Δεν ευχαριστιεμαι πια το σεξ - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast
Results 256 to 270 of 297
    xaka10
    Guest
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Τελικα το οτι εχεις θέματα φαίνεται τουλάχιστον εισαι στο κατάλληλο φόρουμ αντε καληνύχτα
    και απο την ονομασια του προφιλ σου φανταζομαι τι διεστραμμενες σκεψεις και νοσηρες θα εχεις στη ζωη σου αλλα φανταζομαι και στον ερωτα θα θελεις περιεργα πραγματα αμα θελεις μπορω ναστα υλοποιησω μη κουφανεις το αγορι σου με αυτα που θα του ζητησεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by makaris90 View Post
    και απο την ονομασια του προφιλ σου φανταζομαι τι διεστραμμενες σκεψεις και νοσηρες θα εχεις στη ζωη σου αλλα φανταζομαι και στον ερωτα θα θελεις περιεργα πραγματα αμα θελεις μπορω ναστα υλοποιησω μη κουφανεις το αγορι σου με αυτα που θα του ζητησεις
    Ασε δε σκοπεύω να κολλησω κατι σε τέτοια ηλικία.. Να σαι καλα.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

xaka10
    Guest
    αλλα μαλλον χαλαω τσαμπα τον χρονο μου προσπαθω να κανω μια νοσηρη και αρρωστη προσωπικοτητα να σκεφτεται με πιο σωστο τροπο, μαλλον τσαμπα χαλαω τον χρονο μου οχι νοσηλευτρια επρεπε να εισαι αλλα σε κανενα φρενοκομειο να σε χαπακωσουν να συνελθεις δεν σου ξαναστελνω γιατι αδικα χανω τον χρονο μου η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.οπως λεγαται το συμπαν εχει ορια η ανθρωπινη βλακεια δεν εχει,δυστυχως ειναι ανιατη η περιπτωση σου.λυπαμαι που στο λεω αλλα ετσι θα παραμεινεις.ξεσπασε τα ερωτικα απωθυμενα σου αλλα και παλι δεν θα φτιαξεις
    καληνυχτα αρρωστη πρσωπικοτητα

xaka10
    Guest
    Ασε δε σκοπεύω να κολλησω κατι σε τέτοια ηλικία.. Να σαι καλα.
    θα σου βαλω οινοπνευμα στην ευαισθητη περιοχη μην εχεις μικροβιοφοβια θα σου βαλω και λιγο νεφτη και θα πετας μετα και λιγο λιπαντικο γιατι θα χει ξηρασια εκει κατω

Senior Member
    θα σου βαλω οινοπνευμα στην ευαισθητη περιοχη μην εχεις μικροβιοφοβια θα σου βαλω και λιγο νεφτη και θα πετας μετα και λιγο λιπαντικο γιατι θα χει ξηρασια εκει κατω
    Τωρα καταλαβαίνω γιατί πας μονο σε ιερόδουλες. Δε σου αξιζει και τιποτα αλλο. Καλη σου νύχτα

xaka10
    Guest
    Τωρα καταλαβαίνω γιατί πας μονο σε ιερόδουλες. Δε σου αξιζει και τιποτα αλλο. Καλη σου νύχτα
    και εσενα δεν σου αξιζει η θεση σου στο νοσοκομειο αλλα τ ι να κανουμε χρησιμα ατομα δουλευουν για 500 ευρω και εσυ εχεις κατσικωθει στη θεση σου σε νοσοκομειο

Senior Member
    και εσενα δεν σου αξιζει η θεση σου στο νοσοκομειο αλλα τ ι να κανουμε χρησιμα ατομα δουλευουν για 500 ευρω και εσυ εχεις κατσικωθει στη θεση σου σε νοσοκομειο
    Πωπω θιχτηκα τώρα [emoji23][emoji23][emoji23]

xaka10
    Guest
    λοιπον δεν ξαναστλενω γραψε τον μονολογο της ζωης σου γιατι χαζομαρες δεν μπορω να διαβαζω θα πεσει και εμενα το iq μου πεσε για υπνο και σκεψου τον εαυτο σου στη θαλλασα να τρομαζεις τν κοσμο μηπως ετσι σε παρει ο υπνος.καληνυχτα αρρωστη

Senior Member
    λοιπον δεν ξαναστλενω γραψε τον μονολογο της ζωης σου γιατι χαζομαρες δεν μπορω να διαβαζω θα πεσει και εμενα το iq μου πεσε για υπνο και σκεψου τον εαυτο σου στη θαλλασα να τρομαζεις τν κοσμο μηπως ετσι σε παρει ο υπνος.καληνυχτα αρρωστη
    Αυτός που κάνει εδω μονολόγους εισαι εσυ. Και τους χαρακτηρισμους θα στους γυρίσω πίσω... Δε πέφτω αλλο στο επίπεδο σου.. Νομίζω οτι πέφτω μονο και που σου απαντάω σοβαρα στις αηδιες που γράφεις τοσες μερες.

xaka10
    Guest
    Πωπω θιχτηκα τώρα [emoji23][emoji23][emoji23]
    αν δουλευεις και σε νοσοκομειο μηπως δουλευεις και εσυ στα κοκκινα φαναρια κα εχεις τοσο μενος αυτο ειναι το τελευταιο μυνημα δεν ξαναστελνω οτι και αν γραψεις

Senior Member
    εγώ πάντως θα αρχίσω να ανησυχώ για το τι άτομα δουλεύουν στο νοσοκομείο [emoji848] αλλά ευτυχώς η επισκέψεις μου σε νοσοκομείο είναι πολύ σπάνιες

Senior Member
    Οι γυναίκες που διαπομπεύτηκαν πριν κάποια χρόνια ως οροθετικές αθωώθηκαν στο δικαστήριο. Η υπόθεση αυτή οδήγησε ανθρώπους σε αυτοκτονίες, οικογένειες καταστράφηκαν και άρρωστοι άνθρωποι αντί για θεραπεία οδηγήθηκαν στην απομόνωση και στον δημόσιο εξευτελισμό.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ζήτησε δημόσια συγγνώμη για την κατάφορη παραβίαση των ανθρώπινων δικαιωμάτων τους!

Οι γυναίκες αυτές οδηγήθηκαν με την ΒΙΑ σε εξετάσεις και οι φωτογραφίες τους βγήκαν στην δημοσιότητα καθαρά για ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ λόγους, καμιά προστασία στην δημόσια υγεία δεν συντελέστηκε και είναι ντροπή να υποστηρίζουμε μια τέτοια πράξη.

Με την ίδια λογική θα μπορούσε αύριο κάποιος άλλος να ζητήσει την δημοσίευση φωτογραφιών ψυχικά νοσούντων ανθρώπων....έτσι για να τους ξέρουμε όλοι και να προστατεύομαστε, θα σου άρεσε Νοσηρη;

Το επόμενο βήμα μετά τον δημόσιο εξευτελισμό και την διαπόμπευση θα μπορούσε να είναι να τους υποβάλλουμε σε ευθανασία...έτσι θα καθαρίζαμε την κοινωνία μια και καλή από την αρρώστια τους και θα μπορούσαμε να κοιμόμαστε όλοι ήσυχοι.

Senior Member
    Το ελεύθερο σεξ ειναι σεξ χωρίς προφύλαξη. Η ελεύθερη σχέση είναι μια σχέση χωρίς δεσμευσεις που υπάρχει μόνο σεξ. Δεν είναι δυνατόν να μη ξέρεις βασικά πράγματα
    μπορεις με καποιον να εχετε ελευθερη σχεση και να δεθεις μαζι του/τις συναισθηματικα?
    λογικα αυτο η σκεψη πρεπει να υπαρχει και απο τους δυο σωστα?αν ενας απο τους 2 θελει και ο αλλος οχι τι κανουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by panos19 View Post
    μπορεις με καποιον να εχετε ελευθερη σχεση και να δεθεις μαζι του/τις συναισθηματικα?
    λογικα αυτο η σκεψη πρεπει να υπαρχει και απο τους δυο σωστα?αν ενας απο τους 2 θελει και ο αλλος οχι τι κανουν?
    Μην τα πολυπιστευεις, σχεδόν πάντα κάποιος γουστάρει τον άλλο. Ο ένας ζητάει ελεύθερη σχέση και αυτός που γουστάρει συμβιβάζεται γιατί τον γουστάρει κατά βάθος, γιατί ελπίζει κτλ κτλ.
    Διάβασέ εδώ μέσα πχ πόσα παραδείγματα γυναικών ας πούμε τραβάνε ζόρια σε μια κατά τον άντρα ελεύθερη σχέση επειδή τον έχουν ερωτευτεί.
    Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το ONS, πάω πίνω φτιάχνομαι, πηδιέμαι με όποιον μου γυαλισει και μετά εξαφανιζομαι για να μην έχω συναισθηματικά παρατράγουδα. Ένας εκλεπτισμενος οίκος ανοχής για γυναίκες, άλλωστε γι αυτό το αποφεύγουν αρκετές γυναίκες, διακρίνουν το ωμό, το ανευ αυναισθηματος, το ανήθικο, το επικίνδυνο, που χαρακτηρίζει την πορνεία.

Senior Member
    Εγώ έχω διαβάσει παντως πως ο ιός πολλές φορές δεν δημιουργεί αλλοιώσεις ή εμφανή κονδυλώματα αλλά δεν σημαίνει πως κάποιος δεν ειναι φορέας και δεν μεταδίδει ον ιό. Εχει τον ιό και τον μεταδίδει.
    Επομένως μόνο κάποιος παρθένος ή κάποιος που έχει κάνει το τεστ και βγήκε αρνητικός μπορεί να βροντοφωνάζει πως ειναι καθαρός.
    Σίγουρα το να πηγαίνεις διαρκώς με ιερόδουλες ή γενικά να πηγαίνεις με πολλά άτομα αυξάνουν τις πιθανότητες τρομερά πολύ σχεδόν 100% μιας και ο ιος ειναι πολύ διαδεδομένος. Αλλά σίγουρα ακόμα και μια κοπέλα ή ένας άντρας που είχε εναν μονο σύντροφο στην ζωή του (που ειναι τρομερά σπάνιο στις μέρες μας) και πάλι κινδυνεύει να έχει τον ιό.
    Γιατι πάλι αρκεί να έχει κολλήσει από ένα άτομο ο σύντροφο σου για να κολλήσει και εσένα. Και με μια κοπελα να πηγε πριν από εσένα μπορει να τον κόλλησε.
    Αρα δεν μπορούμε να λέμε πχ αααααα εγω κανω σοβαρές σχεσεις αρα δεν έχω τίποτα, εκτός και αν εχεις κανει το τεστ που ειναι ειδικό για HPV ή εισαι παρθένος-α.

Page 18 of 20 FirstFirst ... 81617181920 LastLast