast