Τραγικοί ήρωες σε σειρές και ταινίες - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Κατανοητό. Αν και κοπέλα βρίσκω πιο εντυπωσιακή την γαλανοματα σγουρομάλλα χυμωδη σύζυγο. Ακόμα και η ντετέκτιβ έχει γλυκό προσωπάκι. Εισαι πάνω από 1.80; η κοπέλα αυτή φαίνεται ψηλή. Στο μεταπτυχιακό γνώρισες καμιά κοπελιά; ξεφύγαμε από το θέμα του νήματος αλλά δικό σου είναι οπότε οκ
    1,78 είμαι.

Κάτσε βρε εσύ ακόμη δεν μπήκα,φτου φτου φτου.
    Κάτσε να δώσω τις εξετάσεις πρώτα.

Εγώ σου είπα,γελάω με τον Damien.
    Αυτό το βλέμμα,έτοιμο για κωμωδία.

Από τότε με την ψυχοθεραπεία και την ενασχόληση με την εμφάνιση σου και άλλες αλλαγές σου είδες διαφορά στην προσωπική σου ζωή; πλησιάζεις πιο εύκολα κάποια; νιώθεις πιο άνετα;
    *προτιμω το Σεσε.
    Ο γιος δεν έχει και τόσο καλή υποκριτική ικανότητα. Η Mante φοβερή!!! Αδημονώ να ανακαλύψω τι θα γίνει μετά
    "Make sure your worst enemy isn't you"

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Από τότε με την ψυχοθεραπεία και την ενασχόληση με την εμφάνιση σου και άλλες αλλαγές σου είδες διαφορά στην προσωπική σου ζωή; πλησιάζεις πιο εύκολα κάποια; νιώθεις πιο άνετα;
    Στην 2η και την 3η ερωτηση απαντω ναι.

Αλλά ας επανελθουμε στο θέμα,αν δεν εχεις προβλημα.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    *προτιμω το Σεσε.
    Ο γιος δεν έχει και τόσο καλή υποκριτική ικανότητα. Η Mante φοβερή!!! Αδημονώ να ανακαλύψω τι θα γίνει μετά
    Η Jeanne?Ηθοποιάρα!

Βρε εσύ,ξέχασα έναν απόλυτα τραγικό ήρωα.Που ήταν και villain κατ'εμε συγχρονως.

Επειδή δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά για τη σειρά La Mante. Μάνα γιος φίλη παππούς όλοι κουβαλούν προσωπική τραγωδία.Βαρια κατάσταση ομολογώ. Αν κάποιος δεν είναι στα πάνω του θα πέσει Βαρυ. Όλους μπορείς να τους αποκαλέσεις "τερατακια " με άλλη βαθμίδα. Αυτή η σειρά θα μπορούσε από σπουδαστή Κινηματογράφου να γίνει Διάλεξη για σαφείς λόγους. Όποιος την δει θα καταλάβει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Επειδή δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά για τη σειρά La Mante. Μάνα γιος φίλη παππούς όλοι κουβαλούν προσωπική τραγωδία.Βαρια κατάσταση ομολογώ. Αν κάποιος δεν είναι στα πάνω του θα πέσει Βαρυ. Όλους μπορείς να τους αποκαλέσεις "τερατακια " με άλλη βαθμίδα. Αυτή η σειρά θα μπορούσε από σπουδαστή Κινηματογράφου να γίνει Διάλεξη για σαφείς λόγους. Όποιος την δει θα καταλάβει.
    Εγώ ξέρω ότι η Virginie είναι έρωτας,χαχαχαχα

Εσυ προσεξες την εμφανιση εγω ολα τα αλλα. Χαχα. Καλή καρδια

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εσυ προσεξες την εμφανιση εγω ολα τα αλλα. Χαχα. Καλή καρδια
    Για πλάκα το είπα βρε.
    Βέβαια,για να μιλήσω πιο σοβαρά περί της σειράς,εντάξει η Jeanne όλα τα λεφτά σαν ρόλος.

Ποια ειναι τα επιχειρήματα σου ομως ; Για τον Τζειμι εγραψες κατεβατο. Εδω τιποτα. Ουτε ξεκινησες τη σειρά που σου προτεινα. Εχω παραπονα. Ναι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Ποια ειναι τα επιχειρήματα σου ομως ; Για τον Τζειμι εγραψες κατεβατο. Εδω τιποτα. Ουτε ξεκινησες τη σειρά που σου προτεινα. Εχω παραπονα. Ναι.
    όταν μπορέσω θα την αρχίσω.(μην με κάνεις να νιωθω άσχημα)
    Επιχειρήματα για ποιόν?

Εντατσει... αφηνω τα παραπονακια. Απλα η σειρά la mante που προτεινες ασχολειται στο πυρηνα της με κατι παρα πολυ σημαντικό. Περιμενα πως θα εγραφες ποιον ηρωα θεωρεις τραγικο και γιατι για να κανουμε διαλογο
    *Ποιο πληκτρολογιο εχεις κατεβασει μου την εχει δωσει που που δεν μπορω να βαλω τονους.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εντατσει... αφηνω τα παραπονακια. Απλα η σειρά la mante που προτεινες ασχολειται στο πυρηνα της με κατι παρα πολυ σημαντικό. Περιμενα πως θα εγραφες ποιον ηρωα θεωρεις τραγικο και γιατι για να κανουμε διαλογο
    Είμαι μεταξύ μάνας και γιού,πραγματικά όμως!
    Still thinking!

Κατ εμε, ο γιος ελαβε απαντησεις που τον βασανιζαν. Η μητέρα κατι μικρο ελαβε αλλα εμεινε καταδικασμενη σε αυτο που την αναγκασε "το λιονταρι" να γινει!!! Bonne nuit

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Κατ εμε, ο γιος ελαβε απαντησεις που τον βασανιζαν. Η μητέρα κατι μικρο ελαβε αλλα εμεινε καταδικασμενη σε αυτο που την αναγκασε "το λιονταρι" να γινει!!! Bonne nuit
    Να γράψω κείμενο αύριο ή θα πέσουν spoiler?
    Αυτό φοβάμαι!

Επίσης καλό βράδυ.

Edit:Το έχω ήδη επεργαστεί μέσα μου και τείνω προς την μάνα!

Θα ξεκινας γραφοντας SPOILER και θα αποφευγουν να το διαβασουν οσοι θελουν να δουν τη σειρά ή ταινία.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast