Έχω πάλι αυτοκτονικές ιδέες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 51
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σιγουρα χρειαζεσαι κάποια αυξηση για να φτάνεις σε αυτο το σημειο και πιστεύω θα στην κάνει αν της πεις τι προθέσεις εχεις
    Εγώ θέλω να μιλώ να λέω τι νιώθω και να το αναλύουμε. Σίγουρα τα φάρμακα παίζουν τον ρόλο τους αλλά χρειάζομαι και ομιλία, επικοινωνία. Κανείς φίλος δεν κάθεται να με ακούσει. Ή σχεδόν κανείς αλλά και πάλι βιαστικά. Δεν καλύπτομαι.

Senior Member
    Μετά από 4 μισόλιτρες μπύρες νιώθω λίγο καλύτερα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Μετά από 4 μισόλιτρες μπύρες νιώθω λίγο καλύτερα :P
    Σε καταλαβαίνωω απόλυτος φίλε έτσι είμαι κι εγώ οταν νιώθω χάλια κ πιο αλκοολ αισθάνομαι καλύτερα αλλά φοβάμαι μην κολλήσω μετά κ δεν το σταματάω [emoji849]

Senior Member
    Δεν ξέρω τι να κάνω. Πώς να γυρίσω στο εξωτερικό. Οι δικοί μου μου λένε να έρθουν μαζί μου. Θα λειτουργήσει άραγε κάτι τέτοιο?? Εγώ θα το ήθελα να τους έχω κοντά αλλά δεν ξέρω αν είναι εφικτό οικονομικά αλλά και φυσιολογικό.

Mrgilleas
    Guest
    Quote Originally Posted by tzimani View Post
    Σε αυτή την μπανανία έχω μέλλον του κώλου. Και φταίω εγώ που έχασα την συνέχεια με τις σπουδές μου και έκανα ότι έκανε ο κάθε πανιβλακας υποτιθέμενος φιλος μου αντί να στρωθω στο διάβασμα και την δουλειά να προκόψω!!!! Μαζί με εμένα βέβαια φταίνε και οι συνθήκες που είναι το κερασάκι στην τούρτα!!!

Όχι δεν μπορώ να το χωνέψω αλλά χαίρομαι που έστω και τώρα ξανά βρίσκω τον εαυτό μου και βλέπω καθαρά ποιοι είναι οι αληθινοί φίλοι και ποιοι οι Καραγκιόζηδες και οι κακές επιρροές!!!

Την σύγκριση με τα χειρότερα εγώ δεν την παίρνω σαν καλό για μένα. Κι ο καρκινοπαθής όταν γίνει καλά, στο ίδιο λούκι θα μπει κι ότι λέω θα λέει. Κι εγώ έχω κάνει χειρουργεία, έχω περάσει σοβαρές αρρώστιες, έχω πατέρα υπερήλικα, μητέρα στα πρόθυρα του Alzheimer's και ζω σε μια κοινωνία το λιγότερο ανυπόφορη!!!

Επιπρόσθετα έφυγα από ένα μέρος που ήταν κλάσεις ανώτερο από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας γιατί έπαθα ψυχωτικό επεισόδιο!! Μια ευκαιρία που δύσκολα θα ξανάρθει!! Και τώρα κωλοτριβομαι σαν την τσουτσου να με ξαναβοηθησουν αλλά μάταια!!!! Γι'αυτό σου λέω. Κάποιοι είναι τυχεροί στην ζωή, κάποιοι όχι!! Είχα κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά και την χώρισα γιατί νόμιζα πως είμαι *******. Τώρα με το ζόρι μου μιλάει μετά από 7 χρόνια που εγώ ακόμα την σκέφτομαι διατηρώντας τις αμφιβολίες για την σεξουαλική του ταυτότητα!!!

Δεν τα λες και λίγα όλα αυτά. Σίγουρα δεν είναι καρκίνος αλλά αν συνεχίσω με την ίδια τσατιλα πίστεψέ με δεν θα αργήσω να αποκτήσω κι εγώ κάτι χρόνιο..... Χτύπα ξύλο...

Εδώ και μέρες με πονάει το στήθος μέσα απ'τη ρώγα το κρέας.
    Οταν λες επαθες ψυχωτικο επεισοδιο ειχες δηλαδη συμπτωματα ψυχωσης οπως να ακους φωνες ή να νιωθεις οτι σε κυνηγανε ή επαθες νευρικο κλονισμο ή καταθλιπτικο επεισοδιο.γιατι αν ειχες ψυχωτικο επεισοδιο σημαινει ή διπολικη διαταραχη ή ψυχωσικη συνδρομη ή βραχεια ψυχωτικη διαταραχη ή καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mrgilleas View Post
    Οταν λες επαθες ψυχωτικο επεισοδιο ειχες δηλαδη συμπτωματα ψυχωσης οπως να ακους φωνες ή να νιωθεις οτι σε κυνηγανε ή επαθες νευρικο κλονισμο ή καταθλιπτικο επεισοδιο.γιατι αν ειχες ψυχωτικο επεισοδιο σημαινει ή διπολικη διαταραχη ή ψυχωσικη συνδρομη ή βραχεια ψυχωτικη διαταραχη ή καταθλιψη με ψυχωτικα στοιχεια.
    Δεν ξέρω αν χρησιμοποιώ τον σωστό όρο αλλά σύμφωνα με τη γιατρό μου τους έβλεπα όλους σαν εχθρούς και στο τέλος νόμιζα ότι κινδυνεύω από αυτούς.

Senior Member
    Δεν ξέρω ρε παιδιά. Λέτε να μου συμβαίνει τίποτα σοβαρο?? Μήπως η γιατρός με δουλεύει για να πηγαίνω να της τα ακουμπάω?? 30 ευρώ τη φορά μου παίρνει. Μήπως κάνω πολύ κακό για το τίποτα?? Τρώω χρόνο από τη ζωή μου και φοβάμαι μήπως τα κάνω χειρότερα αν ανοίξω το στόμα μου. Είμαι μαθημενος με την οικογένειά μου δεν ξέρω κοινωνικά τι παίζει. Κυκλοφορεί αρκετός τρελός κόσμος εκεί έξω ή εγώ είμαι ο τρελός?? Φοβάμαι

Senior Member
    Το συζήτησα και μου αύξησε το δόση σε ενάμιση χάπι από ένα που ήταν αρχικά...

Ποιο παίρνεις είπαμε;
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Ποιο παίρνεις είπαμε;
    Παίρνω zolotrin των 50 από ενάμισι και το βράδυ παίρνω lapozan oro των 5 από ένα.

Τηλεφωνικά δε μπορούσε να το σηκώσει να το πει; Έχεις πάει 5 6 φορές ή ήταν η δεύτερη επίσκεψη σου;; anyway. Το Zoloft zolotrin (γεννοσημο) νομίζω τουλάχιστον στα 100mg αρχίζει και αποδίδει. Εύχομαι να νιώσεις αρκετά καλύτερα σύντομα!
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Constantly curious View Post
    Τηλεφωνικά δε μπορούσε να το σηκώσει να το πει; Έχεις πάει 5 6 φορές ή ήταν η δεύτερη επίσκεψη σου;; anyway. Το Zoloft zolotrin (γεννοσημο) νομίζω τουλάχιστον στα 100mg αρχίζει και αποδίδει. Εύχομαι να νιώσεις αρκετά καλύτερα σύντομα!
    Έχω πάει πολλές φορές. Πολύ πιο πάνω από 5-6. Εγώ της ζήτησα ραντεβού, έπρεπε κάπου να μιλήσω

Senior Member
    Δεν διάβασα όλο το θρεντ. Θα σου πω όμως γι αυτό που λες για αλλαγή. Πέρασα άρια κατάθλιψη και για 5 χρόνια έπαιρνα βαριά και πολλά φάρμακα. Αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου.
    Να κσνω μια σχέση, να παντρευτώ. Έτσι και έκανα. Με πολύ κόπο τα έκοψα, είμαι ένα χρόνο "καθαρή". Χωρίς καμία υποτροπή η σημάδια υποτροπής.
    Όμως όταν η νοσηρή μητέρα μου κατάλαβε ότι θα παντρευτώ και θα φύγω από το σπίτι, αυτοκτόνησε.
    Και ξέρεις κάτι; τίποτα δεν με πτόησε. Είμαι πολύ καλύτερα χωρίς αυτήν.
    Άλλαξε την ζωή σου. Πότε δεν είναι αργά.

Senior Member
    Όταν ακούς "ποτέ δεν είναι αργά", σημαίνει ότι είναι λίγο αργά. Και έγινε χωρίς να καταλάβω. Τόσο που δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό συμβαίνει σε εμένα. Σαν να πρόκειται για κάποιον άλλον. Κάθομαι στο κρεβάτι και με πιάνουν τα κλάματα. Εγώ δεν θέλω τους γονείς μου ούτε νεκρούς ούτε μακρυά μου. Αντιθέτως δυσκολεύομαι να δεχτώ πως κάποια στιγμή θα τους χάσω.

Εν πάσει περιπτώσει, τα ποτέ δεν είναι αργά εμένα σε μου αρέσουν. Και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτασε να μου συμβεί εμένα που μέχρι χθες ένιωθα παιδί. Ακόμα νιώθω να σου πω. Δεν γίνεται να έχεις μέσα σου τόση ενέργεια και όρεξη και να σου λένε ποτέ δεν είναι αργά. Εγώ και στα 50 νέους θεωρώ τους ανθρώπους και μου λένε εμένα ποτέ δεν είναι αργά που μέχρι χθες ήμουν εικοσάχρονος???? Έλεος.

Φυσικά και θα την αλλάξω και θα γίνουν όλα όπως τα θέλω. Ή απλά θα προσπαθήσω όσο μπορώ για να το καταφέρω.

Senior Member
    Όταν δεν υπάρχει τοξικό περιβάλλον, για πιο λόγο να μην θες τους γονείς σου; μένεις μαζί τους;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast