Αγχος επίδοσης - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 96
    Πανο. Όταν η κοπέλα γνωρίζει πως γίνεται το σεξ αλλά ο άντρας σκύβει το κεφάλι μαζεύεται σε μια γωνία κρύβει ότι δεν έχει στύση πετάει ένα " Ε πρέπει να φύγω " αντί να πει πχ 1) μου αρέσεις παρα πολύ και φοβάμαι ότι δεν θα σε ικανοποίησω 2) δεν έχω ξανά κάνει σεξ και έχω κομπλάρει 3) δεν έχω ξεπεράσει την πρώην μου και η διάθεση μου είναι περίεργη την σκέφτομαι και δε μπορώ 4) παίρνω αγωγή και δεν έχω διάθεση για σεξ. Αν κάποιος πει ένα από αυτά σε κοπέλα που έχει ενσυναίσθηση δηλαδή μπορεί να μπει στη θέση του άλλου εκείνον θα τον καταλάβει. Αν την παρατήσει θα τον πει μ@λ@@@@ γιατί θα πιστέψει πως ήταν άσχημη.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Πανο. Όταν η κοπέλα γνωρίζει πως γίνεται το σεξ αλλά ο άντρας σκύβει το κεφάλι μαζεύεται σε μια γωνία κρύβει ότι δεν έχει στύση πετάει ένα " Ε πρέπει να φύγω " αντί να πει πχ 1) μου αρέσεις παρα πολύ και φοβάμαι ότι δεν θα σε ικανοποίησω 2) δεν έχω ξανά κάνει σεξ και έχω κομπλάρει 3) δεν έχω ξεπεράσει την πρώην μου και η διάθεση μου είναι περίεργη την σκέφτομαι και δε μπορώ 4) παίρνω αγωγή και δεν έχω διάθεση για σεξ. Αν κάποιος πει ένα από αυτά σε κοπέλα που έχει ενσυναίσθηση δηλαδή μπορεί να μπει στη θέση του άλλου εκείνον θα τον καταλάβει. Αν την παρατήσει θα τον πει μ@λ@@@@ γιατί θα πιστέψει πως ήταν άσχημη.
    αν ηταν απειρη η κοπελα θα το ελεγε?και αν πει αυτες τις δικαιολογιες θα τον πιστεψει και θα ξαναεπαναλαβουν αυτο που εγινε?ή θα φυγει?
    αυτα δεν δειχνουν και χαμηλη αυτοπεποιηθηση?

Αν ήταν άπειρη ερωτικα θα σκεφτόταν μόνο ότι δεν την ποθεί. Τι να σου πω βρε Πανο; εγώ ανεκαθεν προτιμούσα την ειλικρίνεια και ας πονούσε. Χαλιομουν αλλά μετά ήξερα με τι έχω να κάνω. Εσύ δεν έχεις ολοκληρώσει. Έχεις φιλήσει καταρχάς; αν σου τύχαινε εμπειρη κοπέλα η ίδια θα σε καθοδηγουσε. Όσο το αναλύεις εδώ με Χιλλια ενδεχόμενα θα μπερδευσε. Επέτρεψε σε μια κοπέλα να μιλήσετε. Μπορείς να της πεις πως δεν ανοίγεσαι εύκολα. Αν σε γουστάρει θα επιμείνει. Γενικώς ζήσε το. Ψήσου να γνωρίσεις μια κοπέλα. Βγες για καφέ. Ζήτησε τσάι. Ρώτησε την τι της αρέσει να κάνει. Συνόδεψε την αν θα πάρει μετρό ή ταξί. Δες αν θα σε χαζεύει μέσα στα μάτια σαν να περιμένει φιλί. Αυτά με την εμπειρία θα τα μάθεις. Οι γονείς σου είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν σου μίλησαν ποτέ για το φλερτ; κάποιο ξάδερφο έχεις να βολτάρεις;
    *****τι πειράζει να φανεί χαμηλή η αυτοπεποίθηση; ; ; Ε; από το να το παίξεις κάποιος που δεν είσαι καλύτερα να Εισαι αυτό που νιώθεις. Αν η άλλη σε προσβάλει και σε πει άπειρο πρόβλημα της. Αν σκέφτεσαι συνέχεια τι θα σκεφτεί μια γυναίκα ποτέ δεν θα φλερτάρεις.

Banned
    Πανο (παιδι μου καλο ...)

Μην επιχειρησεις τιποτα με καμια (μικρη-μεγαλη, εμπειρη-απειρη).
    Ειναι αυτονοητο οτι δεν ξεμυτας απο το κουκουλι ανασφαλειας σου
    η Charlize Theron να σε παρακαλαει γονυπετουσα και κλαιουσα ...

Προφανως, θα την βαλεις να συμπληρωσει καμια δεκαρια ερωτηματολογια
    πριν την αφησεις να σε αγγιξει (στο παπουτσι). Ασε ... μια χαρα ασφαλεια
    προσφερει και ενα αδειο σπιτι (παραπανω απο μια χαρα, εισαι σιγουρος
    για τα παντα ... που τ'αφησες και ποσο καθαρα ειναι εκει που τ'αφησες).

Senior Member
    Αν ήταν άπειρη ερωτικα θα σκεφτόταν μόνο ότι δεν την ποθεί. Τι να σου πω βρε Πανο; εγώ ανεκαθεν προτιμούσα την ειλικρίνεια και ας πονούσε. Χαλιομουν αλλά μετά ήξερα με τι έχω να κάνω. Εσύ δεν έχεις ολοκληρώσει. Έχεις φιλήσει καταρχάς; αν σου τύχαινε εμπειρη κοπέλα η ίδια θα σε καθοδηγουσε. Όσο το αναλύεις εδώ με Χιλλια ενδεχόμενα θα μπερδευσε. Επέτρεψε σε μια κοπέλα να μιλήσετε. Μπορείς να της πεις πως δεν ανοίγεσαι εύκολα. Αν σε γουστάρει θα επιμείνει. Γενικώς ζήσε το. Ψήσου να γνωρίσεις μια κοπέλα. Βγες για καφέ. Ζήτησε τσάι. Ρώτησε την τι της αρέσει να κάνει. Συνόδεψε την αν θα πάρει μετρό ή ταξί. Δες αν θα σε χαζεύει μέσα στα μάτια σαν να περιμένει φιλί. Αυτά με την εμπειρία θα τα μάθεις. Οι γονείς σου είναι μεγάλοι σε ηλικία και δεν σου μίλησαν ποτέ για το φλερτ; κάποιο ξάδερφο έχεις να βολτάρεις;
    *****τι πειράζει να φανεί χαμηλή η αυτοπεποίθηση; ; ; Ε; από το να το παίξεις κάποιος που δεν είσαι καλύτερα να Εισαι αυτό που νιώθεις. Αν η άλλη σε προσβάλει και σε πει άπειρο πρόβλημα της. Αν σκέφτεσαι συνέχεια τι θα σκεφτεί μια γυναίκα ποτέ δεν θα φλερτάρεις.
    το να φιλησω ειναι μεγαλη προοδος,θα κατσει μια εμπειρη κοπελα με καποιον απειρο?απο θεμα εγωισμου μπορει να θελει να γινει η δασκαλα σου ή να ξενερωσει ειναι 50-50 ετσι λεω εγω,δεν ξερω τι γνωμη εχετε
    δεν μου αρεσει να μιλαω για αυτα στους γονεις μου,πρωι-μεσημερη-βραδυ σπιτι ειμαι δεν παω και πουθενα,εκτος απο το περπατημα που κανω
    η καθε κοπελα/γυναικα θα θελει εναν δυναμικο αντρα και οχι καποιον που να ντρεπεται

Άλλο συνεχεια και άλλο καθόλου. Αναρωτιόμουν από που προέρχεται η ντροπή σου. Υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσει να καθοδηγούν. Αν δεν πας κάπου όμως δεν θα την πετύχεις. Σε μουσικό φεστιβάλ το ψήνεις; σου αρέσει η μουσική; όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται ο τρόπος. Να έρθει να σε βρει στο σπίτι δύσκολο. Εκτός από τις κοπέλες από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι γενικά ανοιχτός κοινωνικά. Επειδή σου είχα πει για ταινίες. Μπες σε μια ομάδα στο φμπουκ. Γράψε τη γνώμη σου για τη ταινία. Μπορεί ακόμα και από εκεί να γνωρίσεις κοπέλα. Τι είναι αυτό που σε καθηλώνει τόσο πολύ; το πως φαίνεσαι ;;;;

Banned
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    Απο θεμα εγωισμου μπορει να θελει να γινει η δασκαλα σου ή να ξενερωσει ειναι 50-50 ετσι λεω εγω,δεν ξερω τι γνωμη εχετε
    Θα λεγα 1-99 (να γινει δασκαλα σου η να ξενερωσει).

Γιαυτο σου λεω ... περιμενε τα 30 σου ... ολο και καποια θα βρεθει μεχρι τοτε (το 1 που λεγαμε).
    Last edited by Del-meme290719b; 23-07-2019 at 00:53.

Banned
    Σε μουσικό φεστιβάλ το ψήνεις; σου αρέσει η μουσική; όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται ο τρόπος.
    Ασε ... τον κοβω να λικνιζεται ως λαμπαδα !
    Εχετε δει λαμπαδα να λικνιζεται ?
    Ε ... κατι αναλογο !

Από εσένα Περιμενω εξήγηση στο πριν και το μετά. Εξουθενωμενε.

Senior Member
    Άλλο συνεχεια και άλλο καθόλου. Αναρωτιόμουν από που προέρχεται η ντροπή σου. Υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσει να καθοδηγούν. Αν δεν πας κάπου όμως δεν θα την πετύχεις. Σε μουσικό φεστιβάλ το ψήνεις; σου αρέσει η μουσική; όταν υπάρχει θέληση βρίσκεται ο τρόπος. Να έρθει να σε βρει στο σπίτι δύσκολο. Εκτός από τις κοπέλες από ότι καταλαβαίνω δεν είσαι γενικά ανοιχτός κοινωνικά. Επειδή σου είχα πει για ταινίες. Μπες σε μια ομάδα στο φμπουκ. Γράψε τη γνώμη σου για τη ταινία. Μπορεί ακόμα και από εκεί να γνωρίσεις κοπέλα. Τι είναι αυτό που σε καθηλώνει τόσο πολύ; το πως φαίνεσαι ;;;;
    δεν μου αρεσουν και πολυ η συναυλιες
    μου αρεσουν καποιες κοπελες,να φτιαξω καποιο social media και να τους στειλω μηνυμα?
    το οτι εχω νοιωσει την κοροιδια στο σχολειο,και δεν εμπιστευομαι ευκολα

Για ποιο λόγο σε κορόιδεψαν; ντύσιμο; ομιλία; εμφάνιση; εγώ είχα φάει και κάνα 2 χαστούκια αλλά έριξα και πίσω.

Banned
    Από εσένα Περιμενω εξήγηση στο πριν και το μετά. Εξουθενωμενε.
    Μπα ... θα το αποφυγω !
    Γιατι δεν θα σ'αρεσει και ηδη το υποψιαζεσαι.
    Ποιος ο λογος ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    στο ειπε οτι ειχε ασπεγκερ?πως σε προσεγγισε
    Από την αρχή που τον γνώρισα, κατάλαβα ότι ήταν ιδιαίτερος. Μου το είπε στη συνέχεια αλλά δεν έμεινα έκπληκτη γιατί φαινόταν έντονα. Εγώ τον προσεγγισα. Και δε νομίζω ότι με φλέρταρε ποτέ, όχι τουλάχιστον με τρόπο που μπορούσα να αναγνωρίσω ως φλερτ. Ήταν όμως δεκτικός στο δικό μου φλερτ. Γενικότερα εγώ αν και δεν είμαι ιδιαίτερα κοινωνική, είμαι αρκετά επικοινωνιακή. Επομένως, του ήταν πιο εύκολο. Θα σου έλεγα λοιπόν να διαλέγεις άτομα που είναι άνετα στην επικοινωνία, ώστε να νιώσεις και εσύ ασφάλεια.

Quote Originally Posted by Εξουθενωμένος View Post
    Μπα ... θα το αποφυγω !
    Γιατι δεν θα σ'αρεσει και ηδη το υποψιαζεσαι.
    Ποιος ο λογος ?
    Σε προκαλώ να Το γράψεις. Η επιλογή δική σου.

Banned
    Αυτο που σου ειπε Πανο ειναι "να διαλεγεις ατομα που σε κοιτανε,
    σου ανοιγουν εναν υποτυπωδη διαυλο επικοινωνιας". Αυτο μονο.
    Αυτο που ΔΕΝ σου ειπε ειναι "να διαλεγεις ατομα που ξεντυνονται
    μολις σε δουν και πεφτουν στα τεσσερα ... μεσα στην λασπη με
    δεκα τρακτερια να κορναρουν για εμψυχωση". Αυτο, ουτε απο
    ταϋλανδεζα *****.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast